From Tokyo with love

 

Min kollega var på kontoret i Tokyo när jordbävning och tsunami inträffade för några veckor sedan. Hon klarade sig fint, men hon berättade om en riktigt läskig upplevelse.
Med sig hem hade hon med små presenter till oss 3 på Group Marketing. Vad ser ni ovan. En liten samlarfigur som jag antar heter Sonny Angel. Finns med olika "toppingar" eller "hattar", ex. kaninöron, jordgubbe, får, gris, ko, giraff.. Alternativen är många. Men hur söt är inte denna?! Den pryder nu mitt skrivbord på jobbet.
Skulle åka till Elin förra veckan strax innan 18, och hamnade i "Volvo-kön", dvs. alla Volvo-arbetare som är på väg ifrån fabriken i Torslanda. Tips! Bo hellre på Hisingen och jobba utanför, än tvärtom. en rutt som normalt tar 5-8 min, tog 30 min. Ni ser ju vad fort det går!!
Jag har köpt mig nya gym-dojjor. Och i måndags var det dubbelpremiär på Body-pump passet. Mina nya skor, OCH Joakim Kinander ;)
V har nu bokat alla flyg NY esan i maj. Vi flyger först från Landvetter-Arlanda, sedan direktflyg Arlanda-New York, och samma rutt hemåt. 27 dagar kvar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0