Älskade Ernst..

Efter antal program med Sommar med Ernst, börjar saker "tala" till mig och jag söker efter saker och dofter som skapar minnen. Jag är på jakt efter "fräschet likt ett par nyborstade barntänder''.

Jag har börjat förstå vad han egentligen menar, den där Ernst. Och jag har bilden så klar i huvudet. Var sak ska få tala för sig själv. Liksom. Typ. 

Gammalt ska möta nytt. Nya material möta gamla. 

Bilden nedanför visar en tapet som jag tycker ser "krispigt" fräsch ut. Den tänker jag mig som fondvägg i Galtvikens sovrum. Det kommer att likna bild nr.2 på tapeten ganska mkt, då vi har liggande vit panel på höger sida, precis som på bilden. Mot fondväggen ska en säng stå tillsammans med mina sedan tidigare sängbord från Ikea. En fluffig,romantisk vitbäddad säng kontra en stol utav plexiglas. En vit gungstol med grått fårskinnspäls kontra en industrilampa i rostad stål. En pall i vitt skinn nedanför sängen kontra en fluffig varm matta. Do you feel me?! 

Fiffig som jag är, har jag sparat en bit utav den gamla tapeten (som faktiskt var rätt söt, men gammal) för att rama in. Det plus en massa härliga gamla saker som gamla böcker, 50-tals radio, bilder, fotogenlampor. 
 
 


Allt kommer ifrån Ikea, förutom sista bilden som är en Kartell Ghost. Tapeten är från Boråstapeter - Moment VII.
Kommentarer
Postat av: msv

Smaken är ju bekant som "baken" delad, så jag skulle nog tröttna ganska fort på jusst DEN tapeten.

Men, jag förstår ditt "tänk".

Den genomskinliga plaststolen hade vi på vårt hotellrum i Stockholm. Finare att titta på än att sitta i.

2010-08-28 @ 04:13:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0