Lite väl organiserad.

image672

Min mamma skulle förmodligen tappat hakan om hon sett min packnings-ritual ikväll. Jag hade olika lappar lagda på golvet. På dem stod det; Fre, Fre kväll, Lör, Lör kväll, Sön och Natt. Allteftersom kom jag fram till vad jag skulle ha på mig vid de olika dygnstiderna.. Och jag är nöjd. Nu kom inget onödigt med. Till och med smyckena är planerade för var dag..

Ibland är jag lite väl strukturerad.

image675

Jag hade skrivit på min att göra lista att det skulle städas och handla mat. Men jag skiter i det nu. Jag behöver inte spä på mitt 40+ beteende mer..

Men inte att förglömma. Jag köpte tomma miniflaskor idag, där jag skulle hälla över shampo, duschcreme, hudcreme och sminkborttagning. Blev en flaska för lite. Mer plats i väskan för tax-freen!


image673Har ni förresten sett min Motivations-bild på jobbet? Kan ni inte ha gjort. Men den föreställer mig och Jocke på en strand i Maldiverna :) DET ska jag jobba hårt för!

image674

Tjejer & guys, hoppas ni har en trevlig kväll! Själv går jag in i dimman ;)

Han har lämnat mig..


image671


Han har lämnat mig här ensam i Halmstad fram tills jag åker hem till Åmål nästa vecka. Fuskigt att han är ledig nu, tills jag givetvis har min semester, då börjar han jobba.. Inte första gången jag inte kan fira hans födelsedag med han, men han blev bortskämd med god mat och tårta igårkväll, så jag hoppas han klarar sig ;)

Själv ska jag försöka packa till min tripp till Riga över helgen. Frågan är om det är varmt eller kallt där? Inte lika varm som Sverige antagligen, men fortfarande svårt när det gäller val av kläder. Jag vet dock att vi kommer ha hur kul som helst. En annan fråga är vart jag la mitt pass som jag letade fram.. Så typiskt mig att lägga saker som jag ska komma ihåg vart jag la dom på ett "bra" ställe..

Vädret i Halmstad fortsätter att leverera, men när man jobbar från 8-17 hinner man inte njuta utav det. Så jag fortsätter att vara likblek, medan tjejerna redan tävlar om vem som är brunast i stan.. Blä!

Annars då?

Day after tomorrow.

Igår var det som nämnt fest här. Kanske en aningen för mycket folk som jag inte kände, men man lever bara en gång. Halmstads uteliv var tråkigt en fredag som den igår..

Ikväll ska vi och titta på Spexet på Halmstad Teater. Kanske bjuder jag gubben på en matbit inne i stan innan, får se hur snäll han är. ^^,

I love Familjen Dafgård reklamen "Kama Sutra".

Ha en trevlig helg!


Onsdag mitt i veckan.

Nu ljuger jag. Onsdag är inte alls mitt i veckan.

Jag har fortfarande fått tillbaka min jobbdator, vilket känns JOBBigt. Moaha! Tydligen funkade inte batteriet, vilket jag egentligen visste, eftersom den inte gick att använda utan sladd, så har det gjort att den havererat.

Solen skiner på här i Halmstad! Hur är det hos er? Kanske bara är jag, men min kropp tror fortfarande att det är mars.

Har varit en speldag idag. En Dagens Dubbel på lunchen med Jenny, och så har kontoret spelat på Man. Un-Chelsea ikväll. Ah, jag och Jenny (den äldre, haha) åt pasta från Pasta Huset på torget vid fontänen och njöt av solen. Tills vi fick kramp i magen. Tur kontoret ligger 50 m därifrån. ;) Det är lite pinsamt att vi har koll på varandras toavanor at the office.

Det ska tydligen vara fest här på fredag. Tentafest. Jag får väl fira att det är... löning?

Jag ligger efter i min bildavhandling här i bloggen. Dags att ge igen!

image665

Jag & Emelie på Vikenborg. Var det före eller efter du ramlade av stolen? ;)


image666

Han kan tvätta bilar oxå! ;)


image667

Men så har han de knasigaste ideérna!


image668

Jag behöver typ träna/äta sunt. Magen är på vägen ut!! Verkligen avslappnad lördagsklädsel. Hrmm.


image669

Till vänster: Mamma som ung. Höger: Kortisonsvullen Marika?!


image670
Jag kan ha det fint, om jag vill.. Bytte textilier mellan rummen, en budgetvariant av homestyling.

image671

min frukost! ^^,

Knasig fredag.

Min fredag på jobbet blev inte som den brukar. Min dator hade bestämt sig för att krascha, och ni kan ju tänka er hur kul det är att jobba utan dator när datorn är ens arbetsredskap. Men vi fixade det galant ändå! Fick sitta och samlyssna en stund, vilket kan bli väldigt kul.

Vädret i Halmstad är faktiskt, på väldigt länge, molnigt. Önskar att det kunda regna en gnutta!

Jag spenderar dagen i ensamhet efter en trevlig frukost VID MATBORDET och TILLSAMMANS med Jocke. Han är på väg till Göteborg och GöteborgsVarvet. Jag nöjer mig med VårRuset. One step.

image606

Ambitiöst

Jag tyckte jag var tidig på jobbet igår. Imorse entrar jag dörren på jobbet 06.55 i tro om att klockan är 07.55. Tyckte det var lugnt på stan och konstigt att inte någon var på jobbet redan. Sen fick jag ju ta mig en funderare ngn sekund om någon drev med mig. Ja, de kunde lika gärna ställt bak klockan och gömt sig här. Lika gärna.

Men så har jag utsikt över Halmstad kyrktorn från fönstret, och det var ingen som drev med mig.

Och jag som stod och önskade att jag fått sova en timma till när jag sminkade mig.


Onsdag

Idag var jag faktiskt på jobbet 07.30. Steg upp tidigt för att hämta tvätten i tvättstugan, och jag blev klar fort så kändes onödigt att sitta och vänta ut tiden här hemma. Bra där!

Här i Halmstad fortsätter solen att skina. Jag skulle faktiskt önska att det kunde komma lite regn. Ta bort fågelskiten på bilen (som vi tvättade i fredags) bland annat. Eller stoppa denna hysteri om "linjer".

Jag har äntligen gått med i ett Fack och A-kassa. Bättre sent än aldrig! Visst känns det jäkligt surt att det kommer kosta mig 438:-/mån. Andra väljer att gå ur, men 400:- kan jag stå ut med om de betalar mig om jag blir arbetslös.

Men som plåster på såren fick jag en Pulsklocka på Posten. Jocke har redan svort över den ;)

Det börjar närma sig Riga, Jockes födelsedag och Millas födelsedag. Ska klämma in lite kubb med jobbet, HalmstadSpexet och vardagliga sysslor som jobb, tvätta, äta, städa och gå på toa däremellan oxå.

Har inte Maj gått jädrigt fort?

Undvika det värsta.

Jag ska alldeles gå ut i solen. Jag vill undvika de värsta timmarna när solen är som starkast. Ja, ni hör ju på mig va trist jag är. Förr var det timmarna 10-14 som gällde när man skulle sola, allt för att kunna likna en pepparkaka.

Dessutom har jag insett att min utväxt gör att mitt nytvättade hår ser fett ut. Nice! Dvs. dags att färga håret!
Jag väntar på att ett hårfärgningsföretag ska producera färgen "råttfärg" som sveriges blondiner egentligen har.

image664

Kalla mig vad ni vill.

image663


Att hålla någon kär är väl bland det bästa som finns. En person som står dig närmare än din mamma, syster och till och med bästa kompis. Inga hemligheter och saker upplevs oftast tillsammans. Om man tänker till, vem brukar få veta en händelse först om inte ens partner?

Jag kom på mig själv ligga och gråta till Sömnlös i Seattle igår kväll där mannen berättar om sin bortgångna fru och de små sakerna han älskade henne för. Det är de små sakerna som gör det hela..

När jag pratar med väninnor som tyvärr träffat fel typ av killar inser jag att jag haffat en en rejäl miljonvinst i min gubbe. Ett baota pris! Jag ska inte tråka ut er med tjat om oss två och hur jävla bra vi funkar ihop.. ;)

Men visst är det läskigt att man inte vet vad man har förrän man börjar tänka bort det, eller värst av allt, förlora det..

Jag ska hädanefter stanna upp minst 2 ggr om dagen och tänka till och uppskatta samt VISA min uppskattning på ALLT jag har och får!

No AirSångröster som ger en rysningar och bra musik!


SunResort : Halmstad

Jag sitter faktiskt här hemma i lägenheten i en fåtölj och solar. I köket. Med bikini. Och datorn i knä. Min bleka fasad behöver llite uv-strålar mot sig. Och har man inte balkong, får man göra det bästa utav situationen och öppna fönstret.

För er som är sugna på att veta hur det går med Beach 2015 så kan jag meddela att jag var ute och sprang även i torsdags. Nu behöver jag bara börja pumpa lite muskler. Och enligt planen ska det göras idag. Och apropå gym, hur har det gått på gymmet i veckan Emelie?

Dessutom åker jag till Riga den 30 maj över helgen. Ska bli dunderkul!

Mindre kul är att det är snart dax för denna Engla-begravningen som det tjaffsas så mkt om. Själv är jag kluven i den frågan. Vet varken ut eller in.. Vad tycker ni?

Halmstad är en trevlig stad på våren och sommaren. Det är som en säsongsblomma. Alla vaknar till och ska börja leva glassigt. Glass- Glassiiiigt!

Och på tal om glass - jag har det i frysen!


H&M

image662

Är det bara jag som tycker denna är snygg?

Det ni!

Nu har jag lite tid över att lägga på denna skit. Vi börjar med måndag.

Åter till jobbet som vanligt, men en dansuppvisning/avslutning på kvällen. Ahh, lite skönt att terminen är finito!

Igår kväll var det dags för det efterlängtade VårRuset här i Halmstad. Eftersom vi anmält oss som ett lag från Hi-Media fick vi en picknickpåse etterpå. Jag satt dock och orade mig för att ögonen skulle svullna upp, men ta i trä, gjorde det INTE. En medalj till mig, för att jag sprang med Jenny pö om pö och tog mig i mål.  Men sprang mest, hon bestämde takten. :) 5 km är ju faktiskt längre än 4.

Fick nya H&M-katalogen igår, och det var inte alltför mkt som var WOW!

Tänk er att jag fick äntligen träffa Emelie i Åmål. 350:- fick jag punga ut med för några timmar med henne. Dyr vänskap! Men vi tar det en annan gång. Först ska blåmärket försvinna ;)

image661
Jag & Emelie tar kisspaus. Bild lånad/snodd från henne.


 


RSS 2.0