Allt för min systerAllt om min syster - en film baserad på en bok utav Jodi Picoult.

Känns som en film som skänker både skratt och en massa tårar. Jag ska absolut se den!


Go! Go! Go!

Ojoj. Gårdagen gick i ett. Gick upp 06.15 för att göra iordning mig till dagens ärende. 08.02 gick Intercity tåget mot Stockholm och var framme 12.52. Lååång tid på ett tåg. Inte kul för mig som lätt blir åksjuk, men sov bort den mesta tiden.

Jag hann precis tillbaka till centralen efter mötet och färden hem på x2000 var inte behaglig. Illamående och hungrig. Men jag var så glad och nöjd! Jag hade hunnit med 8 h på tåg, 4 h i möte och 15 min i taxi på 12 h. Men framför allt. Jag har ett jobb!

Den 1 okt börjar jag vara delaktig på en spännande resa på ett relativt nystartat företag vid namn Go Enterprise som huvudsäljare och kontorsansvarig i Göteborg & södra Sverige!

Efter mötet igår ser jag fram emot detta jättemycket, men framför allt ser jag fram emot att jobba ihop med ett sådant härligt och fräscht gäng!!
Say what?!


Jag har precis beställt tågbiljetter till/från Stockholm på söndag för 1300:-. Det är inte billigt att hellre ta tåg än att sitta över 12 h på buss. Vad jag ska dit och göra får ni veta när jag vet, haha! Men det ska bli spännande :)

Och apropå spännande saker. Det är snart premiär för New Moon, uppföljaren av Twilight. Eller snart och snart, den 20 nov. Men jag har haft stenkoll på allt som rört Twilight-sagorna sedan tidigt i våras då jag blev förälskad i böckerna. Hemsidor, bilder, trailers mm. Har försökt få min vän Camilla att bli Twilight-fan så vi, och alla tonåringar, kan gå och se New Moon. Ja, jag har tom. försökt med mamma. Hon har läst tredje boken som hon hittade i mitt sovrum och sett första filmen, så jag har fått förklara vad som hänt därimellan ;)

Jag är inne på sista boken just nu och det är mycket spännande! :) Hur många gånger jag sett Twilight vågar jag inte ens nämna. Den är jättebra att somna till :)

Någon annan som hamnat i tonårs-bok-träsket?!


Get a rythm
Pineapple


Jag & vackra Elin hos Ida F.


Jag har varit hemma hos mina föräldrar sedan förra fredagen nu, och får nog bege mig till Gbg imorgon så han inte tror att jag lämnat honom. Har sprungit/promenerat varje dag här och ögat svullnade bara upp en gång. Är lite sugen på att gå ut och intervallträna lite! Får se om jag får liv i de 2 livlösa hundarna i sängen först :)

Hittade Naturdiet pulver som man ska shaka som måltidsersättning här i skafferiet. Fy bävulen vad äckligt det var, det riktigt växer i munnen. Om man håller för näsan när man dricker, kan det gå ner.

På söndag sticker jag till Stockholm över dagen och det ska bli jädrigt intressant!!

Later.Helt otroligt!


Idag tog jag & Elin följe hem mot Åmål med tåget. Under resan tittade vi på Yrrol på min dator, jag tänkte det skulle underhålla oss! ;)

Och helt otroligt nog sitter jag hos mina föräldrar i Mo med Jockes Telenor mobila internet. Här. I Mo. Pappa har ett Telia mobilt sedan ett tag tillbaka, men Telia har en maxgräns gällande surf på högre hastigheter, eller normala kan man säga. Annars har vi uppringt modem, och DET tar tid. Så so far kan jag gå in på alla hemsidor med hyffsad fart. Ska testa lite streaming sedan.

Så här sitter jag i mitt sovrumsfönster på en barstol för att få bästa täckning. Myyycket tallar i vägen! ;)

Imorgon blir det antagligen lite partaj med lite vänner! Kul!

So long.


När allt tystnar.

Idag när jag och Jocke skulletill systemet bortanför oss här i Göteborg hände något hemskt. När vi väntade vid ett rödljus på att få köra ut på vägen, hör vi människorna på gatan skrika "Men fy!""Va i helvete!", och så hör vi ett rejält duns!

Vi tittar åt vänster och ser att spårvagnen stannat och att en man ligger på backen. Vi kör fram bilen en bit, och är på väg ut ur bilen för att springa dit, men några andra hann dit före och jag ser minst 3 st som verkar ringa 112, så vi stannar i bilen.

Mannen ligger på mage på backen helt borta och rör sig inte. En kvinna börjar känna efter hans puls, jag förstår att hon inte vill vända på han, för jag antar man inte ska göra det innan ambulans kommit om det finns risk för att förvärra.

2 minuter senare kommer Göteborg spårvagnar i vita bilar och sirener. 4 minuter senare ambulans. 10 minuter senare polisen.

Antagligen (jag antar nu!) att det var en A-lagare som klivit ut på gatan och blivit påkörd, inte överkörd. För det satt en massa A-lagare mitt emot och jag såg hans systemkassa en bit ifrån han. Kvinnan som körde spårvagnen var riktigt skärrad och blev omhändertagen.

Det som var skrämmande var just det ögonblicket man såg honom ligga på backen och man insåg vad som hänt, för han såg verkligen död ut. Man blev lite handlingsförlamad och väntade nästan på att någon skulle springa dit. Ja, rädd blev man tror jag.

30 minuter senare var allt igång igen, och vi fick köra vidare på gatan där han legat med blod på backen.

Jag hoppas att han klarar sig med lindriga skador.CatsJag har länge velat gå och se Cats då jag tycker det är en underbar musikal. Och lite mersmak fick man när vi gjorde vår egen version utav Cats på DCSW i Åmål. Alla fick sådana klockrena karaktärer.
Iaf går Cats på Cirkus i Stockholm fram tom.13 december. Måste ses! säger Perelli. :)Back to gymnasietIdag har jag varit tillbaka på ett gymnasium, rättare sagt Göteborgs Högre Samskola mitt emot vårat boende. Min uppgift där var att medverka i Go Enterprise testspelning utav deras entreprenörsspel och sitta i "styrelsen". Go Enterprise (Lisa & Julia som de heter) var med i Draknästet på SVT i våras med deras affärsidé och fick med sig 3 investerare vilket ledde till att de tillsammans startade Go Enterprise med investerarna.

Spelet var riktigt roligt och lärorikt, och det kommer att lanseras i slutet utav oktober. Nu genomför man tester i skolor osv. för att kunna göra det bättre och få feedback.

Tack för idag tjejer!Allt på en gång.Det jag befarat men inte vågat tro på, tror jag håller på och händer. Just nu ska jag ta tillvara på lyckoruset och njuuuta utav det! Sen bryr vi oss.


Elin saw my sexy eyes
Igår begav jag mig ut till Elin för att ta en långpromenad. Det är dags att ta tag livet igen! Vi gick ner mot Eriksberg, och eftersom vädret var så fint, lapade vi lite sol på bryggan. Och vad händer?!

3 minuter efter att vi satt oss känner jag att ögonen börjar svullna upp. Och det STORT! Det såg riktigt brutalt ut på ena ögat faktiskt. Så med ett öga mindre att se på och Elins solglasögon (Thank god!) begav vi oss igen. Tösen blev helt förskräckt. Nu har jag två människor som kan bevisa att mina ögon svullnar upp vid ökad ansträngning.

Det är ju ett mysterium, helt klart.

Eftersom det inte gör ont utan bara är svullet lagade vi mat och satte skräck i Elins syster också, haha! Jocke fick lov att hämta mig för spårvagn kändes inte som ett bra alternativ. Jag fick ta på mig ett par solglasögon i bilen så han inte behövde skämmas (eller att jag ska se misshandlad ut!), men han tycker om mig ändå sa han. Haha!

Idag kan jag se att det gått ner lite, men det är inte borta. Kanske att det ser mer normalt ut ikväll. Nu gäller det att hålla igång med motionen så att jag slipper detta ett tag framöver.

En promenad ikväll kanske?!RSS 2.0