Soffor
1000:- stycket.


Min stil..

... men inte alls så jag har det hemma. På bilderna finns inga högar med tvätt som behöver vikas, fönster som behöver putsas eller golv som ska dammsugas. Får rycka upp mig på den fronten.

TryckLivet tuffar på. Det är numera mörkt när man går till jobbet, och mörkt när man går hem från jobbet. Det är fint med höst!

På onsdag börjar jag en distanskurs för jobbets räkning, i trycksakproduktion. Dvs. lära mig programmen Photoshop, InDesign, Illustrator, för att kunna producera annonser, reklamblad, bilder till hemsida mm. och skicka färdigt för tryck. Himla kul att äntligen få lära sig ordentligt!

Dessutom har jag skickat in ansökningar till 12 (!!!) högskolekurser i vår. Lär inte alls gå alla 12, utan kanske 1-2 för att komplettera mitt arbete ännu mera.

Dags att hoppa in i duschen, för numer brukar vi bägge sova vid 22. ;)


Marc by Marc Jacobs

I somras stod jag i en butik i Göteborg och fingrade på en Marc Jacobs plånbok och sa lågt för mig själv "Den här ska jag köpa när jag får jobb.."

Så när jag fick fortsätta från praktiken med en timanställning, och sedan till en provanställning unnade jag mig vid första lönen denna plånboken. Sen köpte jag en likadan till Nikki i födelsedagspresent ;)

Nästa mål får bli en mamma till plånboken; en Marc Jabobs väska.Fin i jacka i höst

Finfina jackor från Chill Norway.


Köpa lägenhet!

Det är försäljningsstart för nya HSB-lägenheterna intill dockan bredvid oss. Hade jag haft fast jobb, en fet handpenning och mer pengar helt enkelt, hade jag köpt en 2:a eller 3:a. 2:orna börjar på 2 millar.. Men då ingår ju poolen ;)
I Eriksberg trivs jag som fisken i vattnet, och har svårt att se mig/oss bo någon annanstans i Göteborg om man inte ska ha hus. Vi har hittat rätt med andra ord..
RSS 2.0