Varför göra något när man kan sova?!

Hmm, låt se, torsdag idag vah? haha.. ingen större koll på det där.. :)

Julafton är förbi, och hela mitt rum är fyllt med klappar. Fick en massa saker som:

- 2 svarta kuddar med svart-vintage mönster på. Mmm, så härliga!
- Gulliga skor med pälskant. Väntar bara på snön nu!
- Blender
- En korg med massa himlaluktande krämer från Body Shop.
- Ljusstakar
- Rivjärn! ;)
- Strykjärn och Elvisp
- Pengar. Gött!
- Böcker
- En gööörsnygg lampa
- Lakan & påslakan
- ännu mera värmeljuhållare ;)
- En låda med en massa sygrejer. Kan vara bra att ha tyckte mamma.. :)

Ah, det var det jag kom på.haha! På juldagen vankades det förfest hos syrran med alla (alla 2?!) systrar och våra respektive + Kicki & Stefan + Nettan. Himla skoj hade vi där! :) Efter 3 bilturer fram & tillbaka av HÅkans mamma, var alla på Hc. Hej & HÅ! Träffade många jag inte träffar ofta, eller på länge, men träffade inte de jag pratat med tidigare om att vi ses där! :) Jaja.. Dagen efter gick jag & Jocke till milla igen, där det vankades kebabtallrik. Och jag, jag har mått bättre än jag gjorde då..:)

Igår satt jag och hade Canal+ derby med mig själv. Tittade bla. på Bridget jones dagbok 2, Batman begins och så var det någon mer. Inte mkt gjort den dagen!

Idag hoppas jag väl på att Jocke och jag ska till Karlstad iaf på bio. Men, det märks. Annars blir det väl lika ohändelserikt som igår.!

Take Care!

Nu är det "nästan" klappat & klart..

Idag fick jag äntligen min lön. Den var inte så värst dålig heller, men med tanke på att min framtid är oviss, får man ju spara en hel del + att det är hyror och räkningar att betala. To bad.

Till hösten då:

Ska läsa 2 kurser på Högskolan i Halmstad (5p Entreprenörskap & 5p Ledarskap). Kom inte in på Affärsutveckling och ledarskap 10 p, utan var reserv. Kanske inte så konstigt med tanke på att det var himla få platser. Jaja!
Sen ska jag fortsätta jobba som danslärare, fast med mer än dubbelt så många kurser på kvällarna, nämligen 7 st! Några mer projekt utanför Halmstad, tänker jag inte ta åt mig, för vet inte hur det blir med bil till våren.
Sen hoppas jag (eller hoppas, jag SKA) försöka fixa ett jobb som jag kan ha på dagarna.. Inte det lättaste kanske..

Nu till det som ligger närmast: Julafton!

Kanske blir det så att Jocke ska agera Tomte i år. :P Stackars barnen! Har nästan inhandlat alla julklappar, har mamma, pappa, Fredrik & Håkan kvar.  Tror jag!
Maybe, Maybe, blir det KArlstad imorgon igen med Nikki. FÅr se på det...

Men först något som ligger ännu närmare: Jocke kommer hem! Ah, så skönt..


God Jul!

42875-98

Fin inför julen i både hy & tand

I tisdags kväll begav jag mig till Essence i Åmål och fick avnjuta en ansiktsbehandling. Gratis oxå för den delen! MEn jag fick vänta en liten stund, och det hade jag inget emot. Hjälp vad mycket fina saker de har där.. som vanligt efter en ansiktsbehandling, kommer det skiten i efterhand. :) Men, sånt man får ta!

Efter min tur där, åkte jag till syrran och fick världens största krma ifrån Pontus. Han har tydligen saknat mig! :) Smakade på Blåbärsglögg, ganska mumma med tanke på att jag inte tycker om glögg!

Igår tog jag med äldsta syster och Hannah till Karlstad för att handla julklappar åt pappa. :) Bla. presentkort på femtusen på Resia. Ahja, själv var jag på jakt efter en klänning till juldagen. Inte lätt nu när allt är så utplockat, men fick mig en svart tubtoppsklänning iag :) Får duga!

Idag, besök hos tandläkaren. Var inte långt borta från skratt när min tandläkare var en utländsk kvinna, som lät som Yolanda i Itzhaks julevangelium. Ett på G hål, som ska lagas i FEBRUARI. Då är jag 20! Men, de skulle fixa med det ;) Tack!

Ensam hemma nu, utan hundar till & med! Skönt. Ska städa mitt rum i alla vinklar och vrår (förutom i garderoben, det är en hel veckas projekt). Mest fundersam på vad jag ska digga för musik medan jag städar?!

Fredag imorgon, vilket innebär att Jocke borde komma hem på kvällskvisten. Längtar!!

Och på tal om ingenting, är jag liiite trött på allt tjat om denna icke existerande snön. Visst, det är jääättetråkigt att det inte finns någon snö, men inget vi kan göra åt just nu iaf, och att deppa för det är helt onödigt. Försök göra det bästa av saken istället, vi kan inte ro i land varje gång ;)! Dessutom tror jag snön kommer efter nyår, precis lika mkt som förra året, så lägg inte undan kälkarna än..Vi kanske har bättre tur nästa år....

42875-87


Jag gör väl som alla andra för en gångs skull..

Jag är inte sen att hänga på, när man kan få prylar gratis! Klicka på hemsidan och ange mitt mitt ID,54318, så ska ni få se att vi fixar det här..! ;) Ju fler desto bättre..

http://gratisgen.se/?ref=54318

Åmål

Igår kväll tog jag mitt pick & pack (fast en rullväska och en proppfull stor väska + handväska orkade jag inte bära själv, så jag OCH Jocke tog mitt pick & pack. haha!) till tågstationen och for mot Åmål. Himla lugnt och skönt på tåget/tågena även om det innebar ett byte till buss från Kungsbacka-Göteborg.

Fick med mig en bok i väskan (har kommit på att det är ett hiiimla bra tidsfördriv) och föll för den direkt. Har en negativ/positiv vana av att verkligen leva mig in i böcker jag tycker om. BOken jag läser heter Mossvikenfruar, Chansen och är skriven av Emma Hamberg. Åhh, älskar den! Iaf så handlar den om ett helt vanligt Svensson-liv i en liten håla. haha, ungefär som Åmål! Om allt från den kärlek man haft sen nian, beskriver känslor såååå bra, till dåliga vanor. Läs den vettja! Eller så köper ni den till eran väninna/syster i julklapp...!

Ahja, kom fram safe till Åmål iaf och pappa kom och hämtade mig. Väl hemma möttes jag av två überglada hundar! Var nog minst lika glad jag, men har ingen svans att visa det med ;) haha!
Idag har jag varit redigt duktig och storstädat (..ok, jag håller på, men fick ta en paus) vardagsrummet. Tvättat filtar/kuddfodral, piskat mattor, torkat golv och polerat fönsterbrädor. :) Och mamma har inte ens bett mig! SOm jag sa till Jocke; Det är mkt roligare att städa hos andra! Konstigt att mitt gamla Hem är hos andra nu.. hmp..

Ett antal timmar kvar innan jag ska befinna mig hos Camilla och bli lite ompysslad i fejan! Kan ju alltid städa klart innan det. Imorgon är jag helt ledig, så då antar jag att jag faller offer för mamma och blir hennes lilla slav ;) hehe!

Meen, nu ska jag ringa Jocke (inte gått ett dygn och jag trånar redan..) och snacka lite, sen blir det Kent - Hagnesta Hill på hög volym och ner på golvet och skura vidare! ;)

42875-84

Inte så värst great..

Har FORTFARANDE inte fått internet från Bredbandsbolaget. Skulle ha varit inkopplat i onsdags, men näe.. Mina planer på att ha laddat hem en massa filmer, musik, lyssnarböcker OCH spel till folk i julklapp har gått i krasch! :(
Inte nog med det. Jag lovade mamma att bege mig ut på stan och köpa kläder till Hannah & Pontus från henne. Har fått tag på en tröja till Pontan. Folk överallt, och SPeciellt på barnavdelningarna. Jag gav upp!

Sitter nu än en gång på Högskolan. Försöker fixa lite julklappar från nätet. Går sådära vah..

Igår hade jag besök från hemtrakterna. Fredrik var snäll nog och komma förbi efter jobbet. Jag bjöd på mat och kaffe (som han fick koka själv! haha!). Sen fick jag order från syster att skicka hem honom.. :)

På måndag kväll åker jag hem.. Home sweet home! SKa på ansiktsbehandling och tandläkarbesök innan jul.. Positivt resp. negativt!

Undrar vad jag ska hitta på imorgon? Kanske bege mig till Eurostop och handla klart mammas julklappar.. :)



Bara så ni vet..

Sitter på Högskolan och betalar räkningar. Kuuul! :(

Internet får vi nästa vecka (äntligen, efter typ 8 v) och hoppas ju då att det blir lite mer updaterat här ;)

Men, jag lever och mår bra, går på penicillin och en massa kortisonsalvor! :)

Nu ska jag hem igen, men först till Ica och få mig en fin fredagsmiddag!

So long, my friend!

RSS 2.0