Tjenare!

Det är mycket nu som ni inte vet om. Ta tex. vårat plötsliga föräldraskap, inköp av PLASTblommor, biltripp till Ljungby och min löptur som gick sjukt bra, och inte minst VART mina pengar tog vägen denna gången!

Men gott folk, vi får ta detta en annan gång. CV & Personlig Brev-genomgång och uppsägning av lägenhet imorgon, tenta på onsdag och chef/ledar-utbildning på Tylöbäck på tors-fre. Tapetsering på lördag, samt hämtning utav dryck i OSKARSTRÖM!

Men jag känner ett lugn inför tentan, kanske lite för lugnt. Det är ingen vetskap som är svår att lista ut egentligen,men det kan lätt bli fel om man tänker fel. Jag menar, Guerilla marketing känner ju alla till och Key Account Management säger sig självt ;)

_________________________________________

Update: Yes, då var lägenheten uppsagd!



Yes!



Ni har väl inte missat att man kan kolla sin deklaration redan NU på internet om man har e-legitimation? Jag gjorde detta och YES, jag får tillbaka närmare 6 lax innan avdrag. Gött eller gött! Jag som fått 190:- som mest tillbaka...



Affärsutveckling.

Lite nytta har jag haft utav min utbildning, och har ett tips till Pappsen hur han kan bredda sin verksamhet..

Klicka HÄR! Bäst av allt måste vara att man får en måltid med kallskuret efteråt..


haha..




Vad fel det kan bli..

Jocke en helgmorgon när solen lyser ute:

"Ska vi gå ut och plocka lussekatter?!.........................eller tussilago."








Det finns en första gång för alla.

Idag är jag på lite bättre humör. Dock. Fick min första, vad jag tror, migrän förrut. Det började flimra lite lätt för ögonen när jag titade på tv, och jag såg inte allt helt 100. Sen kom huvudvärken. Och djisses vad det smärtade!! Försökte gosa ner mig i soffan, men insåg att en varm dusch vore bättre. Och det var det.. Fick springa ut med soporna, för så som de luktade gav de mig kvällningar. Uäääcckk..

Har köpt Oreos (nåväl, redan käkat upp de!) och Maroabou Amigo, laddat ner Slumdog Millionare och Defiance (tydligen en second ww-film). Överlever en kväll till!

Jag tycker det är tyst i min telefon (förutom Elin som skickar sådana gulliga ord!). Jocke är i skogen, och min familj, JA, VAD GÖR NI FÖR NÅGOT??!!

Guuud vad jag längtar till påsk! Då är den värsta skiten över. Dagen efter vår mf-tenta, åker vi till Tylöbäck för en 2-dagars JAZZ-kurs. En slags chef/ledarutbildning. OCH, en mindre bok och uppgifter ska vara utläst tills dess. Men, de säger att kursen är bra, så jag hoppas på det bästa.

Jag yogade 1 ½ h igår med Blossom här hemma. Det är riktigt skönt att få sträcka ut kroppen! Tänk om Jocke hade kommit in genom dörren när jag låg på rygg med rumpan i vädret och fötterna på golvet framför huvudet. Min plan var att springa ikväll, men vågar inte med denna huvudvärk. För jag har väl berättat att mina ögon INTE svullnade upp när jag var ute i onsdags på löptur? Kletade in receptfri kortison runt ögonen innan, och var helt symtonfri efteråt. Jag var såååååå glad!!


Nada..

Jag har verkligen gjort NADA idag. Min motivation tror jag följde med Jocke norrut. Men jag är ingen dålig människa för det, alla har vi våra svackor. Och tänk vad bra topparna blir om man har dalar ibland. ;)
JO, jag har tittat på Bedtime Stories, jättemysig film. Somnade till Valkyria igår. Man skulle kunna tro att den är i min smak med tanke på 2:a världkriget som tema, men näe, det blev aldrig spännande och man fick ingen större Tredje Riket känsla. Näe, den kunde ha varit bättre. Jag somnade till den..

Ska titta på Black Hawk Down strax. Och JA, jag pluggar inte. Vill inte har jag sagt. Jag är trött och helst utav allt hade jag velat ha en förändring eller glimt av ngt roligt.................................................

Typ en bil. Hade jag vunnit pengar, hade jag köpt mig an Audi A3. Liten men stor.



Confused..



Jag brukar inte tycka att jag är en förrvirrad människa. Men nu är det tvärtom. Det är en massa frågor som ploppar upp hela tiden. Vi kan börjar med att stapla upp skiten:

- SKOLAN. Tentor. LIA. Vi börjar med tentor. Jag är SÅÅÅ jäkla omotiverad till att läsa till juridik-tentan på måndag. Den gör mig inte lycklig.  Och en G-nivå är som bekant högre på jurudik, och om jag inte klarar den, hinner jag då göra den innan examen, eller får jag göra den till hösten och vänta med examensbeviset? Just nu känns det som det kvittar, min kunskap sitter inte på ett papper. LIA. Vart ska jag göra den? Halmstad. Karlstad. Göteborg, Haparanda. Jag har kontaktat några företag, men de känns inte 100. Typsikt mig..

- Sommaren/Hösten. Min mamma är duktig på att påminna mig och framtiden :). Ska man söka sommarjobb? Eller satsa på att hitta ett riktigt jobb? Eller ska man fortsätta läsa kanske? När säger vi upp lägenheten? Vart ska Jocke jobba? Vart gör vi av alla möbler så länge? ....

Ja, det får gärna ordna upp sig i hjärnan.. :)


Leilas country Living

 

Jag är som bekant lite småkär i Leila. Jocke retar mig för att hennes unge kommer ha så fina bullkalas, som jag antagligen inte kommer ha! Leila är inspiration ifrån topp tilltå, och hennes program inspirerar mig i matlagning, bakande, inredning och klädsel.

Nu ger hon ut ett magasin, och jag kan bara ana vilka godbitar den kommer att erbjuda! Jag ska köpa!

Bilderna är ifrån leilascountryliving.se


With every heartbeat acoustic



Det blir inte så mycket finare än så här.

Sweet dreams i The City



Jag har fastnat för 3 låtar i Beyonces senaste album. En utav dem spelades i sista avsnittet av The City  - Sweet Dreams. Och på tal om The City. Någon mer än jag som skakar av ilska för Olivias "I pulled the look!"? Whitneys ratning utav Jay var klockren! I loved it! Hörde ni dessutom att de spelade musik av Robyn, bla. hennes cover på Teddybear Stkhlm och Every heartbeat. Hon börjar bli stor in the states.

Ja, ni som inte följer The City vet förstås inte vad jag snackar om.. ;) Och det är lika bra, för det är inget vettigt att veta. :)

Ute ur svettmolnet.


Här har vi det beryktade "In-i-limmo-ut-ur-limmo-röda-mattan-med-glas-i-handen"-moment! Helt inne i dimman!!



 Anledningen till att jag varit så tyst här Håkan, är att jag har haft hemtenta i projektledning med det tråkigaste caset ever att lämna in senast idag 17.00. Har suttit med Helena på biblioteket hela helgen, i skolan igår och hemma idag. Igår tog vi en lunch på nyrenoverade Mezzo, och jag såg ingen JENNY DÄR!

En annan anledning är att jag har haft ett tyst firande utav att Frölunda DÄNGDE Luleå!!!

Imorgon kör vi ingång igen med föreläsning och plugg inför juridik-tentan på måndag. Suck.. Men det positiva är att jag är IGÅNG och på HUGGET! Våren smyger sig på i Halmstad.

Min klåda är nästan som bortblåst. Har inte vågat mig på något svettprov ännu, men körde en timma yoga i helgen. Det jag fick ut utav det var att jag har blivit pinsamt stel om man jämför med 3 år sedan. Men skön träning! Har lite svårt med andningen bara...

Jag har ätit gröt varje morgon i en vecka, och det är ju faktiskt gott! Och lättgjort..Svusch in i mikron!

Jag har en massa att se fram emot i vår. Min vän och klasskompis öppnar en Outlet i Ljungby om 1 ½ vecka med en massa märkeskläder. Jag ska dit och fynda!

Kvällen består utav fortsatt storstädning utav tv-rummet (det var KAOS, det ÄR kaos i lägenheten!), förhöra sambon (Jo, han läser faktiskt på högskolan och inte grundskola, haha!) och titta på Top Gun!


Deo.



Jag är på jakt efter deon med stort D. Jag använder mig utav Doves deo med gurka i. (eller vad det är). Men har ni samma problem som mig. Deon är jättebra de första veckorna, men när halva flaskan gått åt, börjar man lukta svett 1 minut efter man tagit på det. Och jag noterar: Jag är inte den som tar en raggar-dusch och fräschar upp mig genom att rolla på ny deo, utan är alltid nyduschad när jag tar på mig deo. Så inga svettpartiklar kommer emellan.
Eller kan det vara hormoner som spökar någon gång i månaden och att det är därför man svettas mera?
Eller är det faktum att jag har 1 hemtenta, 2 tentor och en 2-dagars chefsutbildning, event att ordna upp innan påsk att utföra?

Vad använder Ni för deo? Har ni någon Deo som är deon med stort D?

Jag dör en sväng..

Vaknade halv 3 inatt av att det var fruktansvärt varmt och min hand gick lös på nacken som kliade. Mina ögonlock var såklart vattenfyllda. Jag fick öppna fönstret i tv-rummet för att få lite kyla på mitt stackars ansikte, som även det är vätskefylld under huden, det KLIAR!

Sov en stund i soffan innan jag total däckade i sängen senare. Ögonen blir inte bättre när man ligger ner tyvärr, så jag fick pallra mig upp.

Sitter och väntar på att Jocke har möjligheten att köpa Kortison till min fejja, för inte kan väl han hämta ut recept åt mig som ligger i deras datasystem?

Missar skolan gör jag också, vilket jag inte tycker är kuuul!

Det jobbiga är att man sitter och har småpanik hela tiden för att det just kliar överallt, men det är ju absolut förbjudet.
Allt detta bara för att jag skulle ut och springa.

Tisdagslyx..?



Runt tio imorse fick jag nog på mig själv och tog bilen till Galgberget och sprang 3 km. SJÄLVKLART svullnade ögonen upp! Gahhh!! Nu gäller det att komma igång med träningen, så att mina ögon kan anpassa sig. Sjukt hur kroppen fungerar, jag har alltid varit aktiv och aldrig haft problem med detta förrut. (Där kanske jag har svaret!)

Gjorde iordning en skål fibergröt till frulle efter löpturen, och gott som tusan var det. ÄVen om fibergrynen gick ut i dec -08, men äh, jag är inte den som är kinkig.

Har legat och tittat på en BBC film om Anne Frank. Nåväl, så gott det går med igenbommade ögon. Inte minns jag att hon hade en romans med den unga killen i boken.

Och som grädde på moset är jag inne i min mars-eksem-period. Dra mig baklänges vad jag kliar mig! Min Betnovat är såpass slut att jag klippt isär och gröpt ur det sista, och receptet har såklart passerat sista datum. Tycker det är onödigt att jag ska in till vårdcentralen igen för att de ska fastställa samma dom och ge mig samma recept, så jag ringde om att få förnya receptet. Of course är det en DANISH lekere som ringer. Och vilken tur Marika har som haft en chef som var dansk, så att hon förstod. Frågan är om han förstod min dalsländska, "Jo, men den hadde ja sist och det funka gör bra.."

Men det finns solglimtar i min vardag oxå. Igår bjöd hjärtat mig på middag. Jajjamän, det blev en Jägarmästare (pizza med fläskfilé, soltorkade tomater och stark salami) och en helt sjuuuuuukt god efterrätt: cheesecake med vit choklad ovanpå, lite jordgubbar och smarrig sås. Jag fick sitta med uppknäppta byxor under hela bion!!

So long.





Måndagslyx



Min fredagskväll i Göteborg får jag berätta om senare. För nu mina vänner, håll i hatten, ska Jag och Jocke ut och äta och sedan på bio. Det blir antagligen numera Ljungbergs ställe Gastons, för de har så goda pizzor samt ligger bredvid bion.
Jocke har varit hemma och VAS:at idag (vård av sambo). Jag var totalt nerdäckad med svullet öga fram tills klockan 3 när jag fick för mig att jaga dammråttor med dammsugaren i sovrummet. De gömmer sig bra bakom byråer. Men nu är de borta, och jag kan sova lugnt....
Take care.

FYI

Närjag pratade med min syster igår, så skulle jag hamna på topp i listan över entusiasm. Jag skulle beskriva min vän Jenny, vars dotter har ett STORT ROSA dockhus med VITA KNUTAR. Jag tappade hakan när jag kom in i Fannys rum! Blev lite förlamad.



Ursäkta den suddiga bilden, men jag var så chockad!


 


Någon hemma?



Jag känner mig lika snygg som Britney ovan. Den där tofsen jag har mitt på huvudet, har suttit där sen i måndags. Grå och glåmig för att jag har inte varit utanför dörren sen i.. hmm.. söndags? Och kläderna. Här snackar vi Gällivare-häng!

En dag till, sen ska jag förvandla mig till en prinsessa! ;)


Måndag it is.


Jag & Elin sommaren -06 i vår första lilla lägenhet i Halmstad.


Lovade mig själv att gå till skolan och plugga hela dagen idag, för att få någonting gjort. Sitter man hemma är risken att man hittar en massa andra måsten. Men sov till halv elva istället och rensade upp köket så jag kunde sitta här. Har gått alldeles förträffligt bra, med tanke på att  ventilationen är AV här. Det är öppna fönster som gäller. Har gjort ett schema över dessa 3 dagar, vad jag ska lära mig varje dag. Struktur är hemligheten till framgång! HAHAHA!

Och mitt upp i allt studerande, bokade jag en resa till Göteborg på fredag. Har inte träffat Elin på så länge att det är pinsamt, vi bor en simpel tågresa ifrån varandra. Om jag inte misstog mig helt fel skulle även Emelie Johansson dit, ännu en pingla jag inte träffat på evigheter.....

En ännu rolig incident som inträffat idag var Jocke. Frågade om det skulle vara ris eller quinoa till kycklingen. Quinoa! sa han. What tänkte jag. Mannen är ju emot allt som har ordet fullkorn framför sig... ;)

Nu ska jag laga mat, sedan återgå till att göra avskrivningar med huvudregeln OCH kompletteringsregeln.




RSS 2.0