måndag

Igår var faktiskt jag & J ute och gick, i jakt efter korv med bröd. I 2 timmar var vi ute i solen, vandrade längs Nissan och kikade på båtar. Hemma gjorde jag en fruktsallad! Försöker vara nyttig.. :) Han trampade i hundbajs vid slottet! haha!

Har precis varit och solat en stund, närmare sagt 10 minuter. Var himla skönt och ska försöka komma iväg en gång till denna veckan, kändes som det gjorde lite nytta för mig.

Well, my ladies, vad ska ni göra idag?!


Kommentarer
Postat av: Milla

Hallå!
Hur mår ni där nere? här är det bara bra.Träning för hela familjen den här veckan.Pontus har som vanligt 3 hockeyträningar+match på söndag(tror jag det var)fotboll på lördag, men han tycker det är roligt med dessa träningar, jag tvingar honom inte. (Hahaha, den var bra). Hannah börjar fotbollskolan på onsdag, om hon vågar.Väntar även på svar på dansen som började i söndags.Så var jag och Håkan är den här veckan är inte så svårt att lista ut inte hemma iallafall.
Puss o kram Milla

2008-01-28 @ 15:23:41
Postat av: Marika

Tur ni inte har 3 kids, det hör jag det! Hon vågar allt, man måste gå dit minst 2 ggr, annars gills det inte. De vet ju vad det handlar om andra gången! Men Milla, man kan även ringa dansen, annars missar hon ju allt!
Jag funderar på att fixa remiss till hud,jag blir ju inte bättre. Lr ja, det går upp och ner! Jag vill ha vår & sommar nu, det gör susen! KRAM

2008-01-28 @ 16:11:36
Postat av: Anonym

Hej gumman! Nu hittade man dig också, först emelie o sen dig haha, vilken lyckodag! :D

Hur är det med dig+Det är waaaaaay too länge sen vi sågs!! Fan du bor väl i halmstad väl, får ju fan pallra oss til varann nån gång!! Hoppas du har de bra!! ta hand om dig gumms!

Puss puss!!

2008-01-28 @ 21:14:30
URL: http://ticktackticktack.blogg.se
Postat av: msv

JA, jag sitter på jobbet igen. Alltid lättare att skriva därifrån då det går snabbare att komma in på i.net där. Slavar fram till 24.00.
Helgen vet jag också var jag skall tillbringa. På jobbet förstås.

2008-01-29 @ 17:59:42
Postat av: Marika

Msv: Pappa sa att du jobbade kvällen nyss. You go girl!

2008-01-29 @ 18:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0