Stackarna!

Jag hörde talas om denna kvinna som blev påbackad inne i Halmstad city lördag eftermiddag och gick förbi de blommor och ljus de lagt ut idag av en händelse. Usch, vilken chock för kvinnan i bilen, cyklisten och deras närmaste.

http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=353869


Iiah!

Det kan vara den tråkigaste föreläsning jag någonsin varit på, en utav. Eller ÄR på. Har fördelen att man kan göra 2 saker samtidigt. Folk börjar tugga på sina egna läppar av tristess..  Moahaha!


Jag. Lever.Jag hade fest här hemma igår. Monkan och Minööör kom hit! Jättetrevlig kväll som tål att upprepas!

Behaglig fredag.

Var i skolan idag halv tio trots att vi inte har några lektioner. Hade samtal med min lärare, vi kan kalla det kvartsamtal eller en nulägesrapport. :) Jag och Monkan har iaf suttit i skolan till halv 4 och printat på ett arbete, med undantag av en fika på Espresso House.

Jag kommer hem vrålhungrig till dukat bord och nytorkade golv. De lär så länge de lever, männen alltså. ;) Sitter just i detta momento och printar ännu mera på arbetet tillsammans med Rekorderlig. 33 cl sätter sig i skallen med en gång. Hick. Vet inte om det är värt att fortsätta skriva då ;)Nikki

Nikki, du fyller snart år, och jag tänkte ge dig lite coachning på vägen så att säga. Let me know vilket som är snyggast!

      

Jag skulle själv bli väldig glad utav den på första bilden i beige.


Färdig!

Före:

   

Efter:

  

Magrutor.

Hur kan 3 x 15 sit-ups på en gymnastikboll kännas som 200 vanliga?!
Gjorde en extra övning utöver mitt "schema" igår. Insida lår.
Följden?
Man kan tro att jag har dret i böxera, som man säger i Åmål.Snor & vit färg.Den vidriga blå färgen vi har haft i badrummet är snart kaputt, försvunnen, ett minne blott. Så mellan rollerdragen får jag snyta mig titt som tätt, har en aning om att jag fått en "dagsförkylning". Hade en "kvällsförkylning" när jag var i Åmål sist som varade exakt under Frölundas match.

Tillbaka till badrummet. Jag har vit färg stänkt över händerna och kläderna och behöver ta en dusch, intorkad svett från gårdagens träning, mm! ;) Men det lär få vänta till imorgon bitt, ska rolla tak&väg en gång till.


 


Träning

Igår var jag som nämnt hos en tränare på Sats och fick mig en gymgenomgång och träningsschema. Självklart skulle jag ju genomföra det oxå efter vi gått igenom det. Phuu! Men ingen kan göra detta åt mig, även om det hade varit skönt, så jag gick dit vid elva idag och körde igenom mitt pass igen. Ikväll; aerobic.

Men nu ska jag till HFAB och beställa målning och färg till kök & badrum. Bussy day!!

Of course, jag som de andra får ju lägga till en Träningskategori.

;)


When we like it, we play itKanye West - Love lockdown


Min hårfärgKanske inte så fullt intressant, men här har jag nu hårfärg, IGEN! Och OBS. det ser inte så blackt ut in reality! OBS!

BeethovenJag ska spela Call of Duty.

Jag har fixat in iTunes på min dator under kvällen, nödvändigt ont. Och vad får jag på köpet? The Best of Beethoven. Klassisk musik är aldrig fel, det är tom. bra för ens IQ har jag hört ;)

Min fredagkväll resulterade i att lördagen spenderades större delen i sängen framför tvn med kinamat och en påse godis. Vi hade trevligt och kom inte ut i Halmstads uteliv förrän efter 1 på natten. Vid 4-tiden var jag hemma. Det blev ett besök på Bond denna gången. Tyvärr lite dålig musik, men tillräcklig bra för att jag skulle få blåsor på tårna!!

Tillbaka till skolbänken imorgon bitti och på kvällen ska jag träffa en PT på Sats för en genomgång. Jo jag tackar ja!
Partyfredag.


Detta stod på bilen framför oss på parkeringen i Åmål i helgen.

Jag är "ledig" idag, dvs. det är självstudier. Jag var faktiskt på Sats i förmiddags och tränade lite kondis, med betoning på lite. 20 min crosstrainer så svetten rann, jag måste verkligen skaffa mig ett svettband. Mitt mål är att öka 5 min varje träning på crosstrainern och förhoppningsvis orka med 40 snabbt tempo inom 2-3 veckor.
Jag har även hunnit sortera tvätten åt Jocke då det är hans tur att tvätta, vi köra med varannan gång metoden. Och jag sorterar faktiskt helst tvätten själv!
Ikväll ska jag till en klasskompis Monika med några andra tjejer ur klassen på fest! Jag - Fest! Händer inte alltför ofta.

Önskar Er en trevlig helg!

 

Jag har hittat den!

Efter år av oaktivt letande och med dåliga inspelningar ifrån radion på kassa mobiltelefoner, har jag äntligen hittat den, låten som legat bak i hjärnan och stört mig med sin "jag har det på tungan"-auora! Elin, finally!

Enjoy!Ultrabeat - Pretty Green Eyes


Lipstick JungleJag är FAST!
Jag har boken, men bara läst några sidor och det är så mycket lättare att titta än att läsa. Iaf, så tycker jag den är skitbra. SATC, fast mer betonat på karriärskvinnor som lever ett "normalt" liv. Dvs. att de är gifta, har barn och även de har skitdagar.

Mer KARRIÄRSKVINNOR till världen!!

So, nu ska jag se avsnitt 2 & 3. Sen blir det natta!


ProjektledningYes.
Nu har vi börjat med Projektledning. Och jag har höga förväntningar av mig själv! :)
Har även pratat med min lärare om LIA-period, och jag vet inte om jag ska ta den första perioden i Karlstad eller inte. Men kanske blir så att jag väntar med den till LIA-perioden där till i vår, när det är mer aktuellt. Får jag som jag vill här i Halmstad, vore det jäklig coolt och en hejdundrande utmaning!

Hörrni. Jag ska ta en dusch, plugga lite sen ska jag ta över sovrummet och titta på Lipstick Jungle, eftersom det är några herrar som ockuperat tv-rummet med x-box 360 spelande!

Fy mig som inte gick till Sats idag. Men jag är ledig på fredag, så det får bli på förmiddagen då. Utifall ni undrade :)


Hjälp! Lokal.

Det kanske inte har undgått ni som läser att jag läser Entreprenörskap och att min dröm är att starta eget in the future. Men, om det är någon ifrån Halmstad som läser, tipsa mig gärna om möjliga gymlokaler alt. liknande för dansverksamhet... Ok?!Vassböötten 3 km.

Jag har precis suttit och tittat på en dokis om 11 sept i 2 timmar, och nu känns hjärnan mos. Men det beror nog på Tvins som går på tvn nu, och ja, dosan ligger för långt bort. Tvins är fascinerande idiotiskt att titta på. "En stege med 33 funktioner i 1!". Men värst av allt är dessa bandage med vibrator som ska göra en smalare, NEJ det funkar inte!

Jag var hos Camilla & Ebba igår kväll och lämnade de söta kläderna+skor jag köpt till Ebba. 3 månader har gått fort och hon blir sötare för varje dag som går :)

Ikväll åker vi hem igen. 35 jäkla mil. Men detta sista året i Halmstad kommer att gå fort, det är ju snart oktober redan!


Onsdag evening

Danspasset på Sats gick super. Visst, man saknar ju ungefär 100% av de musklerna instruktörer har på sin kropp, men hon var otroligt duktig och energisk! Ser fram emot nästa gång. Och nästa träning blir nästa vecka tyvärr, när man väl "kommit igång". Imorgon åker vi hem till Åmål över helgen efter vår skola. Ska träffa familjen och ska försöka träffa Camilla & Ebba. Lilltösen har säkerligen växt sen jag såg henne sist!  ♥

Nu ska jag krypa ner undet täcket i soffan med popcorn & Brämhults och titta på Angelina Jolie i Wanted!

Just DanceJag känner mig duktig idag. Tränade faktiskt, nåväl bara 15 min, på crosstrainerna på sats, men det var bara för att kolla läget lite. 18 ska jag på ett Danspass, och jag hoppas det är bra. Har ätit grillad kyckling, fullkornsris och chilisås till lunch.

The Veronicas - Untouched

S-A-T-S

Jag har under 1 ½ års tid bott 300 m ifrån SATS. Idag, blev jag medlem där. Blev trött på mig själv och frånvaron av mitt tränande. Och självklart ska ni få ett bildbevis:
Nytt, Nytt, Nytt

Jag har efter en veckas väntetid äntligen fått den datorn jag velat ha!Dessutom har jag och Jocke vandrat in till stan för att fylla på garderoben lite, som var välbehövligt. Jag är ledig idag och imorgon och än så länge har jag fått mycket gjort, har en punkt kvar på min lista och det är att hämta ALLA mina böcker på ica. Tvi sa plånboken!

Och apropå nada. I fredags när jag åt lunch med min "gamla" arbetskompis kom det en massa militärer och vagnar förbi på väg till Stora Torg. Och vi som är lite nördiga och tycker vapen och ja, militärer är skitfränt var ju tvugna att gå dit och undersöka. Gjort som sagt, jag satte mig i en stor satellitmanick!!

 


För er nyfikna.

För er nyfikna som inte vågar fråga, och för mig som har svårt att sätta fingret på vad det egentligen är jag har börjat studera:


http://www.drivkraft.net/gm/
Cant wait. Hole in the wall!Hole in the wall har snart premiär i Sverige! Och jag måste erkänna att det ser för jäkla skoj ut!Party!


Halens - 499:-


Asos - £ 75


Asos - £ 38


Chicy.se  - 838 kr


Chicy.se - 569kr

Tisdag


Jag älsar när kameran får till synvillor, jag har jättesmala lår!

Tänk vad dagarna flyger iväg när man inte gör någonting. Förutom att jag idag har suttit och läst om H&M. Jag vet nog tamejtusan allt om det företaget nu, nästan. Jag har rett ut vad deras tillväxt-hemligheter är och omvandlat det till en "amerikan" som vill ha min konsulthjälp till att öppna ett liknande..

Sa jag att jag började för en knapp vecka sedan?


Fjo. Nu kan jag andas ut tills imorgon, då får vi väl en ny pocket-bok.

Imorgon blir vi bjudna på middag (igen!) av skolan vid 17. Inte så pjåkig linje jag valt ändå!

Tjing tjong!
RSS 2.0