Men Twiggy!Vår första "supermodell" Twiggy gör en reklamkampanj för Olay. 60-åriga Twiggy har fått lite vääääl mycket airbrushing om man jämför de två bilderna, och det har upprört många. Jag håller med. Hon ser ut som en 30-åring på reklambilden.
Not ok. 

 


P för paljetter

 

Abbygail Knit Top SEK 449, Vila - NELLY.COM

Jag tycker toppen i paljetter ovan är riktigt fin. En vardagstopp i festligt utförande!

Och nu är den på väg hem till mig.


Christmas is getting closerJag skickade iväg julkort till alla mina närmaste ändå. Vi utgjorde ett väldigt bra julkorts-team jag & Jocke. Han surfade adresser och jag skrev. Blev klart på nolltid!

Sen är det julledigt med undantag för vissa uppgifter. Och visst ser det ut som att vi kommer få en mysig, vit jul trots allt. Visst märker man att folk blir lite piggare i humöret nu när det snöat. För vem vill inte ha en vit jul?

 Ikväll ska jag äntligen träffa Elin igen. Men först väntar jag på att "ägaren" av lägenheten ska komma och visa den för någon annan. Men hon är 20 min försenad. Och jag giller ICKE när folk inte håller sina tider. Lite respektlöst.

Later.


Jul på lisebergVi åkte en sväng till Liseberg i lördags eftermiddag, och trängdes bland alla barnvagnar och alldeles för mkt folk. Vi köpte med lite must, renkött, polkagrisklubba och kandaliserade äpplen. Det tog inte lång tid innan det var slut och vi somnade lite farligt tidigt på lördag kväll.
Men innan så tog vi en sväng och kollade på vår lägenhet, ja från utsidan. Och shiet vad bra läge vi har! Det kommer bli dundermysigt där.

Jag jobbar fram till fredag och sen är det julledigt. Har inte alltför många julklappar kvar att inhandla. Det blir en del eftersom det är barn och respektive. :)

Julkort var det ja. Köpte lite krims-krams i söndags för att göra egna, men har tappat lusten till det och köper färdiga och skickar till de jag inte träffar på jul helt enkelt. So sorry familjen, ni får inget ;)


Härliga tapas!Igår när Jocke kom hem hade han ett mycket bra förslag, äta ute. Nobeldag till ära! Så vi åkte till Avenyn och käkade Tapas. Åh så gott det var! Speciellt chorizon, det var den godaste korv jag ätit. En bit cheesecake till efterrätt satte pricken över i:et. Tack för den goda maten igår älsk!

Ikväll ska jag se Idol-finalen och slöa. Jag såg de 2 första idol-avsnitten, men tappade intresset längs vägen.

Later.Jodhpurs?

Jag lånade min systers skor häromdagen (ja, men du sov så jag fann ingen mening med att väcka dig för att fråga!) som är ett par jodhpurs liknande skor. Jag tycker det är lite fulsnyggt med jodhpurs. Vi gamla hästtjejer vet vad jodhpurs är, men jag var aldrig en jodhpur-tjej utan snarare Höga kusten stövel-tjej.

Iaf.

Jag behöver verkligen ett par nya skor helst igår, och vill då gärna ha jodhpurs-liknande skor. Då slog tanken mig att det finns ju självklart på Hööks eller Börjes. Jamenvisst gjorde det! Och i bra kvalité också utan att de kostar skjortan. Varför inte slå till på ett par med stålhätta, varje närgången jäkel kan trampa dig på tårna utan att det känns ;)


Vad tycker ni om Jodhpurs?
Kartell

Dessa lampor från Kartell skulle jag gärna vilja spara ihop till - de tillhör inte Ikea-klassen direkt. Fast jag hade helst velat ha taklampan i helt genomskinlig eller den svagt ljusblå.

Operation spara till lampa har börjat.
Thn

Har varit ute och rantat runt Sverige igen. Var i Sthlm förra veckan och handlade möbler på Ikea till det nya kontoret. Haha! Jag är inte den som ber om hjälp och vissa möbeldelar är TUNGA. Men jag klarade mig fram till kassan till slut.

Landade hemma i Gbg ett halvt dygn innan jag åkte hem till Åmål för helgen och möten i början av veckan. Just nu sitter jag hos syster i Trollhättan efter ett möte här. Hade tänkt bege mig hemåt ikväll. Ska bli skönt att träffa älsklingen igen!

Under helgen passade jag min kompis Camillas dotter Ebba på 1 ½ år. Hon var med mig på dansrepet på Karlberg, sov på min syster Millas mage och lekte med pappa. Men roligast var att hoppa ifrån hunden Wilmas sovplats i köket. :) Gullunge!

Lördag kväll var jag på dansuppvisning och kollade när Hannah dansade. Och de som var små när en annan dansade var inte så små längre! Hjälp, tiden går fort! Sedan nobbade jag en utekväll för att ligga och kolla på film och snaska godis.


Ha det gott!
RSS 2.0