Valsen

Detta är en grej som jag helt utan problem skulle kunna göra på mitt bröllop. Gäller att få med partnern på det ;)

Hittad hos noscarlett.tjejsajten.se.

Bröllopsdans....


Onsdag

Spännande dag med min älskling. Jag är glad för att jag har dig!

Imorgon lämnar jag detta ostädade kaos till lägenhet och åker hem! Tvättade ALL tvätt i måndags, och detta ligger nu över hela vardagsrummet och väntar på att bli nerpackat alt. vikt. Disken väntar på att bli ren (haha) och soporna vill ut! Luktar mosad bläckfisk.

Har en usel klapp kvar. Det är till dig Nikki. Vetta tusan vad du ska få! Det stör min nattsömn och gör så att jag drömmer om att klappa tigrar och äta upp Pomperipossas hus. Inatt gifter jag mig väl med Fredrik ur Bonde söker. Vederväl. Du kan få Jockes Sagan om ringen böcker alt. mina filmer. :) Åh, ge mig en hint!

Om inte annat....så får jag önska er en trevlig helg!



Julbak: Rocky Roads



image466
Jag har bytt matta i köket för en mer julkänsla, och tog tag i bakandet igår!

Rocky Roads




Ingredienser:
 

600g Choklad

2 nävar minimarchmallows

2 påsar dumlekola

1 dl skalade pistagenötter

3 dl salta jordnötter


Smält chokladen i vattenbad, och blanda allt. Låt stelna i en form i kylskåpet innan ni skär upp. Finito!


image465

Bonne söker

Här tänkte jag skriva ett citat av ena tjejen hos han från Säffle, som lät väldigt roligt och dumt. Jag har redan glömt det. Ännu dummare. Återkommer kanske. Jag känner ju för grisarna för att jag har ett så nära släkte/

Ahahhahaha. Nu vet vi vem utav föräldrarna Fredrik är lik, MAMMA. Stackarn sitter och proppar i sig bullar för att slippa prata.

Linda Isacsson har snygg kropp. Bajsbruna ben. Mindre fina tänder. Men på den punkten ska jag hålla käften.

Yes, hon tog Per-Inge!!! *Marika applåderar* Jag hade kallat honom Pi. Piiiii. Uffe blev lite puffe.

Han är ju lite kär och töntig, vad heter han, han med Gigantgården. Håkan-look-a-like-killen. Vilket jävla kap hon gjort då. Det är ju ingen dålig gård hon kan ranta runt på. Öh, Jocke, bli bonne!

Om ni undrar varför jag sitter och kommenterar Bond söker fru, är det för att jag är ensam och har ingen att irritera med mina dumma kommentarer för. That´s it. Det är party här :)

Det är RoomService samtidigt. Ett rekordkrut på knapp 4&5 här. För övrigt snygg vägg med träd. I have a thing for träd, kala träd. De hänger på min vägg och ligger i min soffa. Träden alltså. De kala.



P.B

Jag tycker det är skoj att vi har börjat om från noll här hemma. Ziipp. Från det allra första avsinttet av Prison Break. Hur många har sänts egentligen? 100? 20? Vi har sett en del av första säsongen tidigare, men det var nog dags att  fräscha upp minnet och se allt..
Dessutom kan jag gå och hämta min telefon från Rehab idag. Vågar inte, det kostar säkert en sjuhelsikes summa.
Köpa frimärken till julkorten! glöm inte det.. Boka tvätttid. Icke att förglömma. Baka. ohhh.
Jag har även ätit en halv konserv med makrill i tomatsås, för det är väl makrill? Luktar kattmat. Har hört att det är nyttigt för knoppen.
Näe, nu tog de livet av en fånges katt.. Dumma fångvaktare!

Men nu ska jag ta min kattmats-luktande mun och befria min telefon från bestarnas näste..

image447



Baking

hur går nu detta ihop? Jag är fruktansvärt hungrig, men har verkligen inget sug efter mat. Inte ens godis. Fast, en Big N Juicy från donken hade varit gott. Kanske.
Det finns numera "lappar" på de inhandlade julklapparna. De är tom. fast med sigill+ en God Jul stämpel! Det är en konst, sigill. Jag lyckades inte så super med det.
Sen har jag sagt till mamma att jag ska baka åt henne. Mintkyssar, rocky roads och marknadskarameller. Vet inte om det var ett smart drag. Börjar antagligen bli äldre och få en VILJA att hjälpa henne innan jul. Tsss..
I lördags var vi på Guldkompassen. Nicole Kidman var riktigt snygg i den. Elak, men snygg. Ingen Woow-film, utan den duger.
jag fåt nog försöka äta ändå!

image465

F

Fergie: Jag har inte skönhetsopererat mig!


image464

Ja, och jag har aldrig fisit. Kanske känt för det, men aldrig gjort det.


Paus

Det är paus här.

Dessutom rusade det in en ventilations-man till sovrummet där jag låg och nannade, och han märkte det 2 sekunder in i rummet. För 3 sekunder blev det tyst och stilla, sen smög han ut igen! Haha, jag "sov". Äntligen funkar ventilationen igen efter ca 2 månader.

Suck, en massa tvätt i tvättstugan som ska hängas upp, men jag klarar inte av det. Får hjärtklappning när jag anstränger mig.. Får helt enkelt vänta tills J kommer hem. Älskade. Han är allt bra o ha han, i ur o skur! ^^,

Idolfinal ikväll, och med det tacos för tredje fredagen i rad. Ska hämta ostbågarna och lägga mig i sängen och titta på I now pronounce you Chuck and Larry. (Klaga gärna på stavningen, jag orkar inte kolla upp HUR PRONOUNCE stavas!!)

Och ÄNTLIGEN, äntligen förstår jag mig på Matrix. haha, har nog tagit mig 4 ggr att se första filmen utan att förstå. Bättre sent än aldrig!

Vad händer hos er?

Om du har många slantar..

Eller om JAG hade haft många slantar, hade jag gett min far en resa till ett Formel1 land och så att han fick provköra och titta på en tävling. Men, det finns även i Sverige. Klicka här för en närmre titt!

Ett mellanting pris vore att köra omkring i en BMW M3. Klick it here!

Eller ett billigare alternativ som även jag skulle vilja testa på, rally! Klicka här!


image463




När det är piss..

Lämnade in min telefon för lagning. OM skärmen är sprucken (vilket den inte är på utsidan) kostar det mig 1500:- ungefär att få den lagad. Haft telefonen sen i oktober, och nu är den kanske åt helvete. Nejnej, den är inte ens min. Jag har betalat av kanske150:-. Nu har jag fått låna en ful, klumpig och utan kamera telefon, för jag trodde jag skulle få låna ngn flashig och sa vänligt att jag VERKLIGEN inte hade ngn telefon hemma. 1500:- för att laga en splitterny telefon.

Ingen tvättid finns det förrän på fredag heller.

Vädret är skunk! Förbanna Halmstad, här har väl inte funnits en snödroppe sen 1800-talet. Jag vill flytta norrut. Trött på denna tråkiga staden..

Trött. Trött. Trött. Trött. På allt. Inte ens skolan klarar man av. Vad ska jag egentligen läsa?

Julklappar. Tss.. Vem har råd med det? Vem är det som inte för ett öre in på kontot i december? MEE! Wiiii.. Älskade studentliv.

Jag tror det mesta känns käpprätt åt träsket! Förutom när man får ligga i sängen och nanna.. Det är rätt skönt!

Men framförallt; varför smakar det fiskbullar i min mun?!

snus...

image462
Man skulle kunna tro att jag & Jocke skrivit varsin Headline!



Rackarunge!

image461
Någon som varit där och pillat?



Juletider

image460
........................................................................................................................hmm.....


Marika kan det där med att skämma ut sig!

Började torsdag morgon med att tappa min nya mobil så skärmen gick sönder inifrån. Lever nu med min gamla tills jag orkar ge ner och lämna in den..

Helgen som gick var packad! Speciellt lördag kväll ;)
Well.
Kom hem torsdag kväll och satt hemma en stund innan vi åkte till N&F och tittade på N "nya" hår. :) Tur jag har en sån snäll pojkvän som kan berömma dig Nikki. Fredag åkte jag, Jocke, mamma & milla till Karlstad. En låång "snabbtur" inne på ikea och sammanlagt 30 köttbullar + efterrätt senare blev det en ännu snabbare tur på Siba och Expert. Mam&Milla skulle ha hårband och annat krussedull, så jag och Jocke väntade i bilen och tittade när en kille körde på en bil :) Hem fort, för vi ALLA var bjudna på tacos hos N&F. Himlans gott!

Lördag; köpa blommor & vin till kvällens firande av Freddan! Men först titta på Hannahs dansuppvisning, och jag vet att jag är känslig, men att en tår kom från ögat när jag såg Hannah på scenen, trodde jag ALDRIG! haha! Hon var jätteduktig..
Hem fort igen för att göra iordning sig för kvällen. När alla kommit var det jag&Jocke, Milla & Håkan (såklart, de bor där!) Nikki & Fredda and Alexandra & David. Fredrik hade haft sin bästaste födelsedag, det var vad han sa till mig iaf! Vi hade jättetrevligt ;) Taxin in till stan tog priset! "Lille Konsum".

söndag, inte trodde jag att det skulle gå som det gick. Tsss! Mådde prima när pappa hämtade mig & Jocke. Blev värre väl hemma. Värst mådde jag i bilen till tågstationen, och det märktes när jag klev ur den! Dax att bli lite vuxen.. MEN, jag är inte den som är den, utan med lite sömn på tåget fick jag i mig en GRANDE meny från Burger King.
Somnade gott här hemma i Halmstad sen!

Nu sitter jag här med halsbränna och en finne i näsan! Skön kombination!


RSS 2.0