Som ni får vänta..

Mitt liv leker på här hemma. Man blir dock oerhört rastlös/lat när man inte har några större måsten. Har legat förkyld här några dagar, med en liten rädsla för att jag ska få vattenkoppor (har aldrig haft!) eftersom Hannah hade detta någon vecka innan jul. Men, det tar några veckor innan det "löses ut" så jag blir i sådana fall sjuk lagom till skolan börjar, med en redovisning.

Jag tänkt sätta mig och göra klart de rapporter och lite annan skit jag planerat för att få en så bra 2009 som möjligt. Jag tänker inte avslöja mina mål, jag har lärt mig att man inte ska det...

Som sagt, jag lever, men väntar på att bli fullt frisk så jag kan hälsa på/leka med er! :)

Väl hemma

Nu är jag hemma i Åmål hos mina föräldrar. Försöker hjälpa min mor med julstäd osv. (men vi har lite olika värderingar på VAD som behöver städas om vi säger så!). Samantha går efter mig dagarna lång, helst med en boll i munnen.. Granen är pyntad och pakenten är inslagna.. Well, inte dem som ska införskaffas imorn..

Jag har vässat armbågarna idag, då jag & J ska till K-stad imorgon och trängas. Som tur är har vi redan en "lista" på vad folk ska ha. Det underlättar lite!

I lördags var vi (Jocke, jag, Fredrik + bror) till XO en sväng. Jag var dunderförkyld efter att ha inhalerat 5 hundars pälsar hemma hos Fredrik, så jag satt mest och snöt mig...

Jag har inte så mycket mer att säga, förutom God Jul om jag inte ser/hör/skriver er innan..


Tjenare.

Det börjar lacka mot jul, som en klassvän sa igår. Har inhandlat hälften av julklapparna och har 2 dagar kvar här innan jag får ledigt. Nu när man börjar trivas, få in vanor samt vågar ta för sig lite mer, då ska man sluta. Well, inte mycket som varar för evigt.


Igår kväll hade vi julavslutning (eller skolavslutning som J sa) på skolan. De bjöd på mat & dricka och lärare Pers fiffiga Quiz. Han är en riktigt allvetare, så frågorna var inte alls i Jeoperdy-klass, utan snarare om JustD, fisar och hur man bäst förvarar latex.

Ikväll ska jag tvätta så det brinner i maskinerna och packa ner allt man ska ha med sig för att överleva några veckor hemma i Dalsland. 13 januari börjar min skola igen, lååångledigt!

Mina naglar är sylvassa eftersom jag pillade bort gelnaglarna igår. Skulle göra om dem idag, men insåg att jag förmodligen skulle lyckas ha sönder dem under lovet. Det blir så när man busar med barn, vandrar i skogen, leker med hundar!

So long my friends!


fuskigt!



När jag blir stor ska jag ha många kontakter som vill ge mig fina julkorgar med godis och diverse andra grejer i runt jul. Ni vet, en såndär falsk vänskap! ;) Det kom precis in en kvinna med en julkorg fylld med GODIS (mitt ha-begär är farligt nu!) som hon skulle ge till VDn. Jag ska inte klaga, jag har precis varit på ett lunchmöte med Innovationsbron.Gratis lunch! Och ärligt talat förstod jag inte många ord utav vad som sades. Och dessutom förstår jag inte hur dessa "viktiga" människor orkar gå på möten osv. flera ggr/vecka, de är ju så tråkiga!! De som föreläser , oftast, borde gå en kurs i presentationsteknik. Och jag tror inte i min vildaste fantasi att de som är på mötena tycker det är skoj heller.

Well, du är din bästa investering!


Dödskallar.



Ni som tittade på Idol igår kunde uppmärksamma Leila och Alice halsband. För jäkla snyggt på tycker jag, och tog reda på att det kommer från ett svenskt märke som heter Åsitas. Och de har riktigt snygga smycken!!

*Usch va tiden går*



Hela helgen och även fram till idag håller Sats på med uppdateringar på sin hemsida, och det är KATASTROF! Jag gick på ett Core-pass på 30 min i måndags. Fick inte ens träningsvärk, vilket kan innebära 2 saker, jag har tränad mage UNDER allt eller att jag gjorde fel. Jag tror på det första ;) Iaf, så har träningen blivit lidande denna veckan då jag inte haft koll på schemat, har jobbat hela dagarna ändå så energi finns inte på tal. Igår la jag mig i sängen vid nio med mörk chokladbit och tittade på Shrek 3, somnade halv elva. Bra film..

Snart är det klart i skolan och man får åka hem. Med alla julklappar! Och julkorten, de har jag gjort helt själv i år, spännande för er som får!

Jag tänkte ge er tips på mysiga web-shops, så här lagom innan jul! :)

Marimej - Kvinnor från Arvika som driver denna inredningsaffär i både web och butik i Arvika.
 
Country Style - Himla mycket fint i lantlig stil.








Man har inte roligare än vad man gör sig!

Jag fick ett mail från damen mitt emot mig här på Näringslivet. På bred Dalmås "Ja tykkte den va så rooooliig!"

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.swf



Nice.


Bild från have2have.se

Snygga skor från ZiGi NY för 1995:-. Själva föredrar jag de äkta från Gucci nedanför;)



Även Bianco har ett par kopior down under...


Bild lånad av Gizmolinas.


Britney - Circus



Brittans nya video ligger nu uppe på You Tube och finns att beskåda. Äntligen en bra video!


Bulle i ugnen.


Bild från recept.nu

Åhå, min dag är räddad när jag nu insett (är jag sen på den fronten?) att man kan kolla på tv4 Anytime, gratis. Och jag får nästan Braaaaaa Vibratiiiiiiioner när jag ser att jag kan kolla på Lelias Jul. Hon är min Idol. Ingen fågelskrämma till pojk med hår nästan lika långt som mitt och en röst som en förkyld kråka. Och med glansiga läppar dessutom. Ja, jag syftar på lillkillen i Idol.

Dessutom har Leila en bulle i ugnen, i sin riktiga ugn. Vilka jäkla bullkalas den ungen kommer få!
Mamma, jag vågar nästan påstå att jag kan baka inför jul när jag kommer hem.

Igår var här en civilingenjör från Estocolmo och mätte ljudnivån från Posten. Vi bor granne med en postterminal, livat här 24/7. Det hängde en mikrofon utanför sovrumsfönstret, och var tydligen så känslig så att Jocke hejdade mig när jag skulle duscha och tvingade mig sova på soffan och han på en madrass i tv-rummet denna natt. Och ni som känner den mannen vet att han är rätt så duktig på att luras, så vi kunde visst sovit i sovrummet. Imorse skulle 08:an mäta ljudet infrån en stund, så då fick vi stänga av tvn och njuta av "tystnaden".

PSSSTT.. Jag har en ny önskan på min önskelista. Jag vill inte ha alltför många julklappar, just för att jag har 700 riksdaler kvar att leva på fram till januari. CSN har bra system, inte. Har  jag tur kommer jag hem till jul iaf ;)

UPDATE:
Va fn,man kan inte alls kolla på Leilas Jul gratis. Men efter Tio med Malou går bra. Åh, dessa prioriteringar.


Ursäkta..



Ni får ursäkta mitt dåliga uppdaterande, men jag har inga roliga "out-fits" (dvs. bara högar med tvätt), barn eller jobb att berätta om.

Min "diet" går bra, förutom de 2 lussebullar jag åt hos Monika idag, och lite pasta igår kväll. Gud, jag åt tom. vispad grädde igår. =P Och så köpte jag mig liiite godis, mest som ett slags beröm för att jag varit så duktig i en vecka. Någon typ av belöning vill jag ha!

Skolan går bra. Har vaknat till och insett att det är hemskt mkt att göra nu innan den 19:e. Har som tidigare nämnt 2 LIA-platser att rapportera om + fördjupningsarbete hos dem och 2 tentor. Mmm, we like it! Den ena tentan är ekonomi, vilket jag borde kunna ganska lätt eftersom jag en gång redan läst det. Men grejen är att jag blockerar mig själv just för att jag ska kunna det, men inte gör det. Men va tusan, det lossnar säkert under helgen! Det är inte svårt, men jag försvårar det.
Vad klagar jag över? Jocke har läst 4 år på högskolan när han är klar.

En annan väldig rolig lek..

På mornarna. Nu tog jag i. Runt 9-10-11 när jag ska gå upp, är jag så jäkla trött. Det är som om någon tagit blodprov på mig hela natten och jag har dåligt järnvärde.

Hehe, tittade på Madagascar 2 igår. Håkan, den är knepig i ljudkvaliten. Pingvinerna är roligast!

ÅH, vill se Sunes jul, men det är en familj i ÅMÅL som sitter på den. Och ungefär här hör jag Milla säga, ni kunde ju tagit med den sist ni var hemma ;)


Im in love.

Igår vid fem tiden kom pälsklingen hem och var hungrig, och självklarr var det min tur att laga mat. Jag sa att jag gärna lagar mat efter träningen som slutar halv åtta. Så jag tog fram lax ur frysen och gick och tränade. Efter ett killer-pass så handlade jag creme fraiche, rom och rödlök till såsen. Och visst i h-vete, jag skulle hänga upp tvätt oxå. Trött som en 30-årig åsna kommer jag in genom dörren där my man är kvick på att ropa att han är hungrig. "Laga mat nu!". Mitt tålamod är inte bra när det gäller sådant, så jag sa väl något snällt tillbaka ;) ORKAR inte laga mat!

När jag kommer in i köket så har han tända ljus, stekt laxen, egengjord klyftpotatis + att han ställt fram en massa "special"mat till mig, advokado, ägg, ost. Eftersom jag hade tränat åt jag faktiskt potatisen oxå ;) Och jäklar vad gott det var.

Det var det bästa han kunde ha gjort! Love.





Brakfrukost!



Jag har precis ätit en riktig brakfrukost bestående utav ägg, bacon och röd mjölk. Nu klarar jag mig nog ända till middagen i eftermiddag. Jag har snart under en veckas tid ätit under LCHF tro. Dvs. Low Carb High Fat. Jag undviker kolhydrater helt (iaf till en början) såsom potatis, ris, pasta, frukt. Vitaminer får jag från annan mat. Istället tar jag oftast salladsost till maten, som då är kött, fisk eller kyckling. Kolhydrater är socker inbakat i ett annat ord, som gör att kroppen tvingas göra extra insulin. Eller har jag helt fel? Rätta mig i så fall.

Jag vill testa detta för att jag tycker att Dr. Dahlqvists resonemang låter helt vettigt. Vem har sagt att light/lätt/miniprodukter är bra för hälsan? Jag kör som sagt numer på riktig mat, stenåldersmat. Det ska vara riktigt smör, riktig mjölk och riktig fil. FETT. Jag äter mycket mindre mål om dagen, just för att jag håller mig så mätt på den feta maten.

Denna typ av matintag är bra för de med diabetes. Det finns de som tom. kunnat sluta med sitt insulin pga. sina nya matvanor.

Här har ni en lathund ;)

Får bli ett längre inlägg om detta en annan gång. Det är öppet för diskussion.

PS. Här har ni en bloggare som lagt in Dr.Dahlqvist på film, om ni vill lyssna på hennes resonemang.DS


Hej!

Redan december gott folk. Jag var uppe vid sju imorse och tittade på julkalendern. Tänkte även väcka Jocke, men jag vet att man väcker inte den björn som sover ;) haha. Jag tyckte den var bra, verkligen modern. Jag är mer Trolltider-typen med snö och tomtar, men så är man inte liten längre heller.

Igår söndag gick jag ner till skyltsöndagen här i Halmstad och mötte upp Monika. Vi gick till Gant eftersom jag fått en inbjudan dit. Vad jag förstod utav inbjudan var det endast för inbjudna (vilket känns dumt att ha en skyltsöndag) då det stod att inbjudan gällde för 2. Well, väl på plats var det öppet för alla.
Vi strosade vidare helt enkelt och gick senare hem till Monika för att fixa till mina gelénaglar (jag är lite klantig) och vänta in Helena. Några (nåväl, en del) lussebullar och Wii-spelande senare åkte vi och handlade och jag fick skjuts hem.

Idag har jag avverkat träning och plugg. Imorgon ska jag bege mig till skolan och studera, lite disciplin får det vara.


RSS 2.0