It´s your birthday


Joakim surplar drink på hotellets takbar i NY. I bakgrunden: Chrysler Building.

Idag fyller världens bästa pojkvän 27 år! Joakim såklart, vad trodde ni? Det firades med skönsång och frukost imorse, och fortsätter med mat & tårta efter jobbet innan det senare ikväll blir Baksmällan 2 med Elin & Erik. Det tror jag han är nöjd med!

Snart väntar långledigt efter onsdagens jobb och vi ska till Galtviken. Det ska rivas vägg, vattnas potatis (jodå, J satte potatis i våras) och om solen vågar visa sig även försöka bli av med denna genomskinliga hudfärg. Även sugen på att ta med Samanta till Galtviken också, hon älskar att bada där!

Syster Camilla fyller år också, så jag hoppas lite vagt på tårta i helgen. Hon sprang faktiskt Göteborgsvarvet för snart 2 veckor sedan, och hade sjukt jämn mellantid. Bra jobbat!

Nu tänkte jag få med henne på Midnattsloppet här i Göteborg i augusti (säger hon som inte ens började träna inför Gbg-varvet innan hon gav upp). M-loppet är iof bara 1 mil, så det ska la gå. :) Det är dessutom på kvällen, så kan bli ett roligt varv.

Annars rullar livet på som vanligt, om man får säga något så Mellan-mjölk aktigt. Jobbar som vanligt, men längtar tillbaka till NY. Men det ryktas om en jobbresa till Hamburg i juni. En Lab-mässa, men det är alltid något.

Tjo & Tjim!


GirlsWho run this world?!


We were in New York


Michael Jackson dansar i tunnelbanan.. Ingen ovanlig syn.


Vilken underbar vecka vi har haft i New York.

Vi har sett presidenten, vandrat och slappat i Central Park, ätit chokladpudding med slickepottar på The Standard grill, shoppat, sett 4D film, käkat frukost på Starbucks, druckit drinkar på Hard Rock, häpnats av alla färgglada skyltar på Times Square, vinkat åt Frihetgudinnan, njutit av utsikten från Empire State building, besökt museumet for 11 september och mycket mer..

Jag fåt återkomma en annan gång med många mer bilder. Men bjuder på några här..


Empire State building från hotell-taket.


Såklart man testade "amerikansk" hälsofrukost.


Jag som är intresserat av 2:a världskriget fick naturligtvis posa framför ett monument.Dessa 3-hjulingar skapade säkerhet kring presidentens ankomst på torsdagen..Här bygger de upp det "nya" WTC.


Poliser i alla dess former inför presidentens besök.


Secret service kollar läget.. I bakgrunden nya WTC byggnaden under uppbyggnad.


Alla är inkallade för att skydda..


Tv-stationerna var på plats såklart. Mycket folk vill se en skymt av presidenten.


Och här kommer han!! Svarta bilen till vänster. 2 sekunder senare var de borta.


Så vi väntade en timma till och hoppade på att han skulle ta denna vägen tillbaka. Poliser överallt. 

 
Antagligen blev han glad när nyheten att Usama var död kom ut.


Här väntade vi i 4 h med bakrundsmusiken från en skrikande kvinna, "Obama got Usama!". 4 h.


Nu är antagligen Obama på gång, hojarna startas..


Bakom den jvla handen sitter han, President Obama.


Hej då!


Det var allt för denna gången! Nästa gång blir det bilder på ett annat New York äventyr.


Ready for take-off!
Sådär, jobbmailen står på Autosvar (Im on vacation! For urgent matters, please contact X) kläder är tvättade, ryggan är packad och kameran laddad.

Vi är såpass bohemiska att vi tar bara med oss varsit handbagage i form av rygga, och köper en resväska på plats. Med andra ord har jag inte mycket nerpackat. Underkläder, klänning och en extra t-shirt. Får duga. Dollarn är nere på 6,0, så lägger hellre pengarna på ngt nytt.

Och tänk vilken nyhet vi åker till USA med. De fick äntligen bin Ladin! Jag ska definitivt gå till Ground Zero och begrunda. Peppar, peppar ta i trä att inte någon vill hämnas på något plan från Sverige till USA.

Som sagt så vaktar pappa vår lya under tiden och kör oss till flygplatsen tidigt imorgon bitti.

Hepp, dags att duscha och kirra skön rese-outfit, 9 h flygning väntar.

Chao!


RSS 2.0