Behaglig fredag.

Var i skolan idag halv tio trots att vi inte har några lektioner. Hade samtal med min lärare, vi kan kalla det kvartsamtal eller en nulägesrapport. :) Jag och Monkan har iaf suttit i skolan till halv 4 och printat på ett arbete, med undantag av en fika på Espresso House.

Jag kommer hem vrålhungrig till dukat bord och nytorkade golv. De lär så länge de lever, männen alltså. ;) Sitter just i detta momento och printar ännu mera på arbetet tillsammans med Rekorderlig. 33 cl sätter sig i skallen med en gång. Hick. Vet inte om det är värt att fortsätta skriva då ;)



Kommentarer
Postat av: Nikki

Vore ännu bättre att ge feedback på bilder om jag kunde SE DEM!! Går inte att klicka på dem som förstorning ju! Menar du att ngn av dessa vackra kreationer skulle vara till moi?? Ja, då tar jag allihop!

Kommer ni hem till helgen eller? Fiskade hummer i veckan här..hela 10 st har uppbringats ur havet plus att jag helt allena hart lyckats att sätta upp en ny lampa PLUS koppla på ny sladd! OCh den funka! Gör om det du!

2008-09-28 @ 02:47:56
Postat av: Marika

Nikki:

Gå in på Chicy.se dåråVA! Nejnej, inte allihop. Remeber, Im A student?!



Nope, vi kommer inte hem till helgen. Jag planerar på att komma Halloween-helgen.



Juack! Hummer. Om du kollar på lamporna i taket i mitt rum och mam&paps, så har JAG hängt upp och bytt sladdar på dem. ALLENA! OCH. Det funkar. ;)

2008-09-28 @ 17:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0