18 juni.

Det är min födelsedag det!! Och som vanligt är det min vän Camilla som gratulerar mig först ;)

Ikväll åker jag med Alex & David ner till Grebbestad. Träffa sambon, fira midsommar och äta gott. Vädret kvittar känns det som!


Men jag hoppas att Ni fpr en trevlig midsommarhelg!


Bio, skratt, avslutning mm.mm.

I onsdags träffade jag Jenny för lite fotboll och bio. Men väl på Harrys mötte vi min "gamla" chef och Jennys nuvarande och VDn för Hi-Media. Vi slog oss ner och tjötade lite gött! ;) Fotbollen gick galant den med, en jädra massa mål!

Vi gick på Baksmällan, och det var nog den roligaste filmen jag sett! Jenny kom in i en skrattattack som inte ville sluta ;) Men Jenny har alltid nära till skratt, den pinglan! Ja, den är verkligen värd att gå och se, filmen alltså! 

Fick även reda på att jag har en hemlig beundrare, HEJ HEJ! ;)

Igår hade vi avslutning för min KY-utbildning. De bjöd på middag och tårta, och en massa kramar allt eftersom folk droppade av! Monkan fick ett pris för Bästa Entreprenör, och det stämmer som fn i nomineringen att "det är inte långt ifrån tanke till handling!". Det tog, var det 4 månader, från att hon ville öppna en Outlet tills portarna öppnade. LYCKA TILL i fortsättningen! :)

Idag ska jag packa ner de viktigaste kläderna och bege mig till Göteborg där Jocke hämtar upp mig på stationen och vidare hem till Åmål. Vi ska ta varje dag som den kommer i helgen, greja i trädgården, ställa rätt möbler och bara packa upp det viktigaste. Typ toapappret ;) haha!

Men först ska jag lägga en beställning till min classmate (nu fd.) på Koola Anna om en dretsnygg beige kort jacka!

Trevlig helg!! :)


KvS.

Haha! Man kan ju inte låta bli att skratta åt Kvarteret Skatans parodi på Victorias & Daniels förlovning-tillkännande!

KUNGAFAMILJEN OCH DANIEL!PärlorUnder några veckors tid på min LIA har vi då och då lyssnat på Pärlor. Inte sjungen utav Kent, utan min "chefs" syster Carolina Wallin Perez. Och jag som älskar Kent kan inte låta bli att älska hennes version!

Lyssna på hennes nyutkomna singel HÄR, eller köp på i Tunes ;)

Ni vet vart ni hörde det först ;)


Sikken skatt!Jag bugar och bockar för skatten som kom in idag! RÄTT in i sparkontot! Fast ett par byxor är jag nog värd.Allt går inte vägen, men visst fn lever jag ändå.

Medvetet har jag inte bloggat på länge. Dessutom säger bilder mer än tusen...blabla..bla..Jocke har fyllt 25, och JAG gjorde fiffiga glasunderlägg/placeringskort med bilder på de inbjudna! Mig ser ni längst ner till vänster, så slipper ni leta. ;)


Mitt i allt har jag hunnit med att ta kort på mitt eget hår, baklänges! Den ni. Har jag inte långt hår? En liten outfit-bild på köpet, med morgonrock från Haléns. ;)


Jag har varit i Strömstad med min LIA, och ser ni utsikten från mitt hotellrum. Magiskt!


Och väl i Strömstad hade UF hyrt en båt ut till Koster (NORD) där vi fick skaldjur! Jippi sa Marika och gav bort kräftorna, krabban (Ja, även den!), musslorna och åt 8 räkor + 8 brödbitar doppade i aioli + chefens, medan chefen fick plocka kött ur kräftan för att jag iaf skulle smaka! Vart tog heirarkin vägen? ;)


Men även solen har sina fläckar, i detta fall i pannan! VAD gör galgarna i lampan?

ver sedan snart 3 veckor tillbaka utan mobil. Kul. Hittade dock en gammal Nokia 3110 (ni vet de första blå/vita mobilerna ALLA hade! för 7-8 år sedan!) som jag iaf kan ringa på nu. Lyx.


Flyttade alla möbler ifrån Halmstad till Åmål i lördags, och då menar jag ALLA. Och eftersom jag har en vecka kvar i skolan, så lever jag på en madrass i en tom lägenhet. Lyx. Eko.Eko.

Jocke har fått jobb i Göteborg, och nu är det bara min tur kvar. Inte mycket som går emot den grabben nu! ;) Men han är såå värd det!

Jag har gjort klar min LIA i Trollhättan, vilket ärlite tråkigt! Hade jättekul på UF Fyrbodal. Jag vet nu vad jag verkligen vill jobba med! Och tackar syster och Freddan som låtit mig bo framför tv:n i deras apartment!

Under sommaren kommer jag/vi (Jocke bor i Götet under veckorna) bo i mormor&morfars gård/hus. Lapa sol och greja i trädgårdar verkar det bli för mig i sommar. Lyx!

Tack ni som kom på Jockes 25-års fest, och att ni orkade med en tur ut till Tylö på söndagen! HAHA!over and out.

RSS 2.0