Möhö!


image536

Ja, idag är pälskling i Germany. Han ska fylla på öl-förrådet. Jag ska fylla på sprit-förrådet, men en flaska. :) Jag dricker inte särskilt ofta, så varför slänga pengar på det. Men var sugen på Absolut Päron. Den är god med lite Sprite..

Jobbar ikväll, men har ingen iPod. Var och lämnade in den på OnOff igår på lagning, och hoppas att det inte är jag som orsakat ngt fel på den. Såå, jag får helt enkelt lösa detta fenomen. Har låtarna på iTunes, och det har jag aldrig bränt ur. Får se hur det går!

Dermalogica

image535

Jag har faktiskt haft liite Dermalogica produkter, och fick ett sådant här kit av min mamma för några år sedan. Tyvärr glömde jag den på bussen efter en danstävling i Stockholm, så jag hann inte få mig en uppfattning om den.
Men, nu har jag fått tag på ett kit för 195:-. Hos din hudterapeut går det loss på ca 500:-.

Idag har vi shoppat loss på intranätet, men ojsch vad fina grejer jag fått, för en mycket billig peng!
Som sagt, det är bara att fråga efter adressen. Det är fraktfritt (eller det är inräknat i priset) och de har ALLA Dermalogica-produkter. Suuperniice!


Bra smink


image534
Eftersom jag har gått och blivit med känslig hy, har jag köpt i.d bare minerals. Jag vill ju gärna kunna sminka mig, utan att täppa till allt. Men, det som är ännu mer fantastiskt än denna naturliga sminklinjen, är priset. Det är inget billigt märke, men jag lyckades komma undan med en foundation och en borste (som man tydligen MÅSTE ha) för 300:- med frakt. Jag tror ärligt talat att man får betala runt 8-900:- i affären annars.

Ni får helt enkelt fråga om adressen! ♥





måndag

Igår var faktiskt jag & J ute och gick, i jakt efter korv med bröd. I 2 timmar var vi ute i solen, vandrade längs Nissan och kikade på båtar. Hemma gjorde jag en fruktsallad! Försöker vara nyttig.. :) Han trampade i hundbajs vid slottet! haha!

Har precis varit och solat en stund, närmare sagt 10 minuter. Var himla skönt och ska försöka komma iväg en gång till denna veckan, kändes som det gjorde lite nytta för mig.

Well, my ladies, vad ska ni göra idag?!


That´s the way, ah haa ah haa!


Ja, jag är rädd för att mina barn kommer göra likadant, om J är deras far! Framförallt om jag är deras mor ;)

Veronika, lovely sis!

När jag hör denna tänker jag på Veronika och hennes tid i Skövde. Hon fick ofta bränna skivor till mig, och bla. fanns denna med på en utav dem. Mycket bra låt som ger bra vibbar! Denna deticerar jag till dig Nikki ;)


Alanis Morisette - Uninvited

Finns nu som technoversion.


Svårt med inspirationen?

Har du svårt att låta bli godissuget och är en expert på att komma på ursäkter för att slippa träna? Om ni tittar på detta klippet varje gång ni överväger en sockerrush, så kanske vi kan snacka Beach 2008.
Låt oss se detta som en snorbroms, fast rättare sagt; en kaloribroms!



Från en vän till en annan..

Dear Readers!

Gör som Håkan och konvertera till Frölunda. Han har INTE ångrat sitt beslut.


image532

image533


Puss & Kram Håkan
önskar Joakim


Ps. Hoppas tofflorna passade.Ds



Lördag

image530
Jag försöker få ihop de 46.000:- jag blev skyldig J efter att ha hamnat på hans "Hotel-gata".  Jag tror jag vände alla gator och lämnade bort alla kosingar..

Tjenare!
Jag är såpass trött att jag överväger att lägga mig i sängen och kolla på en film.
Tio i sju.
Det slår ju 21.00 läggningstiden för ett tag sen.
Inte gjort något vettigt överhuvudtaget idag. "Glömt" tvätttiden.
Ätit kina-mat.

Min iPod har beslutat att lägga av. Efter att jag lysssnat på den i bussen till jobbet, ville den inte starta. Just dont get it. Fulladdad är den. Och jag har INTE tappat den. 2000:- åt skogen! OM jag inte hittar kvittot. Då jäklar ställer jag mig på gasen till OnOff.

Vad förgyller ER lördag?!


image531

När man får oväntat besök

image529

Nu har de "hittat" liv på mars. Det sitter en varelse och softar med armarna på knäna. Vem vet, kanske lyssnar på "Ken, akta dig för eld och djuuuupa vatten!" i sin nya iPod.

Folk, köp in Gevalia, man vet aldrig när man får oväntat besök!





..



"För att utvecklas behöver vi göra saker som är lite för läskiga eller lite för svåra."




Tjoho..!

image528

Precis tittat på Auschwitch och ätit lasagnette. Bad combination! Men god mat, och bra dokumentär! Vinkat av J som skulle till jobbet, och strax är det min tur.
Det är kallt och ruskigt ute, och känner för att ta en långlånglång dusch! Det vet ni som känner mig, att det är jag faktiskt rätt bra på. Om inte bäst..
Ge mig vår! ♥




Så blir det när man inte vidgar sina vyer ;)


Fucking Åmål - 30 År senare


Let me entertain you.




Dett är nog de mest omtalade sketchen bland syskonen Svensson. "Hey hey hey, hold your horses"

".. eftersom det var lika samma med mina föräldrar, känner dem väldigt väl, uuunderbara människor."

"But there is a fire going on in there."

"Silly."




"Kvinnan är ju razist!"


SNÄLLA, kan inte någon fixa Yrrol till mig på dvd..

Hur fixar vi detta?


Jag läste. Jag reagerade.

"Släpp fram nörden inom dig och våga vägra volymhåret. Mittbena och platt hår är perfekt för den rätta nördlooken, ett stort plus är om du har utstående öron!".
/Cosmopolitan

Hur löser vi detta, om man inte har utstående öron. Vart säljs den cremen?


Zimzalabim

Jag är konstigt nog fruktansvärt rastlös idag. så jag åkte till zimzalabim för att kolla vad det är för "lågbudgets-affär". Ja, det var ungefär ännu ett Rusta. Så jag fick åka till Rusta och kolla där.
Självklart kom jag inte hem tomhänt..

image526
 
♥ Läppstiftsdjungeln - Antar att det är den boken som kommer som serie..
♥ Lila bunkrar - färg i köket gör det roligare att laga mat.
♥ Vita ramar till sovrummet.
♥ Tandborste, tvål, mjukmedel, ljus och en vit duk.

Men det bästa av allt..

image527

För 299:- kan den rosa (Jag har aldrig varit en "rosa-tjej", men vill man resa fint..) och stora resväska bli din. Från Rusta.


Uv-jakten

image525

Jag har preciiis ätit frukost efter en promenix i solskenet. Det borde man göra oftare, jaga uv-strålar!


Im the maaaaan!

image523
Ibland är man sådär mänsklig/stressad/trött/lat, att det kan se ut så här.


image524
Sen händer det något med kroppen, och man tar tag i skiten!


När man inte alls är pigg.

image522
Millas 30-års present. ^^,

Eftersom jag numer är benägen till att aldrig somna på kvällen, leder detta till att jag sover längre. Jag misstänker en infektion i min kropp, för att jag är trött. Trött hela tiden! Vagel i ögat och snorig på kuppen.

Jag har trotsat tröttheten och storstädat tv-rum och storgarderoben. Sovrummet ser ut som ett helvete med nytvättat/lortigt blandat. Allt slutar antagligen i en stor tvättpåse i väntan på tvätt. Jocke jobbar, och jag har lovat en nybäddad säng. :) Han lagade ju maten idag.



Hemme i Halmstad!


image434

Sådär, 30 mil senare är vi i Halmstad. Jag körde faktiskt ner till Bäckebol, in fort på Ikea halv sex, ut några hundringar fattigare och fortsatt söderut.

Det verkar som om jag har börjat STORSTÄDNING här hemma nu! Får fortsätta det projektet imorgon. Rent ska det bli, rent. Får antagligen skriva en manual över vart jag gömmer allt.

Jag glömde digitalkameran hemma och Jocke än en gång den externa hårddisken. Ja, någon själ från familjen kanske vill åka söderut, kanske.
Känns det inte som att 2008 kommer bli ett babyboom-år? Jag vet än så länge till 2 st, säkert ploppar det ut någon mer :) Ja, fostervattnet måste ju "gå" först. haha!



Hemme i Ömöl!

Sitter hemma i Åmål och försöker fördriva tiden. Pontus & Hannah har åkt hem, tråkigt, för vi har åkt skidskytte i hallen! Eller Pontus åkte, och jag laddade vapnet, Hannah plockade upp skotten!

Ätit mig fet ända sen i torsdags! Alla har kommenterat mina senaste godisvanor. Hädanefter berättar jag inte när jag käkar candy, Ok? ;)

Igår åkte jag & pälskling till Karlstad och chockade på Nikkis nurse-examen. Hon visste inte att vi skulle komma hem, men såg tydligen mitt flin mitt bland all publik och gav ett supernice gensvar: ett scream-leende! Jag svarade med en Drottning Silvia vinkning.. Det blev en massa mat hemma på kvällen för henne med en massa folk/familj.

Sovit bort hela dagen i min wonderfula säng och käkat mat!

Imorgon tar vi bilen hem igen, hem till Halmstad!



Väl värt ett besök!

image518

image521

Varför inte

image515
Lockade håret igår morse, det hänger fortfarande i ;)

Fortfarande inte hittat dosan. Jag tvingas nu titta på en dansk dokumentär om lesbiska par. Ni hör ju hur roligt det låter. Jag är glad över att jag är ihop med en man ♥

En man som gillar att överraska mig.

image516
Med att bla. gömma nötter i min säng. Eller inte varför frigolit, som häromdagen.

image517
Vad säger ni om nyckelringarna jag gav till Nikki&Fredrik? Självklart fick Nikki JR, ochn Fredrik kvinnan.


Det gick väl bra!

Redan tillbaka från jobbet! Och låtvalet var inte dumt, tjejerna tyckte det var jätteroligt! Klapp på axeln, från mig själv.
Nu till nästa scenario. Jag hittar inte tv-dosan! Puts väck!

What to do?!

image514


Ramalama Bang bang!

Ja, jag vet. So you think you can dance gjorde det först, sen Sofia, sist jag. Men det kanske är så att jag har dålig fantasi, eller inte. Min koreografi är inte som någon annans.

Har gjort dans till Roisin Murphys - Ramalama (Bang Bang)




Jag tycker låten är uursköön, och mina elever måste ju kunna få utvecklas, och slippa dansa till radiohits. Dessutom behöver Halmstads befolkning få se något annorlunda. ^^,


Neej!

image513

Jag var ju så himla kaxig häromdagen. "Mitt godissug har nästan försvuunit". Men yeah. Igår sveptes det candy, och nu sitter jag med svälld mage efter en efterrätt, kladdkaka med varma hallon.




Gynning!

image512

Missa inte Gynning ikväll 21.00 på Kanal 5.


Gomorrrron, gomorrron!

åh, igår gick jag, nej jag gick inte ens, jag tog bilen till Hemköp och köpte godis till Idrottsgalan! Werters Original med choklad, Never stop och persikor. Jävlar va gött det va!

MEN, innan dess var jag & J ut på springspåret. Han sprang, jag gick! Så today är det dags för styrketräning här hemma!

Well, det är dags att duscha!

image511


.



image510

När en bild säger mer än 1000 ord! ♥




Ny måndag

image509
Saknar INTE skolbänken. Vid tavlan ser ni min Kemi-lärare Lotta babbla Kemi.

Tänk er, just denna dagen kommer aldrig åter. Det är måndag och en ny vecka med nya tag. En mening man aldrig hört tidigare va? ;)


Jobbade som sagt igår. Och det var så roligt att få leka med de små barnen igen. Balansgång, musik-stop och i slutet använde vi oss utav den stora färgglada och runda skärmen, och kastade i en boll. Ni vet, alla står i en ring och håller i kanten av skärmen och lyfter upp och ner.. Jag tyckte det var barnsligt kul.

Sen inga högre knop än att tvätta och titta på Hitta Nemo. För att fortsätta banan på "Barn-dagen" ungefär.

Nu blir det frukost. Fullkornsbröd med kalkon-skinka. Kalkon is da shit! ^^,



Lördag 20.30

image508
Vad tycker ni om Håkans skugga? ^^,

Vaknade förfärligt sent idag, och var då så illa tvungen till att bege mig de 500 m till Apoteket, min tur att köpa värktabletter till han bredvid mig. Vi har nu kommit fram till följande:

- Jag kommer bli världens äldsta kvinna. Jag har aldrig rökt, dricker pinsamt sällan för att vara 20 och stressar inte över huvudtaget. Men, jag vill ju leva länge med mina barn och familj, så självklart vill jag inte röka eller förstöra min lever. Om jag började med grönsaker till middan och bantar ner på godiset, är jag en god tävlare till just den titeln.

Pluset är att jag har tappat en del av mitt godissug. Förr var det godistarmen som ville bli mättad varje dag, men nu KAN jag vänta till helgen. Jag klagar inte. Mina armmuskler börjar bli starkare, på tal om tarmar. Haha!  Resten av kroppen kvar, typ.

Vi har iaf lagat mat tillsammans ikväll efter att ha handlat och kikat in vart det är jag ska på tisdag. 20.30 gick han och borstade tänderna. 20.32 borstade jag tänderna (sällskapssjuk). Försökte mig på humorn på Varan-Tv, men eftersom han somnat, hade jag inte ork kvar att ligga kvar i sängen och försöka sova klockan nio en lördagskväll. Så nu sitter jag i soffan och tittar på Sagan om ringen. Kanske 15:e gången jag ser den.

Det är någon av våra grannar som inte insett att väggarna inte är ljudisolerade här. Man stänger av ljudet på tvn, för man tror att det är någon som blir mördad, fastän det i själva verket är älskog som pågår.
Det pinsamma är ju att man måste lokalisera vart oväsendet pågår, och får konstiga ideér (alltså om det är just den personen, inget annat) varje gång man möter en granne i trappuppgången..

Imorgon ska jag och leka/jobba med små härliga ungar igen. Första lektionen är viktigt, det är då man måste "fånga" dem. Du vet att du lyckats när 5 tjejer sitter och glor på en, 2 st hänger runt dina ben, en i famnen och en annan pillar med håret. Ja, lite som en dagisfröken ;)

Mina vänner, Godnatt!



Samma men ändå olika

image506image507

Nu undrar jag följande. Varför känns bild 1 helt okej och tom. vacker, medan den känns som att bild 2 har som syfte att kåta upp osjälvsäkra pojkar. Gisele har inte ens några kläder på sig, medan Natacha iaf har en bikini, som så många tjejer faktiskt har på sig, när de badar.

Är det så för att jag vet att Gisele är "fashion"-modell och Natacha glamour-modell? Eller är det helt enkelt brösten och oljan på hennes kropp? Hade de bytt med varandra, hade bild 2 fortfarande varit sexig, men på ett helt mer okej sätt. Tänker, tänker, tänker.. Fn, visst är det brösten?

Tuttar, tuttar, tuttar. Varför är de så hatade men samtidigt så extremt älskade? Varför bryr vi (Ja, tjejer bryr sig oxå) oss? Det är 2 köttstycken med lite muskler och fett i, som har till syfte att föda hungriga spädbarn.  Vad är egentligen fascinationen med 2 köttstycken, helst fasta och runda men helst med ett naturligt utseende. Vad är det med män och runda saker? Fotbollen är rund, hockeypucken och ölburken är rund (oppifrån sett)och rumporna ska vara runda.

Runt, runt. runt. Är de rädda för att fastna i ett hörn eller?

Nu finns det ju män som tycker mindre är bättre också, så jag drar inte alla över samma kam. Jag är varken för eller emot bröst. Jag har ju egna. Men jag tycker det är konstigt att man tänker som man gör, när allt kommer omkring..



Harder Better Faster Stronger around the world.



Absolute Dance winter 2007 har en klockren mix av Daft Punks Around the World och Harder Better Faster Stronger. Får man inte en extra kick av den på gymmet, då är man svårmotiverad.



Ronja Asdaughter

image505
Det är så kul när man ser ens bardomsidoler (tex. Lotta på bråkmakargatan, Sune, Pippi) vuxit upp.
Eller, är inte detta Ronja Rövardotter?
Ehh.

Leona Lewis

image504
Visste ni att Leonas gammelmorfar startade Levis? För att undvika jobbiga intervju-frågor om just detta, ändrade hon efternamnet till just Lewis.

Hoppas ni inte är lättlurade.
Lyssnar igenom hennes album, hittills 2 låtar som är bra. Är inte en större sucker för ballad-album men
Bleeding Love och Take a bow får godkänt so far.
Tydligen är hon inte en fresh-artist, utan har varit med i leken sen tidigare. För mig är hon ny. Söt och ny.






"Dä bli nog bra dette.."

Jag gillar att det blev "Tillfälligt avbrott" mitt i Bondens chacha! Och sändningen återupptogs precis när de dansat klart.

HAHAHA! Kristmöte på tv4 imorgon bitti, 08.00.

image503




Blöö

image502

När jag har tråkigt brukar jag leka Bubba i Forest Gump.

Vem härmar ni?


Dr Cool

Var hos Dr Doktor igår. En svincool tjej. 2 m lång, lätt mörk, gravid och med en stabil och lugn röst. Som nyhetsankaret i svt. Och vacker, otroligt vacker. Jag satt iaf där med mina svullna ögon och äckliga hy. Fick en massa recept, och vipps, så är allt mycket bättre. Inte helt återställd, men jag behöver ju inte undvika folk.

Idag kan jag hämta min hudkräm jag beställde i onsdags. Den omtalade No7 Protect & Perfection Beaty serum. Jag har inga rynkor, inte än iaf, men av all kortison i ansiktet blir huden skörare och åldrar den i förtid (ja, om 1 år ser jag ut som 65, hahha!), och behöver något extra skydd. Jag kanske går på en nit, kanske hjälper den.


Ta fram en ungdomligare, vackrare och mer förfinad hud med denna kraftfulla kombination av skyddande och förnyande ingredienser. Oemotståndligt silkenslen, den glider lätt över din hud och gör den omedelbart mjukare och lenare. Daglig användning skyddar din hud, ger dig en friskare hudton, hjälper till att reducera intrycket av stora porer och minimerar fina linjer och rynkor inom endast 4 veckor!

Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum innehåller ett unikt komplex av antioxidanter hjälper till att skydda mot fria radikaler som skadar och åldrar din hud, samtidigt som koncentrerade nivåer av deras intensivt hudåtstramande Pro-Retinol-komplex förbättrar och bibehåller hudens elasticitet. Den är lätt att applicera och kladdar inte.

  • Hypoallergenisk.
  • Lovordad av ledande hudvårdsexperter.
  • Pro-Retinol hjälper till att behålla en ungdomlig hy.
  • Säker att använda när du solar.
  • För både kvinnor & män.

Och när vi ändå pratar om krämer, hittade jag min TVÅL kräm som jag köpte för länge sedan, dock var den slut. Den luktar så himla gott, och jag har fått komplimanger från både min sambo och arbetskamrater för att jag luktat gott.

Den finns här om du vill beställa.


Jag skulle gärna vilja ha..(kan inte sova)

Känns det inte som att ek numer är 80-talets furu? Alla har det. Liksom jag. Är det inte golvet, så är det matgruppen, byrån eller sängen. Jag var så inne på att köpa Malm-sängen i ek från ikea med sängbord till. Men jag har nog ångrat mig. Har inte alltför många den? Ok, jag vet 1 ;) Men det är egentligen inte min poäng.

Jag är nu helt inne på denna sängen med tillhörande sängbord. Vill egentligen ha ett sängbord med 2 lådor, så man kan ha sina underkläder i där, men man kan inte få allt. Jag tycker om att sängenstommen är maffig, då ser sängen extra inbjudande och gosig ut.
Eller i vitt. Svart är ju egentligen bara en trend-färg nu inom inredning.




Vad jag vet är att mitt absoluta största och nästa mål är schäslongen. Men då måste jag få ut malm-byrån ur tv-rummet för att flytta bokhyllan för att få plats med schäslongen. Och malm-byrån hade jag fått ut lätt om jag hittat snygga sängbord med 2 lådor . Men de får inte vara för breda, för då får jag inte plats med hyllorna/byrån till jockes "alla" böcker. ^^, Ja, ni ser. Detta är inget snack för er som inte vet hur jag bor.



SEN.
Behöver jag något snyggt till bokhyllan i tv-rummet. Vet inte alls hur den ska inredas.
Taklampa till sovrummet. Och darn, sänglampor. Nu har vi 1.
Taklampa till köket. Kvittar egentligen, inte ofta vi sitter där.
Tavlor. Tavlor till ALLA rum.
Nytt spegelskåp till badrummet.
Lådor, lådor lådor till stora garderoben. Ligger grejer huller om buller.

Ja visst ja, ett schysst liiiitet bord och golvlampa till schäslongen och dess myshörna. Om detta inträffar, ska ni veta att detta är Mikas hörn. Mikas sovhörn :)




Usch va tråkig jag är, ikea alltihopa.

NATTA!





Dr Bombay

Ha, nu ska jag och träffa en läkare kl.13.00. Hoppas Jocke gjort klart tentan då så han kan köra. Nu ska jag be om att få ngt stark preparat i form av spruta eller tablett. Droga ner mig fullständigt så mitt lidande tar slut. Jag klarar inte ens av att ha på mig kläder på överkroppen, så här sitter man insvept i täcke. Var uppe fem imorse igen, tittade på postmännen och deras postbilar genom fönstret och nyhetsmorgon. Hade gärna somnat om men det gör lite för ont för att jag ska få ro.

Men, vad gör det när Days of our lifes går på tv. Och inte att glömma Doktorn kan komma. Vilken jävla skit!


Bang, bang she hit the floor!

Igår när jag skulle lägga mig kände jag att det kom smygandes. En inflammation i ögonen eller ögonlocken, whatever, för jag ser ut som en blond tjej med två pingpong-bollar till ögon. Ser inte alls mycket, utan får titta snett nedåt, så som man gör när glasögonen sitter längre ner på näsan. Har "avbokat" mig från jobbet idag, och det är ju inte mer än rätt.
Natten var ett helvete. Sov kanske 2 h, och trodde jag skulle dö. Det kliar (inte i ögonen, utan hyn) och jag kan inte klia. Det svider. Hittade en allergi-tablett, men den hjälper inte. Lade mig i soffan 5 imorse och försökte titta på tv.Vaknar vid 8 av en kille som säger att jag prombt ska lägga mig i sängen istället. Där låg jag tills han gick, sen tilbaka till soffan för att vakna halv ett.

Jag tycker så fruktansvärt synd om mig själv. Nu är jag fastlåst i lägenheten i 2 dagar. Minst. Kan inte ngn annan tycka synd om mig också.......


När han bara sitter på nät/hjärnhinnan!

Jag skrev om Shayne Ward i ett tidigare inlägg. Dumt gjort, nu går jag och nynnar hans låtar, drömmer om hans video på natten och blir alldeles glad & crazy av hans låtar. Det kan hända att jag är hans för tillfället största fan!
"We got the You hang up, No you hang up kind of love"

image492


XM Focus

Det är som om min hy plötsligt började älska mig igen, när jag tog beslutet att åka och köpa mig MIN kräm. 225 kr fattigare. Det är som om jag vore dess Gud och nu har hört dess bön. Jag börjar, på bara en timma, återgå till min normala hy igen. Jag antar att jag hoppat upp på hästen igen!

NU KÖR VI!




Tisdag..

image491


Det känns att det kommer bli en toppen-dag när man vaknar med vad som känns som ett halvt grustag i ögonen och har gjort dödsrullningar likt en krokodil hela natten. Det är de bästa förutsättnngarna! Att man dessutom bara gjorde 1 sak på To Do-listan igår (uppdaterade ipoden) får ens fötter att bara flyga över golvet och man får ett bredare leende.

Nej, men hallå, är det inte dags vi blir lite serious nu. (måste titta på Yrrol, snarast.)  Hur mår ni EGENTLIGEN?

Själv kan man må bättre. Känner mig lika torr i hyn som Kristina Lugns hår är. Imorgon börjar dansjobbet igen, och jag vet ärligt talat inte ens vad jag ska ha för koreografi/låt eller vad som ska göras på lektionen. Framförhållning sa ni? Torsdag börjar skolan, och om 3-4 veckor är det sluttenta i matte c.

Visst leker livet ;)

Då är frågan om man ska vända denna dagen till det bättre, och hoppa på hästen igen och ta sig an nya hinder. Vad är egentligen det värsta som kan hända?


Outfit rekvisita

image490


Kalla mig Sporty Spice, för jag har lagt till en liten "detalj" på min "outfit". Mina gympadojor. Annars klarar jag inte att göra utfall (min vänstra tå går inte att böja efter en dansolycka). Utfall med hantlar. 8 kg. Situps med hantel på bröstet. Omvända situps med hantel på magen. Biceps/triceps med hantlar. 8 kg. Axlar, Lyft åt sidan med hantel, 4 kg. Rygglyft. + 10 minuters fjanta-runt-som-om-ingen-ser-dig-dans!

JÄKLAR VA BIFF JAG BÖRJAR BLI!! ironi.

Tips på övningar med hantlar mottages tacksamt. Host, Elin.

Nej, men mitt mål är att kunna böja Fredriks böjbara träningsgrej (En stång man ska böja, inget annat) utan problem. Klarar Nikki det, ska väl för tusan jag också klara att böja en pinne av METALL!

Hehe..

image489

Jag behöver inte säga så mycket mer än att han är lite snygg och extremt lik en ung man som var lärare på en skola här i Halmstad jag jobbade på.  Jag vet inte, men det är nog videon som gör det. Eller vad tycker ni? Är Gimme More fortfarande den bästa videon ni sett?

Shayne Ward - No you hang up



Ny Vecka. Nya tag?

Det sägs att det är måndag idag. Själv har jag ingen koll alls. Har unnat mig nyponsoppa till frukost. Behöver en sockerkick på morgonen efter mitt drömmande hela nätterna.
Det börjar bli vardag nu att J kommer hem efter att ha pluggat 9-19 och frågar vad jag har drömt för konstigt inatt.
Igår tex. var jag på danstävling och tävlade i grupp med en massa folk från olika dansskolor som jag aldrig träffat. Ena delen av dansgolvet var det danstävling, och på andra sidan var det någon religiös sekt som hade körsångstävling. Tänk er kaoset när disco-musik/körsånger ska överrösta varandra.
Inatt raggade jag på min fritidsledare från förskolan. Inte Conny eller Thomas, utan den tredje, Patrik. Vad jag sa exakt etsade sig inte riktigt fast, men jag skröt om mig själv. Blev glad när jag vaknade. Usch, han måste ju vara närmre 40 nu.



Planer för idag:
Vika tvätten från lördagen och lägga in i garderoberna.
Rensa under BORDET.
Sola?
Uppdatera iPoden. Pinsamt nog har jag laddat ner Basshunter- Now youre gone. Ehh.

Dagens tur jag är ensam hemma:
Jag sjunger högt till Leona Lewis - Bleeding Love. "You cut me open and Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!"
Går runt i gråa långkallingar och Friskis&Svettis sockar och svart t-shirt. Skidsemester? Är nog mest stolt över sockarna, som jag vann på ett Friskis-pass ^^,
Åhhar åt Ekologisk mjölk-reklamen och pratar som om någon hörde. "naahh, så pöt han är. Titta hans små tänder och lockar. Sån son vill jag ha"









Självbehandling

image488

Nu är jag trött på att det kliar, smörja in mig, ha Sahara-öknen i ansiktet och att inte ens den starkaste kortisonen biter på mig. Så imorgon ska jag gå och sola. Min kropp behöver lite värme och svettas. Visst låter det som ett paradis för den som kommer efter mig ;) VInterhalvåret tycker inte min hud om sådär jättebra, för under sommaren har jag aldrig dessa problem. Och hudcremer, jag har provat de mesta från billiga till apdyra. Det finns EN, som funkar sådär på mig. I en och halv vecka, sen är jag imun mot den igen. SÅ då får jag byta för någon dag, och sen tillbaka. Jag har gjort ansiktsbehandlingar och druckit masssa vatten. Men jag är riktigt jävligt diagnoserad med Torr hy. Det där med att flytta utomlands är ju ett alternativ, men är man svenne så är man.
Har undvikit solarium så gott jag kunnat, förutom innan studenten och efter Bulgarien när man hade en schysst bränna men ville ha mera. Mindre smart..

Iaf. mitt mål är inte att bli brun, utan att se om jag blir bättre. Det finns speciella solarium för behandling av eksem osv. men åh, då måste man träffa en läkarefå remiss till hudläkare och sen skriver de ut ett recept på en kortisonsalva. Då är vi tillbaka på ruta ett.

Om inte annat, känns det som ett dumt i-landsporblem att jag ömsar skinn 2 ggr i månaden. HAHA! Der går att leva med när man tänker på hur andra har det.


Mitt absolut STÖRSTA i-landsproblem nu är att ingen olaglig jäkel har lagt ut Bodywork 7 så att alla andra olagliga, som jag, kan ladda ner den. Köpt en skiva har jag inte gjort sen gymnasiet.



Nikki & Mamma



Har ni sett mina vita tavellister från ikea? Har för mig att jag haft 2 st.






Oh bloody sunday!

Vaknade strax efter 8 imorse av Js väckarklocka. Förstår inte att han inte reagerar på den :) Kunde inte somna om, så jag la mig i soffan och tittade på Ice Age och barnprogramm som gick på tv. somnade. Vaknade igen vid halv ett! haha, halv ett. Det var iaf otroligt skönt!
VÄdret här i Halmstad är oberäknerligt. Igår Ishalka, senare på kvällen snö. Inatt måste det ha töat bort det mesta. Men plusgrader idag. Och jag äger ingen varm jacka. Ingen snygg iaf ;) Jag går med min tunna bomullsjacka eller regnjackan. SÅ, jag har faktiskt beställt en, på rea. Ett par byxor fick det bli til det, och lite annat krimskrams. Setet med gråa leggings och tunika fick man på köpet. Well, ska försöka få något gjort här hemma idag, rensa utrymmet under bordet :)

image487

image481image482image483image484image485image486


Hus

Nu är jag igång igen. Och kom precis på att tvätten ligger i maskinen och behöver hängas upp och disken ska in i diskmaskinen. Det senare.
Jag är igång och letar efter mitt HUS med det stora H:et. Lagom stort och inte ett alltför modernt utseende. Tänk er, vem tycker att 80-talets design hus är fina idag?

Anebyhus AB.
Interiörvisning i 720 grader. Visning 1 är verkligen i min stil. Klädkammare till alla sovrum också ;)


image480
Lite likt mamma&pappas hus. Men sadeltak är fiiint.. Dock är jag tveksam till glaset runt ytterdörren. Häromdagen efter jag & J tittat på skräckfilm låg vi och skrämmde varandra lite till. Och när vi pratade om flyktvägar osv. kom jag att tänka på glas runt och i ytterdörren. Bara att slå in fönstret och öppna dörren. FAST, vill man in i huset är det bara att slå sönder ett fönster :)

go morron!

När man vaknar efter en dryg månad i ide så inser jag följande:

- Det är 2008! Firade jag inte milleniumskiftet för 2 år sen?
- Fyller 21. 21? 21?!! En liten stund av noja.
- Är  det sant att det luktar giftermål? (Skrev detta mest för att ni ska få tummen ur ****)
- 2 ½ år med Joakim. 1 ½ är som sambo. Vill bara ha mer!

Resten får ni när jag vaknar ordentligt!


Åby-travet

Jag & sambo åkte med pappa ner till Göttlabörg och Åby-travet med Putte torsdagen efter jul. Där såg J storheter som Ludfig Kolgjini, Goop och Adielsson. Annars figurerar de ju runt på tv varje lördag och förpestar varje fru/kvinnas lördagkväll i en timma, då det är noll-kontakt till ens andra hälft som gäller ;) Well..

Eftersom vi var på stallbacken, fick vi gå och kika in "hallen" vid banan. Det var inte mycket folk denna kväll då det regnade och blåste fruktansvärt tråkigt mycket. Jag spelade på 2 hästar, Putte och.. och... ja, vad hette den nu då. Det viktiga var att jag vann pengar på den sista, men jag hämtade aldrig ut dem, för jag tror det blev 35:-, om ens så mycket. Som sagt, det viktiga var att jag vann ;)

vi var mest i stallet med pappa & Putte. Det är ett jädra ståhej. Sela på i rätt tid, in med sulky, värma hästen, sela av, täcke på, vila, sela på, sulky in m.m m.m m.m..



Det blåste skarpt åt höger!


Mikos backstage med travprogrammet i högsta hugg!


Jocke gillar läget.



Tanken från en bortskämd.

image475

snö in sweden



Typiskt, bara för att jag skrev "återkommer när snön har lagt sig" börjar det dundersnöa! Grattis Halmstad, 2007 års vintersnö kom, 2008!!!! Wiiihoo!


Gott nytt 2008!

Då var ännu en julhelg och nyårshelg över. Alla fick en massa julklappar, och även jag hade varit snäll nog. Firade jul med familj och Jocke under dagen, och fick senare på kvällen åka vidare till nästa "familj" hos J. Tagit det mycket lugnt under lovet hemma och varit i Js stuga över en natt.
Nyår firade jag här i Halmstad, nyktert med J. Vi lagade mat, tittade på tv och vid tolv åkte vi till Galgberget och tittade ut över Halmstad och dess fyrverkerier. Sjuhelskotta vad pengar som bara gick upp i rök under en timma! Men vackert var det. En tripp ut till Tylö fick avrunda kvällen innan vi la oss och tittade på läskig film. :)

Vad jag kan komma på så fick jag i julklapp:

- Pengar
- Jamie Oliver stekpanna, med värmeindikator ;)
- Digitalkamera. Min OCH Jockes :)
- Hantlar
- Strumpor
- Julpynt
- Stor, svart julstjärna
- dukar
- tvättdukar
- glas

Detta var en tråkig snabbuppdatering! Återkommer när snön har lagt sig ;)


RSS 2.0