Jäkla hotmail.

Är det bara på min dator som Hotmail "låser" sig?

Ikväll ska jag göra pannkakor, med bubbel vatten i. Per Morbergs recept ;) Sen lovade jag B&J glass till efterrätt. Ingen nyttig måltid, men man får inte glömma att njuta ibland.

Igår tittade vi på På liv och död. Och självklart började jag grina. Bara tanken att någon i ens närhet ska byta organ, och vetskapen om att det KAN vara sista gången man pratar med varandra. Jag är stark, men där går min gräns..

Veckan har gått dunderfort, och jag klarade min redovisning helt utan stödord igår. Brukar alltid ha några ord på ett papper eller liknande, men skippade det igår. Och hur bra gick det? Super.

Det börjar brinna i knutarna för en LIA-plats oxå. Har funderingar på Karlstad (invaderar hos Emelie då!) eller Göteborg. Det är svårt, man vill ju gärna hitta ett företag där man kan ha chansen för jobb senare, och i ett förhållande är man oftast två, så då vill man gärna få jobb i samma stad. Jag börjar trivas i Halmstad, och hade gärna haft en sista sommar här. Men som det ser ut nu säger vi upp lägenheten till sista juni. Blää, sommaren har knappt börjat här då.
Men, Jenny har ett gästrum och en dotter med världens största rosa dockhus ;)


Jag & syster Nikki, juldagen -06.
Partej

 

Igår var dagen D. Fest.

Kl.16 redan fick jag skynda in till stan för att ta ut pengar och vidare till Jenny L och deras nya condo. Ut till Jenny A i Oskarström på fördrink (bilden ovan) och lite extra piffning. När vi sedan anländer till punkten för kvällen står där en limmo. Tjejerna sätter sig i bilen från ena sidan, och ut genom andra sidan där en röd matta och fotograf stod redo för att plåta anländande At the red carpet. Jag höll på vika ner i snön av skratt! Det kändes så konstigt, in och ut ur bilen. MEN. Man ska ur snyggt, och inte göra en Silvstedt. ;)

En massa mingel och mat innan 2 grabbar börjar spela musik. Alltmer som promillen steg på alla, desto mer blev det folk på dansgolvet. En tjej (hon med de berömda Halens-skorna, haha!) trattade rätt in i deras anläggning så det blev knäpp tyst..Jobbigt läge.

De hade satt upp en guldram där man kunde ta kort, och den var välbesökt. När jag skulle åka, var den i mindre snyggt format.

Fick skjuts med 2 finfina brudar till Halmstad, och följde med dem till Gastons och Morfars en sväng. När de skulle till Mårtenson drog jag en vitlögn och drog hem. Orkade inte mer ;) Gjorde bort mig lite light. Frågade den ena tjejen vad hennes sambo sysslade med, tennisspelare på heltid. Aha, säger jag lite skämtsamt, det är inte JO Waldner (i tro om att Waldner är tennisspelare! Alkohol ni vet). Eh, ne, det är pingis sa hon. Just ja! Kände mig sååå dum..

Halv 3 var jag hemma, men kunde inte sova, utan lyssnade på musik till 5, då ögonen slöts av sig själva. Snöstorm på vägen hem, vilket inte är tacksamt i södra Sverige, då det tar dem ett halvt dygn att komma ut med plogen.  

Tack för en trevlig kväll!

 

Utmaning..Det är fakiskt lite utav en utmaning att sitta 23.00 en fredag och titta på Panic Room, med dansk text. OCH, jag visste att dottern i Panic Room är Bella i Twilight. Kändiskoll. hrm..
Vi som bor nedåt i landet får inte Nrk som utländsk kanal, utan DR, dvs. Danmark. Rätt bra kanal ibland! "Så ikke mere fis - No more dicking around". "Bange? - Are you cold?"

Jag har legat i denna sängen HELA dagen, men undantag för toabesök och lite provande av kläder. Ska nämligen på Glamourkväll imorgon ute i jag vet inte vart (Haverdal?!) med 2 "gamla" arbetskompisar. Mat och fritt intag av dryck under kvällen med bara tjejer och underhållning låter inte fel. Men frågan är om jag har några glitter & glamour kläder..

Pratade med Jocke i telefonen förrut, och stackaren var så trött efter en hel dag ute i skogen för att röja. Jag VET att jag träffat rätt man när han läser till ingejör, kommer BRA överens med min familj, han är händig och kan laga mat. Sen att han är världens bästa kille med ett hjärta av guld kan vi ta en annan gång. (Jag kanske är lite sentimental nu..=)


Jag vill kunna spela piano...

...och sitta hemma en fredagskväll med ett glas vin och spela vackra melodier för mina kära! Det verkar så avslappnande..

Jag lyssnar på all typ av musik, det gäller att melodin tilltalar mig! Denna låten från Twilight (nu är vi där igen!) ÄLSKAR jag. Låten nedanför får ni gärna spela på min begravning, eller som en surprice på mitt bröllop :)
En misshandlad Rihanna


TMZ.com har en misshandlad och blåslagen Rihanna på bild på deras startsida. Nu kanske man misstänker mordförsök. JAg hoppas (som jag nämnt tidigare) att den mannen får sitt straff som vilken jäkel som helst hade fått, och inte lyckas försonas för sitt kändiskap. Iaf så har han grävt sin egen grav..
Trodde ni inte, ni som såg honom uppträda i Stockholm för ett tag sen...

När man väljer tillfälle..

.. att bli sjuk på!

Har varit snuvig några dagar, och jag är rädd att det bara blir värre. Nu kommer en torr lunghosta sakta men säkert. Skulle nysa förrut, men hostade torr luft ända från tårna kändes det som. En Nina-hostning.

Iaf. Det dumma är tillfället. Jocke åker på ACDC i Stockholm några dagar, pengar kommer först nästa vecka och jag har verkligen inte lust att ligga hemma och vara trött längre...

Jag har kommit med den briljanta idén att jag kan spela hur mycket Call of Duty jag vill nu när han är borta. NEJ var svaret. Det förstör hans. Vi får väl se..

Nu? Film? Sova?

När det inte blir som man tänkt..

Ibland har livet sina små överraskningar som börjar bra men slutar mindre bra.

Annars mår jag fint, om man inte nämner min dunderförkylning, trötthet och aptitlöshet (förutom pizzan på Gaston igår!).

Men, det är bara att hoppa upp i sadeln igen.

Jag & Jenny var på Benjamin Button igår. Åhh så bra! Minus för att de satte igång ventilationen mitt i filmen vilket gjorde det iskallt och mig snorig=mannen bredvid mig måste trott jag snyftade åt ALLT! Vacker film med en vacker Cate (som påminde om när Nikki var "yngre" med sitt långa fina hår!).

Hoho, jag kan inte minnas när jag lagade mat sist. Mamma fixade det galant i helgen och när min matdag varit har jag köpt bort den :) "Jocke.. om du får pengar... kan du köpa...."

Kinamat? Pommes? Kinamat? Pommes? Korv? Kinamat? Åh, vill ha lite av varje...


....


Wilma vilar tryggt på Samanthas as.

Det är fredag den trettonde, jag sitter och väntar in mina föräldrar och skriver på ett arbete om chefer.

Jag är helt pisst off på den där Chris Brown. Hur fn är han funtad?! 9 år ska han ha, utan tvekan. Jag gillar att en radiostation i USA vägrar spela hans musik, och att Jay-Z önskar han ur livet. (OBS! Detta hat är riktat mot ALLA män, unga som gamla, som misshandlar kvinnor/barn!). Jag undrar hur musikvärlden kommer te sig mot honom nu. kommer han att få några inbjudningar till P.Diddys fester, kommer någon manlig/kvinnlig artist vilja samarbeta med honom, eller har han förstört sitt varumärke totalt nu??!!

Jag säger det; man ska vårda sitt varumärke!

Jag hoppas Rihanna sätter dit honom totalt.

Över till något mer trevligar, nämligen far&mor som är på väg hit på besök. Jag har molekyl-städat allt förutom förvaringsgarderoben, det är lite Hiroshima över den fortfarande. Dvs. inget jag ägnar mycket tid på utan öppnar dörren och hoppas se en öppen yta att slänga in skit i, för att sedan slänga igen dörren. FORT.
Det ska bli fint väder, mamma fyller år på söndag och de har Samantha med sig. Jag hoppas på en solskens promenix på Tylö.

Trevlig helg!När folk åker till samma platser..


Skidsemester i Branäs -09. J som smälter in i husväggen..."Hörde" att Blondinbella (Ja, mamma, det är fortfarande svårt att förklara varför HON kan tjäna multum på sin blogg och JAG nada, haha!) skulle till Branäs. Får jag chansa på att det inte riktigt är ett ställe för henne, vill lova att danskarna och medelsvensson är rätt höginvaderade (förutom de i Gondol-liften då Håkan, eller hur?) där. Men man kan inte bo flådigare än vad vi gjort ;) hahaha...


 

(Klicka för större bilder)Genomgång/fördelning av gruppen innan sista åket för dagen!


Vacker kväll..


Jag vilar stående på mina (Nikkis) skidor...


... medan andra väljer att vila liggande!


Jag går utbildning för att bli kreativ. Jag är här kreativ åt sysslolösa Hannah. Hoppa-hage med värmeljus som sten och tuschpennor som linjer i spåren.


Till sist: Samantha var nöjd över att få komma hem och soooova..


När man borde göra annat..Jag fastnar ofta för filmmusik (helst någon bra klassisk) och sitter nu och lyssnar på Twilights soundtrack. Jag vet, lite mycket tjat om den filmen, men jag kan inte riktigt släppa den manliga karaktären. Är det inte så man vill att en riktig man ska vara? Beskyddande, rik, snygg, förbjuden frukt, snyggt klädd, snabb volvo (Heja Sverige!) och med lite extra power och snabbhet. (Hey, burklocket sitter rätt hårt ibland.) Sen att han ser ung ut hela tiden ;) Han lirar dessutom gitarr  och sjunger. (vilket det är hård copyright på för att få bra kvalitépå ljudet)

När det är varmt i luften..


Jag & syrran vågar inte ha ögonkontakt.. :)

Jag längtar lite till vår/sommar när man kan sitta och äta Håkans grillade kött, Millas sallad och Hannahs godis på deras uteplats. Ännu skönare om man kunde sitta på altanen i Mo =)

Ps. Milla, här tycker jag du är snygg i håret.

TwilightJag och Joakim var på filmen Twilight under jullovet. Fastnade för den manliga huvudrollen, lite småsnygg och svår med ett jädra anamma. En lättsmält film som var lätt att förstå. Vissa repliker kunde översättaren översatt annorlunda tycker jag, det blev lite fjantigt: Jag ska slita dig i stycken och bränna upp dig! Vilket de gör.....................................

Film 2 kommer i höst har jag läst någonstans.

Filmerna är iaf baserade på Stephenie Meyers böcker om en tjej som flyttar till en liten stad med en grupp konstiga ungdomar. De visar sig vara vampyrer som försöker undvika att dricka människorblod, dvs. de goda vampyrerna. Men självklart finns det de onda!

Jag har laddat ner ljudböckerna som kan vara skönt att lyssna på när man tex. städar.


 
UPDATE: Haha, jag satte mig för att lyssna på första ljudboken "Denna bok är framställd för människor med funktionshinder...".

Vår, where art though?!


Laddat upp med tulpisar här hemma!

Och den helgen var över. Jag bör verkligen göra vettigare saker på helger. Typ tapetsera. Orkade inte titta klart på Melodifestvalen, så jag vet inte varför alla klagar hit och dit. Jag har en fråga: Vad gör denna internationella juryn, och vad är den bra för?

Snälla, snälla, snälla.....

Biljetterna till Madonna i Göteborg var inte helt slut läste jag. BRA födelesedagspresent till mig annars. Tänk vilken jäkla show hon och hennes dansare lär ställa till med. Tänkte skriva hoppas hon inte trillar av pinnen innan, men kvinnan är antagligen i bättre form än mig.

Annars fäller jag hår som om det inte fanns en morgondag. Det sitter i skägget på Jocke (fråga inte varför, mitt hår kanske är positivt laddat och Js skägg negativt), på badrummsmattan ja överallt. Ut med det gamla, in med det nya kanske.
 
Ni får gärna höra av er, har ingen speciell omvärldskoll längre.Den som spar.....

¨
Bra size på vardagsrummet med plats för ostbågar på fredagar och släktkalas på söndagar!


Det säljs en liten 4:a i Göteborg på Blocket. 8 miljonlappar och lite till vill de ha för den! Jag skulle aldrig få lån till den. Jag är inte så kreditvärdig för just det objektet. Men ni som är lite sugna, kika in här.. Det bästa är att hiss ingår i priset.Guu va snellt.Jag är så pinsamt trött att det är inget annat än soffläge som gäller idag. Jag är så trött att jag inte kan somna. Jocke är snäll nog och gör allt för mig och inser min trötthet och handlar glass, frukt och halstabletter åt mig. DET är kärlek det =)


Gifts


Klicka här för att se bilden i större format..Det är dags att börja tänka på Jockes 25-års present. Även om jag redan vet vad han ska få, så kan man ju få tänka lite extra. Detta lilla Kitty-tangentbord för datorn tror jag han skulle uppskatta, speciellt om man satte den på hans bärbara utan hans vetskap..


VAD ÄR DET MED MELODIFESTVALEN? Varför svänger den lilla pojken med världens arms så pinsamt på höfterna? Och var inte Shirleys klänning lite väl tråkig, vi fattar att hög slits är hett i vår. Och inte blev det väl speciellt effektfullt när de satte igång fläkten och hennes shimmer-insmorda ben framträdes som de tänkt..? Kvinnan först ut, hon skulle kunna sjung på ett HarleyDavidson konvent, med all läder....

Bäst hittills är faktiskt Mede!

NU ser vi fram emot resten.........Glykol och ett hänglås.Jocke har vänner här innan de ska till city och äta mat. Jag flyr helst sådana tillställningar och myser själv med Hjärtan (chips). Dessutom är det lite roligt att lyssna på dem. Ingen mer kommentar ;)

Vi segade läänge i sängen idag. Sen for vi till Biltema och fyndade. Glykol och ett hänglås. Det känns som ett bra läge att köpa hänglås till ett utav förråden NU, efter att vi bott här i 2 år. Well, ni vet vad man säger..

Det har inte hänt så mycket mer häftigt sen Ljungberg-chocken. Eller ja, det vore väl att jag trodde jag skymtade en bloggare ifrån Halmstad på Ica igår. Ny affärsidé: Kändis-tours i Halmstad a la Hipp Hipp. "Jag måste prata på dig.".

Jenny, jag föreslår en bio i kompensation istället för en lunch. Då har vi lite mer tid att prata om saker och ting! ;)

Melody-festival tonight then. Jag vet inte vilka som sjunger eller vart. Är ingen schlager-diva direkt. jag tycker det mest är spännande på själva uppträdandet.

Gratis är gott!Jag har precis kommit hem från en lunch på "inne-stället" Bar Mezzo. Djisses. Jag går dit för maten som är GOD. Och jag får lov att säga att Jenny har falkögon nog att observera att vi inte var de enda kungligheterna där. Fotbollsvärldens hetaste hunk var där. Jag snackar såklart om Fredrik Ljungberg. Jag behövde inte köpa efterrätt, fick ögongodis gratis! =)

Ursäkta..!

Ursäkta mig. Har totalt glömt bort att denna fanns. Det finns så mycket viktigare saker i livet just nu att göra än att kladda ner tangenterna för ett inlägg. Har jurudik-tenta på tisdag, känns SÅDÄR! Men äh, behövs säkerligen inga juristkunskaper för den tentan.

Jag skrev att Jocke bannemej inte skulle få övertala mig att åka till La Familia i Branäs. Fick han inte heller. Vi laddade upp hela köket med spackel på väggarna och tapetklistret i högsta hugg när vi insåg att det är mycket roligare att åka skidor. Och att JA, det skulle faktiskt vara roligt att se han åka skidor. Så vi packade våra väskor, och vid åtta på kvällen åkte vi mot Åmål för att nanna där över natten och hämta utrustning. 13.00 på torsdagen var vi i Branäs, och kring 15 var vi mätta och belåtna redo i backen.

Vi har ätit, åkt skidor, ätit, åkt skidor, ätit och åkt skidor. Och sovit. TACK MAMMA för all god mat!

Nu, film! Imorgon, lunch med Halmstads rikaste och flådigaste GANT-brud Jenny "The Dramaqueen".

 

Gissa..

..Gissa vart jag varit torsdag-söndag!....RSS 2.0