Steroider & vichy vatten

Man skulle nästan kunna tro att jag går på steroider, med tanke på mitt humör ibland. Fräste nyss åt veronika för att hon ville ha med mig på friskis ikväll. men jag har ju redan tränat som en dåre på gymmet idag, och jag är förkyld! ^^, Dessutom kan jag inte hitta mina träningsskor.. :P  Bra skäl till att stanna hemma!

Fick lite kläder från h&m idag.. Pleased! En jacka, väst, rött partylinne och ett svart lite småglittrigt linne för bara 400:-!! Jamenvisst, bor allt en liten ekonom i mig ;)

Idag tog jag bussen ner till stan vid elva, eftersom det inte fanns ngn bil tillgänglig. Gick och tränade en o halv timme, sen gick jag o syrran o köpte mat, hon gick hem, jag gick och luktade på parfymer. Hiltons nya och escadas nya.. Den sistnämnda luktar som den brukar göra varje år, men va fn, luktar gott.. Får nog bli en sån när våren kommer, känns lite early med den nu!

senare gick jag till maria, läste lite böcker, kikade på smink och sen fick hon färga mina ögonbryn o fransar! Måste ju använda upp presentkorten man fått i julklapp..  :) Ren plåga att färga fransarna, för jag fick skiten i ögonen precis när hon skulle gå ut och prata med en kund.. :(  RIKTIG PLÅGA!!!
Men som plåster på såren fick jag en gratis Dermalogica ansiktsmask som bara skriker fuktighet, och det behöver min hy. Kan inte leva utan lotion!! sen ska jag imorgon köpa mig Blincs heated curler. en ögonfransböjare med värme. kanske även deras mascara, jo, så får det bli..

haha, köpte mig världens sötaste peelinghandskar. Ett par ljusrosa med mörkrosa hjärtan på! Haha, floating on a cloud... löjligt egentligen..

väntar på min lön och studentbidrag! *klirr i kassan* Skulle behöva dem till en ny telefon, för min t630 har jag pillat bort knapp 1 & 4 i ren ilska, eftersom de inte funkar!! *grr..* Som den bortskämda unge som jag är, sa jag till pappa: Titta, knapparna har ramlat av! ^^,
man kan ju alltid hoppas att han "bidrar" till en ny!

jahopp, då har jag klubbat med Krave att vi ska gå på balen.. Kommer bli skoj! skojskoj!

Nu ska jag, efter order, ta på mig kläder och gå o ta in hästarna, ska bara dricka upp mitt vichy vatten.. :)

sen ska jag ringa emelie, för imorgon måste vi jobba med projektet. mkt som ska fixas och donas med nu!

Have lovely day!
42875-4


Jodå, nu har de lurviga svängt!

Helylle kväll i fredags... Stannade hemma torsdag och fredag, efter jag fått en go förkylning och hemsk ögoninflammation. vaknade hos jocke i torsdags, sen gick jag hem till milla. ville inte smitta ner han! haha ^^,

Dansen gick superbt bra! efter några drinkar intog jag scenen med en förfärlig självsäkerhet och dansen satt som 3-2 målet i dagens hockey-final! Smäck!! grymt kul, för laddningen hade laddat ända ut till nagelspetsarna.. Som kvällens entertainer fick vi lite gratis i baren, dock alkoholfritt, men vad gör det när man har med sig den viktigaste vätskan själv ^^, "värmde upp" lite på dansgolvet, och försökte mig även på att testa lite breakdance, men gav upp när jag insåg att man måste ner på golvet o kravla.. fast fn, rätt schysst på det ändå! haha!
tror jag r¨kade trampa på nutomt som stod vid scenkanten, men skylle sig själva får de allt göra! :) annie stod fram och skrek mitt namn, då kunde jag inte hålla mig för skratt.. Blev lite mingel och "kacklande" (ja, faktiskt så kacklade vi så som hönor!) med annie senare, eftersom elin fick dra därifrån efteråt.. Skojskoj!
Så, efter jag blivit bra i gasen, följer jag med jocke hem, tjaffsar lite, o drar sen hem till milla! tänk vad konstiga ord som kan slinka ur munnen när man är full..

På lördagen vaknade jag tidigt, eftersom hannah gärna pratar högt och länge... Pratade med jocke, tittade på desperate housewifes och duschade.. gick sen på kvällen ner till jocke, fick en middag (haha, ibland gör de allt för en) och degade sen framför teven.. Vaknade imorse, sa hejdå till jocke och pappa hämtade mig.. Bytte om, packade och åkte sen till bengtsfors..Mamma hade gjort en matsäck från gårdagens middag med olika gäster, och den tackar vi nog bägge för.. Jag o elin var som vanligt galna i bilen, och vid vår "oj-nu-åker-vi-av-vägen-sväng" saktar vi ner till 70 som vanligt.. vågar inte köra fort i den kurvan längre.. Scary!!
Degade i soffan i personalrummet under mina raster och tittade på finalen! haha, kände mig som grabbigast när jag satt med fötterna på bordet och colan i näven och halsade direkt ur flaskan.. gött det!!

Imorgon blir det frans- och ögonbrynsfärgning, som jag beställde för en månad sen ^^, Gott! lite gymträning med milla och sen ska jag hem och vänta på mina pengar som kommer dagen efter..
Imorgon ska jag också GÖRA klart mitt cv.. börjar brinna i knutarna nu! :P

HAde möte i onsdags kväll med alla medverkande affärer.. haha! kafferep! Klädcenter damen hade många ideer och tydligen hade hon tuggat tjat-tuggummi under dagen.. ^^, Vi fick beröm för ett välordnat möte av handledaren göran, som jag faktiskt inte tål särskilt mycket.. blä, kan man säga åt han! Ja, nu återstår det att se hur visningen blir bara! *hjälp!*

ska pyssla lite med det under veckan, och sen får det bli halmstad i slutet av veckan, för på söndag är jag öedig från jobbet! halleluja!
Sen hoppas jag också att våran nya volvo kommer.. Wiihii, pump it up!

Nu ska mamma betala räkningar.. Så jag överlåter datorn till Mrs Maria.

Over and out!

Det närmar sig.

Nu börjar det närma sig, först och främst torsdag...Då har vi genrep+middag på hc. Känns bra, med tanke på att vi började med koreografin IGÅR! Men vi gjorde a lot! Hela 1 minut och 40 sekunder.. Många åttor det! Nu gäller det bara att komma ihåg den! ^^,

Sen är det fredag! Och det betyder för min del Partaj! Ohj, det var längesen! Känner mig som en grå tant, som plötsligt ska få bli lite färgglad för en kväll igen! haha!

Jocke gjorde middag åt mig igår. Med tända ljus! ^^, Blev mätt som en pannkaka (pangkaka?!) så sen fick det bli en massa avsnitt med Prison Break. Hade aldrig sett det förr, men det var bra! 

Ska ringa mamma sen, för jag måste skolka från matten. Hade ingen mattebok med mig igår, och det är meningen att jag ska skriva ett prov.. :P Men, gör det på fredag! LOVAR!!! ^^,


För övrigt tror jag att jag börjar bli sjuk. Ont i halsen, snuven näsa (haha, vah!) och seeeeeeg.. 

nu ska jag gå och käka frukost i cafeterian. ska bara få med mig anna!

Ha en trevlig dag!

^^,


Tack så himla mycket!

Jag får tacka Hannah & Pontus som skickat in en alla hjärtans-dag hälsning till pd åt mig och alla de andra! JÄTTESÖTT!

They are the greatest kids!

^^,

Phu, nu har jag köpt tyg till min klänning, så nu ska jag bara vänta på att mönstret kommer hem med posten och att jag ska få tummen ur och beställa swarovski-kristallerna!  Det blev ett turkost thai-siden tyg, precis den färgen jag ville ha! Nu ska jag leka duktig flicka här hemma och hjälpa till ett tag, för mamma stod för kostnaden av tyget..

men först och främst ska jag vara lite duktig och göra en examination i religion ikväll.

trevlig fortsättning!

Oh happy day..!

Oh happy day.. When Jesus walks!

Haha, skämt åsido. ^^,

En tisdag, en tisdag som dessutom är en alla hjärtans dag-tisdag.. Känns som vilken tisdag som helst. Men solen skiner, jag mår pissdåligt i både mage och huvud, pengaran är nästan total slut på kontot, mamma fyller 49 imorn och mitt hjärtplask(haha!) sitter hemma i halmstad, utan mig!

Ja, det är ungefär som vanligt. Fast jag brukar inte må så här dåligt, men man måste ju även få uppleva det..

Tycker inte om och fira sånna här dagar, hellre får det komma spontant (span..spantanskt?! ^^,)vilken tisdag som helst, det lyser upp dagarna starkare än en förutsägbar dag som denna. MEn visst kan man njuta ändå!

Var och tittade på Pontus hockeyträning igår! haha, va söta de är, dessa små pojkarna! Och pontus har tydligen redan gjort klart för sig att han ska bli proffs, för han har en ganska så speciell målgest (haha, fick fråga hur det stavades och fick tillbaka kommentaren: Och du läser svenska c sa du?!...Men visst skulle det låta bra coolt med mål-cheast...anm. målbröst) ^^, Ja, livet är inte alltid så lätt..

Sen fick jag åka till min träning och titta när de kämpade på, mår ju som sagt lite pyton. Hehe, med vikter fastspända runt handlederna körde hon hårt med armsving sofia. :) *schwing!*

Ska antagligen driiita i skola i eftermiddag och bege mig med mamma, och pappa, till karlstad för att hitta ngt tyg eller någon modell till min balklänning. Ångest lyser med sin frånvaro! Pappa insisterade på att följa med, och eftersom jag nämnt tidigare att kontot är slut, är inte jag den som är den, och säger emot! ^^,

Nu börjar jag få panik! Vi måste hitta modeller.. några affärer har fixat, but the rest of them!! Gahh!

Är dags att beställa från La Redoute nu. Efter min hemska ångest över att jag aldrig köpte jackan i halmstad, får jag dränka mina sorger i lite katalog-tittande! *mumma*

Drömde en hemsk mardröm inatt. Jag hade en dödlig( men öndå odödlig, ja, ni vet hur det kan vara i drömmar) sjukdom och var tvungen att opereras. Men jag skulle antagligen dö! 1 % chans att jag skulle klara mig, så jag ställer mig upp i drömmen och skriker åt mina nära och kära att jag fan heller tänker dö, medans tårarna sprutar åt alla möjliga riktningar. När jag vaknar gråter jag på riktigt! Scary! Tänk om jag legat och sparkat på Frida :P

Blev gott sugen på att ta en härlig vinter-ridtur igår! Saknar min Babbsan. Kan ha lite mardömmar om den händelsen med ibland. Men, när man står i ens egens häst blod rinnande över hela vägen och över en själv, sirener, brandmän, poliser och folk överallt, och en jävla veterinär som tar en sån tid på sig att hämta den jävla pistolen och bara gör lidandet värre, så tycker jag det kan vara normalt med en mardröm eller två ibland. FAN att det hände!

om man kanske skulle joina annie och jennifer med att leka med kassa-apparaten! NÄE!

^^,
Blev mycket idag.

Happy valentine, people!



vart försvann klädintresset?

Hejhej.

Åkte till halmstad igår, eftersom emelie försvann till uppsala med skolan, lr jag, med sofia. några sittningar och rundturer på universitetet tror jag hon får uppleva.. så igår kom jag hit, en sväng genom halmstad city och ut hit till tylösand. vädret är väl lika uselt som hemma i åmål, men vad gör det när man ändå sitter inne. :)

Lagade den godaste köttsoppan igår. Fn, jag visste inte att jag var en sån jäkel på att laga mat, med tanke på att de få gångerna som jag lagar mat, är när jag lagar till jocke och mig. Annars är det mammas mat eller svält ^^,

blev mätt som svin bägge två efter en tallrik med soppa, för den är ganska maffig.. jäste i soffan och kikade på madde i floor-filler.. va de kämpar på duktigt!

Idag tog jag bussen in till city, för att kika efter klänningar/tyg/modeller till min balklänning. blev inte så mycet utav det, utan tramsade mest runt i affärer. Hittade en sååå jäkla fin brun trench-coat på only för 300kr, så gott som min tänkte jag! satt hur fint som helst. men jag kände att pengarna kanske inte räcker till.. men efter lite om och men, går jag o tar ut 300:- till jackan, hämtar den ovh ska precis ställa mig i kön, när jag ångrar mig! Ve och fasa! så jag köpte den inte.. ångrar mig lite nu..
Spenderar aldrig pengar på kläder och skor längre. Köper jag, köper jag mkt! har väl fastnat i ett jag-älskar-köpa-skräp-och-sådant-jag inte-behöver-men-söt-förpackning-träsk! ^^,

kom hem till jocke igen, en kvart senare åker han in till stan för att fira navros.. ähum, behöver bara underhålla migi några timmar nu.. ska duscha och lata mig med en film eller tre.

pratade lite med grannen magnus om det mesta. allt från jockes matlagning, vibägerns illaluktande till mina hemska dykvanor..:)  ja!

hyresvärden knackade precis på, men "maestroooo!!!" (jocke)som han så fint ropade efter när jag öppnade dörren var ju inte hemma! ska skicka ner han när han kommer hem, om han vågar! :P

Nu får det bli en dusch, ansiktsmask, film och godis. Dagens klick* har jag redan läst..

Hyresvärdens son, eller om det är han själv, spelar toxic city för femtielfte gången irad nu! switch song, dj!

Ha en trevlig helg!


Allt annat än glamouröst.

Jag kan meddela för Er, som tänkt eller vill starta ett företag, att det är ingen Dans-på-rosor. Inta i början. Man måste knyta kontakter, fixa det, fixa det andra, det tredje, det fjärde, det femte... Och ja, så fortsätter det. Man får nog räkna med några års HÅRDARBETE.  Och jag är inte värst mycket för sånt, om det inte gäller sådant jag gillar. MEn i detta fall borde jag tycka om det, eftersom jag gärna tar kommandot! :P *bitch!*

Blir en tokig vecka. En massa jobb med projekt-arbetet måndag, tisdag och onsdag. Kludda ihop en affisch (blir nog mitt jobb det), fixa ihop alla företags loggor, gå på möten, skrapa ihop pengar, betala räkningar, skriva protokoll och bland det viktigaste: FIXA MODELLER!!

Jag trodde inte in i det minsta, att det skulle vara så svårt att få tag på modeller. Har ni någon i åtanke, alla kön och åldrar, please let me know! Eller ni kanske själva är lite sugna på lite "stage-light"? ;)

Sen på torsdag morgon, beger jag mig till Halmstad. Anländer nog vid ett tiden, och då ska jag gå runt i staden och kika lite. Kanske shoppa! :P Sen får jag åka hem till jocke, och laga mat. haha! Vänta på att han ska komma hem från skolan. men jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt. På fredag kväll får jag sitta ensam hos jocke och, tja, hitta på något. Då ska han nämligen ut och svira lite med grabbarna! :) Sen får jag bege mig hem på lördag eftm. eftersom jag jobbar söndag. Haha, blev mkt SEN.

Jobbade i b-fors igår åt elin också. Från 13-18 nonstop med en massa dansande. haha, var kul. Undervisade de stackarns barnen i balett och gick igenom dess grunder. :) De måste ju få testa på. Man kan ju inte annat än att skratta åt dom, för antingen säger de ingenting, eller så gapar de i munnen på varann. Jag kan sammanfatta gårdagen med att jag var en lektant, respektive dansnörd. :) Men jag hade roligt, och somnade himlans gott.

Dessvärre vaknade jag inte lika ljuvligt. Jocke ringer 3(!!!!) minuter innan jag ska gå upp, och väcker mig. "Dags att gå upp nu älskling!"

Ni glömde jag mobilen hemma också. och jag som ska sova hos milla ikväll. :(
På tal om mobiler, så har jag hittat en jag tycker om. En nokia, ähum, sen vet jag inte modellen. Men den är i guld, läder och tyg! Helfräckt. SÅ har den en massa fina målningar på den! ME LIKE!

NÄe, nu ska jag vara seriös, och ta tag i min roll som företagare! ;)

Med vänliga hälsningar

Marika Svensson, FashionAid

Störande!

Här lägger man ut en annons om att jag söker efter en lägenhet i Göteborg. 2 dagar senare får jag svar!

Den är på 81kvm och ligger väldigt nära hållplatsen Stigbergstorget (11min till
brunnsparken). Eftersom den ligger på 7'e våningen är utsikten underbar, man ser
ut över färjorna på ena sidan och Masthuggskyrkan på andra. En liten balkong
finns.
Lägenheten är välplanerad, badrummet helkaklat med badkar.
Hyra: 6148:-


Moahaha ha! tänkte jag, den är moin! Allt är klart. Bara att flytta in.. hmm, vad ska jag ha för soffa? :P
Öhum, sakta i backarna.. De vill hyra ut den i februari... Why, Roger, why?!!!
Men det går fler tåg!

Surt så in i norden bara!

Har iaf varit på möte i Stadshuset idag, med marianne angående vårat "lilla" projektarbete.. Fy fan vad magsår jag kommer att ha i mars!! Jag kan börja varna mina närmaste NU, att jag kommer inte vara en ängel ^^,
Men det kommer nog gå bra! "Och glöm inte att andas tjejer!" Jag på mina styrkepass med danseleverna..
Köpte mig lite godis och vinddruvor som jag tänkte ha ikväll när jag SKA plugga. Men godiset tror jag är slut, och vindruvorna börjar minska i antalet oxå :P Shit happens!

Kanske kan försöka skriva klart mitt cv idag, och börja snoka efter jobb. JOBB! JOBB! JOBB!

Klart slut!

RSS 2.0