It´s a Yes!Igår åkte vi för att titta på tapeter till Galtviken. Och jag fick ett Yes för tapeten ovan utav husägaren. För som jag nämnt tidigare, kommer vi att ha en liggande vit panel bredvid fondväggen, precis som på bilden.

Ska bli skönt när det blir varmare så att vi kan fortsätta renoverandet.


Än en gång..

... så sitter jag på jobbet efter 17.00.

I helgen fick vi ett spontanbesök av Nikki & Fredrik vid 20.00 på lördag kväll. Missade stora delar utav melodifestivalen på lördagen (jepp, that´s right! I survived) och på söndagen spenderade vi lite tid på Volkswagen och provade lite nya bilar. Norma (the dog) fick även chansen att bajsa på Hönö. Söndagslyx kan vi kalla det.

Joakim lagade mat till oss innan vi for till Ikea där jag fyndade förvaringslådor att ha under sängen. Alla utrymmen är bra utrymmen när man bor i en 1:a.

Och idag fyller världens bästa Mamma år! Puss & Kram på dig. Love you.

Nu ska jag tyvärr bege mig hem för att laga mat. Joakim har lagat mat 3 dagar i rad, vilket innebär att jag nu får laga maten i 3 dagar. Vill inte!Övertid..

Sitter på jobbet och planerar in lite saker inför nästa vecka. Har kommit på att det är bättre att schema-lägga in saker i min kalender i mailen. Då kan jag fokusera på en sak 110% ca 1 timma, och det är bra för då håller man bollarna i luften och delegerar bättre.

Har jobbat över ca 8 timmar denna veckan. Tidiga mornar ca 07.00 och sena kvällar. Men det behövdes. Fick stanna hemma måndag eftersom mina ögon SVULLNADE upp söndag kväll efter en jädrigt bra springtur. Jag som fick ett nytt löpar-kit och allt utav Joakim i helgen. Nästa gång åker jag till Akuten.

Men strax stämplar jag ut & tar bilen hem. Jajjamän, i 2 dagar har jag fått låna bilen utav Jocke då han varit på kurs. Snäll han!


Denna pärlan köpte vi (nåväl, han..men vi delar på allt, haha) i våras.


RSS 2.0