Haaaa!

En killes berättelse:

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har aldrig heller förstått det där med Venus och Mars.
Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan.

Till exempel:

En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet när hon till sist säger; 'Jag känner inte för det. Jag vill att du bara ska hålla om mig'.

Jag sade; 'VA??!! Vad var det där?!'. Sedan säger hon de ord alla pojkvänner fasar att höra....

'Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man'.
Hon besvarade min frågande min med att säga; 'Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte för vad jag gör för dig i sovrummet?'

När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag.

Nästa dag tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne.

Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort onämnt shoppingcenter.
Jag gick med henne i affärerna där hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg.
 
Hon kunde inte bestämma sig för vilka hon skulle ta, så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till sina nya kläder.
Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen.
Tillåt mig säga..... Hon var så upphetsad! Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset.

Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband när hon inte ens kan spela tennis.
Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa, 'Det går bra älskling'.
Hon var nästan nära sexuell tillfredsställelse av allt shoppande.

Med ett jättestort leende sade hon till sist; 'Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar'. Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade,
'Nej älskling, jag känner inte för det'.

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat 'VA?'.

Jag sade sedan; 'Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund.

Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna'.

Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag; 'Varför kan du inte älska mig som den jag är istället och inte bara för de saker jag köper åt dig?'

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller.

SKICKA DETTA TILL ALLA KARLAR SOM BEHÖVER FÅ SIG ETT SMILE IDAG OCH
TILL ALLA TJEJER SOM HAR HUMOR NOG ATT HANTERA 'SANNINGEN'...


Lekkerstugan!

Fick ett mail från jobbgrannen down the hall! Glöm den röda lekkerstugan med vita knutar, this is the new shit!


image601

Allt kan inte gå vägen.


Fy fasiken!  Jag som var så sugen på att gå på Thomas Järvheden här i Halmstad. Så kollar jag upp det, och visst fan är det så att det är den 7 mars, när jag åker till Stockholm. Damit!

Gaaah!Ute i god tid

Ja, jag må vara ute i god tid, men jag hittar så mycket fina grejer på nätet om dagarna. Möblerna på bilden till höger ska mitt barn ha. SKA HA! Kosta vad det vill.

image600

Tisdag

Min helg i Åmål har varit superskön, förutom när jag var mätt non-stop hela lördagen! Har ett pinsamt stort kak-begär. Och köper man inte hem det själv, får man helt enkelt frossa när man kommer hem ;)

Det är inte mycket tid som blir över när man jobbar 8-17 varje dag. Hann knappt tvätta igår. Lagade mat och städade! Så kommer det antagligen se ut idag med. Dessutom somnade jag gott till Rambo 4.

Riktigt pisstråkit väder här idag med, och smart som jag är tog jag på mig leggings och en vit lång skjorta. MEN!
Ovanpå det tog jag självklart mitt regnställ.

Ursäkta min tråkiga uppdatering!

Livet är gott.

Har precis ätit middag bestående av Sjömansbiff och potatis! Fina bullar det.

Jag är sådär lagom trött, ska kolla igenom "arbetet" en stund innan det blir dusch och sängen. Många intryck och upplevelser man måste sova in. Nya utmaningar imorgon.

Men annars är det nog det jag orkar med just nu, äta sova och jobba. "Välkommen till vuxenlivet!". Tänk att ha barn också, all eloge till er ;)

Så jag får ursäkta för min tråkiga uppdatering! Men visst ska en gammal fisk som jag kunna vänja mig vid detta, och komma tillbaka till mitt "vanliga"  skrivande. :)

Ha en finfin tisdag!

På jobbet


Här sitter jag på jobbet och lyssnar på Mikas Lollipop. Har suttit och övat samtal med en annan kille här på förmiddan. Det sliter hårt på en, och mina hjärnceller får verkligen träningsverk;)
Lunch, och jag har proppat i mig 1 liter Brämhults, fiberbröd och rostade kikärtor. Tog för lite gröt, och glömde salta det, imorse. Men annars är jag nöjd att jag orkar göra gröt till frulle, och att jag framför allt äter det. Är väldigt dålig på frukost!

Nu ska jag fortsätta jöbbe.

So long, my friends!

Här Hannah!Här Hannah, kan man köpa vattenflaskan du vill ha!

image536Im home!


image599
Jag är hemma nu, 10 kg tyngre och en byxstorlek större. Jädrans vad jag har ättit! 

 Imorgon börjar jag jobba. Vi får se om jag klarar mig genom första dagen och om jag får komma tillbaka nästa dag. Jag får försöka helt enkelt. Dessutom ska jag göra gröt till frukost. Nikki som lurat i mig det.

So long!

See ya later, alligator!

image511

Nu sticker jag till Vänersborg för helgen! Ha en trevlig helg och gör inget jag inte skulle göra ;)

Hug! ♥

What?

image594Vart är vägen på väg, när man inte ens ska orka lägga på en ögonskugga? Men visst tusan vore det skoj att prova och se om det funkar..

Kolla in här för fler färger!min familj!

När jag blir lite äldre dvs. om några år, vill jag verkligen ha barn. Om några år kanske även en person som jag är redo. Jag känner inget behov av att "leva mitt liv" innan. Andra vill resa, karriära och partaja innan och som sagt leva livet. Jag tror absolut inte att man går miste om allt det där när man får barn, men visst blir man begränsad. Vissa kanske tror att livet stannar upp lite när man får barn, men det kan ju även tänkas bli tvärtom. Tänk vad man växer som person! Min syster är ett exemplariskt exempel på det..

Vi pratade om vad som vad som kommer bli vår största utmaning i livet häromveckan, älskling och jag. Han kommer att konstruera och räkna på byggnader, så det är förståligt hans utmaning. Allt ska ju hålla!
Min största utmaning, än så länge eftersom jag inte gått ngn längre utbildning och karriärat, tror jag är att bli just mamma.

Jag vill verkligen att folk ska må bra, och då framförallt mitt barn. När man hör och varit med om att barn och ungdomar mått så dåligt att de beslutar att ta sitt eget liv är det värsta en föräldrer kan vara med om. Dessutom ser man inte alltid eller märker att barnet mår dåligt, inget tecken på ett rop om hjälp.

Internet tror jag är en stor bov i det hela. Det och den press på perfektionism som finns på ungdomar idag. De matas hela tiden med retuscherade bilder, reklam för teknikprylar man "måste" ha, kläder osv. De ska helst vara duktiga i skolan och ha stora framgångar inom något intresse.

Vad tänker en kille/tjej när de tror att enda utvägen på ett problem är att avsluta sitt liv? Vad är det som gör att livet inte är värt att leva?

Min boss som jobbar på en skola, hade en elev som tog livet av sig för 2 veckor sen. Gick i nian, duktig på hockey, många kompisar, trevlig och populär kille. Samma sak med mina vänninors vän och min familjs bekantas barn. Helt vanliga ungdomar.

Jag är rädd för att mitt framtida barn ska bli mobbad och retad, och framförallt känna press på sig att vara perfekt.

Men så tänker jag på vad min mamma alltid sa när jag skulle ut och partaja i yngre dar eller göra någonting. "Vad som än händer, vad du än gör, så kan du alltid komma till oss, och det går alltid att lösa. Det finns inget som inte går att lösa. Vad som helst. Det värsta som kan hända är att vi blir arga. Vi älsar dig oavsett". Man tänkte inte så mycket på det då, men jag uppskattar det otroligt mycket nu i efterhand.  

Jag har pratat med mamma när det känts jobbigt eller när jag varit orolig för en vän. Jag pratar med henne när jag är glad och lyrisk över något (en gång pratade jag i 2 timmar om en film jag tyckte om!). Och hon lyssnar alltid. Alltid. Om det så är mitt i natten, eller när hon ska sova för att hon jobbar natt. Hon har alltid ett öra öppet! Hon märker när något inte är bra eller att man behöver prata. Hon ställer ALLTID upp! Hon är stark som en oxe, utan att hon vet om det. Jag förstår inte hur hon orkar allt.. Du är en riktigt ängel!
Man brukar säga att man aldrig ska bli som sin mamma, men jag vill bli minst lika stark och bra som min!

Min pappa, tänk att han har fått stå ut med 3 döttrar. Tänk alla våra bråk om kläder och smink, körningar till dans och ridskola. Upp tidigt på  morgon och jobba till sena kvällen. Det bästa jag visste när jag var liten var att ligga kvar i sängen och kittla pappa på helgerna och leka med hans "Lördags-Godis"-påse och spela Bingolotto ihop. Eller åka skidor. Vi är 3 lyckligt lottade töser som fått så mycket av vår far, när vi förtjänat det. Jag tycker min pappa är guld värd för hans hårda arbete. Pappa ställer alltid också upp! Jag tycker min pappa är en stark och duktig man och världens bästa och det är så mycket man vill ge tillbaka. Dessutom är han riktigt rolig ;)

Mina föräldrar får en att se realistiskt på saker och ting, och att aldrig ge upp eller sluta tro på sig själv! Ni är en förebild, när jag själv får barn och ge er fler barnbarn.

Mina syskon, Camilla och Veronika. Det är egentligen ni som har gjort mig till den jag är, ni har ju alltid varit mina förebilder. Camilla har varit min "mini-mamma" och Veronika har verkligen gjort sin plikt som storasyster och haft koll på mig ;). Vi har bråkat, skrattat och gråtit ihop. Ni har tagit så god hand om mig. Haha, tänk när ni retade mig när jag skulle träffa Jocke första gången, "Mika ska på deeejt!". Att  ni stod ut med mig, som alltid ville vara med, ÖVERALLT. Jag satt tom. och grät när jag inte fick följa mer er til skolan. You two rock my world!

Hannah & Pontus. Ni är som mina egna syskon, och ni kan skina upp den gråaste och tristaste dag! Jag är så stolt över er, och ni är så duktiga!

Joakim. Jag tror inte det finns tillräckligt med plats här för att förklara hur mycket jag älskar dig. Du får mitt hjärta att skina som en sol. Du är pricken över i:et. Den jag alltid drömt om. Du gör mig stark när jag är svag och får mig att skratta när jag är arg/ledsen. Bullen.

Vänner. Emelie och Elin. Ni finns alltid där, och det är det viktigaste som vän. Önskar att jag kunde träffa er oftare :) Men aldrig att vi glömmer Skövde och Gyllene Tider!

Jag vill tacka mina föräldrar, syskon med respektive och familj, Joakim och nära vänner för att jag är nöjd  och stolt för den person jag är och hur jag ser ut!  Det är ni som får mig att vilja leva ett långt och lyckligt liv, ni är min inspiration!

Ha en trevlig alla hjärtans dag! Älskar er..


My man

image593

Du är min bästa vän och själsfrände. Ställer alltid upp och gör en aldrig besviken.
Du är min inspiration och hjälte.

I love you.

Du och jag, Jocke. Du och jag.

SF = SamboFritt

När det är onsdag och det vankas fest för my baby, passar jag på att ha SF = SamboFritt. Jag beter mig så som jag vill, eller som jag verkligen, verkligen är:

- Släpper ut magen.
- skiter i att knäppa byxan 
- rapar högt och äckligt
-Pruttar när jag känner för det.
- petar näsan
- säger dumma skämt och skrattar högt åt mig själv
- låser inte toalettdörren, eller ännu värre, stänger inte dörren.
- Pratar med mig själv, som om jag vore 2 pers.
- Äter gottgott. Kladdkaka på menyn ikväll. 
- Grisar ner!

Detta är ju förbenat gött! Och innerst inne tror jag vareviga tjej beter sig som svin när de är ensamma. Eller är det inte så tjejer? Annars gör jag nog allt utom punkt 4, 5, 7 vanligvis.. Tji på mig.

Jag tycker om att skämta, skratta och ha roligt.  Jag tror det är därför han älskar mig, my baby!


Här ska njutas!

image592

Ska njuta och skrota de sista dagarna här! Jobba lite ikväll, men annars ska jag skrota runt. Mitt första projekt är garderoben som inte alls är i ordning.
Valentine imorgon, och då är det jag som står för middag och bakelse. Finns så många fina bagerier här, och ALLT ser ju så jäkla gott ut.

Vad hittar ni på idag?

Fina böcker

image589image590image591

Jag diggar Leila helt. Hon är som en fräsch tulpanbukett en grå höstdag! Dessutom är jag sugen på Två systrars söta. Kokböcker ska vara fina på framsidan, så de kan stå framme. Jag skulle behöva någon bra kokbock att ersätta hemkunskaps boken med på tavelhyllan i köket. Den är dessutom Millas! :)

Fashion against aids

image587
Timbaland är min stora idol, och när han designa en "tisha" för H&M aids-kampanj var det ju givet. En vit till mig och en svart till J. Ni kan kalla oss Piff&Puff!

Lindex

image584image585
Såg detta på en modell i en tidning, och det var otroligt stilrent och vackert!

image586
Varför dölja sina höfter?!


Förnitjör!

image580

image582
image583

Fint, konstigt och nödvändigt!

Que?

image579
Jocke blev lite surpriced när hans tidning damp ner på golvet! Framtid och Åmål i en mening. Kant beliv it!
De på bilden har med artikeln att göra.

Min familj!

image578

Har använt Dermalogica i en vecka nu exakt, och jag är så förbannat nöjd!
Nästan lika nöjd som Jessica Simpson som gör reklam för Clear-active.

Tojlett!

image575image576
Jag är så fruktansärt trött och äcklad av den blå färgen som de innan har valt att måla i badrummet. Att spegelskåpet är från 50-talet, är pricken över i:et. Jag SKA måla om! Och jag SKA ha ett nytt skåp! Skåpet ovan skulle passa perfekt, då vi har en likadan hylla till. Men huvudfrågan är: vad ska badrummet ha för färg? Kan man ha fondvägg i badrum?
image577

Remember this?


Kevin Lyttle - Turn me on

balcony

image574

Söndag


image573
Det blev ingen löpturigår. Haha, Jag ville springa själv, men fick köra runt på herrn i huset till Max och Ica istället. Jag tog ett Low Carb-mål (dvs. burgare, ost och tomat med stora salladsblad som bröd) för att vara nyttig. Sen snodde jag några pommes oxå! :)
Vi skulle laga fläskfilé till kvällen var det tänkt, men vi blev bjudna på tacos hos Martin&Emelie. Jag har inte varit i deras nya lägenhet, och den var riiktigt fin. Högt som attan i tak och tjusigt inreden. Vi tittade på Melodifestialen, som hade ett riktigt dåligt start-fält! Face -84, I love europe. Behöver jag säga mer? Sen spelade vi Alias, och jag har aldrig varit riktigt bra på sällskapsspel, men tjejerna vann! :)
Hem och sova sen! Jag drömmer ofta att jag är i en stor aula och ska gå upp och sätta mig, men trapporna är så branta, att man nästan får klättra upp och jag är rädd för att ramla ner. Konstigt!

Running

image572

Jag funderar seriöst på att klä på mig träningskläder, ta bilen till Östra Stranden och springa. Solen skiner och mitt humör är på topp. Allt som behövs är lite breakost/frulle/frukost. Så får det nog bli. Får hoppas att havet har tryckt ihop sanden ordentligt så jag inte får det jobbigt.

Glans i Stockholm Live


Fredda spelar tennis med farsan.- Näe, pappa lilla, nu går faktiskt poängen över till mig. Och, då har vi 6-0, 6-0, 5-0 och det är min serv.
Ja, jag tycker du verkar lite däven idag du. Borde kanske slå en liten lov förbi Dr Dängroth så att han får ta en titt på dig. Du kan hälsa från mig, jag känner han mycket väl. Uunderbar människa.
PASS PÅ, NYA BOLLAR!
15-0.
 Ja, du måste ner lite mer i din backhand. Du får inte slöa till här. Jag tycker hela samhället är så nerslöat nu för tiden, och det är ju tråkigt. Man måste ju kämpa lite, det har du ju själv sagt pappa. Och vi har ju slagit vad om ett låda pinns.
Så, hopp i form. PASS PÅ!
30-0.
Inte så tokigt.
Hur är det han brukar säga Dinkelspiel. Man får inte vara slö, för då blir man dö. Haha!
PASS PÅ!
40-0.
Så här i matcboll, skulle jag vilja citera en bekant på jobbet, jag känner han mycket väl, han brukar säga: Se aldrig bakåt, känn aldrig innåt, var alltid uppåt.
PASS PÅ!

möte med Fam.Svensson ang. Millas present.DEL 2

- Ja, annars skulle man kunna göra en sagoprinsessa också i marsipan med rosa underbyxor i crepepapper som krusar sig, och når man rör lite vid den så kommer det fågelsång sådär mystiskt, som man inte hör riktigt, för det blir svart. Eller något sånt, jag vet inte.. (Maria)

- Jaa, det är ju en väldigt intelligent present. (Fredrik)

Nikki ställer sig upp från stolen och harklar fram.

- Thank you for the music, for the songs Im singing. Thank you for al the joy its bringing. Who can live without it, Im askin all on the streets, all that I meet och.. I just say, thank you for the music, for bringing it to me. (Nikki)

- Ja, ska vi klubba det då? (Fredrik)

- Nej, jag tycker inte att hon ska få en present. Jag tycker hon ska ha ett straff! (Mika)

- Ja, men det är väl bra, att ge bort ett straff i present. Och det är så oväntat oxå. Låt oss se vad det finns för straff.(Fredrik)

-Straff. (Nikki)

SLUT.

MusikvideoLykke Li - Little bit

Dr.Addison


image571

Den 28 feb. kommer Addison med sin Spin-off serie Private Practice i tv4. Konstigt, eftersom Greys Anatomy har visats i 5:an. Jag har redan sett första avsnittet, och hon är sådär jobbigt snygg heeela tiden!

Gyllene ting

image570
Jag vill ha det vita! ¢¾

Lovely fredag

image569

Man gillar läget när man redan gjort sin del av hemmaarbetet, och en sambo kliver in genom dörren och ställer sig framför spisen. Att dessutom Titanic visas på kanal 3 imorgon kväll gör inte saken sämre.
Lite godis i en skål på bordet, och dagen är Komplett!

Filmtips för helgen!

Tittar ju som sagt väldigt mycket på film, och tänkte ge er lite tips till en helg i soffan:


image568
En mycket spännande film med snyggingen Nicole Kidman och Bond-hunken Daniel Craig. Ett virus kommer från rymden, och så småningom börjar människor bete sig konstigt. Daniel spelar läkare och Nicole är Psykatiker som inser att något inte stämmer med hennes patienter och folk omkring henne.
 Rekommenderar verkligen denna filmen, om man gillar lite småscary filmer med lite tänk...image567
The Kingdom
En film alla måste se någon gång. Handlar om självmordsbombare bland ett amerikanskt kolloni i Saudiarabien. Ett gäng U.S goverment anställda får tillstånd att åka dit och få tag på de skyldiga med hjälp av polisen. Med skådespelare som Jennifer Garner och Jamie Foxx.
Bra film med lagom mycket action. En typisk amerikansk rulle :)


fredflare.com

image560
En sida fylld med godsaker! ¢¾

möte med Fam.Svensson ang. Millas present.


- Jag var en liten sväng förbi Dr Dängroth här på förmiddan för att höra om det var något som skulle opereras bort innan semestern, men han var så skeptisk så.. Underbar människa, känner honom också. (Fredrik)

- Det är så här att chefen, syster alltså, hon är oerhört mycket chef. Hon fyller 30 år, twenty plus ten. Då menar jag att vi snackar Birthsday , we are going to give the guy a present. Ok. Present. (Nikki)

-Ja, jag tycker det skulle vara roligt att ge en fantasipresent sådär, regnbågens alla färger. Så skulle man kunna lägga den i lite skär bomull med guldkanter, så kanske man skulle han några änglar ovanpå som sjunger. Och sen kanske det kunde bli mörkt så man inte såg presenten, eller jag vet inte.. (Maria)

- Ja, jag tycker om bullar. (Marika)

- Hey, hey, hey. Hold your horses. Jag menar, snackar vi present här, eller snackar vi present. Och då menar jag, present. Thats not my kind of cup of tea you know. Tea. (Nikki)

- När jag tänker på bulle, så får jag som en fantasiidé sådär. Jag tänker att man kanske kan gå in i bullen, och så är där en teaterföreställning med konstiga djur, som man får klappa. Och så är där kanske en lampa, som man inte ser. Och så blir det svart. Eller jag vet inte. (Maria)

- Jag skulle bara säga det att jag känner mina föräldrar vääldigt väl. Var bara det jag skulle säga. Ja, ska vi bestämma oss för denna bullen då eller? (Fredrik)

- Nej, jag tycker inte hon ska få en bulle. Hon kan bli mätt. (Mika)

- Im sorry, jag säger bara det, Im very sorry. But its a fire going on in here. I am, jag är väldigt confused. Är det inte dags att vi plockar fram hjärncellerna nu? Det här med bulle. Exuse me men det är faktiskt för dumt. Silly. (Nikki)

Slut del 1.Jag har blivit med......!!!

image558

.. lugg! Fick för mig igår kväll att lugg skulle sitta fint i pannan, så där sitter den nu. 120:- blev det för kalaset.
OCH har äntligen fått mig en almanacka.. Det enda jag behöver nu är en ny mascara.
 Sen är jag nog helt satisfied!


YEES!

image557

Godnattfilmen för dagen blir.... trumvirvel.... YRROL! Skulle ladda ner någon film och får se att den låg uppe for free och är i riktigt dvd-format med rätt meny. Yes!!

Har bakat som en dåre idag. Muffins och snickers. Skulle agera Housewife och göra muffins med rosa garnityr, men det smakade skit, så nu står det muffins på diskbänken och dör bort.. Tror ni fåglar vågar äta?
Om jag får som jag vill..Jag ska helt klart bo på landet i framtiden. Mina barn ska ha en gräsmatta där de kan leka, hoppa i vattenspridare och vi vuxna kan ha volleyboll/brännbolls-fester. Jag vill ha ett stall med plats för 2-3 hästar, mina hundar ska kunna gå lösa och jag vill inte oroa mig för att barnen ska bli överkörda om jag inte har 100% koll på dem. Jag vill ha ett stort garage, där min "gubbe" kan ha sina verktyg snyggt och prydligt.
Jag gillar hus med det där lilla extra, min mor vill tex. gärna ha ett torn på sitt hus. Att få renovera ett sekelskiftshus vore ju toppen, för de har "rätt" form, men det är ju rätt gammalt.
Här får ni lite ögongodis i form av hus!


Film vareviga dag!

image549

Det är faktiskt som så att vi tittar på en film varje kväll innan vi somnar. Det har blivit mer eller mindre en lag. Men så lägger vi oss relativt tidigt. Igår blev det Bee Movie, men jag hade redan försökt se den en gång innan. Den uppfyllde inte mina förväntningar.

Alldeles strax är det Alien vs. Predator som står på tur. Hockeykväll först ;)

En annan film jag kan rekommendera är I am Legend, som vi faktiskt tittade på efter midnatt på nyår. Tråkigt och tvärt slut, men helt klart Godkänd.
Eller varför inte Yrrol?


Jag behöver struktur!

image548

Jag behöver en kalender!! Brukar vara så flitig att skaffa en ny varje år, men har totalt glömt. Nu har jag bara ett block där jag skriver ner allt vktigt.. Funkar inte i längden! Här kan man göra en personlig almanacka för 275:-. Lite dyrt tycker jag. Finns många fina för under 100-lappen..

Kiss-rysningar

Jag sitter här i fåtöljen och trotsar min kropps vilja att urinera. Då får man rysningar ibland! Har så mycket i huvudet nu som jag inte vill riskera tappa om jag vandrar till toaletten.


Fick mitt Dermalogica-kit idag. Tur det, jag hade en ohyggligt dålig hy-dag igår och idag. Det finns så mycket produkter jag vill ha.  Som tex. ett mineral salt, som man kan ha i badet som sägs vara bra för personer med psoriasis och eksem.

Men, jag har faktiskt gjort en ny beställning, kitet håller inte länge.

- Super rich repair.
- Multivitamin power recovery masque

Får duga med en förhoppningsvis suverän mjukgöringscreme och vitamin-mask denna gången. Det är som sagt inte billigt, men kom undan för 600:- för de här 2 produkterna. Bara ansiktscremen kostar minst 600:- och masken ca 300:-. Nästa gång får det bli rengöring och exfoliering.
image546image547Fick ett samtal igår från en lärare i Laholm. Ska vara danslärare den 5 mars då de har ngn slags fritidsdag. Jag tackade ju såklart ja, och ska sätta mig och fundera på hur mkt jag kostar för sisådär 2 timmar. 500:-/tim exkl. bensin maybe. haha!Nu har jag rysningar var tredje sekund. Tror jag trots allt måste släppa allt (Ja, inte här i fåtöljen förstås) och gå på tjotta!  

H&M, igen.

Denna toppen som jag har på kortet tänkte jag köpa tillsammans med kjolen förra året, men tyckte att 198:- för en sladdrig top var dyrt. Så hittade jag den för 98:-, och helt plötsligt var den värt det. Var tvungen att testa en effekt jag tydligen hade på mobilen.. Ja, bilden längst ner vill säga. OCH, jag tror det bestämt att det var denna kjolen jag såg "snobbig" ut i ;) Emelie, känn dig inte träffad! =P ♥

image544
image545


H&M-skjorta

Beställde denna randiga skjortan för ett tag sen. Kanske inte världens bästa passform (om man inte vill ha en puffig nederdel), men den duger i krig. ♦

image541
image543


Lördag

image540


Igår kom jag inte på något att göra. Förutom att åka och köpa en flaska vin. Och ost & kex. Det visade sig att jag inte alls var sugen på vin, så försökte mig på bartender-grejen, med Absolut Päron och billig fruktsoda. Mjaee!
Så det står nu en flaska vitt vin på tv-bordet och blir förstört. Jag VISSTE att jag skulle köpt "Freddans" vin. Så blir det när man är kaxig nog och står och tror sig få smaken i munnen bara genom att läsa innehållet.
Inte ens President-osten var god. Det gäller nog att vakna på smaklökarnas sida!

Skulle göra "annorlunda" tacos igår också. Hur tror ni det gick? Det slutade i den gamla fällan, förutom små mini-kuber och liiite av en annan krydda i färsen ;) Sooo different!

MEN IDAG....
Så vaknar hjärtat, smyger ur rummet (sköööönt, då kan jag somna om, tänkte jag) men kommer tillbaka en minut senare och studsar ner i sängen bredvid mig. "Ska vi åka och kolla på hockey?". Efter en tids funderade sa jag ja.
Så vi åkte först till hans morbror i Göteborg och åt en fullkomligt utsökt middag. Ska ringa och fråga efter receptet. Sen till Scandinavium för att titta på Frölunda-Skellefteå. Kruxet var ju att hitta parkering, eftersom det är Båtmässa. Tillslut fann vi en, och vi satte ner våra rumpor på läktaren 30 sek efter nedsläpp.  Inte så pjåkigt!  Till en början bra första period, tappade men kom igen i andra och tredje perioden. De vann med 4-2!! Och så självklart ett kaxigt meddelande till pappsen. Som alltid kontrar tillbaka.. Fyy..

Så här sitter man i fåtöljen med fötterna i soffan och njuter av lördagen. Den blev inte så dum ändå!Robyn & Snoop Doggy Doooog!

image539

I bilen till Scandinavium idag kom denna låten upp i radion.
I loooove Robyn! Hade jag fått välja någon att vara för en dag, skulle det vara hon. Hon hjälper Brittans hemska stämma och jobbar nu med Snoop! I like it... ALOT!
Sen gör hon musik helt i min smak. Tänk bara på With every heartbeat, Handle me, Be mine och Konichiwa Bitches. Som J sa, hade hon varit Amerikanska, hade hon varit riktigt känd. Ja, Timbaland (en annan favvo!) kan nog få konkurrens ;)
Hennes röst är som finaste silke.. :)
Var det ett frieri?!
Dålig kvalité, men meningen är att ni ska lyssna. Snoop har aldrig varit drop-dead georgeus!


Sex and the City-fan!

image538


Ni där ute som ääälskar Sex and the City, här finns nu en filmtrailer till den kommande filmen. Själv är jag alldeles för kritisk ("men, vilka i-landsproblem de har". "vem faen lever så?") för, egentligen allt som visas på tv, den. Men, jag tittar gärna på serien, fast har inget begär gällande den. Då kan vi snacka om Greys Anatomy istället. Egentligen same shit där, "så gör man inte på en akut"/"haha, smaaart" osv.

Värst är jag i filmer. Där hittar jag fel hela tiden, tex. saker de glömt/inte tänkt på. Som i sista Beck-filmen. Där hänger det bilder på  polis-chefen liggandes på golvet skjuten vid deras långbord. MEN, vem skulle ha hunnit tagit de bilderna? Prio ett är ju att ambulansen kommer och tar hand om henne, inte att kriminal tekniska ska ta bilder på henne när hon ligger och förblöder. Haaa..

Fredaaa!

image537

Som ni vet är det Fredag. Lugnet efter stormen har lagt sig. Sjäälvklart var vi tvugna att att åka och handla mitt i skiten, och Hej vad det blåste! Detta firades med varsin gigantisk-semla, som efter halva bara växte i munnen.

Jag ska sola strax (vi bor skiiitnära Meddo som har drop-in solarium) och komma på något vi kan hitta på idag. Det är min uppgift. Det och lägga in kläderna i garderoben.

TJOFLÖÖÖJT!


RSS 2.0