Mys



Här sitter jag med tända ljus och mumsar på finn crisp med kalkon och en kopp citron/ingefära te. Läser ToppHälsa och lyssnar på The Priests julskiva ;) Det enda som fattas är julpyntet, som ska upp strax..


Önskelista



♥ Carrie-skärpet (se bilden). Finns hos Chicy.se liknande hos BikBok och Lindex. Den som tar detta har nästan det säkraste kortet (förutom en Triss-lott med 25 tuse/mån á 25 år). Ville bara påpeka detta!

♥ Pyssel. Scrap-book/smycken. Jag är öppen för det mesta. Scrap-book bok har jag, men inget att fylla den med.

♥ Äggklocka.

♥ Träningskläder. Gärna en tröja med dragkedja.

♥ Spel. VART har mitt TP tagit vägen? Inte Yatzy. ;)

♣ Presentkort. Allt. Smink/kläder/behandlingar.

♥ Dermalogica-kräm. Billigast via Ebay, men även billigare hos Jersey Beauty Company, där har jag köpt mina.



Vad jag inte behöver:

Saker till hemmet. Förhoppningsvis flyttar vi till sommaren, så jag kan önska mig sådant när jag fyller år.


I-landsproblem.

Det finns saker i vardagen som kan göra en allifrån en gnutta upp till riktigt irriterad. Jag tog tag i saken och gjorde en lista som jag kommer att fylla på allteftersom:

 - Titta-på-bilder-på-Facebook-ljudet. Man ska titta på en väns (men som ni bekant kanske vet behöver man inte känna personen i fråga, folk addar hej-vilt i jakt på flest vänner. Hm, borde blivit en egen punkt) bilder. Har man ljudet påslaget på datorn hörs det ett slags segt dubbel-klick. Eftersom man inte granskar bilderna alltför noga utan klickar fort fram bland bilderna, blir det en del klickljud. Det går bra de 3-5 första bilderna, sen har ljudet förvandlats till något irriterande nog att man känner tänderna gnissla mot varandra och ett vemod kommer över en att  man måste förflytta sina flinka fingrar till knapparna som sänker ljudet.

- Skulle-ha-tagit-en-kasse-till. Man står vid kassan och ska välja hur många påsar man ska ha för att stoppa maten i. Det handlar lite om känsla, hur mycket plats tar maten? Ibland blir det fel. Man snålar med kassar. Följden blir att man bär en tung alt. fullproppad kasse som skär in i handen eller att man får bära brödet i andra handen. Kanske inte större problem om man har bilen 10 m utanför affären, men ska man gå kan det bli en pina ;) Jag kan vara för lat för att be om /köpa (man får dock inte gratis påsar i större städer, de kostar. Förr i Åmål kunde man säga "Jag tar en kasse extra" efter man betalat och man fick den. Nu ska man även betala där) en extra påse, så då får man ta det i-landsproblemet.


Har ni några bra/dåliga i-landsproblem som man kanske inte tänkt på?


Rätta mig om jag har fel!

Jenny A, rätta mig om jag har fel. Är det detta påhitt du anmält mig till ;) haha!

Rix FM


Julklappar



Jag har precis beställt lite julklappar till några herrar i min närhet på CDON! Jag kan som ni förstår inte berätta vad jag har köpt, men ett tips är att kolla in deras Julklappstips för inspiration.


Snacka om impuls!


Jag & Emelie i Bulgarien -06.

Jag gick på Ica i lugn & ro och försökte handla med vett, dvs. inget onödigt och bara nyttigt. Jag kom till bananerna när Jocke ringer och frågar om jag vill med på hockey. I Göteborg. Ikväll. Klockan 19. Jag är inte värst impulsiv utav mig, utan vill gärna ha sådana saker planerat iaf mer än 6 timmar innan. Så jag fick avsluta mitt så fint planerade mathandlande och bege mig hemåt med bilen. Jag ville inte med, även om han erbjöd sig att bjuda på kalaset. Ren trots antar jag. ;)

Jag har hunnit att klä färidgt granen (tidigt, I know!), skurit 1 fönster, betalat räkningar och som sagt handlat nu på eftermiddan. :)  Äta får jag ju tydligen göra själv.....................................................



1 får, 2 får, 3 får..

........

Här ligger jag halv tre på natten, klarvaken och med lite smärta i kroppen samt inget i tablettform som kan lindra det här hemma. Att köpa: Panodil!

Det mest störande är ju att jag vet att jag ska vara på LIAn imorgon kl.8. What to do? Hålla sig vaken fram till 7 då man bör göra iordning sig, eller försöka slumra ihop iaf 2 timmar.

Jag har hunnit titta på ett Liptick Jungle avsnitt och nästan välta granen. Och JA, vi tog med en gran ifrån skogarna hos mor&far. Den är pyntat och klar! Säg vad ni vill, men bättre för tidigt än aldrig ;)

Torsdag


Tja, drömhus med stort D!



Jag har ganska nyligen kommit hem från Monika som har fixat mina naglar - första gången för mig! De blev så fina så, men visst är det lite ovant att ha långa naglar nu och skriva på datorn ;)

Redan fredag imorgon, och jag hade tänkt hinna bocka av Projektarbete, ett lunchmöte+ett  rådgivningsmöte innan vi styr däcken mot Åmål, igen. Mam&Pap har varit utomlands en vecka och Håkan har fyllt år. Vi behöver dock inte avslöja någon ålder ;)

Ha det så fint mina vänner!



B - I am Sasha Fierce



Beyonce kommer äntligen med ett nytt album - I am Sasha Fierce. Det är hennes alter ego när hon entrar scenen som artist mm. B är snygg som få och sjunger alldeles ypperligt bra, till skillnad mot andra stora stjärnor som bör tacka datatekniken. If I were a boy har ni säkert redan hört. Men jag hittar gärna några egna guldkorn istället för de låtar som blir sönderspelade på radio och Jamba!. Mina favoriter so long är Halo & SIngle Ladies.


Rosetter på naglarna

  

I söndags var jag och träffade mina flickor från klassen Helena & Monika. Vi fick en massa fika och våra naglar iordninggjorda av Monkan. Jag ville ha tufft med gulligt, så det blev svarta naglar med vita rosetter. Förhoppningsvis kan hon göra en nagelförlängning på mig på torsdag. Åh, hon har så mycket nagellack och grejer, man blir ju alldeles till sig. :)



Idag blev det vit skjorta under kavajen. Imorgon får jag lämna den hemma, men får hitta något annat stilrent, det är något möte imorgon oxå. Totalt värdelöst att veta, men i brist på annat.

AerobicDans ikväll, det går jag nästan och väntar på hela veckan. Himla skojig ledare! Måtte jag inte få håll denna gången som håller sig halva passet! Älskling kom hem, jag vill ha maat!


regn på jackan.



Idag har jag suttit med och lyssnat på ett möte om Företagslots. Ja, de sa allt en del vettiga saker vissa utav dem. Jag skulle sätta mig med min fördjupningsarbete efteråt, men hade glömt min laddare till datorn, som dessutom gick på sparlågor. Så jag vandrade hem i ösregnet! Tur jag har en så bra jacka! Det var jag, 2 cyklister och bilar ute på vägarna. 

Måndag

 

Idag kände jag för att vara ordentlig. Gick upp i god tid, tände lite doftljus, åt frukost och klädde på mig. Lockade håret medan jag tittade på The Voice. Ja, sådana morgnar borde man ha varje morgon. Lugn & Fridfull. Sen tog jag på mig kavajen och gick till LIA:n. Kavaj. Någonstans får man ju börja.

Det verkar som att jag har en spännande vecka ahead!


Run baby run!



Jag är lite sugen på att se hur det går att springa idag. Har jag tillräckligt med flås, klarar sig ögonen från att svullna? Dags att ta reda på!


Det vet ni inte om mig, vissa iaf!

Jag blev utmanad utav Queenpeach ♥

♣ Jag har tävlat i discodans och har en SM-medalj i just Discodans. Ska tilläga att det var i brons-klass, dvs. den lättaste ;)

♣ Jag har tillsammans med ett gäng tjejer + en kille varit i Slovakien på VM i formations-disco.

♣ Jag var småkär i Jared Leto som liten.

♣ Jag är vänsterhänt, men färglägger och klipper med höger!

♣ Jag bröt båda benen rätt av i min handled när jag ramlade i skolan. Sedan ställde jag mig och hoppade kråka igen, bara att jag kunde inte kasta så bra med den handen och att det gjorde lite ont ;)

♣ Min mormor är från Tyskland, så jag är en fjärdedels-tysk. Kanske därav min bleka hud? ;)

♣ Jag är en Analytisk person. Vi fick göra ett personlighetstest i skolan.  Jag ligger lågt i början och iakttar, är aldrig för framfusig mot okända! Analytiska person gillar även struktur och ordning och är noggrana med detaljer och fakta. Ja, det är en hel vetenskap ;)

Kyla, nu Tack!



JAg bjuder på den minen ;) Nu väntar jag på att det ska bli Kallt här, så man faktiskt kan använda sig utav jackan. Numer går jag runt i regnjackan. Men sådant är vädret i Halmstad, regnigt. Kommer det snö här i år lovar jag att göra minst 3 snöbollar och kasta på närmaste träd! ;)


Dåtid..

En bildkavalkad av utklädnader..!


Marges hår börjar känna av Gravity 3 på natten.


Vart försvann min överläpp??!!


Jag träffade på Broder Fluff. :)


Min riddare ;)


En annan typ av klädsel.


En söt tjej under en häxhatt och hennes katt/hund?


Harry? Harry Påtter?


Ja, det är mitt hår!

Äntligen! Jag är med

.. vinterjacka! En tidig julklapp från mamma. Åkte till Meppes Outlet här i Halmstad och hittade en jag ville ha, men tog förnuftet till fånga och kikade runt i flera affärer. De hade inga i min sökkategori, så jag tog den på Meppes.



Didriksons Madison Parka - 1225:-.


Jag är så nöjd, och ledsen..

Har varit på LIA:n från 10 till 19.30 idag, begav mig hem där jag bytte om och svansade direkt till Sats och tränade kondition i 20 min. Med HUVUDVÄRK! Den tror jag berodde på att det var mycket att ta in idag, för den försvann efter träningen. Nöjd med vad jag fått gjort idag, speciellt att jag tog tag i mig själv och gick till gymmet. :)

Fick ett mess av min far ikväll: Nu leker Nina och Bobby på samma gröna äng!  Nina är vår varmblodssto(märr) som vi haft sen 1993. De senaste åren har hon haft Bronkit, och skönt för henne nu att träffa Babbsan, dvs. somna in. Och tänk vad glad Morfar blir, och tänk på Frida. Hon kommer jaga Nina & Bobby för fullt :). Babbsan(Bobby) är min fullblodskorsning som vi köpte 1998, och blev påkörd av en bil 2005 och var tvungen att direktavlivas. Nu är det bara Mormor kvar från klanen på andra sidan vägen, och hon får allt stanna ett tag till.

Jag ska nu lägga mig i soffan och titta på en ny film och äta risgrynsgröt. :)



Utkast: Idag har ...



Idag har vi varit på Ikea i Helsingborg, som för övrigt är i det minsta laget. 72:- kostade mitt besök, och det är nog det billigaste i min livshistoria. Ljus med kanellukt tycker jag verkar vara en bra investering så här innan december månad.
Vi tänkte köpa julpynt, men det enda de hade att erbjuda var omslagspapper i alltför många varianter och tillhörande snören samt ljus. Och med tanke på att de enda julpyntet vi har är en tomte, en adventsljusstake i PLAST och 3 miniatyrgranar i papp, så är tanken inte då dum att nyinvestera inför nalkande jul.

Men varför inte ta en kväll och pyssla ihop julpyntet själv? Trycka in små snorbusar i apelsiner (ja, de ser ut som snorbusar och jag kommer inte på namnet), sätta vingar på änglar och spraya konstsnö på fönstren.


Night.

Jag drömde jobbigt nog att J var otrogen inatt. Det ironiska är nog vem han träffade :) Kan avslöja så mkt att det är min systers väninna. Jag haffade dem när de var ute och sprang tillsammans på ett löpspår, vilket var jättekonstigt. Jag stod i ett hus när jag såg dem så jag stormade ut och började skrika på dem! "Vad i h-vete gör ni?". J började förklara att de träffades på Metallica-konserten. Men jag var inte arg på han, utan skrek på kvinnan :)

Vaknade till och kunde inte låta bli att skratta. Hela dröm-situationen kändes overklig! J låg iaf bredvid mig och var INTE ute och sprang. :)

Jag får återgå till städningen nu, svärmor är redan på väg!


Gratis Godis - Moahaha!



Jag hittade en sida där man samlar på sig godis som man får hemskickat gratis genom att tex. delta i tävlingar, svara på undersökningar mm. Perfekt!

Gratis Godis


Det var den dagen det..



Svisch, så är nästan denna dagen över. Jag vågar inte ens nämna vad jag har gjort idag, för det är nämligen inte mycket. Jag vill inte ens gå och träna! Inte bra när man kommer i dessa svackorna, det tar sådan tid att komma upp. Men däremot kommer svärmor på besök i helgen, så imorgon lär det städas för fulla muggar. Detta stället ser ut som en svinstia deluxe. Våra resväskor står kvar ouppackade mm, mm, mm.


GANT


Det är inte bara modebloggare som blir bjudna på visningar etc. Jag fick ett brev på posten där jag var bjuden till GANT här i Halmstad den 30 nov där de presenterar nya Gant Cruise Collection. De bjuder på glögg, pepparkakor och ischoklad. :)
Gant är mycket fina kläder och väskor, men är kanske inte i en students prisklass. Vad gör det?!
Jag får ta med mig min gamla kollega Jenny dit. I somras hittade vi en weekend-bag på Gant som båda ville ha och var på rea. Hon ringde sin man och kollade om ett köp skulle vara godkänt, och jag ringde min syster för en önskan att få i present. :) Men det blev inget köp.


LIA



På måndag nästa vecka börjar jag min 6-veckors långa LIA-period (Lärande I Arbete). Jag ska vara med Karolina som jag känner från Ung Företagsamhet Halland då jag flyttade hit till Halmstad, men nu jobbar på Halmstads Näringsliv. Jag ska mer eller mindre kartlägga Halmstads näringsliv. :)

Sen ska jag även hinna med ett annat projekt. Jag ska göra en marknads- och distribitionsplan tillsammans med Christian på Lördag Morgon och Metro Student.

Detta kommer bli skitspännande och förhoppningsvis lärorikt! Tycker inte om skolbänken, utan lär mig som mest när jag är ute i det verklige livet. Därför passar denna KY-utbildningen mig mycket bra, detsamma som Ung Företagsamhet gjorde på gymnasiet. :)

Wish me luck! ♥

Kirby



Kirby i Lipstick Jungle. Jag låter bilden tala för sig själv.



Den vintertid nu kommer..


Snart dags att ta fram den röda mattan och julpynt..

När jag tittar på denna bilden kommer jag ihåg att det ligger en massa tapeter i köket som ska upp, Snarast! Den blåa färgen kan jag inte ha när julken nalkas, nåväl, om en månad. Eller två, beror på hur man ser det.

Idag vaknade jag annars efter klockan, med motivering att det är ju faktiskt skönt att sova. Men såhär i efterhand är det inte alls skönt. Jag kan få huvudvärk om jag sover för länge. Man skulle ha hund så man kom ut och upp på mornarna!


H&M Vår-katalog + Tips





H&M har fått in nya festkläder så här innan jul och nyår. Mycket fina grejer! Den rosa klänningen nedan blir väldigt Carrie om du byter ut det smala bältet till ett brett nitbälte. Snyggt!

 

Till och med bebisar kan vara snygga inför kommande högtider:




Jag fick för ungefär en vecka sedan H&Ms vårkatalog. Man får en längtan till vår & sommar då de hade härliga skor, kjolar och fina jackor.

Härligt att se!



Kul att se att ni har blivit dubbelt så fler läsare här. Då blir jag glad. Welcome!

Jag ligger och tittar på Äntligen Hemma och förundras över Lulus (?) läppar. Äkta? Ifyllda? Vad de än är så ser de hemska ut med det lila/ljusrosa kletet hon har på läpparna. En neutral färg hade jag tyckt vore finare.
Jag hade gärna haft ett hus och pengar nog att renovera det just nu. Ett vitt lantligt kök där man kan baka till ljudet av brasan från kakelugnen.. mmm.




Challenge.

Jag blev utmanad av Sofia . =)

- länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

♦ Jag ÄLSKAR allt som har med Andra Världskriget att göra. Dokumentärer, filmer, böcker, krigsstrategier, vapen, flygplan, soldater, civila. A you name it!

♦ Jag har en autograf  på en vit keps från hunden Turbo som var med i tv-serien Snoken.

♦ När jag kör bil fasar jag för att få stopp av något slag, framför allt vid stoppljus eller mitt på vägen. Vad gör man då?!

♦ När jag blir exhalterad/nervös/lycklig över något kan jag börja skaka i benen.  :)

♦ Jag hade en dröm som liten att pappa skulle ha ett stort stall med travhästar, bli känd kusk och jag fick sköta stallet. Dvs. mocka, ge mat.. Idag har jag andra drömmar gällande min karriär! ;)

♦ Jag har svårt att släppa morfars bortgång. Bara tanken kan få mig att börja gråta.

♦ Jag är mammig som person, tex. håller koll på saker och personer. Jag kan packa Jockes väska om han ska bort :) Om man säger så här: Jag gillar att ha kontroll!

Då utmanar jag: Emelie, Camilla, Marie, Monika, Jenny,

Kyligt.


Nov. -07. Jag är nog mig lik.

Trots att det inte är så kallt ute (men vad vet jag, har inte satt min fot utomhus idag) är det KALLT här inne. Elementen är varma och sköna, men det hjälper inte.

Ska strax göra korv stroganof innan jag går till Sats för ett DansAerobic pass. Tycker det är det roligaste passet på Sats, instruktören är duktig och rolig, hon ger en kraft! :)

Ska svara på Sofias utmaning hade jag tänkt ;)

Here she is...



... Marge Simpson + Jocke.

I håret har jag en toarulle plus en folierulle + bomull lindat runt. En massa spray och hårnålar. Och självklart är håret TUPERAT och BLÅSPRAYAt! Jag fick gå in till syrrans granne som är frisör och be om hjälp. TACK LOUISE!

(bild från emelieahgren.blogg.se)


Gratis sms!

För er som inte är så "haj" eller flinka i fingrarna så kan det vara enkelt att skicka sms via datorn. Klicka på GratisSms annonsen högst upp och bli medlem, man får skicka 2 sms/ dag gratis och man kan även skicka röst-sms ;) Medlemskapet är gratis!



Noo!




Jag ska lägga mig och titta på film och äta Marabou AMIGO! Jag dör av mättnad efter 5 rutor..


Putte



Pappas häst - Putte Chill ♥

Marge is gone..

Jag såg en bild på en annan kvinna som var Marge i helgen på Blogg.se startsida. Hon var inte i närheten av längden på mitt hår. Toarullar, bomull, spray och hårnålar + en massa hjälp av Louise, så stod håret UPP! Jag hittar ingen sladd för att föra över bilder just i detta tillfället, utan ägnar energin åt att värma upp lägenheten som har KALLRAS!

Hoppas ni haft en trevlig helg.

RSS 2.0