Saturday night

Snön börjar töa/regna bort här i Göteborg, vilket resulterar i STORA pölar och blöta fossingar. Nödvändigt ont om vi ska få någon vår. Känns mindre kul om det blir minusgrader till veckan! Halt.

Igår tog vi en eftermiddags sväng till Ikea för inköp av ramar och annat smått & gott som fattas eller ska ersättas för att passa in i hemmet. Spontanköpte ett vitrinskåp som jag planerat att köpa längre fram! Sedan blev det Ica Focus (Focus har enormt roligt utbud av mat som inte vanliga Ica har. Lite dyrare, men mycket roligare!) Vi hittade bl a. Brandmästare Andréns Törsläckare, italienskt vatten och amerikanskt torkat kött (SÅ möljövänligt köp). Väl hemma slängde jag ihop lite tacos (Innovativt, I know!) och Jocke fick skruva med leksaken han fick i julklapp av mig - skruvdragen delux!  

Idag sov vi till 12 och tog myyycket god tid på oss att fräscha upp oss för en tur inne i stan. Jag köpte muffinsformar för
0:-. Vill ha nyyyya kläder, men väntar tills det är lite mer VÅR och man inte behöver gömma sig i stora ytterkläder och snowjoggers. Pasteller känns inte rätt att använda just nu. Att försöka shoppa i butikskedjorna i Nordstan/Kompassen/Avenyn en lördag är inte roligt heller för den delen.Den där jäkla soffan får gärna komma nu. Tältsängen som vi har som provisorisk soffa pallar inte trycket länge till! Bokstavligen.

Förra helgen sov Elin över hos mig när min andra sängkamrat var på annan ort, och vi ser bägge fram emot mycket tid på uteplatsen och på bryggorna nedanför här i sommar. Och den hurtiga människan har varit och åkt 3 mil längdskidor i helgen. Allt över 5 km är mycket för mig. Har aldrig utfört någon sport där man rört sig framåt i mer än 5 km. Inte av egen kraft iaf. "Sprang" vårruset för snart 2 år sedan, och tänkte göra det i år också. Denna gången lite mer förberedd ;)  

MEN. Det var ju detta med ögonen.. SKAM den som ger sig, brukade jag peppa mina medarbetare med! ;)


Och ser du Nikki, jag har anammat dina doftpåsar! Dock bara i skåpet och hallen än så länge. Dröjer nog inte länge före det finns i garderoben också. ;)Bäst just nu - Hard


Hi strangers!Jag har loggat in på blogg.se nästan varje dag, men inte kännt för att skriva något. Nu tänkte jag förebygga eventuella påpekningar om det, genom att skriva. :)

Vad har hänt sen sist?

♥ Min vän och barndomskompis Marie har fött en lite tös till jorden, Mira. Grattis! Det märks att man inte är 18 längre, vänner och klasskompisar börjar kläcka barn, köpa hus och gifta sig ;)

♥ Jag, Jocke, Nikki & pappa for upp till resten av familjen i Branäs för skidåkning. Nikki premiäråkte de skidor hon köpte för några år sedan, som vi andra redan åkt på några gånger, Jocke valde rätt storlek på pjäxorna redan dag 1, jag stod stadig i backen och föll inte en enda gång, Jocke sov som en stock under en gran(!), jag bräsade på rätt bra i backen (tyckte jag) i ren Anja-störtlopp stil men kom aldrig ikapp Pontus på 11 år för det.

♥ Vi har hämtat våra möbler och saker i Mo och fört till Gbg. Nu kan vi sova mer humant i vanliga sängar, men än fattas soffan, ca 1 månad kvar nu innan vi får den.

♥ Alla hjärtans-dag "firade" vi på bio och såg Avatar i 3D. Filmen var lååång, och sista halvtimman är lite oklar då jag mest satt och funderade på om man kunde dö av kissnödighet, ville inte gå på toa och missa ngt i filmen! ;) Men tillsist gick jag.

♥ Jag har börjat kika på en resa till New York i vår, men först ska några saker gå i lås. Hoppas!


So long!Recognize the song?
Den där Schulman.

Han får allt till det ibland den där Schulman på sin blogg. Jag gillar hur han på ett humoristiskt sätt beskriver sin vardag med en gnutta ironi.

Läs HÄR om hans sambos "äta-blåbär-mot-cancer" frosseri!

Läs HÄR om hur han lurar sin bebis.

Läs HÄR om hans samtal med hans bebis.Location: Styrfarten

Äntligen har vi lämnat Frigga-lägenheten bakom oss. Själva lägenheten var det inget fel på förutom att den inte innehöll ens egna möbler, utan det var den jäkla hissen som man fick krupp på varje gång. Done and over.

Nåväl. I nya lägenheten ska man tänka på att kanske inte byta byxor eller springa näck hur som helst. Såvida inte persiennerna är nerdragna. Vi har stora fönster längs i stort sett hela lägenheten, på bottenvåningen. Som tur är sluttar gångbanan utanför nedåt, så gående ser inte in så fasligt mkt.

Utifall jag glömmer vart vi bor. Det är så himla fint belyst här ute på kvällarna. Och på vissa ställen har de nya färger och belysning varje kväll.

Nu är det bara möblerna som fattas. Vi sover t ex. på tältsängar vi köpt på Ikea tills vi hämtar våra möbler i Åmål om ca 2 veckor. Men det funkar! Det är soffan som kommer att ta lite tid innan vi får, vilket är beräknad att komma i mars.

Har kollat av läget i Branäs eftersom delar av min familj redan är där. -15 grader. "Det känns inte, det är gött!" sa min för jämnan positiva syster. MEN Hannah & Pontus använder rånarluva. Får bege mig ut och leta efter en liknande eller halsduk med andra ord.


RSS 2.0