I just löööv it!


I just lööööv it! Den där känslan av att "nu jävlar tror jag att Ikea-katalogen har kommit, bäst jag kikar i brevlådan!". Enda gången i sommar jag gått frivilligt till brevlådan och hämtat posten;) . Och se där, där låg Ikea-katalogen. Redan bläddrat igenom den 3 ggr!

Tuesday today. En vecka kvar tills jag lämnar min post här i Åmål, och ger mig av till sydligare breddgrader (ähum, Halmstad iaf!) med Jocke.. Mycket som ska fixas hemma; måla om tv-rummet, tapetsera hallen och kanske (KANSKE!) måla om i badrummet. Ska få väck den gigantiska garderoben som står i källaren äntligen oxå, då vi sålt den till ett par i Vänersborg för 1500:-. Dumt när jag tänker efter, hade säkert kunnat få 2300:- för den, minst! Jaja! Inte gråter jag för det. :) Ska även fixa medlemsskap på FORM och gå på mera kordintations-pass. Löööv that!

Det är Betala-räkningar dag idag. Wiiie! Gott när det är gjort och överstökat för en månad framåt iaf.

Det är ta mej tusan inte långt till skolan börjar heller. 17 dagar rättare sagt. HJÄLP! Snacka om att slå på SERIÖS-knappen!

Imorgon ska jag, Jocke och Pontus gå på bio, Hajjy Pottej!

Soooo long, my friends!
Once upon a time..

Mamma, jag, Joakim och pappa sitter i godan ro framför tvn och tittar på Bridezillas, när mamma säger:

Mamma: Vet ni vad motsatsen till modersmjölk är?
Jag: Vah?!
Joakim:
Modersmjölk?
Mamma: Ja, motsatsen!
Jag: Tjaaaa, jui..saf..kaff..vatt..Näe!
Mamma: Vet du det Lennart?
Pappa: Vaddå?
Mamma: Ingen som vet?
Jag: Nej!
Mamma: Farvatten.
Jag: Åhh!
Pappa: *suck*
Joakim: Jahaa!
Haha!
Nu får det vara nog!

I och med att jag är hundvakt dagtid, har jag oftast hundarna i sängen på morgonen/förmiddagen när vi sover. Nu börjar jag bli trött på att byta lakan 4ggr i veckan och portförbjuder dem att över huvudtaget gå in i mitt rum.

Väntar på att mammsen ska komma hem med (förhoppningsvis) en kebabtallrik och mina salvor. Nu kliar det riktigt jävligt överallt på kroppen! Har jag riktig tur kanske J kommer hit. ;)

Det var det jag hade på hjärtat för stunden! Sköt om er pumpkins! :)
Jippikahyehj mo..Efter att J&Jon haft sin "årliga" festarhelg i Grebbestad med gamla lumparkompisar i helgen, hade de lite ork över till att ta med sina flickvänner på bio söndag kväll. I Åmål finns det 1 film att välja på, så vi tittade på Die Hard 4.0. Tjena, vilket ståhej! Helt, totalt värt att se den filmen.. ;)

Jippikahyej mother fucker!


 


Sommartider!

Tiden går ruskigt fort nu under ?sommaren? (ni får ju faktiskt hålla med om att det är dåligt tryck på värmefronten!).  Men samtidigt vill jag det ska gå fortare. Vill ha HÖST, flytta hem till Hstad igen, tapetsera & måla, få pengar, börja jobba, träna och plugga! Det sistnämnda lär jag nog ångra 3 veckor efter jag börjat, men Hey, vem sa att livet är enkelt?!

 

Jag är trött på detta tråkiga väder och det känns som att sommaren 2007 lika gärna kunde ha kvittat. (För jag & Nikki satsar på Beach 2012!) Visst tusan låter jag optimistisk? Man får vara det ibland, har jag hört..

 

Men livet har ju sina godbitar också.

lördag var jag ute med Anna på Hc. Sunblock kunde ha kvittat, eftersom det kändes som att vara på en danstävling (De är gamla discodansare!) och att de enda de gjorde, var att dansa och log. Blä! Men en trevlig kväll med en massa småsmygande med egenmedtagen cider på terrassen. BARNSLIGT! ;)

 

I måndags åkta jag & jocke med mor&far till Jockes stuga och hälsade på mormor & mamma. Dessförinnan rantade jag & mamma runt Åmål för att leta upp en sen födelsedagspresent till Js mamma.

 Igår var hela Svensson-familjen här hemma (dvs. mina 2 systrar+respektive &barn och Jag&J.) Djisses, vi börjar bli många nu och får duka i finrummet för att kunna få plats med alla 10. Vi åt smarrig mat (mamma gör ALLTID smarrig mat!)  till efterrätt Blåbärspaj och vaniljvisp som jag, Hannah & Pontus svept ihop. Tom. blåbären är plockade 3 m från huset. Efter blev det Badminton-spel. Jocke, Nikki & Pontus i ena laget och Jag, Milla & Håkan i andra. Vem vann? Haha, ingen större koll på det. Badminton är en underskattad sport egentligen. Men ikväll blir det livat på gräsmattan i det Gula huset i Kroken. Det är Final i matchen mellan Joakim & Marika. Mer tävlingsmänniskor för kvällen får man leta efter.  

Idag har jag varit lat (som vanligt!) men också flitig genom att ha målat på mormors staket. J

 Nu måste J har kommit, för hundarna skäller och gnyr! Haha!    Update: Jag förlorade stoooort! ;) J firade segern genom att skratta åt mig som liten, när vi plockade fram gamla filmer. J Inte en jäkel i familjens vänskapskrets gick säker. Till mitt försvar; jag var braaa söt!
Hell yeah!

Fredag idag, och jag har lyckats bränna mig på VÄNSTER axel efter att ha suttit och målat på mormors staket hela dagen. NAAJS! Även pallplats i gren nr 2: Trampa på en STOR roskvist och utropa svordomar fula nog att själva Lucifer skulle rygga tillbaka.. Tror fn till&med att jag vann, för tusan vad ont det GJORDE och vad ONT det GÖR!

Sitter just nu och pimplar vin med Kicki & stefan (syrrans & familjens kompis, mam&paps granne) och mamma och pappa.. Jag? Vin? tjoho, det går rätt upp i hövve re.. ;)

Imorgon ska jag ut och svira med "gamla" klasskompis Anna Söderqvist. Jädrar vad vi har laddat! Haha, ska bli så kuuul!

Var även hurtig nog igår att sätta in Carmen Electra i dvd-spelaren och pumpa upp alla mina muskler.. Resultatet? Det ser ut som jag bajsat ner mig (ont i låren!) och har spasmer i ansiktet (måste uttrycka min smärta på ngt sätt!)

So long my friend!Yeeeah!

I dagarna har man som sökande till högskolor/universitet fått reda på om man blivit antagen eller inte. Jag sökte till hösten:

- Juridisk översiktskurs med handelsrättslig inriktning
- Tekniskt basår

Jag kom in på bägge! Wiihoo.. Inget som var överdrivet svårt heller :) Men eftersom jag ska bli De seriösas Gud till hösten valde jag att tacka Ja till Tekniskt basår..

 

Tekniskt basår
40 veckor

Har du funderat på att sadla om från humaniora och samhällsvetenskap till teknik? Basåret är en ettårig kompletteringsutbildning. Under förutsättning att man genomgår ett helt basår med godkänt resultat i alla ämnen/kurser ger det behörighet till och garanterad utbildningsplats på något av nedanstående program.
Tekniskt basår ger garanterad plats på något av följande program:
 • Biomekanik 180 hp
 • Byggingenjör 180 hp
 • Dataingenjör 180 hp
 • Elektroingenjör 180 hp
 • Energiingenjör ? förnybar energi 180 hp
 • Energiingenjör ? energi och samhälle 180 hp
 • Fastighetsingenjör 180 hp
 • Maskiningenjör ? konstruktion och produktionsutveckling 180 hp
 • Maskiningenjör ? konstruktion och design 180 hp
 • Mekatronikingenjör 180 hp
 • Utvecklingsingenjör 180 hp
 • Öppen ingång 90 hp

Egentligen finns det ingen ingenjörsutbildning som lockar till 100%, men Utvecklingsingenjör verkar intressant och Jocke sagt att det nog skulle passa mig.. Men first thing first, ska klara basåret. haha! Ända upp till Matte D.. Djisess!


So far, so long!


Halmstad

Sen i fredags har jag & major av min familj varit i Halmstad. Regn, regn och regn. Idag verkar det dock som om det blir lite uppehåll, lagom tills vi ska åka hem. Vi tjejer stannade till på Ikea i Gtbg på vägen ner. Inhandlade:

- Stor matta till tv-rummet
- Matta till köket
- Gardiner
+ en massa smått & gott. Fick dessutom lite grejer av mamma.. :)

Köpte mig 2 rullar tapeter igår till en fondvägg i hallen. Svinsnygga tapeter för bara 199:-! Barget ;)

Alla Vi tog en rejäl promenix förrut genom centrum ut mot Örjansvall (kollade in fotbollsplanen Gessle spelar på on wednesday!) och in mot centrum igen.. Nu har vi precis käkat middag, och det ska packas innan innan jag, Jocke, mamma & pappa styr kosan mot Åmål igen och lämnar lägenheten i händerna på de andra..

Kör försiktigt!

Jag blir typ, ahh!

image254Har precis tittat på Leila bakar med mamma. Jag blir typ kåt på hennes kakor/tårtor hon bakar. Gee mig! Idag hade hon dessutom ett supersött rosa förkläde i tub-modell..! Ge mig nr 2!   Plus alla underbara redskap hon har; rosa diskmaskin, ljusblått kylskåp och massa färggranna skålar..! Leila, vill du gifta dig med mig?! Det är mitt prio ett att imorgon spendera mitt major-presentkort jag fick av Jockes mamma i födelsedagspresent på Önska imorgon och köpa en massa färgglada köksredskap ^^,

Haha, dagens pinsamma måste vara: Jag har ända sen februari då jag köpte min illgröna iPod trott att jag måste "uppdatera" den med de låtar som är inlagda på den, medan den ska laddas, annars försvinner låtarna.. Har därför flertalet ggr påmint J om att han måste ta med sin dator så jag kan ladda mp3n. Tänkte vara djärv och testa på datorn hemma idag, att ladda den alltså. Visade sig att det funkade! Men till mitt försvar har jag gjort ett tidigare försök, och då gick det åt pipan.. Antar att den har en bra dag idag, bäst att passa på..!

Oh lord, jag har ju inte berättat om bröllopet Jag & J var på.. Berättar en annan gång. ;) Så mkt att berätta.

Mina dagar som Dag-matte fortsätter. Hundarna kommer vid 7 på morgonen, de lägger sig i min säng, vi sover till 10-11, tar en kort promenix, frukost och sen får man se hur dagen ter sig. Vi har det så skönt jag, Norma och Samanta..!

På fredag styr vi kosan söderut och Halmstad (vi = Jag&J, big syster+sambo&barn och kanske mamma&pappa) Grabbarna ska på trav, och vad vi andra hittar på vet jag inte. Jag är mest sugen på att pyssla i lägenheten (måla, inreda)

Timmarna kryper mot 24 nu.. Lika bra att inta sängposition och en film! :)

Take care, pumpkins!


vill bara nämna att..


Jag orkar inte uppdatera här så ofta under sommaren :)

Well well, sen sist så har följande hänt:

Onsdag: Besiktigade Js bil i Bengtsfors. "studiebesök" på godisfabriken ^^,
Torsdag: Jocke var ledig och vi tog den lagliga bilen till Liseberg. Vi behövde verkligen hitta på ngt bara vi. Svinkul hade jag, eftersom jag aldrig åkt på Liseberg. Vågade mig på Gasten, Balder, Kanonen, ngn snurrande gigantisk platta och alla vatten-attraktioner. Skallen fortsatte snurra även när jag skulle sova..
Fredag: Barnvakt och träffade Elin.
Lördag: Var ute på HC. Förferren hos Ida F med Madde K, Elin och senare Anna S. Tjena, full nog för att glömma väskan i baren, neka dansgolvet och inta soff-positonen hela kvällen och ha sönder ett glas hos Gustav. Wiho! haha, gjorde nog bort mig mer eller mindre inför alla.. =P
Söndag: Vaknade pigg och kry. Men tydligen vaknade min kropp till och insåg vad jag sysslat med kvällen innan. In på Servus innan vi åkte hem och inhandlade allt jag var sugen på; Melon, färska frallor med smält ost utanpå och choklad. Inte många knop gjorda den dagen =P

Jodå, ska ner till Halmstad i helgen. Pinsamt nog längtar jag till den antagligen så stora post-högen som ligger innanför dörren!


RSS 2.0