New York, baby?


Ifall allt går som jag planerat, sticker vi till New York i vår. I snart 6 år har vi varit tillsammans, men aldrig gjort någon resa ihop. Förutom Vann Spa. I sådana fall får det bli i månadsskiftet april/maj. Möta våren i NY, låter inte helt fel i mina öron!!VANN i mellandagarna


Bilden tog jag när vi var på VANN i somras. Har redigerat den i Photoshop.

I mellandagarna tog vi ledigt från jobbet 2 dagar och besökte VANN, igen.
Denna gången blev jag inte like blow´n away som sist. Mer kids i poolerna, och massor av folk. En plattfisk platt kudde fick jag i sängen. Såpass platt att jag svullnat upp i ögonen när jag vaknade. Såg ju senare att det låg fler kuddar i garderoben!!

Vi hade iaf lite mys med varsin bok (Jag Elsas Mode, och han Svensk Maffia 2) framför brasan. Efter middagen handlade vi lite gott i baren + Gott & blandat och däckade på rummet.

Nästa gång tar vi ett annat Spa, variation är bra, har jag hört.


Sitter av tiden..På den tiden man faktiskt gick till gymmet..

Fick ett ryck vid 16.00 och var tvungen att sätta igång med en idé jag fick på jobbet, och här sitter jag än. Blev klar med min idé och skickade till chefen. Så, nu då?
Det går runt hantverkare här som behöver någon som "ansvarar" för dem. Och jag stannar tydligen kvar tills de är klara, har alldeles för svårt för att säga Nej helt enkelt.

Detta ska jag debitera för.

Så, jag sitter av lite tid på jobbet kan man säga. Hungrig är man också. Sushi sa rösten i andra luren när jag ringde hem för att kolla om maten var på G. Vilket innebär att jag får köpa färdig låda imorgon från Mat på jobbet maskinen här. Superbt att ha.

Är man hungrig/sugen på något går man ner till matsalen med mat-kortet där det står 2 st "kylskåp" med färdiga rätter, godis, smothies, dricka, mellanmål mm. Gojibär med mörkt choklad överdrag är favoriten!! Tillsammans med Frosh smothies..

Igår hade jag en riktig Höst-depp-dag. Svintrött hela dagen, och ingenting kändes roligt eller spännande. Tycker egentligen inte om när dagarna går till spillo, utan att göra något Vettigt. Och det händer allt för jämnan, så dags att skärpa sig på den fronten. Man vill titta tillbaka i livet och tycka att man gjorde det bästa utav det..

Träning, träning är prio 1! VARFÖR är det så svårt att motivera sig till det..?!!Sommaren 2005/06..


Inlägg Nr.1, 2011

Jag är alldeles för pigg för att lägga mig och sova (och vill då poängtera att vi brukar sova 22.30) så tänkte slänga in några bokstäver här.

Det är skönt att vara tillbaka till det normala igen efter jul och nyårshelgen. Ungefär 4 månader utan röda dagar eller korta veckor. Inget mig emot. Det är 19 veckor kvar till Göteborgsvarvet som är 21 Maj, och vi har 10 platser till förfogande på jobbet. Jag har tilldelats att administrera detta, vilket innebär att jag får ge mig in i leken. Med andra ord behöver jag komma in i ett "träningsflow". Utöver det normala.

Bäst att ta tag i detta innan det är för sent.
RSS 2.0