Changeling




Jag ska ha en kväll för mig själv ikväll. Något gott att äta och titta på Changeling med Angelina Jolie. Rensa/städa garderoben. Ja, jag är ju ledig så kvällen är ung!
Jag är sugen på nyttig mat idag! Nåväl, så onyttigt brukar jag inte äta, men något som ger energi och vitaminer. Fruktsallad? Delicatoboll? ;)

Jag återkommer med att berätta om Changeling är värd att se :)

Kommentarer
Postat av: Nikki

Tja



Det är för JÄVLIGT!!! Det ska du veta...börja aldrig jobba inom vården på vintertid när de har magsjukan! Och det ska jag säga dig, lillasyster, att...magsjuka...det har de på min avdelning! Allihopa!!!! Även personalen!

Så där står Veronika och ska läras upp på sitt nya jobb, som egentligen inte vill ha, men eftersom det inte finns personal, så får hon visst redan gå ut och jobba precis som vanligt! Jag hittar ju INGENTING på den avdleningen...jag hittar ju knappt dit!!!!!!!! Så det där med inskolning blev det inget utav! Jag började min första dag med ett dödsfall...jaja...varför inte g¨ut hårt och trappa ner sen!?

Men nej...detta är nog inget för mig! Jag vill ha mina gyn-patienter där det är både kirurgi och onkologi! Där trivs jag bäst!

Tur jag bara har detta vikariat till sista mars, för sen bär det nog av neråt igen om inte F kan få sin jvla tumme ur och närma sig Karlstad!

Men då har jag prövat detta iaf...

Jag bor just nu hos Hanna, gammal klasskamrat..aka nurse, i hennes enorma 300 kvm stora hus!!! Här skulle jag trivas...



Well well...det var väl det hele...

Själv då????

2009-01-21 @ 18:51:14
Postat av: Marika

Nikki:

Ja, vi tog ju detta över telefonen! Bara du gör det som känns roligt. På en föreläsning förra veckan kom vi fram till att ett jobb måste vara roligt(bla.) Du spenderar 8 timmar om din dag som är på 24 timmar på jobbet. Kanske 10 tim med resande till/från. Kan man inte kräva då att jobbet ska kännas kul? Det är dumt att göra något tråkigt:)



Jovars, har precis tittat på Changeling. Bra, men inget WOW WOW! Som typ Forest Guuump!

2009-01-21 @ 22:32:56
URL: http://marikasvensson.blogg
Postat av: Jocke

Jag har en berguv i huvudet.

2009-01-22 @ 15:01:05
Postat av: Nikki

Jockan...vi vet!!

2009-01-22 @ 21:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0