Gahh!

Haft en skön långledig helg från skolan. Dagarna i Göteborg med klassen var rolig. Shoppade inte ett dyft av det jag skulle ha (bikini, short, linne), utan kom hem med :

-en grå gina-tricot kofta med guldknappar
-ett gult linne med lite söta brodyrer på
-ett halsband (som jag dessvärre hade sönder redan på söndag kväll när jag skulle slänga soporna)
- solglasögon!
- vita snoddar
- underkläder (alltid!)

Ja, så jag kan ju sammanfatta att jag slängde dryga elvahundra på ingenting! köpte en massa god mat och cider innan teatern, så jag peppar på att det var det som drog iväg. Prövade himla söta bikinisar på h&m och könde att den turkosa med bruna blombrodyrer på, är min! Känslan försvann troligen, för här sitter jag, med dryga 3 veckor kvar till bulgarien, utan bikini! Prövade ett par guldiga ballerinaskor på Din Sko, men de står kvar i hyllan. Förstår inte hur jag tänker!
Fixar sig antagligen, åker gratis tåg till k-stad så :P

Vi var på besök i den Judiska församlingen. Roligare än jag trodde! Killarna fick ha kippa :P
Jobbigast var när jag fick ett skrattanfall som jag fick kämpa in i benmärgen av att hålla inne, när Krave gör bort sig genom att gå upp på "podiet" och senare tappa kippen. Det var kul då iaf!
Det pinsamma var att jag har vääääldig dålig koll på allt inom kristendomen (haha!). På något vis måste ju Jesus ha känt Jultomten.. Eller?! ;-)

Blev inte all det pluggande som jag hoppades på i lördags. Skrev en bokrecenssion, inget mer. Var ute i trädgården med vovvarna och krattade barr och rensae rabatterna :P *gröna fingrar* istället..

utgången på söndagen kunde ha kvittat. Sådär lagom trött efter sista ( absolut sista!) undervisningen i B-fors! Tråkigt, men sant.. " Jag måste testa mina vingar nu vet ni, jag tar ju studenten snart!"
Ja, Rydell & Qvick. Fick gå dit själv, utan elin, eftersom hon fick jobba längre än väntat. Och efter ett hejdundrande fläng fram & tillbaka mellan Hörnan och HC, fick jag nog den absolutaste sista biljetten in. haha! Träffade mina systrar och deras respektive. Stod mest med de två, Håkan & Fredrik. Sen träffade jag Rebecca och dansade med henne.
innan 2, tog jag mitt pick & pack och begav mig hem. Pratade i telefonen med jocke ett bra tag, och han hade nog haft minst lika tråkigt som jag..

peppar, peppar, ta i trä, "bara" 5 veckor kvar innan vi ses! Skjut mig någon.....

Ingen dans idag, det betyder att jag har suttit här i skolan från tjugo över åtta, och väntar på en 40 minuters lektion i eftermiddag.. Innebär att jag hinner göra en del skolarbete..

Så nu ska jag inte sitta här och dega!

Fin dag idag!


Jag vill ha fram studsmattan!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0