Inflyttningsfest.

Imorgon kväll sker de första flyttlassen, och kanske första övernattningen där. Det betyder ju att det antagligen är sista natten här!?

Ja, den 28:e hade jag och Jocke tänkt ha inflyttningsfest at the new place. Då kommer Annie på besök! Och hade inte haft ngt emot om ngn tjej till lr två kunde komma oxå ;) Wiiihoooo! :P Och jag har redan säkrat outfiten för den kvällen. Lämnade en order på asos.com på en jättefin röd längre tubtop för rea-pris. När lönen trillat in, kanske man kan hitta ett par snygga jeans+skor, så var det klart.. :) Längtar såååå!

Igår då. Middagen på Gaston var utsökt ^^, Kanske inte ska kalla pizza för en riktig restaurang-middag, men nu kan jag det. En riktig mysig restaurang, men vi hade ungefär bara 1h på oss att äta, innan det var fullbokat. Vi hann! ^^, efter maten följde jag med Emelie till en kompis och tittade på Idol. Kompisen var höggravid och hade den finaste och häftigaste lägenheten jag sett med spiraltrappa och kök i ek, precis vid gågatan inne i stan. Fräscht var ordet!

Lite senare frukost idag på Max (kanske inte den nyttigaste, men god!) och inhandlade flyttkartonger.
Inte gjort värst mkt idag, förutom att ha tvättat som en dåre!

Och på tal om tvätt, så ska jag gå och hämta den nu!

42875-64
Annie såg jag senast i augusti. Dags att träffas nu då!


Fy fn.,

Sen i onsdags har jag mått dåligt, mest psykiskt så det har väl påverkad mig fysiskt oxå. And why?!

Jo, för att 2 ggr i veckan ca. 6 veckor framöver arbetar jag på 2 olika skolor utanför Båstad hela dagarna (och jag får minst 200:-/h!!!). Och vad händer när jag ska åka hem på onsdagen?! Jo, min bil (Det är Jockes bil, men vi säger att det är min, för det är jag som använder den. Haha!) börjar skaka och jag vågar inte köra vidare. Ringer Jocke i ren förtvivlan, för jag måste ju ta mig hem! Men efter ett tag, tar jag modet till mig och kör vidare. Skakandet försvinner efter en stund, men återkom pö om pö. Jag tar mig ut på motorvägen iaf, och hem. Home sweet home!

Väl hemma får jag panik, för jag måste ju ta mig till Båstad på torsdagen oxå! Gahh! Ringer Susanne och Kim och rådgör med dem (de är the leaders för Halmstad dansklubb). Vi kommer fram till att de kör mig & hämtar mig i Båstad. Nice!
Torsdagen glider förbi utan problem, men jag oroar mig för denna jäkla bilen. Huuuur, jag menar HUR ska jag kunna lösa det?! Så jag har haft en klump i magen för att jag ska behöva betala en massa pengar (som jag inte har = låna av parents = Dumt!)  för att laga bilen på en verkstad.
Men så idag, så försäkrade Jocke mig om att bilen funkar som den ska idag, så vi tog en test-drive! And it worked! ("and it´s only takes e few seconds!" - Internskämt mellan mig & Elin!)

Så nu mår jag fint igen. :) Thank God! I helgen gällder det att packa & städa, för på söndag kväll får vi nycklarna till lägenheten, och på måndag är det dags att flytta en massa möbler. :) Wiihoo!

Idag har jag jobbat på Örjanskolan, och sagt min syn på respekt för andra & lärare, som vissa killar i den klassen saknar. haha, jag satte dem på plats! Sa jag att jag mår bättre nu ? ;)
nu vätar jag på jocke som sitter i skolan och pluggar + att emelie ska ringa. För ikväll ska vi ta en liten matbit med Emelie och Martin. Skööönt!

42875-76


Då flyttar vi då!

Jag & Jocke var och tittade på lägenheten jag tjaffsat om tidigare igår efter mitt jobb på Örjanskolan.

Väl där så träffade vi Monica och vi fick kika runt. Lägenheten är 2 ½ r&k och på 70 kvm + inglasad stor balkong + öppen spis + lite högre i tak + badkar + nyrenoverat kök. ^^, Vi nappade direkt!

Vår värdinna hade inget emot oss ( varför skulle hon det egentligen..?!) och skulle bara kolla upp så vi inte hade några anmärkningar. Och ibland är det en skrämmande tanke att vi bor i en sådan liten värld, för det visade sig tydligen att jag hade hennes dotter i dans..Så imorse låg det ett hyreskontrakt bland posten. :) Kan man be om mer?!

Han som bor där nu, kunde i princip vara ute när som helst, men på kontraktet är den vår from. 1/11!
Så nu är det dags för att börja småinreda inne i hjärnan + kanske en tripp till Ikea. Wihii!

Jobbat klart för idag, och imorgon & på torsdag bär det av till Båstad för ännu mera jobb.

Take care, för nu ska jag ringa mamma och fråga om de kan komma ner med lite möblemang och kika runt på ikea.se och bluebox.se...


42875-95

Nu är det snart slut-festat i denna stugan!!

Det blev lugnt..

Lördagen var en mysig dag. Tåget till Gtb vid elva och en tur genom Avenyn innan vi hamnade på  Hard Rock Café at the same street och åt bamsiga hamburgare och cider/öl. Gott med rediga hamburgare!

Matchen på Scandinavium var riktigt dålig och tråkig första perioden. Men i halva andra var det ngnting som hände, och det blev riktig hockey igen. Frölunda skrällade till ordentligt genom att göra 2 mål, bägge inom väldigt kort tid. Men de där jäkla Gävleborna Brynäs reducerade självfallet till 2-2. Happ, och inget mål blev det i sudden death. Jaja, ett poäng till Frölunda iaf, och de ligger iaf inte sist.. :(

Intressant hemresa. En man som hade druckit lite väl mkt, satte sig bredvid sin dam och skämde ut både henne och sig själv. Självklart satte han sig bredvid mig (vi satt på pendel-platserna). Efter att han hade skällt ut kvinnan som var konduktör och bla. kallat henne kossa och kärring fick hans flickvän nog och gick därifrån. Han trodde lyckligtvis att hon var på toa, och satte sig och sov....

Idag sov jag så sjukt gott innan jag vaknade.. ^^, Jobbade halv ett med barndansen, och de fick lära mig dansen, eftersom jag inte varit där sist.. Efter dansen och lite tjöt med Sussanne, begav jag mig faktiskt till gymmet. Finare gym får man leta efter! Tränade inte särskilt mkt, utan skulle bara kolla läget. Blev uppvärmning och avslut framför tvn på en mojäng som man mer lr sprang i.. ^^,
Imorgon ska jag dit igen, och ta med mig ett hänglåst och ta en liten avslappning i bastun, direkt efter ett pass med Jazzdans, sen är det vidare till Street på min dansskola.. Fun fun!!

Men innan all träning, ska jag jobba i en timma och kolla på en lägenhet, som jag håller alla (alla 2!) mina tummar för att vi ska få..:)

Nu är det Parlamentet!

Göteborg





42875-96


Igår var jag så förkyld så jag fick ta med mig en toarulle till undervisning :P haha! Men jag klarade mig igenom det. Inatt fick jag sova i sängen själv, skönt att kunna bre ut sig, eftersom jag inte vill smitta ner min andra hälft.
Idag sov jag till elva-tiden, skööönt! På jobbet idag dock, gick det mindre bra. För nu ska jag berätta ngt jag aldrig jag trodde om mig själv:

Kommer till Örjanskolan, och börjar känna mig lite varm i huvudet och på öronen, hes i halsen och virrig. Mina ungdomar för dagen hade proppat för ngt för öronen (tom. tjejerna som lyder mig annars) och alla var överallt. Efter uppvärmningen försökte jag i ca. 5 minuter att få de på plats. Förgäves. De sista 2 minuterna stod jag bara helt tyst. Till slut sa(skrek) jag: Eftersom ingen vill lyssna på mig idag, kör vi dansen 3 ggr, sen åker jag hem!! Alla blev helt tysta och troligen förvånade.
Men vi gjorde dansen 3 ggr, och jag packade mitt och åkte hem. Orkade inte mer. Men jag får fort. 200:- för den halvtimman jag var där....
När jag skulle packa väskan, kom en av tjejerna fram och sa förlåt för att de inte lyssnat. Var snällt tycker jag! Samma sak gjorde Douglas, en av killarna som jag tycker är rolig och snäll. :)

Imorgon blir det Göteborg och ishockey i Scandinavium med Jocke. "Fira" våran 13-månadersdag :P haha!

Men nu, Nu, ska jag sätta mig med Jocke och plugga matte c, innan filmen börjar om 45 minuter!!


Thunder.

Inatt var nog den värsta rain-thunder and lightning natten jag upplevt! Regnet stod som spön i backen. När man vaknar av att man tror att byggnaden rasar , men att det i själva verket är åska så kunde jag inte hjälpa det, men jag mööööös (myste). Jag älskar oväder! ^^, Jocke tyckte nog inte desamma, märkte jag :P Jag tycker det är så himla fräckt när man ser en blixt, och att man en nanosekund lr två senare hör hur det brakar till nåt så in i helvete. ^^, Iaf, det var ett himla oväder inatt, det värsta jag varit med om..

Btw, lägenheten jag skrev om i tidigare inlägg. Vi ska och titta på den på måndag, och jag kan inte uttrycka mig i ord hur mkt vi vill ha den!! Vågar inte hoppas om att vi kan få den, vill inte bli besviken i onödan. Men jag ska inte ljuga, jag har redan börjat inreda (vet dock inte planlösningen) och planera ^^,

Idag har jag varit i Grevie utanför Båstad och jobbat. Gick bra, men de enda som gör som jag säger är de som går in trean/fyran. Men jag vet hur det är, man måste vara "cool" inför kompisarna, och en kille som dansar är ju inte cool.. Eller?! Äh..

Hehe, sitter och sms:ar med Jocke, som sitter i en annan lägenhet hundra meter härifrån. Såg dom allt när jag var och handlade förrut ;) Han & the boys ska till Kåren är det tänkt tror jag. På lördag är det min tur, snart 6 veckor utan alkohol (förutom 2 cider till monopol-spelet i lördags) och det ska jag ta igen. Klarar väl inte alltför mkt kanske.. :P Ska bli kul iaf. Om det inte blir utgång, tja, då far jag till emelie som har sin lillasyster på besök till helgen och snaskar godis till en filmrulle på lördag kväll..

Näe, nu ska jag kika in på skopunkten.se för att kolla in lite skor.

Ha det gott!

42875-92

Flytta igen?!

Har ända sen i våras försökt få tag på en större lägenhet än denna etta med pentry på 29 kvm.. Svårt jobb! Men nu börjar det hända saker. Igår fick jag tag på en tvåa på 62 kvm en liten bit härifrån, meningen var att vi skulle gå och titta på den ikväll, men vi känner nog båda två att vi inte vill bo i en villa ovanför hyresvärden. ^^, jocke gjorde det på Tylösand, och det kanske räcker.

Så idag hittade jag en tre på 70 kvm precis vid Örjansvall (Halmstad fotboll hemmaplan) och ett stenkast ifrån centrum. Svinbra! Försöker bara få tag på kvinnan som har hand om alla hyresrätter.. Bara det är värt ett mindre stipendium..

Var på Form igår efter jobbet och hämtade mitt medlemskort + skrev på avtal. Hur fint som helst där. Nu ska jag bara få tummen ur och gå dit och träna :)

Istället för att träna gjorde jag mammas berömda köttsoppa med en maaaaaaaassa chilipeppar i. Hot hot! Det blev gött ^^,

I lördags var det kalas hos milla & Håkan för Nikki & Hannah (Veronika fyllde 25 igår och Hannah 4 idag). Det blev mina systrar, jag och våra respektive. De andra i familjen fick komma en annan dag! :) Blev supergod mat (ngn tacogrej och glasstårta) och en massa paketpapper överallt.
Hannah fick en Barbiebil i modellen Volvo V70 (exakt den pappa har) och en Barbie-sjuksköterska-docka av mig och Jocke. :)
Nikki fick en rund och jättefin (dyr!) lampa med blommönster på ifrån Mio från oss alla + lite smått & gott som finfina bordstabletter, kökshanddukar och påsklämmor av mig ^^, haha!

Lördag kväll hade jag & Jocke tråkigt, så vi försökte spöa varandra i Monopol. Efter ett X antal timmar (två cider och en öl) gav  vi upp eftersom vi insåg att det aldrig skulle ta slut, och jocke blev den slutliga vinnaren eftersom han hade mest pengar :)

SÖndag hjälpte Jocke pappa med att flytta alla utemöbler till mormor, och Hannah visade mig runt i mormors hus och berättade vart Nikki ska ställa sina möbler (Mormor ska flytta till sitt lilla hus bredvid sitt nuvarande och Nikki & Fredrik ska flytta dit istället). Mormor var denna dagen pigg, skönt!

Näe, nu ska jag försöka ringa igen!

Take care!

42875-87
Mormor och morfars hus, där bakom snön!


42875-88
Mamma & Pappas hus, bakom snön!

42875-89
Nikki gör peace-tecknet! ^^,

42875-90

Lite mkt snö på Vedskuls-taket i vintras. Pappa & jonny försöker ta bort det..

42875-91

Snö på stranden på Tylösand i vintras. Romatiskt! ^^,

Hemma igen.

Det som känns underbart är att kunna säga Hemma till Halmstad nu. :)

Väl i Åmål hittade jag några pix på pappas dator hemma i Åmål. Enjoy!

42875-86
Ser ut som att jag ska hångla upp min syster, men så är inte planen.

42875-83
Frida är en av världens bästaste, snällaste, tantigaste och konstigaste hundar! ^^,

42875-82
Samantha kanske har ett lågt iq, men är snäll, lat och omtänksam.

42875-81
Jag själv på en dansuppvisning för en herrans massa år sedan!


42875-80
Jag själv som Mungojerrie på våran uppsättning av Cats.Den roligaste uppvisningen ever!


42875-74
Ett Luftgitarr-solo av mig själv, hemma hos mig själv på min & Emelies förfest (i Jockes lumpkeps..)

42875-84
Ego-kort efter en fotbollsmatch i våras!!

42875-76
Ännu en bild från förfesten som jag & Em hade hemma hos mig.

42875-77
Snygga som få! Marielle (min Muriel) och klasskompisen Josefin på balen. :)

RSS 2.0