Lessen, glad & stolt!

Börjat bygga upp lite på min ryggrad igen nu.. Ska ge ett jävlar-anamma på att lära mig alla danserna, göra så  mkt skolarbete så jag spyr, och även så jag kan njuuuuuta av våren och denna roliga tid av mitt liv!

Gjorde färdigt ett religionarbete om buddhism/hinduism igår. Skrivit en bokredovisning om Skattkammarön idag =P Om jag har läst den?! Inte så värst noga, men jag är mega-stolt över recenssionen! konstigt..
Nu blir det deklaration på nätet, så jag kan få alla 190:- innan midsommar.. Troligtvis får jag inga pengar tillbaka alls, men 190:- kan blir mkt pengar om man spenderar dem rätt..

Just nu önskar jag mig:

-en dvd-box med Vänner! Lätt den bästa tv-serie tv någonsin sänt..
- att någon låser dörren till datarummet (där jag sitter). Frida öppnar den i tid och otid..
- Eller, att någon lär henne hur man STÄNGER dörren efter sig!
- nackmassage!
- utrotade fästingar. Grannen har REDAN fått en på hunden. Redan!
- att någon (pappa?) betalade mobilräkningen.. fast, dryga 600:- på två månader är inte så pjåkigt ändå, egentligen! Men för mig svider det i plånboken..

haha, SJ-reklamen om "mobilfria vagnar". Det är lite väl störande med sådana tjejer som pratar för hela vagnen. Rolig reklam iaf. hehe, jag har suttit i mobilfria-vagnar flera ggr till halmstad.. märks knappt ngn skillnad..

har ni tänkt på det att nu, klockan 20.20 är det fortf. ljust ute! Härligt!

Idag har jag annars:
-Blivit erbjuden gratis lunch. Men tackade vänligt nej, eftersom skolplikten och samvetet kröp intill.
- Hittat några år gamla kort på hästarna. Bl a kort från när vi hämtade Bobby i Gullspång ( 8 år sedan)Hjälp vad liten jag var då.. haha, långt "pattlångt" hår. saknar fortf. Babbsan.
- skaffat e-legitimation.

Japp, en halvtimma kvar till Greys anatomy.. Denna gången ska jag inte missa det!

Take care, all of you out there! ;)

42875-21
Ett skratt förlänger livet!

Åmål, suck..

Då är man tillbaka till vardagen i Åmål igen. Fart & fläckt är det som gäller nu, och flera veckor framåt..
Hade hellre stannat kvar i varma Halmstad i några dagar till och myst.. 20 grader varmt i solen i lördags när jag åkte hem.. Gottit! Jag och jocke satt på balkongen och tinade upp oss lite inför denna kommande, härliga vår..

Men, inte nog med det.. jag känner mig som ett större vrak än Titanic. Stel, växlande varm/kall, snuvig och svullen i ögonen.. "det är allergi.." konstaterade sjuksköterksan för andra gången på en vecka. får väl tro på henne denna gången, i ungefär 2-3 dagar.. Håller inte det, är det jag som vill träffa farbror doktor..

Bestämde mig för att hålla Frida borta fårn min säng om nätterna.. eller hela tillgången till mitt rum ska stängas för alla hundar! Vem vaknar inte inatt av att frida öppnar dörren (ja, hon har den talangen att komma in vart fn som helst!) och lägger sig på golvet.. Jag orkade inte bry mig, utan var mest glad för att hon inte kröp upp i sägnen.. Tänk om jag, som har haft djur sen jag ploppade ut, blivit pälsallergiker..?!

Sjukt mkt att lära mig i dansen.. Suck.. Vill inte ens tänka på det..

2 usla dagra kvar i skolan denna veckan, sen är det gtb i 2 dagar! Bikinishopping, shorts/linneshopping och solskyddsfaktor shopping.. vill ju inte flagna bort 1 dag efter hemkomsten..

Schemat idag:

-göra 2 finfina bokredovisningar om Skattkammarön och Gullivers resor. Även börja på repotaget (!!).
- fortsätta peppa mig själv att skriva, skriva och skriva..
- ha ett långt och avslappnande samtal med min stöttepelare!

Oh, happy day!


Halmstad

Imorgon 9.30 far jag till Halmstad igen. Ska bli spännande! Ska till & med på ett möte vid högskolan.. :P Wiihii!!

Dessvärre får jag åka hem igen på lördag, eftersom jobbet kallar på söndag.. Shit happens!

Har bestämt mig gör att snosa runt på h&m imorgon eftersom det är 10% rea! En vårjacka står på listan.. Åh, hur ska man på pengarna att räcka?! Bulgarien, studenten, balen, kläder, fester.. A, you name it!

fick en genial idé angående balhåret.. Om jag skippar det halvuppsatta (som jag tror varenda eviga tjej ska ha på balen) och kör en 50/60-tals inspirerad frisyr, med ett tjockt diadem med strass, och självklart världens största volym på håret..?! Vore tjäckt!

Har fått syn på den perfekta studentklänningen i La Redoute! Tyvärr tror jag annie ska ha den.. hmm..
Då får jag ta denna istället.. Känns inte helt OK men.. Annars var denna söt.. ge mig denna att ha på midsommar!

jaja.. livet kallar!

Bokmal..

idag var jag tuff nog att bege mig till vårdcentralen, efter sammanlagt 30 minuter i telefon-kö! Besöket var näst intill onödigt, eftersom mina ögon tindrar som vanligt nu ^^,

Efter Vårdcentralen begav jag mig till "Bibblan" och lånade böcker: Dr Jekyll & Mr Hyde och någon gaaaaammmal bok av Selma Lagerlöf. Sen tänkte jag långa något som jag tycker verkade läsvärt, så jag lånade en mp3-bok.. :) "Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra)" Perfekt.. nu kan jag gå och lyssna på min mp3 i 5 timmar och 6 minuter (!!!).. Blir en lååång promenad det! :P Betalade av lite gamla bills när jag ändå var igång.. Blir så när man inte lämnar tillbaka böcker o filmer i tid!

nu undrar jag abra hur mkt minne jag har kvar i mp3n, eftersom den är fullproppad med musik, skolarbeten och böcker.... Hmm?! Äh, får plats en del i 1 gb..

Pratade med Jessica på Vägvisaren om mitt balhår, och tro det eller ej, Floorfiller.. hahah! jag ahr sett avsnitt från de 3 första veckorna, men nu vet jag iaf att Ida är i final! KUUUUUL!!!!

Jessica är förhoppningsvis hemma på baldagen, så då leker hon frissa med mitt hår.. Ohlala, lär bli en massa löshår! =)

Annars så har jag varit ute och krattat barr o skit på gårdsplanen här hemma under förmiddagen! Flitiga myra.. Satt och njöt i solen med vovvarna en stund oxå, samtidgt som jag lyssnade på Kent.. Lovely!

hundarna tycker jag ser rastlösa ut nu.. Ska kanske förvarna dom om att jag har en 5 timmar lång bok att lyssna på medans vi går ;)

42875-24

Tänk va gott! Nu kan vi lämna de meterhöga snöhögarna bakom oss...(vårat lilla hus, gömt bakom snön)

42875-25

.. och istället sätta oss på en uteservering och ta en glass i solen! (Syster Camilla på Marinan)

Javisst fn är det så..

Jag har fått Konjuktivit.. haha! Låter som svensk grammatik.. men näe då.. Det är en infektion i bindehinnan.. Kul!! Inte varit hos doktorn än, eftersom det är röd dag, men jag har kollat igenom en hel del av Veronikas sjukböcker, och allt stämmer  in..  Lite antibiotika i några dagar och det sägs att det ska vara väck!

Tänkte sätta mig och göra en hemtenta i Organisation & Ledarskap, men skräll Marika, att hon inte hittar boken... Så jag fick sätta mig och påbörja mina 3 (!!!) bokredovisningar.. Så gött när man sparar allt till sist!

Gick skit i hockeyn igår.. Efter första perioden tänkte jag överraska Jocke lite, så jag åkte ner till han. :P
Andra
perioden började bra hörde jag, för jag var nämligen i stallet och pratade med Kicki innan jag for till stan.. Men så fort jag satte mig i bilen, blev det 1-1. Åh! Surt..
Nu tycker jag inte Frölunda förtjänar att vinna, för de spelar inget bra.. Färjestad har inte fått smaka guld sen 2001,s å det kanske är dax..

Blev ingen middag här hemma igår, utan den blir av idag! Ska få med mig syster Camilla ut på en långpromenix runt sjön..

Förutom ögonen, så leker livet..Studenten står där borta och vinkar.. Om ca 2 veckor far Sp3A ei till Göteborg och gör den staden osäker i 2 dagar! haha.. njae, nu ljuger jag.. Vi ska på en teater, någon kyrka och en judisk församling! =P Blir nog någon drink eller 2 på torsdagskvällen efter teatern!

Nu ska jag städa upp i rummet, ser inte vackert ut där!

ha en fortsatt strålande dag!

42875-23

Veronika & Bobby. Gosh I miss him!

Konsekvenser man får ta..

Jag har något konstigt i min kropp. Måste vara ngt slags virus som känner för att slå ut ibland, i mitt öga!! jaja, svullnaden börjar gå ner nu, efter en ½ halv dag! Tacka vet jag Eight Hour cream!

hade kul i fredags.

Började dagen med att städa upp lite i huset, efter den geniala idén att strosa runt i trosor o linne med dammsugaren i högsta hugg, därmed slipper jag byta om innan jag ska duscha, och mamma får mindre tvätt att tvätta :P långsökt? Javisst!!

Sedan åkte jag till stan och hämtade emelie. Vi for hem till syrran, lämnade av bilen o väntade på mamma och mormor.  Ibland är det tur att man får pröva på manuelle växel igen. Man blir lat när det enda man kör är automat.
Marika "Raketforskaren" Svensson förstår sig inte på varför inte Håkans bil startar när hon vrider om nyckeln. *Konstigt*. Men en "aha-upplevelse" uppenbarar sig, och marika märker till sin förvåning att hon sitter och trycker ner bromsen istället för kopplingen. Smart tjej!

jaja, jag och emelie tar oss hem till mig iaf, och där packar vi genast upp högarna med smink, godis och vin. Vinet såg smarrigare ut än smarrogast, men smakade förskräckligt.. Vi fick göra drinkar istället!
Efter några drinkar, kortspel och tjatade, börjar vi rota i min garderob. Där hittar emelie en kritstrecksrandig kavaj, som jag dessvärre aldrig använt. Vi bestämmer oss för att utstråla "business-women" och tar på oss varsin kavaj :P

Vid elva tiden kör mamma oss till staden Åmål. Vi drar till Hc.. Marika kom in gratis, och förstår inte än idag varför, man jag tackar! ^^,

Lite av det vanliga på hc.. dans, dans och lite dans. Basic Element blev utsedd av mig till årtiondets sämsta framträdande. var det 4-5 låtar de spelade, iförda myskläder?! Kasst var det.. Kvällen/natten var iaf rolig, och den slutade som vanligt hemma hos jocke. Sov som stockar fram till elva då vi beger oss ner till påskparaden (som vi missade).. Går vidare till lilla hamnen, sitter på en bänk och drar i oss lite av årets varmaste dag.
Igår kväll tittade vi på tvn, smaskade godis o chips.. Sen somnade han, och jag småkikade på The Beach. Somnade till lite då & då.. Vaknar idag, äter frukost och tar en promenix med Frida. körde hem han förrut, så nu sitter jag o väntar på milla, håkan, hannah, pontus & mormor som ska hit o äta middag!

Imorgon fyller Elin 18, och hon ska firas med bravader!!

dax att ta en dusch!

42875-20      42875-21

Drinkarna har börjat sätta sina "glimtar-i-ögat"spår på förfetsen hemma hos mig!

Jag har fått ett stipendium!!

Sug på den ni! 13 000 lök.. ^^,

Jaja, nu ska jag avar helt ärlig och berätta vad jag är så lyrisk över.. camilla, regionschef på fyrbodal, ringde mig nu i förmiddags och meddelade att jag blivit uttagen (efter att ha gjort en intervju med henne om mig, vad andra anser om mig osv..) till Ung entreprenörsveckan i Örebro till sommaren. 6 stycken i fyrbodal som blir uttagna, och jag är en av dom =P
13 000:- kosing är den värd resan! Bara tacka och ta emot!
Så den 13 juni far jag till Örebro, för att stanna där, och bo på Campus med en massa härliga entreprenörshjärnor till lördagen den 17 juni. Gött mos! Kommer nog hända mkt roliga grejer.. och har jag extra tur, så vinner min grupp hela skiten och drar till USA.. ^^, Vore nått vah!

Ojoj, nu ringer Anna S.

Hehe, vi har lite problem med fredagen.. Men det ordnar vi upp tjejen!

Sitter egentligen och funderar på om jag ska läsa lite psykologi. blev inget med det igår eftersom mötet tog en sådan himla lång tid. Kul iaf! och god mat & efterrätt.. Fick frågan om vi läser Retorik i skolan. Ähum, näe.. "nänä, men ni hade ett väldigt bra framträdande. Ni är bra talare"  Jo man tackar! Fick en del visdomsord med oss, utav erfarna företagare, även om en utav dom blev lite berusad av 2 lättöl ^^,
Kul.

Imorn blir det lite lätt shopping för hela slanten! Ännu Kuligare!


42875-17

Tre Champions! Jag, Hannah & Pontus!

42875-19

Bobby, Babbsan, Bubben, Tjockis, Sötnos, Buspålle, Gottegris.. Jah, kärt barn hade många namn!

42875-14

Klassfest i min lilla stuga  i december. Krave, Karlund och Larsson ska visa en dans!

42875-18

I vått & torrt! Bulgarien närmar sig med Giant-steps!

42875-16

Har man än gång lärt sig "fejk-smilet".. Ja, då sitter det där!

Egentligen..


Har jag inte tid att sitta här och spilla tid.. Ska på företagar-årsmöte 19.00 och presentera mig & emelie. "Hej! Mitt namn är Marika Svensson och jag är vd på FashionAid. Våran affärsidé är inte så tokig egentligen, utan den går helt enkelt ut på att..."

haha!

Sen ska jag nanna hos J. Ska hinna plugga lite psykologi mellan nannandet och mötet..
 Men innan dess ska jag packa kläder, duscha, fräscha till mig, packa ner träningskläder, skolböcker, laddare, mp3, pengar och annan skit man må behöva tills imorgon eftermiddag..

Hade matte c prov idag ^^, Förvånad över mig själv ändå, har aldrig pluggat så mkt till ett matteprov (har aldrig gjort det överhuvudtaget) som till detta. Satt 2 h med jocke efter jobbet i söndags. Sen 2 timmar igår kväll.. sen en i halv timma med emelie i skolan.. Och jag knäckte nog kanske 3 tal som jag var säker på. Resten är för mig en gåta. Hur fan ska jag komma ihåg hur man får ut den maximala kvadratmetern ur en cylinder..? . =P katastrof!!

Läst lite magazines nu efter skolan.. kliar i fingrarna efter nya kläder! Sikken tur att jag drar till k-stad efter psykologi-provet på torsdag! Får bli lite nya party-stoffes!

Nej, nej, duschen fullkomligt skriker efter mig här!

42875-13
Härliga (delar av) formationsgänget på torget i Zilina i Slovakien september 2005.

Vad jag har skrattat..

Igår hade vi uppvisning på Karlberg. Efter lite om & men, lärde jag mig alla 3 danser :P De satt som smäck! Blev lite förvånad över Petras "solo" bara, haha!
Vi hade en störtskön dag iaf. Nere i logen ballade väl mer eller mindre jag & Sanna ur, och Petra, Madde och Anki var inte sena med att hänga på! :)
Mellan första showen för Kristineberg och allmänhetens, åkte jag och sanna till Profab och bellis och letade krukor! haha, jag hittade en jättefin som jag ska köpa till veckan.. :P En kruka!!
Sen blev det en ny mascara, eftersom färgningen börjar ge med sig, och att jag inte äger en enda mascara... förrän nu då! haha, skrattade åt Anki igår: "Har du verkligen så långa fransar..?" -Ja, Anki, det har jag allt..! :P

Sen fick jag skjuts av Elin & Eva till Jocke, eftersom jag hade kilovis med godis som jag fått från Petra. (ska jag ge till mina danselever dock!) Elin fick ta hand om godiset :P Myste hos han några timmar, sen kom pappa och hämtade mig.. Så idag ser jag ut som ett livs levande blekt troll. Man kun ju undra om jag har ngn blodcirkulation i ansiktet, så blek är jag! Trollhåret kommer från gårdagens försök att få till 80-talsfrillan! Haha, snedtofs och en jädra kaluffs på luggen! :P Frääänt!

idag blir det till att umgås med Jocke, ska väl kunna hitta på något skoj! Lite sugen på bio i K-stad.. But who knows! Planera inför morgondagens jobb, dra lite lakan med mamma, vika tvätt och tvätta ännu mera tvätt! En härligt goo lördag!

Trevlig helg, killingar!

42875-10                        42875-12
Hannah i lyxförpackning!                Marika i tröttförpackning!

Sköönt..

Hann med att göra 2 (!!) skolarbeten igår. phu! Nu är de ur världen, resten av sopphögen att ta igen :P

Imorse missade jag och min granne Tim bussen, utan våran vetskap. Stod där i vanlig tid, klockan blev 10 över 8, jaha bussen är sen idag.. Vi stod och skämatde om bilarnas icke existens och cyklarna skulle vara bilar istället. Skulle se bra roligt ut om bussen skulle komma med 50 cykelsadlar, kan tänka mig att det blir jobbigt för chauffören att trampa! jaja, vi skrattade så tårarna rann iaf!
Klockan blev halv nio, och jag ringer mamma som ska köra oss till stan. När jag lägger på, då kommer bussen från staden, så alltså har vi missat den :P Vi hade kul iaf!

En massa
genrep på förmiddagen, sen en liten dans i aulan för  alla lärare.. Pappa kom och hämtade mig efter 13.00. Väl hemma la jag mig i sängen och tänkte "vila".. Samantha och Frida kom självklart och joinade mig. Vi somnade alla tre!
Kära Jocke ringer och väcker oss om sina middagsproblem. Pratar med han en sväng, sen får han för sig att han ska städa, så då fick jag oxå göra det.. Dammsög nyss nedervåningen, bara mitt rum och övervåningen kvar att trixa till!

Förberedde pappa på sista räkningen av Bulgarien nästa vecka :P Var inga större problem! Bra.

Förutom att vara irriterad på att snön ÄNNU orkar slingra sig ner, ska jag städa, laga mat, tvätta och mysa med en skräckis ikväll!

Trevlig fortsättning!

42875-6

42875-6

Haha, hittade ett så sött kort på Samantha, när hon i våras blev upptvingad på våran studsmatta! Oh, ser det inte härligt ut med grönt gräs, så säg!

42875-7

Här sitter jag och smuttar på en cider med Annie på Hörnan! Härligt..!

42875-8

En härlig kväll med Annie & Alex i Säflle! Dock ej så härligt dagen efter, den värsta kan jag säga!

42875-9

standarden: lockigt hår & "Lindvallen, Snögubbens rike" tröjan..

Studiedag imorgon!

Ja, vad kul! Ledigt..

Nej, marika har inte ledigt! kul! Nej. Hon ska upp som vanligt och ha genrep..!  Hon har inte sytt handskarna heller, som ska vara klara imorn.. och mamma jobbar! hur ska detta gå? det bästa är ju nästan att ingen ser mina fula sykunskaper ifrån publiken :)

Nu är min syssla
att föra över pengar lite hej-vilt! Lite pengar till vaktmästaren, lite till åmåls drill & dans och självklart lite till mig! :P Ohlala! Skönt att vara företagare! Pengar som jag ska sätta undan till Bulgarien och studenten! Gahh, är så svårt att bestämma hur mkt fickpengar man ska ha.. :/

annars har det varit en lagom dag, inte för mkt eller för lite.. Solen har skinit lite titt som tätt, och mitt humör har varit mest uppåt idag! En tupplur framför teven med mitt nya goa täcke och ett glas vatten vore skönt.  Men jag har för lite ro i kroppen för att kunna göra det.. Blir nog lite nätshopping istället!

Ah just det, måste beställa ett nytt Halebop kort.. tur jag kom på det! åh, jäklar, min 3-räkning har inte kommit än, bäst att sätta undan lite pengar..

Trevlig kväll, amigos!

Det försvann..

gjord ett lagom inlägg här igår, med lite härliga bilder osv. JA, då försvinner skiten! Konstigt att jag alltid har turen på min sida.

Går nog bättre idag. Fick ta bilen till skolan eftersom pappa var och svirade på hockeyn igår, och kom hem med en FUL förjestadströja! Go Frölunda!! Han var även lite bakis kan jag tänka mig ;)
Hade en lektion på morgonen, sen visade det sig att det inte var någon dans.. Och jag som hade behövt öva. Får bli på egen hand. Men så tar marika tag sig i kragen, och gör det internationella arbetet.! Så nu är det klart.. GÖTT MOS!

Nu ska jag bara skriva ut lite fakta, så jag kan sitta nere i Halmstad på lovet och göra skolarbeten! Wiihii! *not*

Sen är det dags att betala lite räkningar till vaktmästare här på skolan efter modevisningen, och sätta in pengar på konton och drit..

Tack, nu fick JAG skit för att Annie inte har lämnat tillbaka strykjärnen från modevisningen! ha, pyttsan heller, jag tar inte den skiten, för jag har varken sett eller rört några strykjärn. Det får de ta med henne! Annie, glöm inte strykjärnen!! ;)

Färgade och klippte håret igår.. Själv! haha! sån blir jag när jag inte orkar eller har råd med frisör. Ähh, det duger i krig! ^^,

Ikväll blir det dans
..! Önskar jag vore lika hurtig som syster Camilla (hon hade tydligen sprungit runt Säter på dagen, sen går hon på friskis på kvällen..) Men den tiden kommer, då när jag får tid över! Pust, denna tid....

Ha det gott, småglin! ;)                                      


Bara Tisdag?!

Är det verkligen bara tisdag?! JAmenvisst, det är det..

Skrev en uppsats imorse. Den roligaste jag skrivit hittils. Om mig själv om 40 år! haha, herrgård, stall, lyxiga bilar, Elsa från Polen, våra vänner Lasse och Äva-Britt, Lasses meriter från Gymkhana-VM och mina barnbarn Embla och Irwin!
Ja herregud! vart får jag allt ifrån :P

Idag ska jag skjutsa pappa o hans vän till stan, för de ska till Karlstad o titta på hockey! Vill ju oxå med! Men, jag får väl köpa mig ngt roligt, och roa mig själv. öva lite på de tonvis med danserna som jag ska ha i huvudet! blääää!

Ska ordna upp min ekonomi lite. Planera den lite mer, så jag inte bara handlar, handlar och handlar.. Dax för Bulgarien snart, och då gäller det att ha med sig lite kosing. Ska bli så göööööttt!

Dax att gå och ha lite matematik C!

Egentligen är det inte så pjåkigt..

Livet är för kort för att inte hylla det.. Eller vad säger ni..? ^^,


det rycker i dansnerven..

.. väntar på att mamma ska komma hem med bilen, så JAg kan ta den ner till stan! :P det är dags för dans ikväll.. haha, vill ni se en marika som inte kan slutet på danserna, kom till danslokalen mellan 7 0 9.. :P

Ojoj!

Skynda skynda!

Dax att byta om höörruni!

Vill nog bara säga det.. haha! Det blir röjj i bilen sen!

Så jävla festligt..

Egentligen känner jag att jag borde sluta upp med dansen, och göra ALLT det jag inte har gjort i skolan. Fn heller tänker då jag! :) Känns som om jag kan klara av allt nu :P hmpf.. Nästan iaf!

Min helg då:

På fredag kväll åkte jag och annie till staden Åmål.. åt lite mat och drack, och självklart pratade! Sen gick vi vidare till Hörnan för lite mera cider. gott! räckte med 3 för att Jag skulle känna mig sådär lagom salongsberusad.. Cheap!
Satt där en stund innan Jon och Jonas kom och störde vårat Girletalk, men det fick gå ändå! Pappa kom vid ett-snåret och hämtade oss.. Annie sov hos mig, och vi vaknade inte förrens vid 11 tiden.. Lr Annie gjorde inte det! Jag var själv uppe o rastade Frida och gjorde iordning ostmackor :P

Senare vi fick rusa iväg med bilen in till stan, och måla på monterväggarna. JAG målade. Emelie gjorde Högskoleprovet, och de tär jag glad att jag inte gjorde igen :P

Efter vi var klara, och emelie var klar, for vi till Bengtsfors och sätte upp våran himla monter. Klockan var 10 i 7, och marika inser att mamma ska ha bilen halv åtta, vi ska till Billingsfors och hämta kläder och droppa av Annie, sen hem till Mo Kroken 401.. Aight! Jag var hemma sisådär fem över halv/tjugo i åtta! Gick med andra ord ganska fort hem.

Så igår var det Våga Vara Egen-mässa Bengtsfors. Peter Siepen var konferencier. Cool grabb det där! Himla tråkigt och stå i sin monter, när vi har ett tjänstföretag, och inta säljer några varor. Och i klackar! Men vi fick några sjuka visitkort och förslag som mest innehöll : "Vill ni samarbeta med UNICEF, och jobba med de som är bäst i europa.. Ni kanske vill komma på vårat möte i Karlstad på onsdag?"..
Bäst på vad? tänkte jag..! Iaf kändes det som om hon var medlem i en sjuk sekt..

Roligt nog rullade tiden iväg, och det var dags för prisutdelning i alla möjliga kategorier. Många företag som vann flera priser. Konstig nog kom de som tog pris nästan från samma skola! Hmm.. Kul att man går på en skola som engagerar sig i Ung Företagsamhet.. :(
Jaja, emelie och jag sat tnästan längst bak och masserade våra ömma fötter. Blabla, tänkte jag, för Siepen hade stått och tjatat någon timma nu..
Då blir det dags för bästa Tjänst företag. Jahopp, fortsätter massera fötterna, och tar på mig skorna.
 "På tredje plats. Med en motivering som lyder: för en affärsidé som är rolig och entreprenörstänkande, innehåller underhållning och som jobbar för ett gott ändamål: FashionAid!!
Oh fan! Det är ju vi, tänkte jag! Yes, nu får jag krama och prata med Peter Siepen inför ett hundratal pers. :P Haha!
Så upp på scenen och hämta JÄTTEchecken. Och självklart kramas lite ^^,  Så nu är vi tusen kronor rikare i vårat företag, men de pengarna går nog till Bulgarien vah?! ;)
Nu löd inte motiveringen exakt så, men något liknande men längre.
Kul iaf!

Så nu har jag fyllt i lappen om vårat bankkontonr, så pengarna kan ramla in!

Nu fattas det bara att jag ska bli medlem i ATG ( så jag kan spela på pappas häst).. Sen blir det skolarbete och träning!

Take care!

 
Lite trött efter all slit måste man ju få vara!

RSS 2.0