Det finns en första gång för alla.

Idag är jag på lite bättre humör. Dock. Fick min första, vad jag tror, migrän förrut. Det började flimra lite lätt för ögonen när jag titade på tv, och jag såg inte allt helt 100. Sen kom huvudvärken. Och djisses vad det smärtade!! Försökte gosa ner mig i soffan, men insåg att en varm dusch vore bättre. Och det var det.. Fick springa ut med soporna, för så som de luktade gav de mig kvällningar. Uäääcckk..

Har köpt Oreos (nåväl, redan käkat upp de!) och Maroabou Amigo, laddat ner Slumdog Millionare och Defiance (tydligen en second ww-film). Överlever en kväll till!

Jag tycker det är tyst i min telefon (förutom Elin som skickar sådana gulliga ord!). Jocke är i skogen, och min familj, JA, VAD GÖR NI FÖR NÅGOT??!!

Guuud vad jag längtar till påsk! Då är den värsta skiten över. Dagen efter vår mf-tenta, åker vi till Tylöbäck för en 2-dagars JAZZ-kurs. En slags chef/ledarutbildning. OCH, en mindre bok och uppgifter ska vara utläst tills dess. Men, de säger att kursen är bra, så jag hoppas på det bästa.

Jag yogade 1 ½ h igår med Blossom här hemma. Det är riktigt skönt att få sträcka ut kroppen! Tänk om Jocke hade kommit in genom dörren när jag låg på rygg med rumpan i vädret och fötterna på golvet framför huvudet. Min plan var att springa ikväll, men vågar inte med denna huvudvärk. För jag har väl berättat att mina ögon INTE svullnade upp när jag var ute i onsdags på löptur? Kletade in receptfri kortison runt ögonen innan, och var helt symtonfri efteråt. Jag var såååååå glad!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

ROLIGT att läsa att du kunde jogga utan uppsvälda ögon.



TRÅKIGT att du fått huvudvärk, men det kanske beror på allt TV tittande och för lite läxläsning.



FRISK LUFT är aldrig fel, sa hon som helt ballat ur med hundpromenaderna nu när Lennart är hemma.



IMPONERANDE att du kan yoga.



OM DU SAKNAR OSS lyft luren bara, eller så kunde du kanske ha åkt med hem! Rummet står utkylt o klart,(har bara några säckar kläder, och vår "gamla"sänggavel där inne.) Ja,, vi har faktiskt bytt säng redan, inte dåligt va?

2009-03-22 @ 10:49:18
Postat av: msv

Lite pengar på banken.

2009-03-22 @ 10:50:52
Postat av: Nikki

Vi andra i din familj jobbar för att få pengar! Vad gör Mika...jo, hon yogar och laddar ner filmer olagligt och bara päser!!!! Det är vad hon gör! Jag till exempel har jobbat hela helgen. Mmmm, det är allt synd om mig du!



Närå...bara skoja!! Ha ha...sicken humor...



OCH som mor skrev..varför åkte du inte med hem? Samanta och Wilma hade blivit jätteglada att få sova i din säng!

2009-03-22 @ 19:31:26
Postat av: Marika Svensson

Du har så rätt syster, jag lever ett lyxliv, eller hemmafru liv. Yoga och underhållning när jag vill!



Jag åkte inte hem för tentan, som jag ignorerar. Men, den som väntar på något gott...;)..blir sällan fet.



BY THE WAY: ska ni med till Vikenborg? Ni gjorde ju en sådan trevlig sen entré sist!!!!!







2009-03-22 @ 20:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0