Vårruset

image657


Den 5 maj ska jag och mina tjejkollegor + en "nykomling" gå/skutta/springa VårRuset här i Halmstad. 5 km är inte mycket för världen, men det kan bli en otroligt trevlig kväll med härliga jobbarkompisar. Inte att förglömma picknicken! ;)
Ett steg närmre beach 2015. Eller 5 km rättare sagt...

Kommentarer
Postat av: Nikki

Japp..då var det min tur! Imorse kom snickaren ocj plingade på dörren prick 07.00 och satte igång att riva väggarna i duschen! Det har ju gått o blivit fuktskador på väggjäveln i duschen!
Duktig som jag är kunde jag ju somna om mitt i allt buller och bång, men när jag gick upp vid 10-tiden stod det 4 okända människor i mitt hem och pratade om hur allavrlig fuktskadan egentligen var och började fråga mig om jag har någonstans att duscha eller så de närmaste veckorna!!!!
Än så länge har vi kvar toa´letten iaf.

Så nu står det en fläkt med fullt ös och slukar el av oss!! Duscha får jag la göra nån annandag!!

Och ja..jag jobbade hela helgen, och vilka helvetes helg det var också! jag kände för att ge upp och gå hem efter en halvtimme!!! men...jag kom igenom det också! Mååånga erfarenheter rikare!
Man kan även säga att man lär av sina misstag!

Jobbar dock nu till helgen igen...
men vi kan väl ses nångång i juni, för då är jag ledig!

Slösa nu inte bort alla pengar du har på nya kläder tösen...jag som jag...ju mindre pengar du har, desto mer slösar jag!

Kram

2008-04-15 @ 05:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0