Form

Ringde nyss till Form Friskvård här i Halmstad för att höra om deras erbjudande om att pröva på i 30 dagar står kvar. Det gjorde det, tills imorgon! Oj! Eftersom jag alldeles strax ska jobba och därefter åker till Åmål, frågade jag vänligt om jag kunde anmäla mig över telefonen. Jag kunde anmäla mitt namn, så kommer jag på måndag och fyller i, OCH erbjudandet gäller fortfarande för mig. Tackade så mycket!

Så, på måndag ska jag gå till ett av Sveriges finaste träningsanläggnignar. Kolla in den mera här..

Just nu är jag mest lyrisk över att kanske hitta ett par jeans i Göteborg, ta helg och träffa min familj och djur!!

Imorgon ska det bli prinsesstårta har Hannah utlovat, antar att Jocke och Pontus kommer sitta med alla de X-box spel vi laddat ner åt han + Need For Speed Underground som jag köpte för 99:- (mest till mig själv, men ngnstans i baktanken visste jag att Jocke skulle ta över det illa kvickt..). Vad som händer på kvällen får vi se. Kanske middag och några glas vin?

Mama, im coming home!

42875-17

Åmål,

Sitter hemma och försöker slå in packet i mina fina omslagspapper jag köpte på Lagerhaus idag.^^,
Båda Hannah & Veronika fyller år på måndag & tisdag, så jag och Jocke ska hem till Åmål och fira dem, hoppas på prinsesstårta som Hannah ville ha! :)

I tisdags åkta jag 05.55 till Trollhättan. Ska ju inte sticka under bordet med att jag somnade illa kvickt på tåget ^^, Var framme vid halv nio, och väl när jag gått av tåget, får jag syn på Niklas Wikström (en av dagens speakers på kick-offen. Han var även på Hallands kick-off förra veckan), så jag följer efter honom och tror att han vet vart han ska, för jag visste nämligen inte.. Jag tänkte fel visade det sig, och han stannade för att tänka till (jag kunde ju inte göra samma sak, så jag får gå förbi honom och låtsas som ingenting..) Han ropar efter mig och frågar om jag vet vart det finns ngn Idrottshall. DAMN! "Eh h, jag letar faktiskt efter den själv.." Vi tar oss iaf till våran destination.
Efter någon timma kommer bussen från Åmål, och jag fick äntligen krama om Emelie! Bästa känslan denna månaden :) Som en överraskning kom öven Elin S, och det tackar jag för! Två flugor i en smäll :)

Tja, jag & Emelie fick iaf gå upp på scenen med två tjejer från Magneticus UF (våra mässmonter-grannar, en av dom var med i Örebro med mig och vårat Hatobjekt. läs.konkurrenter). En liten utfrågning om ditt och datt, varför vi startade företag, negativt/positivt, svårt/lätt. Ah, you name it! Vi fick två böcker (Starta & Driva företag, Varför växer gräset?) och två biobiljetter. Bitte! Kan ju jag bjuda ngn som kommer och hälsar på mig här i Halmstad på bio. :)

Sen vart det dax för prisutdelning i Årets Årsredovisning (för förra årets elever). Camilla hade ju tyvärr tvingats avslöja att vi var nominerade för att få dit oss. HAHA! Jaja, vi trodde väl på en tredje-vinst. Men fan heller! VI VANN! Revisionsföretaget Ernst & Young hade tittat igenom alla (ja, hela Fyrbodals UF-företag) och bestämt sig för att FashioAid UF hade den bästa årsredovisningen. Tja, kanske finns en Gud ändå! ;)
Vi fick 3000:- för kalaset, och det togs tacksamt emot.

Igår onsdag, var jag i Grevie en bit utanför Båstad och jobbade hela dagen, vilket jag ska göra i fem veckor till. Spännande! Hade elever från 3-6 i dans, och vi hann även med att leka Spökboll, Under Hökens vingar och Ambulansen. Jag var ju självklart med! :)

Idag torsdag, hade jag klipptid elva på Hårteamet bredvid H&M här. Skönt att få sitt hår klippt, var ca 1 ½ år sen jag var hos en frissa, och jag köpte även hårinpackning från Kerasté. Bye bye 600:-. Sen begav jag mig ut på staden för att slita på mitt VISA-kort.
Köpte mig strumpor (jag hittar bara den ena av de jag har här ju!), svart längre polotröja, svarta tights, vit cardigan, kanelstänger & pärlor till mina ljusdekorationer och två gröna dukar. Vill, vill, vill ha byxor, men jag hittar ju inga. Ironiskt nog. Provade flertalet idag, men inget som föll mig i smaken.
När jag hade en timma på att shoppa i Göteborg i tisdags efter Trollhättan köpte jag mig en röd cardigan på Gina Tricot, som jag glömde i kassan. Vad fn tänkte jag på då?! Kom på mig själv efter några hundra meter, och fick så fint gå tillbaka och hämta den. ^^,
I måndags köpte jag mig en lång omlottklänning och vit v-ringad tröja på Gina Tricot. Måste köpa byxor imorgon.

För imorgon ska jag bege mig till Åmål igen. Var en månad sen nu (5 veckor rättare sagt) Då har jag en timmas shopping-tid. :) Inte bra att ha pengar, köper ju bara onödiga saker..

Har nu lyssnat på Viktoria Beckhams, Fergies och en tecno-version av R.Williams låtar hela dagen.
ganska B.

När, klockan är 16.00 och om en timma börjar jag jobba. På tal om ingenting är jag sugen på att köpa mig en digitalkamera eller iPod för pengarna vi vann. En iPod vore ganska dumt, med tanke på att jag redan har en mp3. En billig DK då kanske.. Ah, tiden får se...!

Tjingeling!

42875-68
Fick ett kort på moi av Karlund häromdagen, från vår berömda klassförfest hos mig i vintras. Spritflaskan är inte min, men jag kanske smakade ^^,

Ja jävlar!

Imorgon bär det av till Trollhättan med tåget som går 05.55 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Pina. Jag kan ju lugnt säga att det ska bli såååååå kul att få träffa Emelie igen. Det negativa med att bli vuxen, måste ju vara att alla flyttar kors & tvärs.

Ahh, jag känner mig som på min egna födelsedag..! haha!


Ah, Emelie är en av de finaste människorn på jorden, och imorgon ska vi få ännu ett pris som vi, tillsammans, har jobbat ihop!

42875-62

Kick-eli-off!

Klockan ringde halv sex. Snoozade 2 minuter. 05.37. Stängde av snoozen, ändrade väckningstid till 05.47. DÅ gick jag upp. Ved & Brasa vad jag har svårt för att ta mig upp nu. Men jag får lova att säga, det var riktigt skönt när man väl kom ut i kylan. Brrr..

Sen bar det av till Falkenberg och Kick-off för Hallands län. Spännande, eftersom jag skulle vara Dj (American Dj om jag får be..!) och försöka manöverera ett helt mixerbord med knappar precis överallt.
Det gick bra! Fina fisken. :)

Intressanta föredragare, även om jag har hört Niklas en gång förrut & ska lyssna på han nästa tisdag. Tyvärr sa han exakt samma sak som första gången, och lär väl oxå så göra den tredje.. Tyvärr!
Från Jante till Hjälte-killarna var där, och JAG pratade med dom ;) *stolt/mallig* Och de bor här, i Halmstad. *ännu malligare*

Det var gott att få komma hem, speciellt från en pinsam hemresa med en totalt okänd tråkmåns till man. "Tacka vet jag havet, där kommer inga mygg. Fan alltså för att bo ngnannanstans, jag skulle bli gaaalen.."
Ahh, han var boring. MEn jag fick skjuts hem av grabben, och det tackade jag så hjärtligt för.

Väl hemma var det bara att byta om för att åka till nästa jobb, Dansen. Skitkul att ha den gruppen jag hade idag. De är så ivriga, vill lära sig, frågar och viktigast av allt: De försöker! Dessutom är två utav dem bland det snyggaste/vackraste/sötaste jag sett. SÅ ska mina barn se ut! ;)
Den ena ser ut som frontfiguren i PussyCatDolls, och den andra ser ut som en blandning mellan Marie Sernholt/Jessica Simpsons/Britney Spears och Gisele Bundchen. Många på en gång där, men de är såå söta! Och duktiga oxå, viga som fn och skuttar runt som om de vore med i en gymnastiktävling på träningarna. :)

Nästa vecka ska jag ääääääääääääääntligen få träffa Emelie Å igen. När var det senast? I början av juli tror jag :( Ringde och pratade med henne igår, och det var skönt. Vi bestäämde oss iaf för att faktiskt åka till Kick-offen i Trollhättan för UF nästa tisdag, efter att Camilla varit "tvungen" att avslöja en hemlighet. :) Men den får ni reda på nästa vecka... hihi! Pinsamt att vi plötsligt ändrade oss efter att hon avslöjat hemligheten, egentligen.. ^^,

Näe, jag känner mig inte fitt för 5 ynka öre här, utan har mer lr mindre blivit en säck potatis. Time to change! SIT-UPS, armhävningar och rumplyft ;) fina grejer det!

HAHA!
42875-16
Spännande.



Nu vet vi svaret!

Jag har alltid undrat varför jag aldrig blir riktigt bakfull. Nu har jag hittat svar på två av mina frågor:


- Är jag egentligen smart?
- Varför blir jag aldrig bakis?


Well, ladies and gentlemen, svaret har vi här ^^, haha!


Ung Företagsamhet

Onsdag idag, och jag är förvånad över att jag är vaken! Men kan inte somna om när jag väl vaknat. to bad.

V'ntar på att Karolina på UF här i Halmstad ska ringa. Vi ska till Falkenberg idag och förbereda för kick-offen imorgon genom att kolla musik (som jag gjorde klar igår!)  och sätta upp diverse grejer. Spännande!

Köpte mig en Aloe-Vera kräm igår, som inte innehåller vatten och det är bra nu när vintern är på G, av Cornelya. 220:- fattigare!

Innan Falkenberg, ska jag ta-mig-fan göra ngt!! Gå ut & gå, dammsuga, bädda, damma, handla och beställa tid på hudvårdsstudion i Åmål för frans-brynfärgning och en ansiktsbehandling. Ja, något av de sakerna måste jag göra. Men jag är så tlöööööt..
Nästa vecka ska jag iaf bege mig ner till stan (det är så nära, men är aldrig där!) och besöka det grymma gymmet mitt i stan, Form. Jag har iof SATS några hundra meter bort, men det är så dyrt, och verkar lamt och sjabbigt i jämförelse med Form. Jag tänkte jag även skulle försöka inskaffa mig en cykel nästa vecka, bra att ha!

Camilla på UF i Fyrbodal ringde mig igår, och frågade om jag & Emelie ville vara med att prata på deras kick-off nästa vecka (smickrande att hon ville ha med vårat Tjänst-företag). Men Emelie går så mkt i             skolan, och jag jobbar+ att det är en bit att åka bara för några frågor för mig, så jag ska ringa tillbaka pch säga att vi inte kan. tråkigt.

Nästa helg är det tänkt att jag & J äntligen ska åka hem till Åmål. Veronika och Hannah fyller år på måndag resp. tisdag, så då hoppas jag de ska ha kalas!! ^^,

NÄe, time for lite AFV, innan jag orkar ta mig upp ur sängen. =P

42875-53

Måndag 18 september

Det är dagen efter valet, och det slutade precis som jag trott (&röstat)... ^^, Heja mig!

Vaknade vi nio idag, och begav mig till Hemköp för att hämta ut mitt paket från eleven.se.
Så här sitter jag, med en jordgubbsmask i ansiktet (som nu har stelnat, och det kliiiiar vid näsan).Byt hey det luktar gott! Den är i pulverform, så man kan blanda med vad man vill, jag tog fil.. =P Tyvärrf finns den inte kvar på eleven.se (och jag som beställde i torsdags..)
Beställde även en hudlotion, som även den luktade himmelsk. ^^,
Bägge produkterna är från TVÅL....

Jobb i Båstad ikväll, och är ledig från Örjanskolan idag då de har studiedag. Wiie!! SKa försöka få klart skivan till UF-kickoffen idag. Men om jag känner mig rätt, så kommer jag INTE att göra klart.. :P

haha, ringde precis till tandläkaren och avbokade min tid 11.40 sm jag har IDAG, i ÅMÅL. Går ju inte! Men för andra gången, så slipper jag betala för min försening, haha! Dels för att de inte svarade i fredags när jag ringde, de var på ngt Happening. GÖtt, gött blekrött!

Näe, time to take off the mask..


Lördag



Lördag idag, val imorn! Ska bli oerhört spännande att se vem som kommer segrande ur striden.. ^^,

Jobbade en timma på Örjanskolan igår, och allt kändes mkt bättre än första gången. Berodde nog delvis på att de "coola" killarna inte kunde vara med för de var "sjuka". Nöjd med min insats!

Efter "jobbet" begav jag mig till Lagerhaus och strosade runt..Finns mkt fint som man bara vill ha, ha & ha! Men när det är en vecka kvar till lön, får man behärska sig och inte gå på sparkontot.. Hittade mina buddah-figurer jag vill ha, men som sagt, pengar..! Så det fick bli en vas (fick ju fina blommor av J häromdan, så jag måste ju ha en vas om det händer igen..haha!), vittglittrigt sand, små, små tejprullar och ett brett svart diadem i tyg. Finns jättefina smycken/accesoarer på Lagerhaus här i Halmstad. Utbudet på H&M här kan man bara glömma..

Åkte och handlade med J på ica, och sen hem och försöka få ihop min ljuskreation: rosa cylinderljus i två olika sizes, vit gratängform (haha! Det måste ju användas), det vita glitterskimmrande sanden och rosa rosblad strött runt..^^, En blomma i buketten hade storknat, så den fick göra sitt runt ljusen istället..

Uppe vid nio idag, och har hunnit med följande:

- diskat ett berg med disk!
-vikt tvätt sen sist jag tvätttade ^^,
- snart tvättat all tvätt.
- bakat/smakat kladdkaka.
- Pratat med mamma & Elin.
- Tittat på filmen Leon.

Har inget större planerat idag, än att vika tvätt och strosa runt här som vanligt.. Har lite hemlängtan, men om jag väntar några veckor till, kanske de hinner måla om huset helt & hållet hemma, slipper jag hjälpa till! haha!


Trevlig helg!
42875-62

Vill åka och hälsa på Emelie i Karlstad!




Marika Hjärta Kent

Mår blää nu, och inget värmer bättre än Kent. Älskar deras psycho-texter.

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än finns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen passerar vi deras gränser

Minns du vår blodseld, våran lag
Vårt dumma korstråg mot en lika korkad stad
Jag minns allt, som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagande blick att de känns
Att det är långt hem

Och snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen sätter du själv dina gränser

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår

Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov

Men älskling vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön

Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö

Men älskling vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö

Kent - Mannen i den vita hatten (10 år senare)

42875-66

Onsdag

Min lediga dag idag, som inte blev så ledig som jag tänkt mig. Var uppe vid åtta (Tacka Jocke!) och orkade med att sätta på teven och kolla på gamla repriser. Sen åkte jag som jag tidigare sagt och mötte upp Jocke och till sjukhuset och ge blod! Okej, nästa år, då kanske jag vågar jag med ;) (Jag sa kanske)...

Sen åkta vi till Blue Thai och käkade kinamats-buffé. Svingott med vårrullar, ris, sötsura såser, kyckling och en massa melon och annanas..Mums-fili-babba! Efter att vi blivit mätta & belåtna begav vi oss till biblioteket för att rösta. Mkt folk, men gick fort och smidigt ändå..! Jag röstade på Moderaterna, och till skillnad mot de äldre (som tog en lapp från varje parti för att ingen ska se vad de röstar) stod jag & J helt öppet och la lapparna i kuveren.. ^^,

Nu har jag dammsugit och diskat (svinnöjd!) och sitter här själv ännu en onsdag. Varför, jag menar VARFÖR, följer jag inte med J? Okej, nästa gång... emelie J undrade om vi skulle hyra film, men jag sa att jag skulle göra klart arbetet med musiken för UF. Jag börjar bli folkskygg! Ber därför att någon kommer ner till mig och hälsar pååååå..! Help..

Jag ska iaf bege mig till ica och köpa muffinsfomar, ifall jag skulle få för mig att göra muffins.. haha!



Aloe-Vera Party!

Igår var jag på Trade Center och Ung Företagsamhet och jobbade lite med Karolina.Det är kick-off i Falkenberg nästa torsdag, så jag ska vara hennes assistent. Eftersom jag är ledig idag ska jag försöka fixa ihop musiken ( Känns nästan lite som allt jobb innan modevisningen i våras..fjoo!). Haha, Emelie, Niklas kommer dit, du vet den skrana, töntiga men ack roligaste killen i hela världen ;)

Jaa, efter jobbet på UF, fick jag bege mig till Eketånga och ha danslektioner.. Gick bra. THEN, fööljde jag med Cornelya hem, då hon & hennes moster (Cornelyas mamma dog i bröstcancer förr ett år sen..) skulle ha ett Aloe-Vera party! Kom en dam och presenterade Aloe-Vera produkter som vi fick smaka, smörja och lukta på.. Ska nog köpa en creme nästa gång! :) Härligaste måste ha varit deras 94-åriga granne Ciris som var med. Hon hade grön skjortklänning med skärp i midjan och kilklacksskor med gulddetaljer, som var modernt på hennes tid,men tanten har ju även förstått nutidens mode iaf :)
Vi fick härlig fika: Nyttig äpplepaj, ljuvlig persikopaj, smarrig chokladkaka och en massa småplock. Mätt och belåten begav jag mig hem, till ett hem där min sambo hade gjort storkok! Thanks honey!

Nu väntar jag på att jag ska bege mig till Kåren och möta upp Jocke, som ska till the hospital och ge blod.. Sen blir det kanske röstning för hela slanten. JA, jag ska rösta blått..!
 
Min tur att städa idag oxå :/ Neeej!


42875-9

Uhjamejen!

Efter att jag och jocke varit hos katterna, och en mysig tur ut till Tylösand (Solnedgång och en maaassa bus. haha!) stranden fick jag huvudvärk igår kväll. Två panodil och nerbäddad i soffan gjorde mig bättre. Somnade som ett litet barn! Vaknade dock idag med huvudvärk och en mer lr mindre spykänsla. :/

Och detta är inte bra, med tanke på att jag ska jobba halv två och från 18-21 ikväll för första gången på bägge ställena & att det är nu jag har en massa saker att göra. Är ledig onsdagar & lördagar.. "Hej! Marika heter jag. Mår inget vidare (Syns kanske pga. mitt bleka fejs..) så vi tar det lugnt idag.."

Precis varit hos katterna för sista gången. Så nu ska jag viiiiila mig frisk. Sen förhoppningsvis vakna friskare och redo för jobb!!

give me strenght!

42875-37
Love of my life!

Justin Timberlake + Skelögd katt!

Sitter nu här hemma och funderar över mitt liv... Kan bara konstatera att jag har det bra, med ett stort B. BRA!! En liten godisskål på bordet bredvid en kall & god Ramlösa och Justin Timberlakes senaste album i högtalarna. So far so good!

Vi var hemma hos Emelie & Martin förrut och gav katterna mat. Hehe, jag tror Flisan (jättesöt siameskatt, tror jag) är skelögd. Jag kunde knappt hålla mig för skratt när vi var där i onsdags och Flisan satt i Emelies knä i soffan, då katten tittar upp på mig med de klarblåa ögonen. Det var ngt som inte stämde, symmetriskt sett! ^^, Emelie hade iaf gjort en a4-lista för vad vi skulle ge/göra till/för katterna. NÄE! Kom på att vi glömde kanske tända lampan i hallen.. Damit!

Dumpade av Jocke hos Nawroz förrut (efter en mer lr mindre roande körning av mig. Kort sagt, jag & Galanten passar inte ihop), de skulle spela poker, och eftersom jag varken kan eller vill kunna poker, trivs jag bättre här hemma, själv! :) Näe usch va patetiskt.. Men men, bara att vänta på Kvarteret Skatan som börjar kl.21. Dont miss!

JAAA!!
Måste berätta en rolig sak jag var med om i onsdags efter min lektion. Jag ska ha bugg-lektioner en hel vecka på en skola (Jag vet, Bugg! W... T.. F... ger jag mig in på?!) Jo, iaf så fick jag en förfrågan om jag kunde hålla lite bugglektioner på en skola här i Halmstad några timmar per dag i en vecka, lr jah, Kim började att fråga mig exakt HUUUR danstokig jag är, eftersom han vet att jag dansat mkt och lääänge. Tjaa, är väel ganska galen var mitt svar. BRA, DÅ SKA DU BLI LÄRARE I BUGG! Ohh lord. Tjena.
Ja, så nu ligger det till såhär att jag måste lärar mig bugg & att lära ut bugg! ^^,

Var lektion i Bugg för nybörjare efter min lektion i onsdags, och Kim tyckte det vore tjäckt om jag kunde vara med där. Känner mig redan redo för en Finlands-färja tripp eller Personalfest! Var roligt att se att det var så olika åldrar som det var. Gamla tanter, unga tjejer, äldre herrar, unga killar och medelålders. Kul att få lära sig buggen på nytt (Okej, Yngves bugg när jag var 6 räknas inte, likaså den på gympan) och RÄTT! Ska gå nästa gång oxå, sen ska jag ha lite privatlektioner om praktik och teknik med kim. Damit, jag kommer ju kunna Bugga! Det du Sofia W! ^^,
Haha, nu kan jag kanske gå med på att dansa bugg med mamma i köket (Min mamma gillar att bugga, och brukar bjuda upp till dans rätt ofta i köket..)


Nu ska jag höja volymen liite (vill ju inte väcka valpungen som bor under oss..) och dansa loss lite!

Im a dancefreak, bondtölp!

42875-28


Ögongodis!

Eftersom VeckoRevyn ger 25% rabatt hos Eleven.se tog jag tillfället till akt och beställde en kroppskräm från Jessica Simpsons Dessert Beauty med ätbara produkter. Bara det att man fick med Strössel (Ähumm..?) uppfyller vilken flickdröm som helst :) haha..^^,




42875-65

Soon to be mine!

Dax att shoppa!

Mötet igår gick bra, tog 10 minuter :P Ska vara danslärare på en skola 2 ggr/v för elever i årskurs 7-9. (jag tror möjligtvis att det är den värsta åldern man kan undervisa ngn i på en skola, men men). Ett mindre bra besked var att jag får de första pengarna i December. DECEMBER!! Ingen fara tänkte jag, jag får säkert betala hyra och resten av alla räkningar senare. INTE!!! Störande..

Jag får väl ta och söka ngt mer jobb, men då är det negativa att jag har ju en massa jobb utstrött under veckorna, så vad jag ska kunna ha för jobb då, vette fn! Hjälp!!

Den första danslektionen gick bra igår. Blev liiite fundersam på Cornelyas val av uppvärmning med tanke på den stora åldersskillnaden. Haha, sen tror jag att jag tog befälet resten av lektionen. ^^, som vanligt var de blyga första gången, och en tjej var så blyg att hon inte ens kunde säga sitt namn, jag trodde först hon stammade.."..eeee..mmm...diana.." "Diana? svarade jag, vilket fint namn" Det visade sig senare at hon hette Adriana. Snacka om att skämma ut ungen.. sorry.

Sen kom Jocke och hämtade mig, och han bjöd på pizza på Idás. Jättesmarrigt! :) Vad som hände mer under kvällen var inte mkt. Degade i denna übersköna soffan framföt tvn som vanligt. ^^,

Somnade rätt sent och drömde en ganska läskig dröm. Det var ingen "äckliga demoner" dröm, utan en sjuk dröm. Blääää, vill inte ens tänka på den!

Håret btw! Slingade blonda slingor igår (själv, dumt egentligen). Men det blev jättebra. Ville bara få bort utväxten, och det fick jag. :)

Haha, nu har jag film-eftermiddag. Precis sett Poseidon (typisk action-film) och funderilerar på vad jag ska se härnäst. Eller borde jag kanske söka jobb eller plugga matte? (Satt dock några timmar med Jocke i fredags kväll och pluggade matte C. Kul en fredagkväll!)

Vad jag än gör nu, så kommer jag göra det jag känner för. Typiskt mig. :)


Blond, blond & blond

Jajjamän, då sitter man med blonderingsmedel i håret. Stinker ngt så vederväligt! Lyssnar på lite olika album jag laddat hem, tänkt till mina kurser som börjar idag, men inte en enda tror jag funkar. Hmm, hur ska detta gå...

Ska på möte med Kim från Halmstad dansklubb på ngn skola om jobb där klockan tre... Spännande! Sen blir det premiär för mina kurser halv fem. Senast igår var det 20 st anmälda, och det mina damer & herrar, är en förbttring på cirka 15 pers från förra terminen.. Tur vi  var ute på skolor och gjorde reklam! Jag dansade tydligen bra ;) haha! Egoooo..! ^^,

Efter "jobbet" ska jag & J fara till Martin och Emelie, för de ska visa var de har kattmaten. :) Vi ska nämligen vara KATT-VAKT under helgen, med start på torsdag. De har två söta innerkatter, en vit tydligen :) haha!

Igår var jag med på den första danskursen sen i april, typ :)
Hade street-dance med Tobbe "tutte" och vi lärde oss en grym dans. Synd bara att det bara är typ jag som INTE är nybörjare :P Men jag har ju lärt mig så fint hos Sofia, att inget är för lätt, det blir vad man gör det till. Så jag fick lägg till mina egna "moves"... :) Inte för att skryta, lr jo kanske, så gick dt fantastiskt bra. :) Men beror det på att jag stod bredvid nybörjare, eller am I a good dancer...?! hahha! Ha er egna uppfattning ni, så har jag min :P

Näe, time to wash my hair..

42875-64

Jag & Annie på vår Bar-runda i Åmål.. ^^,


Inte så mkt.

Sen jag skreo här  sist, har jag inte gjort så mkt. Igår tog jag & J en shoppingtur där J stod för dyraste inköpen. :) Jag köpte mig en parfym (Fantasy-Britney Spears) men ångrar mig nu att jag inte köpte den andra. Next time maybe.. Fick mig ett nytt duschdraperi oxå från Lagerhaus, äntligen!

Sen bar det av till en storshopping på ica . After that gjorde min sambo en gööör god korv stroganoff. Tur han kan laga mat, för jag hatar det! :)
Hände inte så mkt mer på kvällen, utan lördagen gick i slapphetens tecken, liksom denna dagen.

I Fredags kom Cornelya hit på en fika, och vi diskutterade nästa veckas kurser och dess upplägg.  Köpte skitgoda brownies, för jag hann inte göra ngt eget :)

Tänkte bege mig och köpa hårfärg snart i ösregnet (mer lr mindre storm här) efter Top Model och att min magvärk försvunnit..

Fhjooo.. Give me power! :)


RSS 2.0