Om ni prompt vill köpa mig en julklapp..
... så skulle jag bli innerligt glad för denna lägenheten i Gårda! Funkar finfint med en liten tvåa, vi jobbar/äter/sover bara ändå. :)


I regret the day I met youJag hittade detta klipp hos Foki. Vem har sagt att katter inte har förhållanden och kanske tom. är otrogna.


Holy makaroni!


Jag överlevde Bodypump passet igår. Och det passade mina ögon perfekt iom att det inte är konditionen som tränas. Jag bokstavligen skakade i benen när jag gick hem efteråt. Gött!! Idag är det mindre gott, någon har sprutat i cement i låren ;)

Idag ska jag hämta min NYA telefon som jag beställt från Pixmania. Finally kan jag prata i telefonen utan att den dör alt. ha i laddaren.

Och på söndag morgon far jag och mina "jobbarkompisar" till Stockholm för ett par dagar och presenterar Go Enterprise i en 45kvm stor monter (bara det att det är större än vår lägenhet!) på Skolforum på Stockholms mässan. Har sett fram emot detta jättemycket, och framförallt att få träffa alla (jag sitter i Göteborg + en tjej som är där en gång i veckan, 2 st i Stockholm och resterande i Sundsvall.)

Somnade som en stock halv tio igår kväll till Rosa Pantern. Skönt att avsluta dagen med något som inte är så tankekrävande. :) Vore skönt med en upprepning ikväll med.

Pratade med mamma nyss och kunde inte hålla mig för skratt för "alla" som verkar vara sjuka. Det är ju absolut inte kul alls när någon är sjuk, men det tog aldrig slut. Det är jag & mormor som är på topp just nu! :)

Krya på Er sjuklingar, och kom ihåg: The harder you fall, the higher you bounce.

Later.


Bodypain
Sitter och laddar med banan och morot inför ett Bodypump-pass med Elin. Laddad! Hoppas att mina ögon klarar detta idag.. Ser fram emot när muskler börjar komma tillbaka och man kan ge det där lilla extra.

Hej & Hå vilken måndag!


Upp med händerna!

I måndags träffade jag Elin utanför Sportlife vid Domkyrkan för att bränna igång med träning. Jag hade 2 st biljetter med en veckas gratis träning som vi tänkte utnyttja innan vi blir medlemmar.

Och vi mesade inte riktigt. Vi lyfte våra kroppstyngder och kämpade på! ;) När jag vaknade på tisdag däremot kunde jag inte ha raka armar då tri/biceps fick sig en rejäl omgång. Inte lipa för det, utan vi körde vidare på Step på Sportlife Ullevi igår eftermiddag. Jag ruuusade hemåt efter träning för att duscha och kleta salva i ögonen för att de inte skulle svullna upp. Det gjorde dem, men det försvann sent på kvällen. :)

Idag tar jag en vilodag/återhämtning från träning och ska göra jädrigt mkt pannbiffar och köttbullar istället :)

Imorgon är jag bjuden på bio av IHM och Flickan som lekte med elden. Tar med mig Jocke som "en person som kan vara intresserad utav IHMs utbildningar"! haha. Hoppas vi får sitta i VIP-bion med breda fåtöljer :) Innan är det lite info om utbildningar de har, men vem har sagt att man måste lyssna. 

Farvel.

 

Jo men visst.

Jag har suktat efter ett par snarlika skor sedan tidigt i våras, men tyckte då de var lite dyra då jag inte använder klackar särksilt ofta. Nu har älskade Nelly dessa för 349:-.

Munchen SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Jo men visst.

Jag har suktat efter ett par snarlika skor sedan tidigt i våras, men tyckte då de var lite dyra då jag inte använder klackar särksilt ofta. Nu har älskade Nelly dessa för 349:-.

Munchen SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Nikki behöver en ny bil

Nikki, min syster, letar efter en ny bil att pendla med.

Nikki, du behöver inte leta längre!

Din bil ;)

Update: Det bästa måste vara miltalet som är förvånansvärt lågt. En -07 som gått under 500 mil. SOM NY! Och Norma får plats utan problem. Hon kan tom. få ett eget säte. Kanske kan behövas 2 extralampor på fronten.


Day of happinessIdag har jag haft en otroligt bra dag! Vaknade 06.15 när Jocke steg upp för jobb, satte igång tvn och tittade på AFV (Americas Funniest Homevideos) och bokstavligen gapskrattade!! Åh, det var så roligt.
Gjorde iordning äggröra som gott slank ner i magen.

07.45 gick jag ut till spårvagnen, steg på och 3 sekunder senare blev vi ombedda att stiga av spårvagnen, "Bromsarna funkar inte alls, så ni måste gå av!". Så jag vandrade till jobbet istället. Himla gott faktiskt!

Dagen på jobbet har gått så jädra bra, det har gått i ett!! Har skrivit non-stop, käkat god lunch och lyssnat på bra musik! Jag är stolt över mig själv! Hann tom. ägna några minuter åt att pyssla runt skrivbordet för att göra en Go Enterprise-anda! Har gjort en planering för måndag här på kontoret. Tycker om att sätta upp små mål som man kan bocka av, man känner sig så duktig då ;)

Ikväll ska jag laga mat och efterrätt! Ska fira att det varit en sådan fantastisk dag!  

Ha en trevlig helg!Vad hoppas han på?

Jag såg denna mannen på Tv4 i helgen. Han hört talas om någon man i Afrika som lycktas amma sitt barn. Vart har han tänkt mjölken ska komma ifrån? Jag trivs faktiskt inte med tanken på att en man ska sitta och amma.

Läs om Ragnar Bengtsson aka. Mjölkmannen!Gårda

När jag promenerar till jobbet som ligger i Gårda (Gårda lígger norr om Liseberg, precis vid E6) på morgonen så önskar jag alltid att jag bodde på Gårda Terass. Tycker om området för att det är lätt att gå in till centrum, man tar sig lätt ut/in ur Göteborg med bil och det är lugnt.

Så slösurfade jag lite efter att se vad priserna ligger på Gårda Terass. Hittade en finfin 3:a som hade varit perfekt. Dock tror jag priset på över 2 miljoner inte är att rekommendera för en första bostadsrätt ;)

Kika in den själv HÄR vettja!

RSS 2.0