Bushumör

I helgen får vi finbesök. Syster Camilla med familj har äntligen tid att besöka oss :) Jag röstar på Bus-fabriken, sushi, shopping och promenad längs kajen! 

Så här ser det ut vid våran uteplats. Det har regnat lite under förmiddagen, så snön är snart helt borta. En aninges skillnad mot Åmål där snön fortfarande är meterhög. 



Nu ska vi åka och handla. Jag råkade nämna något om färdig mat när de anländer!



Kommentarer
Postat av: SOFIA

sv: haha det är det säkert :P synd att det är så långt till premiären bara.. :(

2010-03-19 @ 16:28:16
URL: http://jagskadansaineonblogg.blogg.se/
Postat av: Marielle

Haha kul att nån tycker det iaf! :) Psykbryt JA! Vad sägs om Vanish – ”Lita på rosa” eller Eniro 118 118 med gubben som skriker i falsett (Jag. Står. Inte. Ut.) Nämen va tråkigt med jobbet! Läsa är nog en bra idé ja, känns som det är väldigt svårt att få tag på nåt nu. Som student märker man knappt av den ekonomiska krisen :) Vad tänker du läsa då?



Här är det bara bra! Jag slutar i januari nästa år så det är näst sista terminen nu. Känns både bra och väldigt väldigt skrämmande – hjälp, ska jag bli vuxen nu?! (På tal om det – alla skaffar BARN överallt! Jag får ju ångest.) Vi får se vart det bär av sen, som det känns nu gärna Karlstad så man kommer närmare familjen och så. Har planer på att ta upp ridningen igen också! Mamma har en fin 5-åring som är utlånad för tillfället som väl får bli som min egen sen :) Nä nu har jag suttit inne heeeela dan och dessutom ätit alldeles för mkt chokladtårta så jag mår illa så nu blir det en promenad bannemig! Ha det fint! Puss o kram

2010-03-20 @ 17:03:31
URL: http://marielleschullstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0