Så ni törstar

..efter ett nytt härligt inlägg. Men ni kommer att få vänta ett tag till. Jag är ju semester ;)

Iaf. Förra helgen kom systrarna mm. på besök och vi hann med Playan Tylösand, bad och lite uteliv. Inte pjåkigt alls även om vi inte fick ngt bord. Jag fick igång en fin solbränna i början av förra veckan, men det försvinner ju sdå pinsatm fort!
Har hälsat på lilla Ebba, och sötare får man leta efter.

Ge mig mera sol! Vi hörs ;)


When we like it, we play it!

Rihanna & The Dream - Living a lie
Som att ta studenten, igen.Jag känner mig fri som en fågel, och kommer så vara de närmaste 4 veckorna.

Iiiiihaaa!

Jag sitter hemma i ett väldigt nystädat hem och väntar på att jag ska göra iordning mig själv för att tralla ner till stan på en snabb After Work. Dessutom, väntar jag besök. Familjen Camilla kommer om några timmar och så även Jocke & Nikki. Vilken magnet jag är! ;)

Ja, det är helt enkelt semester!
Hot Hot Hot!


I like it alot! Rosa och orange ihop är snyggt.

Ikväll har jag haft den billigaste fyllan ever. Eller fylla vore synd att säga.
Det har varit gassande sol i Halmstad hela dagen. Och stå på ett öppet asfaltsfält och kika på trav är inte kyligt då.
Vi köpte iaf en varsin cider till maten, och ni vet vad det gick ut i blodet i värmen. Svish!

En häst lyckades med att kasta av kusken och roa sig med att springa på banan i inst 5 min innan den gav upp. Så finns det då sjävlklart kvinnliga dumma hästtjejer i publiken som ger sig ut på banan och försöker stoppa hästen.

VAD TROR DOM?

Att hästen tvärstannar med svansen mellan benen och skäms? Eller att den känner av att just hon där med armarna ut i luften har varit hästbiten de senaste 20 åren, så då kan den stanna? De utgör kanske en tusendel av travbanans yta, tror dom inte att hästen fattar att den kan springa bredvid?

Näe, jag blir inte klok på sådana. Men så fick självklart speakern säga att det är strikt förbjudet för publik att ge sig ut på banan. Låt hästen springa sig trött!

Det blev ingen storvinst för mig som ni kanske märker, då hade jag inte suttit här, utan i telefonen med Jocke och skrytit. :) Men jag har till en lunch imorgon ;)

Sista dagen imorgon!

TorsdagDet är Stilet-loppet här i Halmstad idag. Men jag har inte tid får sådana chica grejer. Jag ska sätta mig i denna gassande värmen och kolla på svettiga hästar och deras feta ägare efter jobbet ;)  

Kollegans snubbe hade by the way snackat med Peter "Foppa" Forsberg igår på flygplatsen, och ni som är inbitna travspelare vet ju att hans häst är med och springer idag. Jag kan skvallra om att hans tjej tydligen var jättevacker och hade den tyngsta klockan på armen, som teoretiskt sett skulle kunna bryta hennes handled.


Sweets


Det är för att vara exakt 2 dagar kvar på jobbet. Sen väntar 4 veckors semester. Första gången i mitt liv som jag har semester. Betald semester. Och helgen ska firas i ett förhoppningsvis soligt Halmstad med systrar, barn & män.
Men imörrn sörrni, då ska jag på trav! Min tanke är att få en tredubbling på min instats, dvs. bli rikare ;)

Och om jag i förra inlägget tipsade om Mia & Klara, så kan jag i detta tipsa om Big Shots som går på Kanal 5 tisdagskvällar. Som SATC fast med män. Snygga män. 
 
Mina vänner, jag har inte tid med sådant här. Min OUTFIT för morgondagen ska planeras.

;)


Mia & Klara


Söndagens avsnitt av Mia & Klara var det bästa jag någonsin sett! Over and out.


Dag 3

Vart försvann dag 2? Och min rapport från dag 1-2? Well, min kollega köpte mig Fransk Nougat till mig för att hon ville inte synda sin Snickers själv. Och är man en teamplayer så är man!

Så min rapport är inte den jag hoppats på. Jag skäms för att lägga upp den, därför drar jag på det. Vill inte riktigt rycka bort plåstret lixom ;)
Den pinsamma situation på gymet i måndags gjorde mig nervös nog att skippa gymet igår och ersätta det med en promenix till Ica.


Och idag måste jag städa. Dammråttor är inte att föredra som husdjur när man väntar besök.RSS 2.0