Marge Simpson goes Party at Halloween!



Min idé är att jag ska vara Marge Simpson imorgon kväll. Min största fiende är ju självklart håret. Men jag ska inte vara vardags-Marge, utan Marge goes Party. Det blir svart klänning istället för grön och långa handskar! Får hoppas den gula färgen räcker till överkroppen ;)

Men hjälp mig med håret!!

Vad har ni får "braiga" ideér till utklädnad?


Med huvudet först..

Jag har precit hoppat in med huvudet först i ett projekt. Ett projekt som förhoppningsvis kommer bli "dret-sköj!". Cliffhanger..

Har precis kommit från gymmet där jag tryckte all syre ur mina stackars, men inte små, armar. Nu har jag ångest för att jag inte svettades, ni vet sådär mycket att man nästan skäms. Det känner jag för NU. Kan man städa så mycket hemma att man svettas? Dags att prova, för det behövs här. Äckligt.

Apropå i måndags när vi var i Jönköping med skolan. Ja, så här i efterhand kanske det inte var värt nästan 24 h. Vi missade första delen av snubben från HV71, fattade inte poängen med Dubai (då det mer var en reseskildring från hennes sida än lärorikt för oss) och Elmia berättade fakta. Yes, annars kan man googla allt detta! Fjärde föreläsarna (Lördag Morgon) har vi redan lyssnat på en gång (Jag har hört dem 3 ggr), men de var fortfarande mest intressantast. Annars var shoppingen på A6 bäst. Köpte en julklapp till Hannah (fast hela familjen kan utnyttja den!) och en kavaj åt mig, som du förresten får sy in vid tuttarna mamma.

Hörrni, ett avsnitt rykande färskt av Lipstick Jungle väntar!

Hi people!

Det börjar bli intensvit nu. Vi har 2 tentor nästa vecka samt att vi veckan därpå går in i en 6-veckors LIA period. Jag har varit på möte om det idag, ska befinna mig på Halmstads Näringsliv och utreda lite saker åt dem + lite sidoprojekt.

Får liite panik över att träningen har blivit åsidosatt den senaste veckan. Så imorgon ska jag gå och svettas 2 ggr på Sats, eftersom vi är lediga. Inget inDesign imorgon, och tack för det!

Måste fixa Halloween-dräkten oxå! Tror inte jag ska avslöja vad jag ska hitta på, men håret är en stor del i projektet. Gult & Blått skulle man kunna säga. Jag ska hem till Åmål till helgen igen och träffa Emelie och förhoppningsvis Elin.



Åmål it is!



Tydligen åker vi hem till Åmål över helgen. Han ska kratta löv och jag ska plugga. Vi ska även hem NÄSTA helg. Detta innebär att jag inte kan träna under helgen. Buhuu! Milla, Gullsjö på fredag. Jag känner för att bränna muskler.


Jag väntar på att mina kladdkakemuffins ska bli klara. Tänkte överraska Helena imorgon när vi så duktigt ska sitta och plugga, samt Jeanette (vår Projektkoordinator på skolan som gör "allt för er.." dvs. skriva ut hemskt mycket föreläsningspapper!).

Jag kom ju på att jag är bjuden på Spel-kväll hemma hos Jenny den 11 nov. Ska bli HIMLA skoj att träffa alla igen, och dänga Jenny i lite spel ;)


Grattis Mika!



Ja, tack! Tack för alla gratulationer på min namnsdag!

Let´s talk about svett baby, let´s talk about svett!



Fy 17! Bokade in mig på ett step-pass idag. Inga mesfasoner på det passet. Jag tror jag svettades genom varje por i kroppen. Ena halvan var kondition på bräda, och självklart tog jag det högsta på brädan "inget jobbigt!", och andra halvan var styrka med hantlar och stång. Fju! Märker ni, detta börjar bli en träningsblogg ;)

När man kämpat så hårt är det skönt att komma hem till färdiglagad mat. Vilket jag gjorde. Och hörni, jag "råkade" äta 2 snusklubbor idag, och ett vitt bröd till kycklingsalladen på lunchen. Men jag tror jag svettade ut det nyss!


Då var det gjort, för idag!


Hej stripigt år vintern -07.

Så då är skoldagen förbi, och träningen är gjord. Bara lite mat i magen och en stund skolarbete kvar. Har precis varit på aerobic. Blev inte så uttagen i kroppen som jag ville idag, men kanske tur det, hann inte äta något större innan träningen mer än banan och satsuma. Och lunch blev min flerkornsmacka. Däremot slänge in hon lite mage + rygg i slutet vilket var gott. Kan ha varit för att hon är gravid, eller  vad vet jag.. Tänk va magen växt på en vecka.  

Ja, den stora frågan är vems tur det är att laga mat idag. Aldrig bra när man tappat räkningen. Vi hjälptes ju åt i helgen med maten, då får man väga in vem som gjorde mest ;) INTE min tur att plocka i/ur diskmaskinen iaf. :)

Imorgon hade jag tänkt gå på Yoga 06.45 (!!!!!) eftersom vi ska träffas för ett arbete i skolan 9. Spännande, man vet ju aldrig om jag orkar eller inte.

GT webbshop



Sådär ja, ny har Gina Tricot öppnat upp sin webbshop. Nu har vi en ännu större möjlighet att köpa exakt likadana kläder :)


Äntligen lördag.


Damn va het jag var! ;) Det linnet agerar numera "färga-håret-linne" och går ner till naveln.


Så, äntligen lördag. Sitter på sängkanten och tittar ut över tågstationen. Ja, det är iof några timmar tills han kommer hem. Skippade Yogan som jag tillsut fick plats på, inte alls motiverad på den dyp av träning idag. Får träna rygg här hemma ;) (den figuren mamma är en liten blink med ögat, in case du glömt).

 

Att unna sig..



Efter att ha tränat 5 dagar denna veckan och ätit nyttigt, undvikit onödiga sockerintag och halvfabrikat så fick jag unna mig en sak idag... Och fy f*n va fin den satt!

Frukost + Träning



Har lite go träningsvärk efter gympasset igår. Ska dit om en timma och köra igenom samma pass igen, fast lite mer mage denna gång.

Såg en lustig grej när jag tittade ut förrut. Stod 2 lastbilar från Regementet nedanför fönstret med 2 värnpliktiga i varje lastbil. Killen i den bakersta lastbilen kom fram till chauffören i den första, varav chauffören tar frem en Brio-påse och börjar MATA killen med Brio-godis. What?

Är det en ny IT-grej? Att mata de man bjuder. Han fick Brios i näven senare, men jag kunde inte låta bli att skratta. Det såg så roligt ut! 

Angående min hälsovecka så får jag köpa och äta godis idag. Frågan är om jag vill. Eller ska jag vänta tills imorgon när Jocke kommer hem? Får jag ta en liten bit idag, och en liten bit imorgon? Vi får se hur suget är efter träningen.
Hoppas att någon avbokar sitt Yoga-pass imorgon, för jag står på köplats 1.

Träna träna, varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul!

Fick feedback på ett Case med uppgifter idag, och en uppgift gjorde jag så bra att han tog med den i sin sammanfattning till alla. Tänkte, fasiken har inte jag skrivit detta svaret?!

 

Ensamt

Det är fruktansvärt tomt här hemma utan Jocke. Ingen jag kan skämta med, göra konstiga ljud eller bara vara med. Det är dåligt med dialoger här. Förbenat långtråkigt har jag också.

Detta leder till att jag sitter och bölar med blå läppar efter min blåbärssmothie till Bröllopsform. Så vackert! Va?

Jag ska titta på Indiana Jones nu.. Tjoho!


Gomorrron!



Jag tycker nog att DansAerobic-passen är de roligaste OCH jobbigaste. Man längtar nästan till nästa pass även om man känner att det inte finns en gnutta energi kvar i kroppen. De andra känns lite mesiga i jämförelse. Får vidga mina vyer till Step..
Min nyttiga vecka håller fortfarande i sig där jag så duktigt nog håller ifrån mig onödig skit. Det onyttigaste jag ätit denna veckan är nog makaroner och korv. Men, äta bör man annars dör man.......

Ska strax kila ner till gymmet och köra styrketräning. Min lapp har inte rörts på för länge nu känner jag. Får först vänta på att frukosten smält lite. Synd att jag lånade ut min iPod till Jocke, men spelar dem Linkin Park idag igen går jag och ber dem att byta musik. 3 dagar i rad har jag hört den musiken där..
Ska man basta när man ändå är där?!

Ligger och tittar på Efter Tio med Malou och diskussion om denna finanskris. Tur man inte har några lån förutom csn.

Bjuder på den mest spelade låten i min ipod just nu:



Oh my.

Kommer hem lite trött efter en dag i skolan och regn på vägen hem. Jag är såpass förnuftig att jag lyckas ha med mig paraplyet de dagar det INTE regnar! Har fortsatt min nyttiga vecka och inte ens tagit godis utanför konferensrummet på First Hotel idag (vi har vissa lektioner på First Mårtenson Hotel) eller chokladen till kaffet. Jag dricker förvisso inte kaffe.. Men choklad kunde man ta ändå.

Ska trippa ner till Sats strax och gå på SatsDans strax. Är jag duktig får jag köpa en proteinbar med chokladsmak. Det får jag, för det har jag sagt. Och delmål är vitkigt..

Jocke är i Stockholm i några dagar, så jag får underhålla mig själv iform av Tetris och träning.


YES!


Min vän Camillas dotter Ebba. Så himla söt!

So far so good.
Har inte ätit något onyttigt sen i söndags. Nekade tom. gratis mcdonalds mat precis, så Jocke sitter och käkar 2 menyer. På fredag får jag ta en godisbit, för det har jag sagt.
Tränade Aerobic igår, och dansaerobic ikväll. Dansaerobicen är killing för konditionen! Men ack så skönt jag mår nu. Var sugen på MJÖLK när jag kom hem från träningen. Glufs!

Angående mina svullnande ögon, så blev de lite svullna igår efter träning, idag blev jag bara tomatröd i ansiktet. Och då menar jag tomatRÖD! Pest eller kolera. Pest eller kolera.

Hej


Min "lilla" klocka från Ur&Penn.  Visste ni att de ägs av H&M?

Fredag förmiddag.
Spöade älsklingen i skitgubbe igår totalt med 9-6! Yes! Ungefär som Frölunda..

Vi var en sväng inne på BoConcept som är nyöppnat här igår. Haha, ingen prisklass för oss studenter. Provade lite sängar på Sängjätten, självklart de sängarna med hiss.. Kom fram en trevlig försäljare (såklart) och frågade om vi behövde hjälp, "näe, jag leker bara lite" säger Jocke. Och det fick man tydligen! :)

Min tur att laga mat idag. Tråkigaste hemuppgiften jag vet. Men något gott får det bli, fredag som det är.

Tjing tjong!

tors.. eh..fre..?? onsdag.



Ja! Då tar vi helg.

Ganska lustigt, samma dag som min nya vecka börjar, tar jag helg.

Vi rewindar bandet lite, närmare sagt till fredag förra veckan. Vi packade lite snabbt och flyktigt för att åka de 35 milen till Åmål över helgen. Men var mer eller mindra tvugna att köpa födelsedagspresenter till Nikki & Hannah. Klappat & klart, och fredag eftermiddag satt vi i Åmåls ishall och frös häcken av mig. Jag doppade mina fingrar i varmt tevatten! Pontus tränade. Pizza och lite presenter till de de tillhörde på kvällen innan jag somnade i  min uunderbara säng hemma i Mo.

Lördag och tacos med la familia istället för partaj och glasflisor under klackskorna på Hc. Förmiddan umgicks jag och Pigeon. Bilder på det kommer, för jag veeet att ni are dying to see them.

Vi åkte inte hem förrän måndag eftermiddag och ännu ett mål rikare i magen. Var ingen vidare bra diet jag gick på under helgen om man säger så. :)

Idag efter skolan vid 5 tiden packade jag ihop all jäkla tvätt och begav mig, efter lite bärhjälp av jocke, till tvättstugan. 9, ja jag skrev 9, maskiner har jag tvättat. Och då bokade jag ändå en tid på fredag, för att jag fick inte med allt. Huuumm...


Citron & Ingefära



Så här sitter jag med ansiktsmask och väntar på att mitt citron & ingefära-vatten ska svallna. Kokar upp skivor från en halv citron och 4 cm ingefära i bitar. Smakar Mumma!! Och bra för hyn har jag hört.

Fortsatt trevlig kväll!

Jönköping it is!

Fick mail av vår lärare Per igår:

 27/10 bär det av mot Jönköping för en heldag med gästföreläsare.

Temat kommer att vara evenemang som affärsidé och som talare kommer ni bla att möta Putte Svensson (grundare till Hultsfredsfestivalen och VD på Rockcity AB), Magnus Ringqvist (ELMIA) och Tommy Fritz (klubbdirektör HV71).


Arrangemanget är gemensamt för våra KY-utbildningar Hotel Management, Professionellt ledarskap för idrott och då Er. Vi kommer att bli ungefär 150 st deltagare under dagen.


På kvällen kommer Ia Orre Montan, Sveriges första sommelier (numera studierektor på Restaurang Akademin och tidigare hovmästare på Grand Hotell), att hålla i en fantastisk vinprovning. Därefter blir det gemensam middag med underhållning. Avfärd till Halmstad runt midnatt.
 


Mama, Im coming home!

Han lyckas alltid övertala mig, nästan iaf. Vi åker hem imorgon förmiddag till Åmål, så vi kan fira Nikki & Hannah. Måste köpa present först :) Grattis Nikki på din födelesedag idag!! :) Dessutom gjorde Jocke hemgjorda hamburgare ikväll, HEMGJORDA i den mening så gott man kan förutom bröd och grönsaker. Han är faktiskt duktigare än mig på att laga mat. Jag klagar inte! :)


Träning

Veckans träning, so far..
 
Måndag:
Pass: Promenad til Ica
Längd: 2o min, cirkus
Följdeffekt: ingen större.

Tisdag:

Pass: DansAerobic
Längd: 55 min
Följdeffekt: Feelgood-känsla, förutom svullet öga efteråt.

Torsdag:

Pass: CrossTrainer.
Längd: 21 intensiva minuter.
Följdeffekt: Dags att tvätta sportbhn.

.. och veckan är inte slut.

Wall E




Jag har precis tittat klart på Wall E som jag somnade ifrån för några veckor sen. Mycket bra film, rolig och söt!


RSS 2.0