Det var ett tag sen..

.. jag skrev här, men ja har haft mer lr mindre fullt upp, ÄNTLIGEN!!

Åkte hem till Åmål i fredags, efter en mini-shopping i Göteborg där jag köpte ljusgråa stuprörsjeans, svart  linne med grått sidenband i midjan, svart oversize t-shirt, bebisrosa nattlinne i siden och lite mera skräp!

Åkte sen hem till Åmål och till mormor, så jag får träffa henne lite, för kvinnan blir inte bättre för var dag som går :(  Fick ett kärt bemötande av Frida och Samantha , som jag saknat sååå! Frida sov i mitt rum heela natten, och vi fick senare besök av Samantha på morgonkvisten. Love those dogs!
Följde med pappa till hans ANDRA häst, Malte ngnting :). En svart hingst två-åring. Jättefin!! Dock en riktig buse, men så är han hingst!
Lite fika hos travtränaren Jonny, sen åkte vi hem. Där fick jag börja göra iordning mig för kvällen.

På kvällen  var det förfest hos Nettan med mina systrar och respektive (my man hade finsittning i Halmstad dock) + några andra.. Then, gick vi till Hc & Da Buzz. Ska vara ärlig nog att säga att jag lyssnade på 1 ½ låt, och glömde mer bort att de spelade ^^, Hade en rolig kväll!

Åkte hem hit igen på söndag eftermiddag, och var hemma vid åtta, efter jag hamnat bredvid världens coolaste 6-åring som åkte tåget själv. Han bjöd på choklad, sjöng, berättade dikter & vistar och läste ur Katten Gustav för mig! fick tom. hans nummer.. hahha!

Måndag var det dansuppvisningar på en massa, massa skolor här i Halmstad, likaså idag.. Gott att det är finito nu!

Känns ännu finare att vara hemma här igen, kul att få komma hem, men till vad? Visst, familj, kompisar, djur.. Men jag måste bygga upp ett liv här nu!

Nu ska jag laga food! Take care!

Äntligen!!

...(anm: i bästa Gert Fylking anda).

Har kanske fått 2 extra danslärarjobb, där jag ska åka runt på olika skolor och undervisa. En skola ligger en liten bit utanför Båstad (Tennisveckan/sommarstaden..) och ska undervisa barn från årskurs 1-9 i 5/h veckan, 200:-/h. Nice! Ett projekt där de har fått 35 000:- från regeringen på att ge till, MIG!! Ohlala!

Har kanske fått en skola till, fast här i Halmstad, med samma idé, förutom att det endast är åk 7-9 + att de har fått över 50 000:- till att ge, MIG!!!

Får jag dessa jobben, klarar jag mig nog, men varför nöja sig med detta?! Ska försöka hitta ngt annat jobb som jag kan dra in pengar på..=)

Inatt lär jag inte sova dåligt! Nu är jag glaaad. Cidern står på kylning, partyskivan är klar (även om den blev i fel format..) och pengarna kommer imorgon!

Yeah Baby!!!

42875-31
Det går bra nu, kompis det går bra nu!!

Träningsvärk och helg.

Vaknade idag med en förskräcklig träningsvärk i höger  lår och skinka ^^, (behöver jag då ens nämna att jag tränade senast i maj...?!) Tränade med Corneyla igår kväll, för att kunna göra en dans tillsammans inför de dansuppvisningar vi danslärare ska ha på måndag & tisdag på olika skolor här i Halmstad.. Tränade lite nu tidigare ikväll oxå, och dansen sitter som ett smäck.. Blir nog allt bra till slut!

Sov inget vidare skönt inatt. Vred, vände och sparkade som en envis 3-åring som inte vill sova. Kanske var för att jag har vart liiite orolig för hur jag ska kunna leva med den lilla lön jag kommer få. Men, vid halv 3 (på natten) går Jocke upp, för att vara med i pi-jakten, dvs. de häver öl/cider i ngn slags lek och jag somnade som en gud efter han gått. Strange! Allt jag behövde var kanske bara att få sträcka ut mig lite...

anyway..

Sov lite längre än vanligt idag, gjorde frukost till mig och J. Sen bar det av till Willys för storshopping (har nämnt tidigare att kylskåpet var pinsamt tomt..) Gött att få ha ett kylskåp med mat i..på ren värmländska!
Middag på Max (har dissat Mcdonalds totalt. Nu är det Max som gäller) och sen hem och donade innan det var dags för dance....

TÄnkte åka till Söndrum och titta på huset där vi ska söka lägenhet, men begav mig ut på förfärliga villovägar, och var helt fel ute... :P Begav mig in i en samhälls-labyrint som jag aldrig trodde jag skulle ta mig ur. Men, turen visar sig alllt vara min vän ibland, och jag tog mig ur skiten.. ^^, Fjohh!

Dansade som sagt, och tittade när Tobbe "Tutte" (en av danslärarna) visade sina moves. Gryyyym på street/funk/hiphop!! Han bor tillsammans med sin flickvän några hundra meter ifrån mig & J, så jag skjutsade han hem. Men innan vi styrde kosan mot Nyhem, åkte vi och tittade på huset som jag letade efter tidigare. Fick fråga Kim (mannen som håller i dansföreningen..) om vägen, och det visade sig att jag hade pinsamt fel om vart det låg...Ooops!

Lägenheten vi vill ha, är en trea på 80 kvm, och ligger ovanför sveriges äldsta Folkets hus. Hyran är på ynka 3000:- (för en trea!!) vilket innebär att man får vara lite vaktmästare över huset på köpet därav den låga hyran, och har mer lr mindre utsikt över havet, lite utanför stan, garage och lite nyrenoverad.. Kaaaaan kännas lite bättre än en etta på 29 kvm.. ^^,
Ska skriva ihop en ansökan och skicka in, och hoppas på det bästa!

Nu ska jag ta mig något att äta, duka ner mig framför tvn (sitter iof framför tvn nu..) och slappa framför tvn...

Imorgon kommer löningen, som var större än jag beräknat (Thanks!) och det blir en hel del shopping i Göteborg!

Trevlig helg!




News

När man precis, precis precis betalat av faktura-räkningen på h&m beställningen, så får de in nyheter..

Check them out. Men när jag tittar efter, verkar det vara samma produkter som i katalogen.. :)

Tisdag

Haha, såg att det kom upp en peeling-cream på mitt "hästar.." inlägg..  Woopsii!

Mitt liv idag: Försökte mig på konsten att göra köttfärssås..hrm.. gick inget vidare bra, och smakde därefter då jag råkade ha i krossade tomater med chilismak och alldeles för mkt svartpeppar.. ^^, Men min sambo åt ändå, kanske bara för att vara snäll :)
Skulle tvätta idag. Missade min bokade tvätt-tid, så jag tänkte ta det nu ikväll. Då har ngn jäkel bokat! Även imorn förmiddag.. Åhhh..

Försöker just nu äta mig mätt på salta pinnar och vatten medan jag tittar på Desperate Housewifes. Går mindre bra. Imorn får det bli en liten mat-shopping, så mina funderingar på att stänga av kylsskåpet bara för att det ändå är tomt, försvinner.. Lön nu tack!!

Näe mina vänner, nu ska jag göra spaghetti, för denna hungern kommer INTE försvinna genom att proppa i mig vetemjölspinnar med saltstänk..

Tjingeling!

Hästar, hästar, hästar överallt!

Fick ett nyhetsmejl från Hööks (hästaffär) idag, och tittar på djursjukhuset.. :( Saknar Frida jättemycket, men hon har jag iaf i livet.. Ännu mer saknar jag Bobby, och jag tror inte jag har kunnat tänka på han en enda gång utan att bli tårögd.. Jag har haft tankar på att börja min ridkarriär (karriär var att ta i, men börja ta ridlektioner igen då..) igen här i Halmstad, men svårt eftersom jag oftast jobbar kvällar. Men på ngt sätt ska jag allt kunna hita ngn pålle att rida på.. När jag ändå är i häst-tankar, kunde jag inte låta bli att titta på lite hästar som är till salu.. Drömma går ju!

- Den här hästen påminner mig om Bobby. Han var en fullblodskorsning och hade ungefär samma kroppsstorlek som den här..
-Alltid velat haft en skäck. Som Wendys Dixie! ;)
- Haha, detta kortet ser nästan exakt likadant ut som ett jag har på Bobby!


Näe, jag kan inte titta på mer hästkort, då blir jag för lipig.. =/

42875-23

Om jag ändå kunde minnas vår sista ridtur.....

Redan taggad..!

Vet inte om det är pinsamt eller om jag ska höja hackan liite mera angående ämnet "till helgen.." I huvudet har jag praktiskt taget redan inhandlat scholls partyfeet, snygga festtoppen, färgat håret och köpt lancome mascaran! Längtar så efter att få festa och träffa folk. :)

Im ready for a party!

Okej, jag vet att det bara är måndag. Men vid såna här tillfällen, när man är taggad ut till hårtopparna, MÅSTE man få leka lite "lill-lördag".. Bor ju i ett studentområde där det just nu pågår nollninn (=fest 24/7!) så man blir inte direkt nedstämd. För att kunna bibehålla känslan har jag:

- Köpt och läst senaste numret av Cosmo!
- Beställt lite smått & gott från eleven.se.(Eyeko Fat Balm & peeling med socker(why?!!!) och grapefruitlukt)
- Laddat ner Rihanna & Pussy Cat Dolls senaste album. (lagligt förstås! hrm..*visslar*!)
- Redan ingraverat torsdagens shopping-lista i huvudet..! ^^,
-
Bara det faktum att jag struntade i dagens tvätt-tid för att jag ansåg att nedladdning av partymusik var prio 1 och hårt troende på "det jag inte gör idag, gör jag imorn.." pekar ju på att jag vill partaja.
- På tal om partaj, ngn som har ngt tips på ett gott vin, cider & partymusik!? Wanna try something new!

Jag tror jag höjer hakan lite efter min summering ^^, Haha, Im on fire Baby!



42875-6342875-64

Måndag

Måndag idag, vilket innebär ny vecka och nya tag.. Sitter och kollar på en debatt om Hallands och Skånes arbetslöshet och personer tycke om påverkan på kommunen. Kul?! Näe.

på torsdag är det löningsdags och det ska bli sååå sköönt! Köpa mig lite partykläder och smink inför helgens bravader..

Igår var j hemma heeela dagen, och det var jag tacksam för. :) Körde han till max (bakfyllemat) och en massa slappande framför tvn. Var på möte med resten av danspersonsalen, och de verkar huuur treviga som helst. Förutom , och det va jag inte ensam om att tycka, break-dance killarna. Förortskillar som babblar, babblar och babblar. Visade ingen större respekt för den som hade ordet. Åhhh, vad jag hatar sådant!!! På måndag 6 tisdagar blir det dansuppvisningar på 8 olika skolor. Ska dansa med Cornelya (som jag i övrigt ska ha showdanskurser med). Mindre än en vecka kvar.. ^^,

Idag blir det en massa städande & tvättande här hemma och laga en stooooor gryta med min köttfärssoppa! Det är ingen vanlig köttsoppa ska jag säga. Huur delicious som helst! :) Ngn som vill ha receptet?!

See ya!

Only you!


Till min andra hälft.

You push me to go the extra mile
You push me when it’s difficult to smile
You push me, a better version of myself
You push me, only you and no one else
You push me to see the other point of view
You push me when there’s nothing else to do
You push me when I think I know it all
You push me when I stumble and I fall

Every race I win, every mood I’m in
Everything I do, I owe it all to you
Every move I make, every step I take
Every thing I know, it’s all because you push me

You push me when I don’t appreciate
You push me not to lie and not to hate
You push me when I want it all to end
You push me when I really need a friend
You push me, all I wanna do is cry
You push me when it’s time for me to try
You push me when I do it for myself
You push me, only you and no one else

Every race I win, every mood I’m in
Everything I do, I owe it all to you
Every move I make, every step I take
Every thing I do, it’s all because you push me

You push me

Every race I win (to go the extra mile)
Every mood I’m in (when it’s difficult to smile)
Everything I do (a better version of myself)
only you and only you and only you
Every move I make (to see the other point of view)
Every step I take (when there’s nothing else to do)
Every thing I do (I think I know it all)
only you and only you and only you

You push me


Madonna - Push

Lördagsmys!

Nu har jag precis ställt in den nyköpa maten i kylen. Ska alldeles strax välja en av de JÄTTEMÅNGA dvd-filmer jocke har, tända en massa ljus, ta fram ramlösa skogshallon ur kylen, och bädda ner mig i soffan under filten. J har lovat att diska imorn, så det låter jag vara ^^,

Efter första filmen blir det en dusch, then another movie! ;)

Ha det kul ikväll, soffpotatisar (som jag!) och partypinglor!

42875-52

Offside

Efter att jag faktiskt tagit mig i kragen och tog en powerwalk runt högskoleområdet, 100 dragningar med min mage/rygg maskin (ni vet en sån man står på knä och drar framför sig) har jag skaplig träningsvärk idag. Mest i magen! Det där är en maskin som TAR (eller ska man säga GER) magmuskler/resultat.

Efter min powerwalk lagade jag mig lite mat pch donade runt här som en prärievarg. Pratade lite med min syster Camilla en stund om nästa helg och Veronikas 25-årspresent. Damn, that women is hard to buy great birthdaygift to!

Senare kom Jocke, Martin och 2 andra grabbar från nollningen för att låna toaletten. Sen försvann de igen! :) Emelie ringde mig, och vi bestämde att träffas i stan vid halv åtta. Jag tog en lite väl early buss in till stan, så jag fick sättsa mig och vänta. En afrikan kommer och sätter sig bredvid och försöker sig på en konversation/ragga på engelska. När han vä fattat vinken att jag har pojkvän undrar han om J är i stan: "is he here? Is he gonna beat me up..?" Hade sån lust att säga att "Yes, he gonna beat you up." Men ja är alldeles för snäll för sånt.

Senare kommer äntligen Emelie och vi gick och köpte biljetter till Offside. Den började en timma senae, så vi köpte lite candy, och satt vid en uteservering och lyssnade på ett band som spelade. Härlig sensommarkväll! Gick runt och tittade i skyltfönster  och drömde om det ena och det andra.. Ska besöka hennes favvoaffär ngn dag, en inredningsaffär med übersöta grejer.
Iaf så var Offside skiitbra, skrattade tusentals ggr. Såg allt Sofia, Ida och resten av dansarna. 3 av mina gamla danselever var t&m med ^^, Skrämmande när man känner igen allt i filmen! Se den!
Världen är allt bra liten ibland. I kön in till filmen stod Susanne från danskolan jag ska jobba tillsammans med hennes man på framför oss. Sikket sammanträffande! Hon berättade ngt om att de fått ihop 8 skolor jag ska få undervisa på i 2 dagar! Intensivt. Förstod inte riktigt, men får nog er info imorn på mötet.

Vid elva var filmen slut, och jag och emelie åker hem till mig (i en bil hon fått låna, eftersom hon kört in i en annan bil tidigare under dagen med sin). Där hittade vi martin (hennes kille) utanför huset, eftersom jocke gått in och låst OCH somnat. Inte så konstigt, med tanke på att han vann ölhävartävlingen. haha, han var så stolt my man! Lär ju få vänta mig samma sak ikväll, så jag ska vandra och köpa lite saker som kan vara gott att ha när man är bakis. Typ cola och mat!  :)

Lördag idag. Undra vad man ska fylla dagen med idag. En tur till ica och köpa nya cosmo, plåster och som sagt ngt gottigt till J.

Take care"

While I am waiting..

..på att jag ska få lust till att diska, emelie ska vakna eftersom hon jobbat natt, att mitt hår ska växa (lååångsökt..)och att mobilen laddas kikar jag runt på nätet efter lite godbitar för en med begränsade tillgångar..

- Söta lackskor, kanske inte bekvämaste partajskorna, men ack så söta! Finns även i svart.
- Tja, skulle inte tacka nej till dessa, tights och en oversizetröja.
- Varför inte röda skor? Finns i svart.

skorna är ifrån halens.se

haha, jag tog nog pris för "mest uttråkade tjejen, men vi provar detta" kategorin förrut. var ett förmiddagsspel på trean förrut, som man ringer in och spelar på. Jag ringde 3 samtal (varför nöja sig med 1 lixom..) och kom fram 2 ggr!!! Tick, tack, tick, tac.. Grattis! Du har kommit med i utlottningen! Wiihii, tänkte jag. 35 000:- är MINA! "herregud, jag kan ju ta 5000:- varje månad i sju månader. Fn va skönt det vore!" Men, jag blev aldrig uppringd, och tur var väl det, för jag hade gissat fel ord ^^, Haha!

Sitter och funderar på om jag ska ta en powerwalk..! Har tyvärr ingen musik, eftersom jag så lägligt tappat bort min mp3 (lovar att jag lagt ifrån mig den på jobbet..) Mobilen drar så fruktanvärt mkt batteri när man lyssnar på musik. Men titta där! Jocke har en mp3. Lovar, det är säkert inga batteri kvar i den.. Och då måste man gå och köpa.. blabla bla.. Kan NÅGOT gå min väg..?!

Vi hörs sen, polare!


Friday


Åhh, ja blev äntligen räddad ur detta jag-vet-inte-vad-jag-ska-hitta-på dramat igår! Martins (jockes kompis här i halmstad) tjej Emelie hörde av sig till mig igår och undrade om vi skulle hitta på ngnting ikväll! Thanks... Träffade kvinnan första (& enda, än så länge!) gången på midsommar, och hon är jättetrevlig. Blir antagligen ett biobesök eller en fika..^^, Kul att få lära känna lite folk här i Halmstad!

Nu har jag precis tagit min morgondusch, jocke är på nollning och jag ska dra på mig myskläder och kanske gå en sväng och kika in på Netto.. Men first thing first, lite donande och pyssel i lägenheten! 


Sjung om studentens lyckliga daaaagar..!

Tjötade med Annie på msn, och fick lite snygga (& konstiga!) kort på köpet ;)


42875-62

Guud va jag saknar Emelie!



42875-61


Haha, var det Tropps tal som fick mig till denna grimasen?!


42875-60

Jaaa, den jäklar kameran som slängda alla mina studentkort!! :/


42875-59

Hrm, vad exakt har du i munnen Marika?! Inga jordgubbar väl?


42875-58

Oj va morsk Emelie ser ut! ^^, Jag ser som vanligt överdrivet glad ut!



42875-57

Hoho, Santa Claus are in town!



42875-56

Barrundor, biobesök, System of a Down-skivor.. Ujuj, saknar Annie oxå!



42875-55


VAD gör jag och Anna S?! haha, jag är beredd på att hämta mitt stipendium iaf ;)



42875-54

Hyyyperglad på HC!

Torsdag


Ja, då sitter man här i lägenheten, själv! Min stora fråga för dagen är vad tusan jag ska hitta på idag. Har allt lite att göra, men det blir klart på en kvart: vika tvätt, bädda sängen och diska. Then what?!

Jocke har precis vandrat iväg på nollningen, och det håller på i 10 dagar!! Vaaad, jag menar VAD, ska jag sysselsätta mig med?! Ngon som har ngn piffig idé?!

Igår hittade jag den nyöppnade Lagerhaus butiken mitt inne i Halmstad. Haha, måste ha gått förbi affären flera ggr utan att ha märkt ngt. Köpte häftstift och pluggpiller (tanken var sött iaf) åt jocke, och påsklämmar & en form till att göra is i åt mig ^^, Nästa gång jag vandrar in där ska jag köpa ett duschdraperi..

Näe, mina vänner, nu ska jag lägga undan mig datorn (har den extrema lyxen att ha bärbar dator och trådlöst nätverk..) och titta på Prison Break. Är på avsnitt 16 nu.. Exciting!

Trevlig förmiddag!

42875-19

Vill ut på en lååååång ridtur med min Babbsan!

Home sweet home..

Jajjamän, då är man boende i Halmstad....

fredag:
sista arbetsdagen på riksbyggen, packade bilen med mina & J´s grejer.. Vid 18-tiden styr vi vår kosa söderut! I Göteborg åker vi och hämtar Nawroz grejer som vi lovat ta med + en finfin middag på Mcdonalds :P
Väl hemma i lägenheten i Halmstad ställer jag undan alla väskor, för att ta tag i det nästa dag, och somnar i stort sett lika fort jag la huvudet på kudden..

Lördag:
Vaknar relativt tidigt, har vaknat sex varje vardagsmorgon i 5 veckor, och börjar pyssla. Några timmar senare åker vi och handlar mat och Blommor ^^, Blev fina stora blommor i svarta krukor..
På kvällen kommer Martin på besök, och Joakim och han spelar spel heeeela kvällen.. Jag själv roade mig med nya VR och flertalet PrisonBreak-avsnitt+godis (of course!). Spännande nu!

Söndag:
Hmmm, vaknar även denna dagen.. ;) Kommer inte ihåg vad vi gjorde förutom en riktig lååångpromenad och att jag lagade makaroner och falukorv! Luxury! ;)

Måndag:

Upp vid halv nio, äta frukost och göra iordning sig för ett möte med Karolin på Ungföretagsamhet.. Var där vid tio och gick vid elva. Pratade lite om ditt & datt och om vad jag ska säga på torsdag. Har fortfarande inte engagerat mig djupare i det än att papprena ligger på soffbordet :)

Tisdag:
Tvätt-dag! : /

Onsdag:

Funderar på om jag ska gå ner till stan och köpa mig ngt som jag kan sysselsätta mig med! Gaaahh, börjar ju inte jobba förrän om 4 veckor.. :P Någon människa som har ngt tips på VAD man kan sysselsätta sina låååånga oplanerade timma med!?

I övrigt trivs jag som en stekare på playan här, förutom att jag REDAN blir uttråkad av tv-programmen och lägenheten! :) Ska bli gott när Elin kommer ner på besök igen..:)

Näe, nu ska jag ta bussen ner till stan (orka gå 15 minuter!) och leta efter pysselaffärer!

Tjingeling!

42875-51

Stekare, stekare, stekare, stekare!!

det är nu det gäller..

.. det är nu det smäller!

om några fjuttiga timmar förflyttar jag & J oss till Halmstad! Fy satan vad jag har längtat.. K'ndes sjukt konstigt att packa ner alla sina tillhörigheter igår. Jag? Flytta, lixom?! Yiihaa!

Vi hörs om några dagar, från en helt annan ort!


Take care, pumpkins!


42875-50

Ahh, 2 usla dagar kvar!


Har fortfarande inte orken att skriva om helgens bravader, så mkt som hände! :P

Jobbat idag (two days left!!) och sitter och väntar på mammas pannkakor.. Sen får jag slänga ner alla mina kläder jag ska (& vill) ha med mig, dvs. så skippar jag att ta med mig det jag inte använder.. Sen hoppas jag på date med J, skicka iväg min nya h&m-beställning och en god natts sömn!

den 17 augusti ska jag medverka på en lärarkonferens i Falkenberg med Karoline från Ung Företagsamhet som ska hålla en föreläsning . :) Jag ska prata ungefär 5 min om hur det är att ha ett UF-företag ^^, Spannent! Då får vi åka firma-bmw-bil.. :)Oh yeah!!

Ska även vara med på UF´s "kick-off" den 21 september, som en liten assistent till Karoline.. Även det spännande!

Sen sitter jag och väntar fibrilt på att Susanne på danskolan i halmstad ska göra iordning ett schema, så jag vet hur mkt (lite..?) kurser jag ska ha.. Fick nämligen jobbet som danslärare efter helgens "intervju".. Jags ska få ta över "handslaget" efter en kille. Regeringen ger tydligen ut en massa pengar till skolor som ett projekt till att ungdomar ska röra på sig, då ska jag undervisa i dans.. 200-300:- i timman tror jag hon sa! Hej på dig!  Kul...!

näe, om inte pannkakorna är klara snart..?


Tananthen!

Samantha i solsken.


Kände mig taskig mot Samantha, som faktiskt är världens sötaste hund, för att jag lade ut en sån "smickrande" bild på henne, så jag kompenserar med detta! :)

Kläder!


Servitrisen på tåget till Halmstad i fredags hade så fina kläder, att jag har sådan lust att härma henne... :) till en viss grad! Hon hade på sig en pennkjol med hög midja+en svart tajt polotröja! Såg så himla fräscht ut.. Ett skärp i midjan och saken är biff!

42875-53

Okej, vi vet alla som känner Samantha att hon har inte alltid tur med tänkandet. Att hon här dessutom missat att man ska sova på kudden istället för på mitt nadduksbord, gör inte saken bättre! Men söt är hon ^^, haha!

Tisdag

Tisdag den 8:e idag då, vilket innebär 4 arbetsdagar kvar, 4 dagar kvar tills vi flyttar (!), so you think you can dance, vi har varit ihop i 13 månader, 17 dagar kvar till lön,  9 dagar kvar till mitt tal på lärarkonferens och ännu en jävligt solig och varm dag!

Idag ska det jobbas till fyra-tiden, köpa glass, hem bädda sängen, kolla på film och soooova! Blir förskräckligt trött på mornarna när jag inte får sova med j. To bad! Han är i stugan några dagar och snickrar och kommer äääntligen hem imorgon igen.

Igår blev det 2 magnumglassar och var duktig nog att städa rummet fritt från Frida-hår, smutskläder och damm. Somnade som en gud efter jag bäddat rent.. Gott det!

Lite talkie om helgens bravader, jah, det kommer senare, är inte pigg nog för writing right now!


Halmstad i kort!

Har varit med Elin i Halmstad i helgen, något jag gärna gör om igen! Här har vi det bevisat i pixlar..!


42875-49

Elin är en utav de vackraste och snällaste tjejerna på jorden! Med vin i handen kan det knappast bli bättre ...:)


42875-48

Elin & Magnus försöker se coola ut. Lyckas ngn utav dem? I dont think so...

42875-47

Varför gå runt soffan när man kan gå över?!

42875-46


Elin kör på samma idé; varför gå runt, när man kan gå över!

42875-45


Jag tror det är detta kortet där vi skulle se fula ut!
Resultatet? LYCKAT!!

42875-44

Det är inte mkt som slår glada tjejer som oss två!





haha!

Moahaha, när jag kom hem igår kände jag verkligen inte för att tvätta, var mest deppad bara för att jag lämnade jocke hemma hos han och snodde bilen ^^, Men efter lite om & men, gav jag mig själv en psykisk örfil och började plocka med tvätten.. Svettigt! 4 gigantiska tvättpåsar bärde jag med mig från mitt sovrum..  Jag tror jag kvalade in till Snabbtvätts-SM, genom att sortera mörkt, ljust, rött, grått, grönt, gult, rosa osv. och bara mata in i maskinen på snabbtvätt allteftersom det blev klart.. Idag väntar lite längre tvätttider med underkläder/handdukar & vittvätt... haha! Tänkte om ni ville veta.. ^^,

Sov inget vidare utan J inatt, utan drömde mardrömmar och sparkade nog lite på Frida i sömnen eftersom hon tog upp halva sängen hela natten (inte ofta hon ligger kvar en hel natt..) Men hunden var väl glad att få ha mig för sig själv :)

Plockade fram lite utav det jag ska med mig till Halmstad igår -skor, kläder, väskor, smycken.. ah, u name it! Jag får ta med mig en gigantisk resväska ner att ha grejerna i.. Har fortfarande inte löst penga-problemen, men det tänkte jag hugga tag i ikväll.. **/

Just nu vill jag bara åka till mitt framtida hem och bara vara, komma på koreografin till danserna, laga mat, titta på tvn i den gosiga soffan och ta en powerwalk bland kvarteren.. :) Lite mer än en vecka kvar..
Är så pinsamt trött varje dag på jobbet, och känner för att slingra mig ur varje uppdrag jag får. Men som sagt, denna dagen är snart slut, imorgon är det Fredag & sen är det bara 5 dagar kvar.. :) Wiee!



Hallå?

Jaha, Marika Lena Svensson, tvättade du det som du skulleigår?!

Mjae, jag "hann" inte. Skulle ju äta, sova och duscha, hinna titta klart på filmen och sen somna för natten!

Vah?!

Jah, men jag slängde i en maskin med lite kläder. Jag kan slänga i en till innan jag lägger mig kväll (så hänger mamma upp det imorgon, eftersom torktumlaren kapejsat, lika fint som jag hoppas hon gör med tvätten jag tvättade igår...=P )

Dreeetunge!!

Men imorgon har jag lovat mig själv att inte vara med J, så då MÅSTE jag tvätta, annars har jag inget att ta med mig i helgen. Blir inte så mkt gjort när han följer med mig hem, förutom att vi väntar på mat, äter, babblar massa strunt med mamma, somnar efter maten, tittar på en film vi redan sett tusentals ggr, för att senare somna vid 10.. ^^, Bra lata ungdomar! Dessutom är vi alldeles slut efter helgens bravader med flytt och föregående helg målade vi altanen åt mamma :) Så det så!

Du tvättar ikväll!

Yes, sir!

42875-17

Mina små dretungar är nere i Halmstad och lortar ner min vita soffa ^^,

Jag, lika galen som Beyonce?!



Om ni har sett Beyonce Knowles senaste video Deja Vu med hennes boyfriend Jay Z, så vet ni att hon är mer lr mindre galen i den. Dansar runt som om hon vore en inföding från Afrika! Antar låten handlar om att hon helt enkelt är dökär, beroende och tänker på honom 24/7 =P

Jag ska meddela att jag oxå känner mig så! En helt underbar känsla som jag aldrig vill ska försvinna..! 

                                                                       

Im addicted to you!

Musik

musik jag lyssnar mkt på för tillfället:

- Beyonce knowles -deja vu
- tracy chapman - the promise
- tracy chapman - wedding song
- madonna - get together
- madonna - push



42875-22

Vill ha en sådan hära check till, för det ekar i min kassa för tillfället..!

Tisdag

Lagom jobbigt att kliva upp ur sängen idag, även om jag gick och la mig halv tio ^^,

Nu är det bestämmt, o fn va gott! Jag & min bästaste vän Elin ska åka ner till Halmstad under helgen.. Ahh! Det ska bli så himla skoj, längtar som en tok. Problemet är väl bara hur jag ska ha råd =O Men det kommer ordna sig.. Det gör det alltid.

Nu har jag äntligen fått det regnet jag ville ha.. Kom precis lagom mkt. :)

Vad händer idag?

Tja, jobb från sju till fyra, sen ska jag hämta de kläder jag fått från La redoute, hem och städa/tvätta (jag vet, jag har sagt så i två veckors tid, men idag sker det!) och slappa i sängen framför tvn. Jag & J somnade så gott igår tills vårat hus plötsligt förvandlades till en mindre kennel då veronika kom hem med två extra hundar, så vi hade fyra hundar- Frida, Samantha, Norma & Karma. Blev ett jädra liv för en stund!

Näe, bara 9 usla jobbdagar kvar-  bara att bita ihop!


RSS 2.0