Final countdown!

Det är så slut som det kan vara nu.. Har precis gjort klart loggboken, och den ska jag snart lämna in tillsammans med årsboksslutet.. Gott! Sen ska jag gå på ngn samling i aulan, sen blir det k.-stad. Hoppas på att jag kan hitta ngt där till studenten. Jag är svår alltså!

Mm, vet inte ens vad jag ska säga! Ska bli skönt att komma iväg ett tag. Ohlalal!
Norma kissade i trappan igår, veronika jagade mig med Samanthas hårborste, pappa pysslade om sin häst (det är hans ängel!), mamma sydde på klänningen, Milla var lika go som vanligt, jag förhörde pontus läxor (hård moster jag), gjorde benböj med hannah på ryggen, håkan gjorde hamburgare, jag snodde en hamburgare, fredrik pratade i telefon, frida låg och morrade åt norma, samantha låg och sov i ming säng, jocke tvättade och jag tittade på Greys Anatomy! So, there you go!

Hem och packa ivkäll! ;)

Und so weither..

Är skrämmande nog bara 2 dagar kvar innan jag & Emelie far till Bulgarien och Golden Sands. Ska bli gott, fartfyllt, galet och underbart! Började packa lite smått redan i söndags, så inte så mycket kvar..^^,

Idag hade vi förövrigt en tema-dag med "dont drink and drive".. Skrämmande läskig och rörande film vi fick se, och jag fick verkligen försöka tänka på annat för att inte bli lite väl rörd.. De visade sjukt äckliga bilder på en man som slungats av sin motorcykel.. Tja, kort och gott, inälvorna satt inte där de skulle! Skulle aldrig få för mig att köra berusad, eller ens sätta mig i en bil med en berusad förare.. Vad tusan som helst kan hända, på en ynka nano-sekund, det har jag fått erfarenhet av förrut. *host*

Sedan gick/åkte klassen till marinan och käkade glass. *mums* Satt där ng timma, sen sa vi Goddbye, och vi lär nog inte ses förrän vi pyntar the truck..
Emelie körde mig till syster milla, och där satt Tobban.
Pratade om allt mellan himmel och jord, hjälpte Hannah med Pippi-spelet och diggade musik med tobban. Sen fick vi för oss att vi skulle träna på Gullsjö, så jag lånade kläder av Milla, tjyvade Håkans bil, och körde iväg med de två till Gullsjö. Där svettades vi. Trampelitramp, magelimag, armeliarm, beneliben och lite boxelibox! Kändes skönt, men ska bli ännu skönare att duscha snart.
Sen har vi busat lite med Milla jag & Tobbe. ^^, Våran lilla tös och barnbarn! ;)

Bäst att beger mig ner till mamma som sitter i finrummet och syr så det osar, skämt å sido. HOn börjar bli lite trött på klänningen, för jag kan aldrig bestämma mig och axelbanden! :) Äh, pettitesser!

För övrig mår jag faktiskt bra. Saknar alltid J, men jag vet vad som väntar, så jag härdar, dessutom är vi rejält härdade vid detta laget! Jag ser fram emot allt; Bulgarien, Cambridge-tentan, studenten, balen, Örebro, Halmstad, sommarjobb, massa bad och lattjande med J, fester, midsommar och perhaps jobb i Halmstad.
 Wiiiiiiiiieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Im so lucky!

prov, Halmstad, tacos, bus & King Kong!

Igår, fredag, gjorde jag en liiite oväntad sak. Tog mitt pick & pack o drog till Halmstad efter skolan.. Var inte så mycket till packning (psykologibok, 2 telefoner och en hudlotion) så jag fick köpa det nödvändigaste i Göteborg...

Väl i Göteborg gick jag runt där i någon timma och svansade.. Försökte få ngn idé till studentkläderna, men slutade inte i ngt resultat alls.. Tåg till Halmstad, gick från stationen till centrum & Hemköp. Köpte lite tacos och annat smått & gott! Fick vänta en stund på bussen, men gjorde inte mig ngt.. Kan vara kul att bara sitta och titta på folk. En eller två brats där, ett fyllo, polacker.. ja, mkt konstigt folk! haha! Hur fasiken ska jag kunna bo där?!

Hem till jocke som satt och pluggade, så jag fick börja med maten. As usual! ;)
Det roliga var att magnus, grannen, inte visste att jag kommit på besök, så han trodde det var jocke som stod i duschen, när det var moi! Så han hade staplat upp en jädra pyramid med filmer utanför toalett dörren, och stod redo med kameran när jag kom ut! haha.. Skulle sett hans min :P "jaha..?!" jag började självklart asgarva åt han, eftersom han hade gjort samma sak utanför ytterdörren..
Så då skulle vi 2 försöka lura ut Jocke, som tyvärr hade sett vad magnus sysslade med.. Så jag & magnus misslyckades med vårat uppdrag! :)
Jag är överlycklig att jag gjorde min spontan-resa! Har inte träffat jocke sen påsklovet, och lär inte träffa han förrän efter Bulgarien! Shit för distansförhållande, men det funkar huuuur bra som helst. Inte haft ett enda bråk/dispyt på snart 11 månader. ^^,

Sen blev det film - King Kong! Hann titta en timma, innan vi isåg att vi somnade vilken sekund som helst..
SÅ vi fick titta på den imorse igen.. Haha, jag var lite lat, och begav mig inte ifrån Halmstad förrän 13.00. Hade lovat mamma att jag skulle köpa ALLA studentkläder & skor och löshåret! Resultatet blev istället:

- En vit kostymväst (studenten!)
- Guldhalsband (studenten)
- rosa randig bikini (Bulgarien)
- Vitt linne med gullig spets (Bulgarien)

Hann/orkade inte bege mig och fixa löshåret, så jag får ta den konflikten med mamma sen! :P

Så förrut solade jag & storasyster på Norrtull.. Sådär lagom rosa-röd i ansiktet nu :P

Ska gå ner till köket och se om det finns något gottigt! Sen blir det vanliga fortsättningen på shclagerfestivalen & telefontjaffset!

Bye Fellows!


Bra vs. Dåligt

Hur lyckas man egentligen få 2 (!!) arbetsintervjuer i Halmstad på en dag?! Jag är då fööör bra! :) Vecka 23 (direkt efter Bulgarien) ska jag ner till Halmstad och UngFöretagsamhet & Träningskompaniet på intervju.. KUL!!! Jag tror det är bäst att göra som jag, skryta om sig själv och INTE vänta tills de annonserar ut ett jobb.. Inte så stor chans att få det då kan jag tro!
Jag är helt lyrisk iaf.. ^^,

Nationellt Matte c prov imorse.. 10 ggr värre än de tidigre nationella proven som vi övat på.. Ren islamska för mig! Men, kan nog knapa ihop några poäng..

Imorgon väntar 3 (ojoj..) prov på mig.. Först ekonomi, then Religion och sist psykologi + inlämning! Inlämningen är alldeles strax ready..

ÄNTLIGEN kommit på hur axelbanden på balklänningen ska se ut.. Jädrigt svårt att beskriva, men det är lite grekisk gudinna över dem =P Understand?! haha...

Jag ska nog beställa lite skor nu, medan jag väntar på emelie (som äter Daimtårta!!) så vi kan gå ner till stan och växla pengar!

Vi hörs!

Fan vilket bra liv man har egentligen..

Jag kan inte låta bli att skratta..

Utanför fönstret sitter en tjej, lika gammal som mig, och skäller ut sin mamma i telefonen och röker den ena cigaretten efter den andra! "har du inte sett hur dåligt jag mår elle?! Jag har ju sagt att jag kanske behöver bo själv. Mm, säkert mamma att du bryr dig om mig. Ser du inte hur du skämmer brt henne?!" osv osv osv osv osv..

visst kan man bråka med sin mamma, men jag skulle inte ens våga säga hälften av det hon säger.. Framförallt skulle jag väl inte ta det på telefonen.. Jag kanske får lite dåligt, eller bra, med feedback när jag skriver detta.. Men det är sååå typiskt fjortisar!


Jag ska inte klaga egentligen. Visst är jag lite bortskämd, men så är jag ju minst i skaran oxå. Men sen får jag ju kämpa för det jag vill ha oxå. Jag är inte den som får allt gratis! Jag har allt man behöver: Tak över huvudet, underbar familj, körkort ;) , bästaste bästa pojkvännen, gööörsnälla kompisar, mysiga djur  och mat på bordet.. then what ifall jag inte köpt de senaste skorna eller tröjan?! Jag köper det jag tycker om och fint, råkar det vara de senaste skorna, okey! 

Visst fan, det är lite kämpigt nu i skolan, och man vill ju bara spy är man tänker på det. Men ser man inte solen bakom molnen, hur ska man då någonsin ens våga hoppas på en solid dag?!

Åh herregud, nu kom hon in i skolan och tjata!

Jag ska iaf bege mig ner till staden:

Kolla ifall jag hittar ngt fint band till balklänningen. Även en väska (mamma tvingar mig, respect!). Kan ju sy en själv! :)
Prata med Pernilla om håret.
Ta ut fickpengar till Bulgarien.
Kolla skor!

På lördag måste jag fara till Gtb och handla studentkläder.. Det lutar åt att det blir en vit "väst" från Lindex, men ngt sött linne under. Kanske man ska ha byxor till då? och självfallet guldskooooor! haha!

Kram-eli-krams!


Checklist!

Vaknade, lycklig över att jag kunde sova några timmar till och ta bilen till skolan. 10 i 10 sätter jag mig i bilen, och den startar inte! Tydligen är det batteriet som är urladdat.. Nåväl, Håkan får köra mig till skolan, så han kommer hem till mig med posten och mina Bulgarien kläder!! Bikininsatt som smort, och shortsen likaså.. Bra!

Blev ingen dans tillslut i skolan, så här sitter jag, och försöker vara flitig. Har skööön träningsvärk efter en jävla (om man får uttrycka det så) massa gående på stället (man går faktiskt en hel del i aerobic) och step-up.. Började gårdagens pass med 1 h aerobic och 40 min stepup, I RAD!! Tjohej! Sen instuerade vi för varandra ett block, och det var ingen större svårighet för ngn utav oss... Dags att börja träna på allvar nu!

Hemma innan sex igår, duschade och la mig! Sviiintrött.. men såklart, som vanligt, somnade jag inte förrän 2 timmar i telefonen! kan inte sova utan att prata med Jocke! =P Kanske för att vi prata 2-3 timmar varje dag! haha!

Gjort fklart mitt filosofi-arbete nu, inte nöjd för 5 ynka öre, men jag vlll ha den gjord! ska alldeles strax brja med religion och psykologi.. Har på mig till halv fyra! Jag bord enna hinna med en del!

Ha en fortsatt 3-vlig dag!



You got me!

Lånade denna av Sofia ;)

(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
( ) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon död
( ) varit i kanada
( ) varit i mexiko
( ) flugit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna
( ) varit på festival
( ) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) tycker om eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x)somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit med i en jordbävning. Den var så ytterst liiiiiten..
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka. Jag var bilolyckan! haha!
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse. Tror det var jag när red Bobby, men han hittade hem.
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns. När morfar och Bobby dött.
(x) lekt polis och rånare
( ) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) önskat jag vore någon annan.
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund-/kattmat
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något. Fastande med superlim i formations-kläderna!
(x) blivit jagad
(x) fastnat med tungan i metall
( ) pussat en fisk
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) älskat någon på riktigt
(x) blivit älskad
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
( ) haft ett förhållande i mer än ett år
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) brutit ett ben. Armen, på 2 ställen!
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
( ) haft sex på offentlig plats
(x) snattat
( ) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) haft sex i en IKEA säng
( ) haft sex i en IKEA säng på ett IKEA varuhus
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
(x) dansat i mer än 4 timmar i streck
( ) ätit gul snö
(x) haft minnesluckor pga alkohol
( ) hatat mitt jobb
(x) spelat bingolotto
( ) varit med i en film
(x) varit med på tv
( ) bott i ett annat land än sverige
( ) ljugit i det här formuläret


Vecka 20!! Den härligaste veckan i mitt liv!

mitt liv kommer i nästa vecka vara minst sagt hektiskt och tråkigast:

Måndag:

Psykologiprov

Tisdag:

Realismenprov
Inlämning Religionsartikel (alternativt onsdag!)

Onsdag:

Nationella Matte C prov

Torsdag:

Ekonomiprov
Psykologiprov (alternativt fredag!)
Religionsprov
Internationella Relationer Redovisning
Inlämning Psykologi

Fredag:

Årsredovisning- inlämning
Loggboks inlämning

Rolig vecka! Detta är ju bara skolan oxå..

Hade ett ekonomiprov i fredags och bävade för att få ett fett IG på det! Var ju ändå ett år sedan vi hade det provet, och jag är liiiite sen med att äntligen göra det :P Men till min stora förvåning fick jag ett stadigt Vg! Tjohoooo!! Nu satsar jag på ett mvg på ekonomiprovet på torsdagg :P Ojoj!

Fick ett samtal från återförsäljaren av mina swarovski-kristaller.
"ähum, det är en transport som har blivit stulen, med två av dina färger med. "
Oj, det var inte kul!
"näe, verkligen inte. Vill ni titta på nya färger eller vill ni att vi ska beställa nya?
Alltså, jag ska ha den på en balklänning i början av ju...
Nej?!  Va snyggt!
Haha, tack. Men det är ju inte förrän 10 juni, så om det går att beställa nya då?
Vet du hur vi gör. Det är ungefär en månad kvar, så jag beställer nya. Jag ska prata med fabriken, så hör jag av mig igen!
Okej, tack så mycket!
Ja, tack själv. Ha det bra!
:) Ha det bra du med!

Nice kille!

Satt i sandlådan, solade och spelade lite boll med Hannah, eftersom jag fick vara lite barnvakt  fredags efter skolan. Det var kul i sandlådan! Spelade in en ursöt film med Hannah! :)
Efter det åt vi pizza alla fem, och jag och Pontus kikade på Beckhams fotbollsskola på hans rum. Jag tycker det är vääääldigt intressant med fotbollsteknik sörru! ;-)

Idag har det varit non-stop med aerobic-utbildning. Började med en timmas pass. Inte vidare skönt med tanke på att jag vaknade försent, fem över halv nio, skippade frukosten och ska börja råsvettas kvart över nio! Jag ska alldeles strax ställa mig och komma på ett "block" och hur man quiar (visar med händerna, quing). Spännande! "step-touch, lounges, jumping jax, mambo, pony".. Ja, kärt barn har många namn! Samma heldag imorgon oxå.. Det rullar på för fullt i mitt liv nu!!!!

Nu ska jag kolla vädret i bulgarien ( mindre än 2 veckor kvar!) och komma på 4 åttor. Sen blir det som vanligt lååååånsnack med grabben! =P

Trevlig helg!

Beatiful..

Sitter inne på "kontoret" och lyssnar på 3 Hottest Hits på mobilen. Nerd med Beatiful just nu. Försöker pränta ner en årsredovisningen, inte lätt..

Ska alldeles strax gå och sno datorn med skrivaren, så jag kan skriva ut ett arbete på 11 sidor. Fasiken vad jag har skrivit! *pust*

Härlig dag i skolan, inte börjat än! :/ En halvtimma kvar dessutom.. Kul.

Oh, skrev ut viktig fakta om Örebro Ung Entreprenörsveckan förrut. Nu blev jag nervös! Ska sova med någon jag inte känner i någons studentlya i 4 dagar. :/ Ha med mig finkläder o drit! Balklännignen? duger den? hahah, njae, riktigt så mkt bling bling tänker jag inte ta med mig..Det roliga är att vi får testa på aerobic. Wiihiii! Great! Gympadojorna ska packas ner...Kommer nog bli kul ändå!

Fint väder idag..Mmmm

Går fortfarande på gårdagens lyckorus! Hade redovisning på marknadsförings-delen på ekonomin igår.. Gick tydligen superbra! "Ett klockrent arbete. Hade det funnits högre än mvg hade ni fått det, nu kan jag bara ge mvg +++. Det innehöll allt jag ville ha med, inte ngt fattades. Stilrent, snyggt uppbyggt och bra struktur. Jobba vidare på detta företaget tjejer!" sa Per, vår nya ekonomilärare, som slutar på måndag ^^, haha! När han sa det, fick jag bita mig i läppen för att inte visa årets största och lyckligaste leende..

Oh yeah!!!

Så ruskigt mkt skit kvar att göra i skolan, men jag ser min studentskylt där borta, så visst tusan överlever jag detta!

Fortsatt trevlig dag önskar Lyckopillret!




10 månader av pure looooove...

DÅ har man varit sådär härligt kär ungefär i tio månader. Kan inte bli bättre. Jo, kanske att man kan träffas lite oftare. Men jag klagar inget större, för jag blev väckt av ett duuuper snällt meddelande imorse. I thank you!


*Bling Bling!*

Äntligen har jag beställt Swarovski-kristallerna till min balklänning! Blev en himlans massa färger. (Turkos, vit, ljusblå och en grönare nyans) Återstår att se om det blir fint!

Beställde även en ny bikinitopp och nederdel (till min lycka fanns den jag provade på H&M i Göteborg i Rowells shoppen) + ett par bruna shorts! Fick nöja mig med det, och hoppas på att de drar de pengar jag har tillgodo på hm.

Annars så vaknade jag av att en pigg & glad lärka till pojkvän ringde halv nio! Gööör snällt..

Det var orienteringstävling här i Krokarna idag, haha, och jag har aldrig sett så mkt bilar här. Högersidan av vägen var fullradad med dem, och jag undrar om kön inte sträckte sig till Låbyn (ca 3 km).. Gick & sprang små barn över gräsmattan efter jakt på kontrollerna. Jag krattade, Frida vilade. Sa glatt hej och fortsatte kratta, samma veva vid varje passering. Kul!
Pappa tog med sig Frida på en liten walk, så jag fick gå och sno Gaston. En annan röding (Irländsk setter) som har blivit granne med oss nu… Känner dem sen barnsben, Kicki & Stefan, och nu är vi grannar! Haha..

Efter en stund i solen, begav jag mig till staden för att lämna byxor till Ståhlhandske och pengar till Ulla. Lyssnade lite på Gyllene Tider, för att få den rätta vårkänslan tillsammans med glasögonen. Tittade lite på genrepet av dansuppvisningen, so far so good!

Hem och sätta sig med filosofin, som jag har hunnit lika långt med, sen jag startade för 2 timmar sen.. Fattar inte vart jag ska börja!

Funderar på att göra någon annan uppgift, så jag får något gjort. Jag skippade ju ändå uppvisningarna för skolans skull.. =/

Fått underbara bilder från beachen på Tylösand, och de har inte gjort mig ett dugg avis! ^^,
Snart jävlar ska jag ockupera den stranden! =P

Dags att fortsätta!

Oboy, vilket vackert väder!

Oboy!!!!!

Äntligen gjort klart och lämnat in ekonomi-examinationen idag. Rätt bra att ha gjort den på 2 dagar, med tanke på att vi haft hela terminen på oss... :P Bra att vi var en utav 2 som lämnade in den i tid oxå :)

Hämtade ut våra vinstpengar och avslutat vårat FashionAid konto på banken förrut! Klirr i Bulgarien-kassan*
När vi ändå hade tagit oss till staden, tänkte jag beställa en frissa till balen, för Jessica vet ju ännu ej, och jag vill ha besked NU! Pernilla ska fixa min uppsättning, och kräver 600:- Gah! 10.30 ska jag sitta fräsch i frisörstolen. Dagen efter min student! Inte vidare kul..Ska lämna in löshåret en vecka innan, så hon hinner locka det :P
Och när vi ändå var på språng i Åmål, så gick jag och fick klara besked angående min aerobic-kurs. Det blir äntligen (!!!!) av nästa helg. Ta i trä!

Skrev ett repotage igår om mormor! Blev rätt bra med tanke på att jag inte intervjuat henne.. :P

Så idag skippar jag middagen och bowlingen i Säffle med "dansteamet", för att sitta hemma med mina kära skolböcker. Skiter i hela dansuppvisningen faktiskt, för att kunna greja med skolan.. Det svider! Men jag ska dock vara med mina 5-6 åringar på scenen och göra dansen, och det är bättre än inget! :P

Imorgon eftermiddag blir det att skriva en årsredovisning. Ska bli skönt o ha det ur världen! Dessutoom ska jag sitta som fastklistrad vid husväggen och titta när små orienterings-barn springer över våran gräsmatta, och hålla alla hundarna i koppel.. Det är tydligen en massa orienterare som ska springa någon tävling i Kroken (Mo Kroken). Kan bli skoj!

Jag och veronika tycker Pontus kan vara med, för vi vet ju banan, vilket kan resultera i att han vinner! haha!

Men just nu är jag sugen på att bussen hämtar mig, så jag kna åka hem och pyssla i trädgården! Har nämligen fått dille på att kratta och mockla där.. ^^, Skadar ingen!

Ha en fortsatt trevlig dag!

42875-20
Vi är enna sköna affärs-kvinnor!


Gahh!

Haft en skön långledig helg från skolan. Dagarna i Göteborg med klassen var rolig. Shoppade inte ett dyft av det jag skulle ha (bikini, short, linne), utan kom hem med :

-en grå gina-tricot kofta med guldknappar
-ett gult linne med lite söta brodyrer på
-ett halsband (som jag dessvärre hade sönder redan på söndag kväll när jag skulle slänga soporna)
- solglasögon!
- vita snoddar
- underkläder (alltid!)

Ja, så jag kan ju sammanfatta att jag slängde dryga elvahundra på ingenting! köpte en massa god mat och cider innan teatern, så jag peppar på att det var det som drog iväg. Prövade himla söta bikinisar på h&m och könde att den turkosa med bruna blombrodyrer på, är min! Känslan försvann troligen, för här sitter jag, med dryga 3 veckor kvar till bulgarien, utan bikini! Prövade ett par guldiga ballerinaskor på Din Sko, men de står kvar i hyllan. Förstår inte hur jag tänker!
Fixar sig antagligen, åker gratis tåg till k-stad så :P

Vi var på besök i den Judiska församlingen. Roligare än jag trodde! Killarna fick ha kippa :P
Jobbigast var när jag fick ett skrattanfall som jag fick kämpa in i benmärgen av att hålla inne, när Krave gör bort sig genom att gå upp på "podiet" och senare tappa kippen. Det var kul då iaf!
Det pinsamma var att jag har vääääldig dålig koll på allt inom kristendomen (haha!). På något vis måste ju Jesus ha känt Jultomten.. Eller?! ;-)

Blev inte all det pluggande som jag hoppades på i lördags. Skrev en bokrecenssion, inget mer. Var ute i trädgården med vovvarna och krattade barr och rensae rabatterna :P *gröna fingrar* istället..

utgången på söndagen kunde ha kvittat. Sådär lagom trött efter sista ( absolut sista!) undervisningen i B-fors! Tråkigt, men sant.. " Jag måste testa mina vingar nu vet ni, jag tar ju studenten snart!"
Ja, Rydell & Qvick. Fick gå dit själv, utan elin, eftersom hon fick jobba längre än väntat. Och efter ett hejdundrande fläng fram & tillbaka mellan Hörnan och HC, fick jag nog den absolutaste sista biljetten in. haha! Träffade mina systrar och deras respektive. Stod mest med de två, Håkan & Fredrik. Sen träffade jag Rebecca och dansade med henne.
innan 2, tog jag mitt pick & pack och begav mig hem. Pratade i telefonen med jocke ett bra tag, och han hade nog haft minst lika tråkigt som jag..

peppar, peppar, ta i trä, "bara" 5 veckor kvar innan vi ses! Skjut mig någon.....

Ingen dans idag, det betyder att jag har suttit här i skolan från tjugo över åtta, och väntar på en 40 minuters lektion i eftermiddag.. Innebär att jag hinner göra en del skolarbete..

Så nu ska jag inte sitta här och dega!

Fin dag idag!


Jag vill ha fram studsmattan!