Here I go again!

 

Jag har nämnt tidigare att jag har sjukt mkt att göra med både skola & jobb! Och jag ljuger inte, det haaaar jag! Men samtidigt som jag lämnade in sista inlämningsuppgiften på gymnaiset, lämnade jag nog in min motivation till att plugga.. Har en inlämning på fredag i Ledarskapskursen, men jag oooorkar inte!

Jag förstår inte riktigt uppgiften (eller så läser jag inte tillräckligt noga.) och ena boken på 500 sidor är oförståndlig.. Om det nu finns ngt som heter så.. haha!

                                                                                                                      Äh, jag fixar det, även om jag kanske skickar in arbetet 1 minut i 12 på fredag. Det löser sig! 

Blivit överöst med mail från mina gruppdeltagare och lärare de senaste dagarna om tider till seminarium och att jag inte svarar… URSÄKTA! MEN JAG HAR FORTFARANDE INTE FÅTT INTERNET! Förbannade Bredbandsbolaget. Om man nu får säga så..

 

Idag har jag varit redig nog och sorterat tvätten så jag kan tvätta all tvätt de närmaste dagarna och städat. Känns som jag storstädar varje dag!

 

Elin var här förra helgen! Och det var det bästa som hänt på länge.. Saknat henne pinsamt mkt! Vi lagade mat efter en tur till Eurostop och Bolaget, lax med klyftpotatis & rödlökssås med rom. Yummie! Sen blev det VM-filmen och senaste uppvisningen från DCSW! VM var nästan bäst.. Stackars J som fick sitta och lyssna på oss när vi rodnade och skrattade till killarnas final där de juckade och flörtade om vartannat.. haha!

Sen kom en massa folk, och som tur var tog de med sina flickvänner! J Vi hade tjejsnack på golvet i sovrummet, och pinsamt nog var det nog jag & Elin som babblade mest! Haha!

 

Vid 24 stängde J av musiken och vi skulle dra in till stan.. Jag och Elin kom på efterkälken efter att vi skulle planera innehållet i våra väskor: extra skor att byta med, telefoner, smink, tuggummi, almanackor, plånböcker +  paraplyn! Saker som är viktiga att ha med..

Vi kom ikapp senare, men lämnade gänget när jag lurade i Elin att vi skulle prompt hitta på ngt själva som var sååå mkt roligare! Vi hamnade nästan i bråk med en utlänning som stod framför oss i kön till B&B när vi fuskade oss fram till J och resten. Bäst att backa bak!!

Vi gick till McDonald’s och frossade i mat istället..:) Efter en power-nap där gick vi hem. Alla smaskiga detaljer håller vi nog för oss själva! Haha!

 

Efter vad som hänt den 8-åriga pojken som blev mördad, var jag tvungen och ringa och kallprata med Pontus igår kväll.  Var inte så lätt, för han spelade spel samtidigt som han pratade med mig. J Man får ta sin plikt som moster på allvar! Hannah sa Hejdå! till mig mitt i min mening..haha! tack..

Mamma ringde senare och berättade att hon fått Vinterkräksjukan! Stackarn! Inte bra att åka och jobba då, eftersom hon jobbar på sjukhus..! Hon hade haft sjukt ont, men kämpar på! Saknar my family!

 Snart tisdag (sön, mån..tis..3 dagar kvar!) och det innebär Greys Anatomy och ännu en timma att böla ut allt som man har inuti sig. Förra avsnittet fick jag äntligen ut (låter som jag gjort nr 2, men jag menar att jag fick gråta! Haha!) det jag inte kunde få ur mig när jag äkte hemifrån och skulle säga Hejdå till Frida. Hundar känner av sånt, och hon såg minst lika ledsen ut själv. Byt ämne, innan jag gråter igen! 

En annan fråga är vart jag ska söka sommarjobb. Halmstad? Åmål? Vore skönt med Halmstad, eftersom detta är the place to be under sommaren..! Tylösand.. Mmm. Fixar sig nog också!

 

Dags att leta motivation.

 Blev långt detta, hoppas jag inte tråkat ut er! Take care pumkins!   

Torsdag

Nu är Marika tillbaka i skolbänken, och har jättemycket att göra. Det har hänt så mycket på sistone att jag tror jag måste lista upp det ;)

^ Som sagt börjat plugga på Högskolan här i Halmstad. 20 poäng ska jag klara av denna terminen. 5p Entreprenörskap i 8 veckor, 5p Ledarskap och 10p Affärsutveckling och Entreprenörskap under hela terminen. Förutom det, så skrev jag in mig på Komvux igår så jag kan läsa upp Matte C. Lots to do!

^ Har 7 danskurser i veckan + 2 kurser/v på en skola. De har frågat mig om jobb på flera skolor, men vänligt tackat nej. Går inte att jobba & plugga mer än 100%. Nejnej!!

^ Ska flytta, igen!! Som jag berättat tidigare var det ett par och tittade på lägenheten, och efter de tittat runt lite mer, föll de för vår lägenhet. Varit flera spekulanter och bara ääälskat vårat place. Oh happy day!! Så nu ska vi flytta tillbaka till Högskoleområdet. 300 meter till Högskolan och några minuters gångväg till centrum. De ovanför oss här ska flytta de oxå, de håller på för fullt just nu. Vilket för oss till nästa punkt.

^ Elin kommer hit på lördag, då blir det fest för fulla muggar!! Eftersom de ovanför kanske flyttat ut då, är vi ensamma i huset, risk för high volume! =)

^ Gjorde min debut på Kåren igår. Fullt ös medvetslös var ordet känns det som idag! Pratade om körkort, hur man växlar & NÄR man växlar med Charlotte efter tequila. Euw! Jag brukar aldrig bli bakis, utan oftast kunna gå upp utan större problem. Men idag.. Jag tror ta mig tusan jag fortfarande är promillefylld! Stapplat runt här som ett fyllo en lördagskväll.. haha! Det blir inte bättre av att jag har träningsvärk i mina lår, vilket gör det till dagens I-landsproblem. Vem fn uppfann träningsvärk! Jag hade iaf kul igår och var klok nog att ta med mig ett par skor att byta med när vi gick hem... Mammavarning på den!

^ Det har blåst!! Ganska rejält oxå. Inne i centrum spärrade de av, risk för satt tegel skulle ramla ner.. Ajaj!

nu måste jag nog städa upp här, efter mina bravader inatt (höll på att somna i badkaret när jag skulle duscha, men var rädd för att drunkna! haha! Så jag höll mig vaken på något vis!). De kommer och ska mäta i lägenheten, så de kan planera sitt möblemang!
Själv får jag väl leta fram Ikea-katalogen och drömma, för man blir ta mig tusan inte rik på att vara student. .
RÄTTELSE! Har enligt min sambo skrivit I were i ett tidigare inlägg, och haft väldigt kul åt det.. jag menade ju såklar I was! ;)

Klem!!

Tack för mig!

Nu tar jag snart mitt och begger mig hem till My Love igen! Ska bli skönt, men samtidigt vill jag inte, för det kan vara sista gången jag träffar Frida. :(

Gårdagskvällen på Viken var rolig! God middag oxå. Alla stod på stolarna/borden och försökte sjunga med banden, som spelade Rocknroll låtar! Fullt ös! Till och med min mamma kom upp på stolarna till slut.. ;) När det blev dags för att skuva undan alla borden och dans, dansade jag bugg med mamma! :) Anna S kom och joinade mig oxå. Men bäst av allt, var att min far, tillslut vågade sig upp på dansgolvet, och jag dansade disco med han :) haha! Gud, jag var rädd han skulle smocka till ngn! Men kul hade han (& jag!) och mina systrar och deras resp. stod och skrattade gott :) Sen blev han uppbjuden av håkans syster, så då försvann han.. =)
vilken kväll! Träffade Sofia W oxå. Hiiiimla längesen! Tack vare Gustav J kom jag hem safe till Mo. =)

Tack för mig, kommer väl tillbaka om några veckor igen! För snart ska jag hem till Halmstad igen och pyssla i lägenheten :)

God fortsättning!

PS. Håll tummarna för att jag får internet INNAN mina distanskurser börjar.DS


42875-97

2006

  Summering av året 2006 Bästa händelse:Måste väl vara att ta studenten och allt som hörde därtill. Klarblå himmel, champagne-frullen hos Krave och alla med ett glatt humör! Åka lastbil och sälja fiskpinnar på flaket, vinka a lá Drottning Silvia, spela blockflöjt och blåsa såpbubblor som gav fläckar på kläderna. J Blev förvånad & glad över att många kom hem och åt middag hemma hos mig som typ mamma & pappa Gamnis, Håkans tjocka släkt (haha!) och Jockes pal Martin på studenten. Men mest förvånad var jag när när jag ser Sofia Westlund står i mitt kök och skär gurkor. Trodde hon skulle göra tomaterna! ;) 
Sämsta händelse:Lämna dansen i Åmål. Tjises, dansat hos DCSW sen jag var 7, och jobbat där ett år. Mycket roliga minnen därifrån! Alla som bor kvar eller har flyttat, och jag inte sett på huuuuuuuuuuur länge som helst.  

Resor:Bulgarien-resan med Emelie innan studenten var perfa! Mycket slappande på stranden och på hotellet, lite buss äventyr, gratis drinkar och lite fest J Myyyycket sol! Mitt stipendium på 13 lakan till Örebro och Ung Entreprenörskapsvecka! Träffade många goa människor, lärde mig mycket, många bra föreläsningar (även några som var bra att sova till! Haha!), myyycket tävlingsanda och ett jädra anamma!  

Major happening:Flytta hemifrån och bli sambo! Och hela 30 mil söderut, till Halmstad. Ångrar dock inget för en nano-sekund. 

Kul att veta:Har pinsamt nog fått bensinstopp 1 gång, 300 m ifrån bensinmacken!Var i Örebro slott och skakade hand med deras Landshövding. ;) haha! Har varit ute 1 gång och festat sen jag flyttade till Halmstad. =/ Ambitiöst eller tråkigt?!


Varför gjorde jag det?:
Aerobic/step-upinstrukörs utbildningen i Maj. Okej, kul att kunna alla tecken och vad man inte ska resp. ska göra för att göra rätt! men then what..

Våren:Jobbade sjukt mkt med projektarbetet och modevisningen. Ibland ville man bara spy över det, men med Emelie fixar man allt! Vann tom. priser med företaget FashionAid, 3:epris för Bästa Tjänst och 1:a pris för Bästa Årsredovisning, sammanlagt en summa på 4000:-. Bitte! Försökte så ofta jag kunde åka till Halmstad och hälsa på J.  

Sommaren:
Tog det lugnt några veckor innan jag jobbade 5 v. Som vaktmästare på Riksbyggen. Myyyyyycket slappt! J Festade lite då & då också ;) umgicks väääääldigt mkt med J. Flyttade till den lilla ettan i Halmstad.Elin & jag tog en tripp söderut och hade en ganska knepig men skitrolig utekväll med Magnus. J Firade midsommar nere i Halmstad med Jocke och såg Magnus spy galla.. Ehuw!
I juli var det 1 år tillsammans och jag fyllde 19... :)
Tog självfallet studenten, och gick på en bal som jag hade större förhoppningar på.. Ångrar att mamma fick lägga en massa tid och slit på att fixa min klänning när jag inte hade så roligt som jag trodde jag skulle ha!


Hösten:
Flyttade ännu en gång till en 70kvm stor lägenhet. Ahh, space! Jobbade några ggr i veckan. Var i Göteborg med J och kollade hockey och åt på Hard Rock Cafe. Mumma!Annie kom på besök och vi ahde inflyttningsfest och filmkväll! 700 kort blev resultatet på en kväll.. J  

Jobb:
På våren jobbade jag som danslärare på DCSW i Åmål, sommaren, ah se ovan, och på hösten har jag livnärt mig på att undervisa i dans på Halmstad Dansklubb och varit runt i tex. Båstad och gjort Handslagsprojekt. Dvs, undervisat skolungdomar i dans. Tjänat ganska bra, och jobbat mycket lite J Hjälpt till på Ung Företagsamhet i Halland.  

Saknar:
Alla mina kompisar. Elin, Emelie, Camilla och Annie! Mina & Emelies förfester och alla ggr jag gråtit av skratt och kunnat balla ur med Elin, främst på träningarna. J Förfesten hos Fredrik med Annie, Krave, mig, Lundh och Jingfors sittande i ett minikök på 1*1 m och surplade min jordgubbslikör från Slovakien. Haha!  

Årets artist:
Justin Timberlake och Rihanna. Lugnt.  

Årets låt:
Sexyback, Aint no other man och självfallet Halmstadsbon Basshunters Boten Ana.  

Årets come-back!:
Carolina Gynning gjorde en come-back i tv 4. Hon verkar vara mer kvinnlig nu! och ursnygg i håret dessutom..

Go Britney! Att hon skiljde sig var bra, men att gå ut och festa sönder sig och bli äcklig(-are!) var sämre. Kanske inte någon större come-back, meeen..

Justin T! Oh my god!  

Big No-No:
BREDBANDSBOLAGET! Tviiii… 

That´s it!

42875-7642875-9842875-5842875-5142875-4942875-4242875-4042875-3742875-96


42875-7242875-3242875-2742875-2642875-1842875-1042875-842875-7

Tack för i år!!

Torsdag

Vad har hänt de senaste dagarna?

 

Ganska mycket.

 

Som jag nämnt tidigare så tror vi Frida är sjuk, eftersom hon dricker ganska mycket. Så mamma åkte med henne till Karlstad smådjursklinik i tisdags. Det visade sig att hon har/är på väg att få diabetes. Alternativet är att man opererar livmodern, ändrar kosten och ger henne insulinsprutor 2 ggr/dag. Frida är snart 11 år, och jag vet inte om det är värt att göra allt detta. En hund lever inte så många år. Ah, tråkigt är det iallefall..

 

Nu har jag och Frida lekt med pipen (en pipande leksak som föreställer en banan!), men den piper inte längre eftersom Norma har lyckats att mörda den..Grrr! Har hållit tuggringen åt henne oxå! ;) haha!

Idag sov jag och Frida till, hrm, halv ett! J  Vi sover så gott i min säng..haha!

 

Nu till något roligare..

Jag och Jocke har tänkt byta lägenhet, då vi insett att den är FÖR stor och att vi betalar för en massa kvm som vi inte använder (gigantisk hall+tv-rum och en balkong). Saftig hyra också: 5732:-, utan el.. J

Så en tjej som jag pratat med tidigare om att byta lägenhet, ringde förut och undrade om vi var hemma. Gav henne numret till J, eftersom han är i Halmstad nu. Jag själv, åker hem på lördag.. Jag hoppas verkligen de tycker om lägenheten, och inte har ngt emot att det är en 2½, eftersom de letade efter en trea… Håll tummarna!

 Ganska nöjd med dagen så långt (de få timmarna jag varit vaken!). Kommit på 1 låt som jag ska ha till danskurserna, bara 6 kvar då J Avancerar ju upp mig nu till våren och har 7 kurser istället för 3 som jag hade i höstas.. Näe fn, dags att hänga upp kläderna som jag ska ha på mig imorgon kväll på Viken! Svart stickad, långärmad klänning från Gina Tricot, guldleggings (lr så blir det svart igen!) och svarta lackpumps.. J Puss på er!

 
42875-83
Frida!

Happy New Year!

Då var året nu 2007. 7 år sedan alla var rädda för att världen skulle krascha ihop. :)

Min nyår firade jag hos syster Milla (igen!) med andra systern, Fredrik, Jocke, Stefan, Håkan + barnen! Åt en gudomlig middag (även om jag ångrade att jag åkte hemifrån där mamma skulle bjuda på 3-rätters..!) med potatisgratäng och kyckling med ngt gottit över den + vitlöksbröd. I were in heaven!

Vid halv tolv kom Fredriks bror David med Alex och några till! Vid tolv började Hannah gråta pga. alla fyrverkerier (Det smäller så!) så jag tog mitt ansvar som moster och gick in med henne.
När klockan var ungefär 5 och jag legat i soffan och tjuvlyssnat när Tobbe, Håkan, Stefan och Jocke spelade poker gick vi faktiskt hem sen jag och jocke. Damit vad det blåste och regnade!

Ett på förmiddagen nästa dag var vi uppe. :) Jag mådde prima, förutom lite trötthet, men kan berot på att jag tog det förvånansvärt lugnt i år. Tog inte ens champage till klockslaget, och jag som hade en jättestor flaska!! Får sparas till näste tillfälle..

Vaknade för ungefär en timma sen, och sitter nu ensam eftersom J åkt hem till sig, och mamma är med Frida till karlstad smådjursklinik. Vi misstänker ngt fel på vovven!

På fredag blir det partaj igen! Då ska vi till Viken på rock-kväll och äta middag och dansa. Hela fam.Svensson ska dit, t&m mum and dad! Jag lovar att jag ska försöka mig på bugg om ngn bjuder upp mig. :)Klackarna i taket!

Vi hörs! ;)



















RSS 2.0