You had me at Hello.Det här kan jag tänka mig att ha som första hus (nu tänker jag på storleken av huset, och inte priset!). Perfekt storlek, bra med utrymmen, snyggt designat och bra kvalité ;)

Men märk väl sektionen med "plats för hiss". För jag erkänner, jag tänkte "Hur fn ska man komma upp med barvagnen efter mammafikan hos grannen?!"

Klicka HÄR för att komma till bilderna.


När knopparna brister..


Highline är en omgjord räls uppe i luften som man gjort till ett promenadstråk. Här vill jag gå och äta glass/cupcakes.


Jag behöver inte ens nämna för Er att våren har kommit, det har ni märkt själva. Under påsk var jag dock mest inomhus och renoverade medans min andra hälft var ute i skogen och samlade björkar han sågat ner tidigare (Väldigt mkt björk vill han påpeka!). Så jag såg inte så mycket utav solen som jag i efterhand hade velat.. Men men..

Vad gör det.

För till veckan åker vi till New York. 1 hel vecka i Americano land. Vi ska nu under helgen planera lite, köpa lite småfix inför resan och bara njuta utav det faktum att vi bara har 1 arbetsdag kvar innan detta.

Har under kvällen suttit och skrivit ner platser/monument/affärer mm. som jag vill besöka. Sen är frågan om man hinner allt.. Min Elin var där förra veckan, och såg inte ens Statue of Liberty ;)

Pappa har jobbat kring Göteborg de senaste veckorna vilket innebär att han bor här, så han får äran att skjutsa oss till flygplats och vakta vårat bo medan vi är borta.

Ett scenario jag dock undrar över, är om min resväska är stor nog? 23 kg ska med hem ;)Nice väder idag! Vi har bästa sol väggen..

img_1688 (MMS)

Nice väder idag! Vi har bästa sol väggen..


From Tokyo with love

 

Min kollega var på kontoret i Tokyo när jordbävning och tsunami inträffade för några veckor sedan. Hon klarade sig fint, men hon berättade om en riktigt läskig upplevelse.
Med sig hem hade hon med små presenter till oss 3 på Group Marketing. Vad ser ni ovan. En liten samlarfigur som jag antar heter Sonny Angel. Finns med olika "toppingar" eller "hattar", ex. kaninöron, jordgubbe, får, gris, ko, giraff.. Alternativen är många. Men hur söt är inte denna?! Den pryder nu mitt skrivbord på jobbet.
Skulle åka till Elin förra veckan strax innan 18, och hamnade i "Volvo-kön", dvs. alla Volvo-arbetare som är på väg ifrån fabriken i Torslanda. Tips! Bo hellre på Hisingen och jobba utanför, än tvärtom. en rutt som normalt tar 5-8 min, tog 30 min. Ni ser ju vad fort det går!!
Jag har köpt mig nya gym-dojjor. Och i måndags var det dubbelpremiär på Body-pump passet. Mina nya skor, OCH Joakim Kinander ;)
V har nu bokat alla flyg NY esan i maj. Vi flyger först från Landvetter-Arlanda, sedan direktflyg Arlanda-New York, och samma rutt hemåt. 27 dagar kvar!!


RSS 2.0