Happy B-day!Idag fyller mannen i mitt liv år. Och det firade jag snabbt imorse (05.45) genom att tyst som en mus (så gått det går i en 1:a) skära upp lite jordgubbar, juice, ett paket och tänt ljus som serverades till tonerna från mitt stämband sjungandes "Ja må han leevaa.."

Dagen firar han på jobb i Strömstad, så vi får fira med riktig tårta och mer presenter när han kommer hem imorn. 
 
Puss på dej!


One more sliceLeila gör det igen. En ny bok. Och jag vill ha den. I födelsedagspresent. Bland annat får jag tilläga. haha.

Igår var vi(efter 5 år ihop säger man Vi oavsett vem som köpt) och köpte och hämtade ny bil. Jockes härliga min när han lätt körde om mig, som självklart fick ta "gamla" bilen, på motorvägen hem, oslagbar.

Ikväll ska vi hem till Elin & Erik på lite fördrink innan vi entrar Liseberg och Mustasch. Mucho trevligt.Nike+ Måndag 24 majIngen Göteborgs-varv form här inte. Tyckte det räckte med att heja på Fredrik med Burger King mat i näven o lördags.

Distans: 4,6 km
Tid: 34 min
Kalorier: 312 kal

Det tar sig. Däremot känner jag att mina händer svullnar upp lite när jag springer, och att mitt öga nu kliar. Stackars min kropp. haha.Nike+ Tisdag 18 majJag önskar att jag hade en massa sådana bilder i lager att lägga upp, men har istället använt min råstyrka och flyttat möbler, slängt skräp och ätit alldeles för mkt kolhydrater de senaste dagarna ;). Farligt att rota i skafferiet hemma hos mor. Idag tog jag tag i driten igen. Och, som ni ser, det blev lite intervaller.

Tid: 26 min
Distans: 3,42 km
Kalorier: 211


Träning Nike+: Söndag 9 maj.Ojoj. Idag gick jag ut alldeles för hårt i en tidig lång uppförsbacke och intervaller i en annan mördarbacke. Ja, ni ser ju min dipp i början ;) Jag gick mestadels utav turen idag, pga detta. Hade fruktansvärt blodsmak ;) Men, så här är det i början..!
Skam den som ger sig..

Tid: 25:24
Distans: 2.91 km
Kalorier: 175


Träning Nike+: Torsdag 6 Maj 2010Jepp. Så här ser dagens löpträning ut. Dippen i slutet beror på lite lätt andnöd efter att jag intervallsprungit uppför en bränner-i-rumpan-direkt backe.

Tid: 20 min 24 sek
Distans: 2,8 km
Kalorier: 181


B-B-Beatiful!


Beyonce - Why dont you love me.


Bäst just nu - Work


Gifts

Jag fick en present av Jocke i helgen. En ny iPod. Min gröna börjar ge med sig, mittenknappen funkar inte = går inte att välja i menyn eller låt. Och jag som precis har köpt Nike+, en "mätare" som sitter i skon och på iPoden som mäter sträckan man går/springer och visar en kurva över träningen. Så väljer min gamla att lägga av. Suck.

Nåväl. Min riddare i nöden överraskade med en ny. Tackar ödmjukast!


Nämen, se där ja!

På Valborg begav jag mig ut för första gången här i Göteborg sedan jag flyttade hit, i augusti. Så party är jag! ;)
Lite folk som Elin, Pernilla med respektive och andra trevliga människor kom hit där vi spelade gitarr och trummor på X-box ;)

Sedan tog vi taxi in till Avenyn, och väl där bestämde vi oss tillslut för Excet och testade VIP-kön, vilket gick alldeles galant. haha!

Helgen har varit mysig. Lördag var lite halvseg iom fredagens bravader, men idag har vi tagit en snabbtur upp på ett berg för lite view över Gbg och grillat kött & MAJSKOLVAR! Ah, det är det bästa med smör & salt. Elin kom hit på lite mat och vi käkade Daim-tårta till efterrätt. Självklart satt vi ute i solen och njöt under klarblå himmel!

Under veckan har jag 2 prov (mattetest inför en ansökan + juridik-tenta som är kvar från Hstad) och på fredag har jag lovat bort mig till Casinot här i Gbg. En vän från Hstad kommer hit med sina vänner, så jag hakar på ;)


jo tack, märkte inte ens att ett glas fattades först!RSS 2.0