Jockes jöbb

Bifogar lite bilder från Jockes jobb.
Back to basics.I vår har jag anmält intresse för att börja rida på Göteborgs Fältryttarklubb. Jag ska alltså väcka hästtjejen i mig igen. Behöver verkligen en aktivitet efter jobbet som inte innebär diska, laga mat eller titta på tv, utan som man längtar till.

Gamla härliga minnen dyker upp: En häst som inte vill in i hästkärran, ridlärare som skriker, svettiga hopplektioner, elever som grinar, dryga satar i privatstallet, spiltor (hatar spiltor!), nerlerade hästar, skor som går av, hästar som inte vill gå in, möss i fodertunnan, bajs i nysopade gången.

Ja, det finns självklart många positiva minnen också, som ridlärare Monica, privatlektioner med Monica, sena sommarkkvällar i stallet, varma och gosiga hästar på vintern, hästen Filipp, min häst Bobby, griniga Nina, konstiga Corona, heta Laban, härliga galoppturer över ängar och känslan när man fått över ridskolans vrångaste häst över ett hinder.


Detta ska bli kul!!


Wish-list

Här lämnar jag lite förslag på vad jag önskar mig utav Tomten:

♥ Gosiga tofflor att ha inomhus (ex.fårskinn)
♥ Ansiktsbehandling på Vann (förutsatt att vi åker dit i mellandagarna)
♥ Nummer 2 utav boken Elsas mode utav Sofi Fahrman, alltså den senaste ;)
♥ Grytvantar utav silikon (Milla vet vilka jag menar)
♥ Säsong 3 utav Mad Men
♥ Morgonrock (inte utav frotté)
♥ Skor (kontorsvänliga)
♥ Stekpanna
♥ Ansiktsvatten/fuktmask eller kroppskräm från Beaute Pacifique (se inlägg nedan)Bästa hudlotionDen absolut bästa hudkrämen som jag testat är denna från Beauté Pacifique. Man blir sådär barnsligt mjuk länge efter man smörjt in sig samt att den inte klibbar och går rakt in i huden. Defenitivt prisvärd! Perfekt julklapp till vänninan/mamma/syster/moster! För en 300-lapp är den din och du kan beställa från deras webbshop.

Jag använder mig även utan deras rengöringsmjölk för torr hud, mjukgörande för torr hud och en lermask. Supernöjd med dessa, speciellt cremen för torr hud, då jag med känslig blandhud kan bli extremt torr vintertid.Långhelg

Vi tog spontant ledigt ifrån jobbet i fredags jag & Jocke. En liten sovmorgon och styrde bilen hem mot Åmål med ett litet stopp på jobbet längs vägen innan riktig avfärd. Väl hemma åt vi lunch med mamma&pappa innan vi kvinnor åkte hem till mormor för julpyntande. Kvällen satt vi i de nyinköpta sofforna (fyndade vita härliga, dock använda, soffor åt mam&pap här i Gtb, kostade från början 15000:-, men fick dem för en 1000-lapp) och tittade igenom fotoalbum. Note: Mamma önskar sig nya fotoalbum att lägga in korten i!

Lördag eftermiddag åkte vi hem till Gtb igen för att skynda städa (läs: jag i panik!) innan vi fick besök av Jon, Sofia Warolin (fd. Nilsson) och Malin Andersson. Bakade lite pepparkakor, drack glögg och spelade Rock Band så vi fick kramp i händer och fötter! De gick vidare ut medan jag koste mig med den nyinköpta boxen Life och somnade urskönt i sängen. Upp mitt i natten för att hämta Joakim inne i stan och leta efter ett McDonals som var öppet.

Idag har vi inte varit vidare aktiva förutom en tripp till affären, en power-nap och ännu mera Life. Laddar för en hektisk jobbtid innan jul, men ser fram emot detta!!


Skepp O´hoj i Halmstad 2007.


Christmas 2010

I år har jag tänkt mig att tona ned lite på julklapparna och spara pengar till en härlig New York resa i vår. Självklart ska alla mina nära få julklappar, men jag kommer inte att vara övergenerös. Hannah & Pontus är de som är på topp för mest presenter, för de är barn. så därför ber jag att ni inte köper mig dyra julklappar (låter  som om jag räknat med det, men det gör jag inte!, vill bara notera!)
 
Jocke & Jag har pratat på att inte köpa varandra julklappar, utan ta en natt på Vann Spa i mellandagarna. Låter förfärligt härligt i mina ögon... Vann är suuuper!
 
ska göra en önskelista på saker kan jag tänka mig att önska ändå ;) Men det kommer inte stå häst/bil/tv/dator på den ;)


Snygga kvinnor får döttrar

"Blir det en flicka eller pojke? Det beror på hur snygg mamman är. Det menar brittiska forskare som upptäckt att attraktiva kvinnor oftare föder döttrar." /Aftonbladet.se

Frågan är hur noga denna upptäckt är granskad. Vad säger det om de som fått en son? Eller de som fått både son & dotter? Framför allt de som fött tvillingar med bägge könen!

Detta är en artikel från Aftonbladet.se. Läs mera HÄR.

Vill bara påpeka att min mamma minsann fött 3 döttrar ;)


 
Hittade tyvärr inget kort på oss 3 tillsammans.


RSS 2.0