Fredag lördag.

Jag har haft det JÄTTE INTENSIVT sen jag började skolan i onsdags. Vår älskade Per gav oss en pocket bok vid namn Funky Business första dagen och bad oss läsa ut fanskapet till nästa dag och välja ut 3 punkter. Idag gav han oss en lite tjockare bok om H&M som tillväxtföretag och uppgift att agera konsulter till på måndag 17.00.

Det är en jävla tur att jag är intresserad av skiten iaf!

Ikväll har jag varit på kräftskiva med jobbet, gamla jobbet. Och jag har ännu en gång fått bevis för mig själv att jag är mogen för min ålder och klarar mig finfint även med promille i blodet.

Som man säger, själv är bäste dräng!

Jag fick två mycket vackra sånger sjugna för mig ikväll och en STOR och alldeles underbar scrapbook om min tid på Hi-Media. Jag vet att jag ofta kommer att bläddra igenom den ofta för att bli påmind om allt roligt vi gjort..

Nu är fallet så att jag är alldeles för förfriskad för att orka gå och sova, så jag sitter med Dido i öronen och försöker göra mig lite sömnig. Problemet är att jag känner för att DANSA, och jag tror knappast att Jocke är villig att gå upp ur sängen för att dansa med mig.

Men vi får passa på att säga Grattis till Michael som fyllt 50! Congrats!Själv.

Ibland sker saker i vad som känns ljusets hastighet.  

Och ibland behöver man fatta beslut SJÄLV. Utan mamma/syster/kompis/sambo/jobbarkompis. Helt själv.  

Och det har jag gjort nu. Själv.  

Imorgon börjar jag studera igen. Growth Managment för att vara helt exakt. Och jobbet, ja, jag gör min sista dag idag. Känns konstigt, för jag har aldrig suttit så skönt i min kontorsstol som idag.  

Men jag känner mig stolt. Stolt över att ha fattat ett beslut Själv utan att diskutera effekt/framtid med någan av ovannämnda.  

Så. SURPRISE!  

Nu ska jag ordna upp i både dator och på skrivbord till 17.00 sen blir det frissan och Mamma Mia på bio med jobbet. Imorgon börjar ett helt nytt liv.


Casanova

Jag är helt ensam även ikväll, och tur är väl det för då kan jag luta mig tillbaka i soffan och titta på Casanova utan någon som kommenterar vilken tjej-film det är. Men mest spännande lär det bli imorgon när jag får sitta på en tron och titta när min sambo som han uttalade sig "ska städa hela lägenheten och du behöver inte göra någonting". Men jag är som min mor, det kliar i fingrarna att peka vart han missade damma/dammsuga och det rinner orddiaré ur munnen samtidigt som jag hyttar med fingret och försöker poängtera att det ska göras ORDENTLIGT annars är det ingen mening att det görs. Så har kliandet i fingrarna stigit över gränsen och man ger ifrån sig ett stort och högljutt suck medan man snor åt sig dammsugaren för att göra det ORDENTLIGT. Och VIPS så sitter han å tronen och jag är hans tjänare!tråkigt skulle man kunna säga..

Jag sitter ensam hemma och hör ngn jäkel bränna gummi (-däck, inget annat) på asfalten utanför. Just precis sådant jag tycker om, mogna fritdssysslor. Samma sak gäller "smarta" människor med ´"smarta" kommentarer, LOVE them. De får mig inte alls att blunda hårt.

Jag har helt enkelt tråkigt och kan tyvärr bara komma på en rolig syssla just nu: duscha. Eller klämma på min finne vid hårfästet varannan minut.

Och NEJ, har fortfarande inte hittat min cykel (om ni inte märkt det så bor jag i en större stad än Åmål där man vet vem som tagit den).Excuse me..

... men jag ska lägga mig i soffan och titta på SATC-filmen! MOAhaha..


Rätt rolig..Jag är väl mer eller mindre clownen i min familj. Ni ser ju, tom. Håkan skrattar åt mig när vi är på motorvägen mot Karlstad på väg mot Sunne vattenland och vi bestämde oss för att köra om för att ta ett kort på fam.Holmström/Svensson.En utav de 2 i gänget som faktiskt vågade Fritt fall!Håkan var den andra utav de 2 vågade!


Ja, jag har ny hårfärg!


Vi försökte få skjuts hem i lördags, men de verkade inte så medviljande på den ideén.Jag försökte tom. visa vägen, men nej. Vi fick gå hem.


På tal om blå..... ögon. Jag har blå ögon. Vad tusan har då Jenny?! Blåögdare får man leta efter, moahaha! ;)


Sorry..
Jag tänkter inte be om ursäkt för att jag inte uppdaterat bra den senaste månaden,  för jag har helt enkelt inte haft lust. Ni förstår, jag är tillbaka på jobbet och är tröttare än tröttast när jag kommer hem, min cykel är stulen så jag får GÅ fram & tillbaka och mina hårtoppar är slitna.

Men annars är livet som en dans på rosor. Taggiga rosor.

Emelie var här förra helgen, och SJÄLVKLART ska jag bli dunderförkyld! Flåt Emelie om jag var äcklig. ;) Vi testade oss på lilla torgs uteservering med THE BARTENDER och hemgång i ÖSREGN fredag kväll, shopping och 6 pack snorpapper på lördag och discogolven på Mårtenson på lördag långt in på natten. Ja, vi hann tom. ge bankomaten Emelies bankkort.

Nu är det helg igen och jag ska sova långt in på förmiddagen, inventera min garderob och njuta av att det är helg!
Grrr!NÅGON DJÄVUL HAR SNOTT MIN CYKEL!!!!

Only for you

Jag har hittat tillbaka till Halmstad efter 4 veckors semester hos föräldrarna i Åmål. Solbrännan börjar redan tina bort. Ja, roligare än så är det inte. Åter på jobbet, och JA det kommer ske lite förändringar i framtiden.

Jag har blivit lite mörkare i håret och ska äntligen sätta upp tavlor i lägenheten. 1 ½ år har vi bott här!

Och ÄNTLIGEN efter mina 2 år i Halmstad
kommer mitt andra hjärtplask Emelie hit imorgon! Ska bli så j*vla skönt.
Im back!

Jepp. Och min kära kollega har svarat på några frågor, som vi alla vill ha svar på.


Frågor och svar om kropp och hälsa

FRÅGA:          Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?


SVAR:            Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större.

Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en

stor mage.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA:          Är simning bra för figuren?


SVAR:            Tja, se på valar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA:          Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet,

stämmer det ?


SVAR:            Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under

livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat

snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA:          Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer

frukt och grönsaker?


SVAR:            Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko?

Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett

effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En

fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA:          Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?


SVAR:            Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin.

Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av

det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA:          Är choklad osunt?


SVAR:            Är du tokig? Kakaobönor = bönor och bönor, linser o dyl. är

vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa

'feel-good'-maten man kan få!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA:          Är det viktigt att vara i god form?


SVAR:            Rund är en form, så god som någon!RSS 2.0