Stå upp

HAHA, sitter och tittar på Stå Upp med Thomas Järvheden. Skitbra program! Skadeglädje är den bästa glädjen, har jag hört någon sagt.  Och i detta fall stämmer det! ;) Som han som åt 4 ägg till frukost, bajsade ner sig på cykeln till jobbet och ringer sin flickvän och säger att han bajsat på sig. Tyvärr är det hans svärmor i telefonen!
Detta påminner mig om den gången Jocke låg i soffan hemma och sjöng en snutt medan han gjorde ngt konstigt med magen, "Bounce wiht me, bounce with me, you slide, you sliiide" men märker inte att mamma står och kollar.
Haha, jag skulle betala för att få se den minen igen! ;)
Jag älskar den grabben!





Mia & Klara

Min syster har fått dille på Mia & Klara som visas på SVT. Så nu slog jag tag i saken och tittade på det själv. Och jag får nog erkänna att det var helt i min smak! Det är så fruktansvärt pinsamt men samtidigt ironiskt.
 Titta på programmet på Svt Play.

image417image418


Ny vecka = Lov

Åkte hem till Åmål fredag förmiddag. Snällt nog fick vi åka med Js morbor från Göteborg. Har inte gjort många knop hemma under helgen, mer än att ha gått runt sjön med en massa hundar, typ 5!!!

Åt en mycket utsökt lunch med Elin igår på Hörnan. Skönt att träffas igen! :) Sen blev det en blixtvisit på Hannahs dansträning. Dansuppvisning den 1 december, då har jag lovat henne att komma och titta. "Ska vi plocka körsbär i min trädgård, du och jag woowwoow waaa!" Mycket som händer den helgen. Vissa blir ju äldre, nästan gubbe! ;)

Har som nämnt tidigare lov denna veckan från både jobb & skola. Kanske ut på onsdag och fira Halloween. Kanske. Kanske.

Igår var det 3 år sedan min morfar gick bort. En händelse som inte riktigt släppt taget om mig ännu. Antagligen för att det var alldeles för tidigt och att det kom som en chock. Jag höll på att svimma i trappan när mamma berättade vad som hänt. Tyvärr hann jag aldrig tända ett ljus på graven igår, men jag var hos mormor och kramade om henne och vi pratade lite om morfar.

Som ni märker är jag ingen flitig uppdaterare, är nog inne i en sådan fas där jag prioriterar annat...

Slå mig hellre en pling om det är något ni undrar! :)

image416


Inte min dag, alls..

.. eller jag bör nog säga dagar. Åh, man kan ju bli så fruktansvärt trött på sig själv ibland. Som när jag under en hel helg buttade omkull eller tappade glas varenda gång jag var i närheten av ett. Då blir man bara trött, på sig själv.

Igår skulle jag äntligen skicka iväg den där jävla garderobsdelen som jag fick tillbaka till mig själv. Så jag tog mina sista peningar och begav mig till Ica. Där förklarade jag vänligt att jag skulle hämta ut ett paket, och sedan skicka tillbaka det igen för att det antagligen blivit fel adress..
Det visar sig att jag får betala 130:- för att hämta ut paketet, för frakten. Sen ska jag betala 235:- för att skicka det, igen! Ok tänker jag.. en hundring i plånboken och kanske KANSKE 270:- på kontot. Det KAN gå. Tyvärr så går inte mitt kortköp igenom. SÅ jag frågar om det går bra om jag går till automaten utanför och för över pengar från ett annat konto, för det brukar gå på nyare bankomater. Men nej, då går inte det! Nu då?!

Inte ett öre mer i plånboken ringer jag Jocke, han sover. Ringer min syster, men hon svarar inte sen inser jag det hade tagit en förfärlig tid att starta hennes dator och förklara hur hon gör på min internetbank. Ringer Jocke igen. Inget svar.. Nu börjar jag närma mig min bristningsgräns när jag inte kommer på något.
Efter några minuter, svarar han äntligen. Nyvaken.

Då får jag äntligen mina pengar överförda, tack vare J! Fjooo.. Åh, så fruktansvärt pinsamt!



Pinsamma tilfälle 2.

Var alldeles nyss på Hemköp och handlade lite nödvändigt ont. Typ mat. Lägger upp varorna på bandet, och ska sätta kortet i läsaren. VART ÄR KORTET?!!
ÅHHH!
Får förklara att jag glömt kortet. Packar ner varorna i påsen som hon ställer bakom sig. Jag rusar ut till cykeln och cyklar hemåt. DÅ inser jag att kortet antagligen ligger bland sedlarna.. Och det gjorde det! Bara att vända.
Ställer mig i kassan igen och betalar. "Va fort det gick" säger kassörskan!  Nu ljuger Marika
."Ja, det låg ute i bilen" säger jag.
HAHAHA!

Nu kan de närmaste dagarna bara gå bra. Hoppas jag!



Jag klarade första Matte-tentan!
Pinsamt skönt! :)
SÅ imorgon åker jag & Jocke tillbaka till våra nordligare grader.

Ha det BÄST!


För er skull..

Jag gör detta för att ni inte ska tro att jag har gått under jorden alternativt lämnat denna jord för en varmare vistelse på solen.

Det är tenta på fredag i Fysik, och det är inte det lättaste. En massa enheter hit&dit som man inte alls hade tänkt sig skriva i svaret. Man får helt enkelt krupp!!

Helgen var finfin. En massa go mat och gottigheter som godis och Mojitos. Promenix på Tylösand med hundarna och en snabb visit inne i stan. Tack för besöket! ;)

Efter tentan på fredag är det lov. nice..


Tack för mig!

image407




När det är gött!

Har skubbat badrummet skinande, eller såpass mycket det går! Min mamma har sagt att ett fräsch badrum är huvudsaken när folk kommer på besök. Så nu behöver jag inte städa mer ;) Tss..


Dessutom följde jag med J till kårgymmet och körde crosstrainer i ca 20-25 minuter. Min plan på att köra lite armar efteråt  gick i krass när som det kändes halv högskolans grabbar såklart hade belägrat de grejerna. Så jag fick köra lite dansarmövningar här hemma medan jag gjorde plie i 5 min. GÖTT för rava!

Köpt lite nödvändigt ont som schampo/balsam och mat efter det.

Imorn ska jag till stan och köpa:

- Ljus rom. Här ska det bli mojitos!
- Mössa, det börjar bli kaaallt!

Tjing tjong!


Det är torsdag.

Efter en fysiklektion med en maaaaaassa uträkningar åkte jag hem och lagade mat.  Fick åka till jobbet vid 4, och slutade 7. Jag hade hela lektionerna själv, och det var skönt, för då kunde jag lägga upp allt som jag ville. Jag hade iaf jättekul med mina elever. Tråkigt nog fick vi börja första lektionen senare  eftersom ingen varit där och öppnat åt oss och min medhjälpare var sen. Inte bra när sånt händer..
Sen tog jag och en elev vid namn Belle bussen hem : ) Söt tjej!

Idag började jag sent, 11.15. Otroligt skönt! Kemilabb där vi satt och plockade ihop en massa atomer. Kul faktiskt.
Matte C efter det och en snabb genomgång innan vi satte oss och räknade på Fysik :)

Här ska nu städas. Sen blir det gymmet och mathandling!


Onsdag

Man är så trött på morgonen, och man vill verkligen inte lämna den varma och sköna sängen. Regnar gör det också! Men, man får göra sin plikt.. En plikt jag inte alls trivs med just nu!

Var som sagt och tränade igår. Gick hyffsat bra, förutom i mitten då det blev jobbigt ett tag. Men det har sin naturliga förklaring ;) Svett som en dåre cyklade jag hem igen, och märker att mitt ögon blivit crazy. Det är något lurt med det, för om jag blir svett och har otur, kan mitt öga svullna upp. Det gjorde det igår efter träningen, jag var hemma som tur var :) Men det sitter i lite än, vilket känns jävligt najs! :)
Imorgon blir det friska nya tag på gymmet. Antingen gym eller om det finns ngt funny pass.

Sen på fredag morgon kommer antagligen min syster och voffisar hit.
Ska bli jättekul, och lite annat sällskap ibland är aldrig fel.

Jobb i eftermiddag. Men först skola och laga mat. Får bli något snabbt idag, typ chili-con-carne.

ÅHHHH vad trött jag är! ♥


Reloaded

Nej, nu är jag fruktansvärt trött på mig själv och min slapp/trötthet!
Inser att jag faktiskt har ett gymkort, och är nu bokad till ett DansAe pass kvart i sju.
Imorgon går jag hem efter jobbet.

Det fanns en tid då jag var i form :) Nu ska jag leta upp henne. Mitt problem är inte att jag inte kan komma i form, utan att jag är för lat. Om jag verkligen vill och tränar regelundet kan jag faktiskt få den kropp jag vill ha.


Jag har ingredientserna, nu ska jag bara se till att få en fin deg! ;)




Varför?

Varför händer alltid sådan här saker alltid mig? Jag fick äntligen tummer ur rava och skickade iväg den garderobsdelen förra veckan, som de som köpte den glömde.
Nu får JAG en avi, där JAG ska hämta ut den garderobsdelen JAG har skickat iväg, till någon ANNAN. Så kollar man kolli-numret, och alldeles riktigt har delen skickats iväg, den har tom. varit i Göteborg. Men så har den tydligen fått resfeber och återvänt till mig. Jävligt skumt alltså!

Sådant här händer bara mig. Ge mig all skit, släng på bara! Varför ska det gå bra någon enstaka gång..

Dessutom går det omkring två män i min lägenhet och dammsuger, byter ventilation och fläkt.
Lite bättre dammsugning i hörnen grabbar, om jag får be!
Hoppsansa, ska han ta ett bad nu tro? Eller vad tusan gör han i mitt badkar? Tvätta händerna? Fötterna? Håret?
Nejnej, mannen var lika kal på huvudet som saharas öken.
STÄNG AV VATTNET ORDENTLIGT EFTER DIG! Jag hör ju hur det droppar.

HAHAHA!


Önskelista.

Som mamma sa tidigare, dags att börja klura på önskelistan:

Marikas önskelista 2007

♥ Stekpanna - en med teflon som jag INTE ska förstöra.
image413

♥ Kökskniv - en som skär magnifikt och lätt. Precis som på Tv-shop.
image414

♥ Taklampa till vardagsrummet. En het och modern lampa.




Här kommer min häpnad..

Jag bjuder härmed er, på mig själv och min värld!

image406
Såhär roligt kan man ha med min nya telefon. Redigering i världsklass!

image407
Detta är inget roligt alls längre. Ge mig ett jobb!

image408
Sen så har man en kemi- lärare som inte kan stava. Dessutom kom han i svarta hotpants till provet, då han hade sprungit till skolan istället för cykeln, för som han sa med ett leende på läpparna "Ska resa bort i helgen".
Kan lägga till att denna mannen antagligen rakar hela sin kropp. Ben, armar.. A you name it! :)

image409
Jag städade så flitigt igår. Bort med all disk och skit på bordet, puffa kuddarna och VIPS (eller VIPPS som Per hade skrivit!) så ser det städat ut. Ignorera kaoset under bordet ;) Titta istället på mina fina tavlor för 139:-/st. Ska nog flytta isär de några cm.. Visst känns bordet fel? Kan man måla må tro.. :)

image410
Jag spelar Halo 2 själv. Haha, tyckte det var kul. Men blond som jag är irrar jag runt och samlar på mig vapen, utan en enda fiende i 10 minuter innan Jocke kommer hem och hjälper mig. Sen blev det mörkt ute, och jag blev rädd för de monster jag inte skulle hinna skjuta :)


image411
Monster överallt! Ser ni, vi har satt på benen på tv-bänken.

image412
Med draget vapen gick jag till Hemköp och inhandlade candy. Har färgat håret. Lite guldblondbrun. Ljusare in reality, här är håret wet! Blev så trött på det "ljus-blonda". Utväxt är inte fint, så jag fick ta en färg närmare mitt rått-färgade..

lörrrdag..

Provet igår kändes okej.. Ett tal satt som ett smäck och funderade inte en sekund på hur den skulle lösas. Då har jag alltså 2 p iaf! :) Mest störande är när man inte får en ekvation att gå ihop. Satt nog 20 minuter med en och räknade om, om och om innan jag gav upp.. Well, well.

Jag städade, men utan någon Kent musik, igår efter provet. Jocke hade ju självklart både datorn och min iPod. Dessutom spelade jag Halo 2 för första gången. Haha, jag måste ha varit den mest usla soldat. Men det där med att man ska springa, titta upp/ner/rakt fram samtidigt som man ska skjuta är inte helt lätt.. Koordinationen går inte riktigt ihop där! :)

Till middag blev det lax och egengjord klyftpotatis och självklart den ordinary såsen: rödlök, creme fraiche och fiskrom. Idol skickade ut helt fel person, tyckte jag. Sams röst är bara jobbig att lyssna på..

Idag: köpa godis och ranta runt här i lägenheten som en fånge. :) Ska städa garderoben och vika tvätt. Men väntar på att humöret för det kommer.

Ha en trevlig lördag folk!


Tillbaka till samtiden

Nu är den här. Hos mig. Kents nya album. Och som jag väntat.

Imorgon, efter provet, ska jag köpa mig något gott, åka hem och spela Kent högt medan jag skrubbar rent lägenheten! Och det ska bli så förbenat skönt. Frågan är om jag ska tjuvlyssna på låtarna nu, eller hålla på spänningen och vänta tills imorgon..

Helt plötsligt känns provet plättlätt..

image343


Ikea goes black.

Jag satt faktiskt igår och funderade på vilka färger Ikea har på Ektorps-soffan som vi har. Är sugen på att byta ut tyget. Men ingen färg jag vill ha finns. Svart vore perfa tänkte jag, men finns inte. Så som ett brev på posten kommer det en mini-katalog från Ikea. Där visar de soffan i svart. Halleluja!

Och jag har fått medgivande av Jocke. Så nästa år (Ja, det är nog då jag har råd!) ska jag byta soffklädseln. Nästa plan är att spara till en schäslong. :)
Det är helnice att man kan byta färger när man tröttnat, eller som jag, inte orkar tvätta den vita :)
Men först ska vi byta bil..
VUXENPOÄNG!

image397image398
image400image399

Såg ni Äntligen Hemma i tisdags?
VIlket fint sovrum hon gjorde om, brunetten som älskar färg. Tavlan som "bara" kostade 2-3000:- var döläcker.  Och tygerna. Och tapeten. Ja, förjävla nice! Totaly min smak.

Har också planer på att göra en stor träram och binda upp ett snyggt tyg på.
Ikea har fina tyger. Tråkigt nog känner många igen tygerna från Ikea, och det vill jag inte..

image401image402

image403image404


Imorgon har jag prov, och jag är inne i en fas just nu; Det får gå som det går, jag gör mitt bästa!
Egentligen, det värsta som kan hända är att jag inte klarar det. Då får man göra om det i vinter.
Men först och främst gör man sitt bästa. Det är så i livet, man räcker inte alltid tid..

Körsebääär!


Neej!

När man börjar få feber osv. är ett gott tecken på att man blir varm/kall och får ont i kroppen.

Jag tog en paus från mitt matte-pluggande (har snart pluggat ett halv kollegeblock idag) och skulle sortera tvätt och tvätta lite byxor så man slipper gå i pyjamasbyxor. Så satte jag mig ner med datorn i knäet, och känner hur huvudet börjar dunka dunka och mina leder blir stela. Har inte tid till att bli sjuk! Har ju matte-tenta på fredag!!!

Nu ska jag göra det djärvaste, ta mig en lååång varm dusch och sedan varma kläder.

Jag önskar jag hade något roligt att berätta, men det enda jag kan komma på är att det inte är min tur att städa köket!! ^^,


image396

Orolig.

image395

När jag kom in på denna sidan, fick jag ett litet hjärtsnörp. Den handlar om en kvinna som är 20 år och fått bröstcancer och mycket kort tid kvar att leva, närmare tills 20.00 imorgon.

Jag finner inga ord. Mer än att det är orättvist att en såpass ung kvinna ska berövas sitt liv. Man blir ju berörd, när man själv är 20 och tänker efter. Hade jag över huvudtaget varit lika stark?

Läs Liv´s blogg här.

Stöd Rosa-bandet kampanjen i oktober! Kvinnor som män, ung som gammal.




HAHAHA!

Jag kunde inte motstå att erbjuda er Brittans nya video. :) Det är slående likt..

HAHAHA!

Britney Slow


I feel good..

Idag känner jag mig efter en härlig dusch fruktansvärt fräsch, och jag skämms inte för att säga det, haha.. Kikat på Resident Evil 2 nyss, och jag tycker nog trean var bäst.

Igår var jag pinsam nog och ansåg att det var läggdags klockan elva. Tittade på Resident Evil 1, och blev så förbannat rädd när jag skulle hämta något som låg på golvet att jag trodde jag skulle skita ner mig. Det var bara ett skrammelljud och en halvöppen dörr, men ändå, en nersmittad zombie kan ju komma. Så jag tog modet till mig och genomsökte lägenheten med draget vapen och alla mina militärvanor, dvs noll.. haha!

Ojoj, funderar på att kila ner till stan i bästa mysmundering och ta lite kort på den faktiskt vackra staden. Samtidigt kan jag  ju köpa smör. Komma undan Bingolotto.


Familjeäventyr!


Lite "nostalgi" ;)

image373
Haha, jag är ledsen för hans skull att vi aldrig kommer glömma detta!

image374
Stackars lilla tomten! Varför har Tomten rakat bort skägget på kinderna, och låtit det växa ut genom näsan? Nisse är med i bakgrunden.. ;)

image375 
Skräll.

image376
Vad är det för plan Håkan smider på? Övriga lyssnar ivrigt :)

image377
Även Vikenborg måste få känna Håkans partyhumör!

image378
Snygging där!

image379
Vad händer i bakgrunden? 

image380
Även Mamma känner rytmen.

image381
Yes, we know. Armpitt!


image382
Får bli en bättre julgran i år va?!

image383
Tsss..

image384
Lovar att det är fiske de pratar om ;)

image385
Varför, VARFÖR är jag alltid på höger sida och du vänster?

image386
Jodå, väggen håller för mannen i bakgrunden att luta sig mot..

image388
Pappa & Paddan!

image389
Resultat av att jag är trött!

image390
Vafanculo..!

image391
Typiskt jag, sitta och titta på..

image392
Brandmannen Ronny sa att det var helt okej att ha Hannahs tält över grilen för att undkomma regnet..

image393
Grillfest hos Svensson/Holmström.

image394
Tjuvätare.


image387
Sist men inte minst, Bossen i familjen..!



Vår förra lägenhet.

image368
Sladdar, hatar sladdar.. Men den öppna spisen eldade vi i en gång :)

image369
Haha, rolig inredning.. Men man tager vad man haver..

image370
Köket

image371
Denna gigantiska hall som man inte visste vad man skulle göra med..

image372
Gardiner hade jag aldrig i dessa fönster. :) Men så bodde vi här 4 månader..

Lördag

Det är strålande solsken idag! Härligt..

Vi var ju som sagt på bio igår. Och jag kan ibland bli så trött på mig själv, för att jag gör grejer som är så JAG. Vi köpte den största popcorn-dunken som fanns. Inne i biosalongen höll jag den för en stund, och tappar ut hälften på golvet. ^^, Jag spiller då jämnt.
Filmen var iaf bra. Jag skvatt till som tusan flera ggr då det var så högt ljud och plötsliga händelser. Ska försöka se 1:an & 2:an också. :)

Idag är mitt mål att städa upp här och in till stan för shopping på systemet, blir antagligen partaj även ikväll...


image367
Vem har den hetaste tomten, om inte vi i Mo!



Jodå..

image327

Har skickat iväg garderobsdelen, pluggat matte och tittat på avsnitt 2 säsong 4 av Greys. Nu ska jag duscha, för det blir bio med Jocke och några grabbar, Resident Evil. Tur man har sett den första, inte ;)



Nej!

Vad är nu detta?
När man håller på att åmar sig i underkläder med en kille i kallingar och speedo-mössa på en scen, då kan man ju undra om det inte är mer än rätt att hon inte får ha vårdnad om sina barn. Att hon dessutom GJORT allt hon INTE skulle göra för att få behålla vårdnaden, då får man skylla sig själv. Eller?
Men så kom jag på att Madonna har gjort nästan samma sak, ni vet med hennes strut-bröst. Dessutom har Madonna kysst Britney på en scen. Sikka tjejer...

Jag vill bara ge henne en klänning och ett par  täckande strumpbyxor. Tänk vad mycket bättre hennes comeback hade sett ut om hon haft "kläder" på sig. Undra vad som rör sig i hennes huvud egentligen..

Men detta är inte mitt problem över huvudtaget. Och det är ju skönt.. :)


Fredag

Idag har jag sovit för länge. Så länge att man bara blir hängig och trött. Men sömn är bra. Idag ska det räknas matte för fulla muggar. Och städas.. Avskyr när tv-bordet ser ut som en överfull diskbänk, som den faktiskt gör när man äter osv. i soffan.. Det ser ut att vara härligt väder ute idag, vilket det var igår oxå. Varmt och skönt..
Här i Halmstad har hösten inte riktigt kommit igång, bladen är fortfarande gröna till skillnad i Åmål, där det var högsäsong av höst.

Ha en mysig fredag!

image366

När saker inte är som man tror..

image365

Rättelse.

Mitt förra inlägg om Oufit kanske blev lite feltolkat när jag skrev att man inte ska blanda engelska ord med svenskan. Tja, hur ska jag förklara mig. Jag använder även moi engelska ord i min text, det känns bra :) Men att använda ordet Outfit hela tiden, när man kan skriva klädsel osv. tycker jag är onödigt. Men hey, nu är vi där igen, det är vad JAG tycker..

Idag har vi haft labb på Kemin, där vi skulle bestämma ett okänt ämne genom att bränna ett flertal andra ämnen och även blanda de i en lösning och se om det blev ett utfall (fast ämne). Faktiskt rätt kul, jag var boss över brännaren :P
Sen kändes Fysiken som en evighet när vi hade 3 timmar. Ah, får en sådan jädra träsmak i rumpan av de stolarna..

Haft lite gympa tillsammans med Jocke här i vardagsrummet. Exercise of the day! Käkat en kanelbulle (köpte färdigfrysta, hittade inga nybakade) och ätit paj. Imorgon är jag ledig, och det ska fraktas en stor garderobsdel till Bussgods och pluggas matte..

Haha, såg ni Efterlyst, där de visade en 60-70årig man som snodde väskor på hotell. Sniken en!

Nu: film!



Why, Roger, Why?

Ett ord jag stör mig fruktansvärt på, och om man som jag läser en hel del bloggar så stöter man på det rätt ofta, är ordet Outfit. Varför väljer man att blanda in engelskan i sin svenska text? Vad är det för fel på "Dagens klädsel" eller rätt och slätt "klädsel"?

Outfit.

Det ljuder inte ens bra i varken mun eller öron.

Dagens outfit.

Nästan värre.

Dagens outfit: Svart polotröja H&M, tajta jeans H&M, strumpor Lindex.

Varför måste man berätta att man har på sig en vardaglig klädsel? Spara sådant tills man har på sig något ovanligt, som en balklänning eller potatissäck.

Idag är det mysdag så dagens outfit är: rosa velourbyxor H&M, vitt linne Zara, grå hodie Lindex webbshop.

Näe, jag har sett för många av "Outfits"-bloggarna, och är urless på dem. Ge mig något skojfriskt och ovanligt, som min bild på Roland Cedermark (som blev till en diskussion med familjen vid matbordet på kalaset i lördags!). ;)



image364
Den här bjuder jag på. Usch... Oväntat vah?

Ny cellphön!

Jag har funderat sen i somras, och blev nu trött på att fundera och på att skalet på min mobil aldrig ville sitta kvar. Så när jag äntrade förbi 3 när jag gick till H&M, beslöt jag mig för att knalla tillbaka senare och kika på mobil.

image363

Nu behöver jag inte spara pengar till någon digitalkamera, utan denna duger gott & väl med sina 3,2 pixlar. Lätt & tunn är den oxå. Say hello to my little friend..

Greys Music

Ni som kan, och vill, borde verkligen ladda ner Greys Anatomy cd. Den är laddad med över hundra låtar från tv-serien, de där sköna låtarna som ljuder i bakgrunden..

Tittade på första avsnittet av säsong 4 igår. Verkligen ett bra avsnitt innehållande rådjur och breakup-kisses ;)
 Dr Burke & Allison är inte längre med och en massa, massa nya läkarstudenter är nyinkomna.
Nu kommer jag bli sådär jobbigt addicted igen.

image361

Vardag

SÅ har vi åter kommit hem till Halmstad efter en långhelg hemma i Åmål. Jag själv har inte gjort många knop förutom att köra bil, gå på marknad och passa ungar. Mest krävande var nog att kunna förbränna all mat som jag plumsade i mig.

Fredag kväll åt jag & J tacos hos Milla & Håkan. Smarry! Höll på att somna i deras säng senare när jag & Milla kikade på tv. Då mådde jag gött!
Lördag morgon skulle J hjälpa pappa med att gjuta altangolvet. Tog stackarna hela dagen, men de kämpade på bra! Jag själv var en sväng hos mormor och i stan där jag köpte 2 finfina tavlor. På kvällen skulle vi på "kalas" hos milla & Co. för Hannah & Nikki. Smörgåstårta och efterrätt där, innan det en GIANT middag + efterrätt hemma.

Inga större ansträngningar på söndagen, FÖRUTOM på tåget hem. En rullväska+väska med en massa skolböcker+en Ikea-kasse med stora tavlor och ett fullproppat tåg gav träning för mig i en vecka. På detta kunde vi ju inte få ut våra tågbiljetter eftersom automaten i Åmål var avstängd, så vi visste inte våra platser. Meeen, vi fick 2 tillslut och jag hade en unge på 10 månader  bredvid som gapskrattade åt mig.. :)

Igår var det skola hela dage. När skolan började för ca 2 månader sedan, var det Kemin som var roligast. Matte har ju aldrig varit min grej så att säga. Fysik har vi bara haft 3 veckor. Nu tycker jag matte är roligast och kemi svårast. Det är alldeles för mycket att hålla reda på inom Kemi. Fysik är bara intressant.

"Det var snö... a....det var mycket snö." / Per

Vår fysik lärare Per är speciell. Han står ofta och bara tittar & filosoferar. Igår berättade han om sin fjällvandring i somras, och jag höll på att få en skrattattack när han tittade ut genom fönstret och sa med sin lenaste röst det som står ovan...

Igår fick vi även våra nya sängar. Kändes ovant att sova så "långt" ifrån varandra :) Nu vill jag ha väck byrån så jag kan ha ett sängbord till....

Nu väntar jag på att mitt hår ska torka så jag kan färga det..



Nicole

Nicole Scherzinger - Baby Love

image286

I remember like it was yesterday
first kiss and i knew you changed the game
you had me, exactly, where you wanted
and i'm on it, and i aint ever gon let you get away
holding hands never made me feel this way
so special, boy its your..
your smile, we so in Love (lalalalaaa)
yeeeah we so in Love (Lalalalalaaa)
and i just can't get enough of your
lalala Lovee
yeeah we so in love LOVE
i want you to know...

You are my baby love my baby love
you make the sun come up
ohh boy (ohh boy)
you're my every everything that i could ever dream of
You are my baby love my baby love
you make the sun come up
ohh boy (ohh boy)
you're my every every every everything

In a minute now we're still holding it down
butterflies everytime he come around
you make me, so crazy, its crazy, ohh baby
i don't ever wanna be with no one else
you're the only one that ever made me melt
you're special, boy it's your, your style
we so in Love (lalalalalaaa)
yeeeah we so in love Lalalalalalaa
and i just can't get enough
of your lalala Love
yeah thats all i'm thinking of
LOVE, i want you to know

You are my baby love my baby love
you make the sun come up
ohh boy (ohh boy)
you're my every everything that i could ever dream of
You are my baby love my baby love
you make the sun come up
ohh boy (ohh boy)
you're my every everything that i could ever dream of
You are my baby love my baby love
you make the sun come up
ohh boy (ohh boy)
you're my every everything that i could ever dream of
You are my baby love my baby love
you make the sun come up


RSS 2.0