When love takes over.David Guetta feat. Kelly Rowland - When love takes over

.

Här händer det grejer..

I fredags kväll tog jag med mig Monika till Mårtenson night club här i Halmstad, för en bloggfest. Minna  från Spanbloggen.se stod för festen med en MASSA priser. Jag vann självklart inte (har tur i kärlek istället!) men Monika fick ett par skor för 1100:-.

Däremot fick man ett par lösögonfransar från Depend när man kom och en massa gratis vin, cider och drinkar + snacks! Blev lite extra sminkad av Make Up Store, och hade tydligen bra ögonlock att sätta ögonskugga på :)


Monkann var laddad!


Jag var nöjd med drinkarna!


Bara att ta!


Jag får lite läppglans på leppene!


Fortfarande lika nöjd över drinkarna!


Minna i egen hög person, får håret omgjort mitt under prisutdelningen.


Ser ni denna bilen i Halmstad i sommar, vet ni vem den tillhör ;)


Tack Minna för en trevlig kväll!


Return the favor.Ikväll smäller det!

En utav Halmstads skönaste bloggs (enligt mig iaf) ägare Minna har ställt till med party ikväll på Mårtenson. Jag har bjudit med Monika, och exakt hur KUL eller TRÅKIGT det var, kommer det en rapport på imorgon!

Jag hoppas iaf jag kommer hem med några fina priser ;)

Ha en trevlig fredag!


Oj!

Igår kväll efter Jocke hämtat mig på stationen, åkte vi till Hemköp och handlade.

Visst vettu, jag plockade på mig lite grejer, bla. fetaost. SJÄLVKLART tappar jag skiten på golvet så den spricker. Jocke var inte sen med kameran, så jag lovar att ni ska få bildbevis på det.

Och bäst av allt: Jag tyckte inte det var pinsamt, jag är så van!


Hej snyggingar!Jag far runt här i landet som om jag inte gjort annat. Fast Nej, det är inte riktigt sant. Jag var så förvirrad igår när jag tog tåget från Stockholms mässan in till centralen. Stog på en perrong och visste inte om jag skulle gå höger, vänster eller någon annanstans. JÄKLIGT DÅLIGT SKYLTAT för en turist som mig! Så jag åkte nog upp och ner för en rulltrappa 2-3 ggr innan jag insåg att stationen faktiskt låg 100 m därifrån.

Min praktik går finfint. Jag har ju nyss bott på hotell för guds skulle, kan inte bli bättre, för damit vad jag sov gott! Vaknade vid 7 på morgonen och såg att tvn var på. Trött. Mässan var intressant. De har så bra ideér vissa, att jag blir avis. Fick smaka på nybakade bullar med vit choklad i och en gratis eco-påse ;) köpte en present till Pontus utav en av våra Fyrbodal företag. :) Igår satt jag och klockade de stackarna som tävlade i Bästa Säljare framför en jury med 9 kostymklädda nissar. Efter 4 min sa jag: En minut kvar! Och efter 5 sa jag: Tack så mycket! och de fick avsluta. Svår uppgift, haha! Roligt att sitta och lyssna på juryns resonemang om missade USP:ar osv. Ja, ni som vet, vet.

Tog tåget hem mot Halmstad, och här är jag nu. Ska gå på bio med Jockan ikväll, Änglar och Demoner. Får se om jag fattar något denna gången. Da Vinci koden var lite krånglig ;)

Började min GI-period på 2 veckor idag. Sa jag att jag är HUNGRIG?! Har ätit äggröra, avokado( varför har jag alltid trott att det stavas: Advokado!?), fetaost och babyspenat. MEN, ingen bio utan godis, och så länge mitt dagliga intag inte överstiger, så går det bra det med :)

Ja, när jag inte är i Halmstad, är jag hos syster i Trollhättan. Och jag sover så himla skönt på madrasserna, faktiskt. Tar 1 minut, sen har jag skakat hand med John Blund!

Nästa helg fyller Jockan 25, och då blir det fest i stugan! 3 anledningar att fira: Han fyller år, är klar med skolan och har fått jobb. Ja, han är värd en riktig fin present! Elin, Jon och Lisa kommer ner från Götet plus en massa av hans vänner härifrån, VART ska vi få plats att äta. Och JAG ska tydligen stå för tårtbak! Och jag som inte ens äger ett tårtfat!! Katastrof. Vad skulle Leila K säga om detta?När jag var ute på Valborg i Åmål pratade jag med Stålis om bloggar, och att hon fn inte orkar läsa allt mitt tjat! haha! Vad ska jag göra för att göra det intressant för dig, spruta i läppane? Gå ner mig 20 kg? ;) Jag tycker nog att det räcker med att hon får kalla mig Krabban, den där Triton.Jag hjärta ElinJag älskar Elins min på detta kortet! Min ser ni inte bakom mobilen. Från förfesten hos Emelie J  på skärtorsdagen.


Ah, förlåt...

.. ni stackare som klickar in här och inte får läsa något nytt!

Jag lever och bor numer i Trollhättan mitt i smeten hos syster & hennes boy. Göööör fin lägenhet! Jag började min andra LIA igår på Ung Företagsamhet, och jag trivs som fisken i vattnet. Det är det här jag vill jobba med, unga härliga människor. Fast jag lär ju bli gammal en dag jag med, men då får jag jobba med gamla härliga människor.

Har bara tillgång till internet på "jobbet", så mina uppdateringar har varit sisådär. Har inte träffat Jocke på snart 2 veckor, och det känns. Ska bli skönt att åka hem till Halmstad på fredag.. Så skönt..

Näe, nu ska jag ringa vidare och få tag på dessa unga människor och ge dem stipendium ;)
RSS 2.0