H&M goes.. natural?Jag har ingenting emot en kurvig modell, för att jag är timglas formad med stor byst, breda höfter och smal midja själv. Men ändå reagerade jag på denna bilden på H&M hemsida. Det blev en sådan kontrast mot de bilderna som låg bredvid.

Men jag är tacksam för att de visar det på "naturliga" tjejer/kvinnor också. Då vet jag bättre hur kläderna skulle sitta på mig. :)

Mer variation åt folket!

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Anine BingBildkälla

Aninge Bing är känd som den snygga fotomodellen, ex till fotbollsspelaren Anders Svensson och en sångkarriär. Av en slump hamnade jag på hennes blogg, och upptäckte att hon numer även är mamma. Underbart söt dotter och snygga kläder är en bra kombo i bloggen!

Läs hennes blogg på Mama.nu --> Anine Bing


51 days to go..

Hej!

Inte mycket aktivitet här, men däremot i mitt liv. Har varit gräsänka under veckan då han varit i Karlstad och jobbat.
Jag har gått på spontan biokväll med mig själv och sett Black Swan, och dagen efter tränade jag & Elin ihop innan vi gick på bio igen och såg True Grit.
I torsdags hade vi en "kvinno" dag med "staben" på jobbet. En eftermiddag med föreläsning i productions logistic av en professor som avslutades med en 3-rätters hemma hos en kollega. 
Fredag kväll var vi på Mustasch konsert i Lisebergshallen. Muy bien!

På torsdag ska jag & Jocke på Robert Gustavsson på Rondo. Köpte biljetterna redan i Oktober, så det har varit en populär show. Detta ser jag fram emot mycket! 

Idag är det även 51 dagar kvar tills vi åker till New York. Lovely! Igår bokade vi även hotell, och det blev tillslut detta. Jag har grävt alldeles för mycket i Hotel träsket i New York, så jag hade svårt att bestämma mig tillslut. Har jämfört mellan hotels.com och booking.com, och därefter kollat på vad andra har för erfarenhet via tripadvisor.com. En super sida där tidigare gäster lägger in sina egna bilder och omdömen om hotellet.
Hotellet ligger nära 5th Ave. vilket innehåller mycket shopping ;)

En annan rolig händelse som jag inte skrivit är att jag nu fått en tillsvidar/fastanställningFlexLink, som Sales & Marketing assistant. Himla skönt, och rolig framförallt!
 
Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga söndag. Och kanske att jag får för mig att göra rent fönstren...
Chao!

 


New York, 4 real!Yes, nu har jag & Joakim bokat en vecka i New York under maj månad!
Behöver jag ens säga att jag längtar?!

En hel vecka i NY. The big apple. The place to be.

Nu får tiden gärna gå fort!
RSS 2.0