Galtviken
Det kliar i renoveringsfingrarna. Och till helgen ska vi äntligen åka till Galtviken för att fortsätta lite med vårat projekt. Det blir så när man jobbar och försöker leva ett normalt liv, det tar längre tid än man tror. Bra att ha med sig i ryggsäcken om man får för sig att köpa hus.
Som tur är har vi kommit liiiite längre än på bilden. Tapeterna är borta och upp har det kommit en tapet som jämnar till ojämnheter, element är målat och nubb i taket är borta.

Fasar för att pilla bort tapet på murbruket, med betoning på PILLA. Glöm Ej: Pincett!!


Det gråa ni ser i vänster överkant är murbruk, som antingen ska vara som det är = grått murbruk, eller målas vitt. Runt hörnet är det nu liggande vit panel.Plastmattan är borta och bränd! Trägolvet ska antingen vitsåpas, målas vitt eller grått. Ja, det är jag som bestämmer ;)


Det negativa med tjejsaker..


Ah, detta rouge har jag glömt bort, tänkte jag.
3 sek inträffar det som ni ser på bilden.

Note to self: Köp komprimerat alt. krämrouge nästa gång. Billigt.


SegerHelena Seger (Zlatans fru) pryder Elles december omslag. Första intervjun som hon ger. Känner nästan för att köpa tidningen för den sakens skull. Tycker det är roligare när någon "häftig" person pryder omslag än modeller. Den verkar så mycket intressantare att läsa, trots att halva tidningen innehåller annonser från dyra märken.  Senast jag köpte Elle var samma tid förra året, då Prinsessan Madeliene var på framsidan, tyckte det var snyggt.


The days of my life..


Samanta har numer tyvärr blivit ensam hund då hennes mor nu är i himlen.

Äta, jobba, sova. Äta, jobba, sova. Så lyder vår refräng. Har inte gjort något särskilt denna helg, vilket min sambo behövde. Han sover faktiskt redan sedan en halvtimma tillbaka.
Fick en kraftig förkylning fredag morgon och har haft rehab fredag kväll och lördag med Ben&Jerry och en toa-rulle.

Imorgon är en ny vecka, och den börjar med möte om status på vårat projekt på jobbet. Jag är projektledare för 2 "under-grupper" och måste därför rapportera om vad vi gjort och vad vi ska göra.  En rejäl utmaning som sätter mig på prov samtidigt som jag får erfarenhet som man sällan får chansen till. Berättar naturligtvis vad det handlar om när det får publiceras.

Sov gott!


Jag behöver en ny dator.

I detta nu, har jag en fryst baconförpackning under min bärbara dator för att kunna använda den några minuter innan den lägger av. Fläkten har gett upp = dåligt!

Jag har siktat in mig på en Mac Airbook. Runt 10 000-lappen för den. Supertunn, superlätt och superbra.
New York vs. Airbook? New York vs. Airbook? New York vs. Airbook? Förfärliga I-landsproblem.

RSS 2.0