Samma men ändå olika

image506image507

Nu undrar jag följande. Varför känns bild 1 helt okej och tom. vacker, medan den känns som att bild 2 har som syfte att kåta upp osjälvsäkra pojkar. Gisele har inte ens några kläder på sig, medan Natacha iaf har en bikini, som så många tjejer faktiskt har på sig, när de badar.

Är det så för att jag vet att Gisele är "fashion"-modell och Natacha glamour-modell? Eller är det helt enkelt brösten och oljan på hennes kropp? Hade de bytt med varandra, hade bild 2 fortfarande varit sexig, men på ett helt mer okej sätt. Tänker, tänker, tänker.. Fn, visst är det brösten?

Tuttar, tuttar, tuttar. Varför är de så hatade men samtidigt så extremt älskade? Varför bryr vi (Ja, tjejer bryr sig oxå) oss? Det är 2 köttstycken med lite muskler och fett i, som har till syfte att föda hungriga spädbarn.  Vad är egentligen fascinationen med 2 köttstycken, helst fasta och runda men helst med ett naturligt utseende. Vad är det med män och runda saker? Fotbollen är rund, hockeypucken och ölburken är rund (oppifrån sett)och rumporna ska vara runda.

Runt, runt. runt. Är de rädda för att fastna i ett hörn eller?

Nu finns det ju män som tycker mindre är bättre också, så jag drar inte alla över samma kam. Jag är varken för eller emot bröst. Jag har ju egna. Men jag tycker det är konstigt att man tänker som man gör, när allt kommer omkring..



Kommentarer
Postat av: msv

Det var väldigt vad man har blivit "djup" då.
Men,du har nog rätt.
Du får ta en djupare diskussion med din sambo för att få en killes åsikt om detta "viktiga" ämne.
Själv har jag aldrig förstått hur man frivilligt vill skaffa sig "stora meloner".Men det beror nog på att vi kvinnor som har större byst vet hur det är.

2008-01-12 @ 21:50:38
Postat av: Marika

Haha, jag vet nog redan hans resunemang!
Näe, inte jag heller. Man kan ju förstora, men gärna så att det ser naturligt ut! Fast det är ju inte mitt problem, och kommer nog aldrig få det problemet heller ;)

2008-01-12 @ 22:18:11
Postat av: Nathalie

Första bilden är jättevacker tycker jag, mer som ett konstverk. Andra bilden är bara en pose, en kropp. Oljan, färgerna och posen är det som gör den bilden mer "porrig" eller vad man ska säga. Det enda man ser är en kropp, på gisele-bilden ser man vatten och det är vackert :) Typ så ;P Vad gäller bröst så förstår inte jag heller men hellre att dom gillar dom än inte. Har en killkompis som är gay och han äcklas av bröst... :/

2008-01-15 @ 19:55:42
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se
Postat av: Marika

Nathalie: Det är så sant som du säger! Alla gillar inte bröst, men skönt att de mesta killar gillar dem iaf. Vad hade vi gjort om inte någon kille hade attraherats av bröst?!
Sen verkar det som att "melon"-brösten sakta men säkert börjar tina bort, Gynning har tagit bort dem och Natascha är väl på väg..

2008-01-15 @ 20:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0