När sjukdom drar ur en energi.



Frågan är om det inte blir kokt korv med bröd till midag idag. Lördag och allt.




Update.

Vi mår inte alls bra här hemma, jag och Jocke. Bägge har legat i sängen med feber, snuva och halsont sen i måndags. Och vi känner inga förbättringar. Jag var hos doktorn idag, men det var inget hon kunde göra då jag tydligen har virus.

Nämnde jag att jag åt en måltid i måndags senast?

Jag kan inte äta, det känns som en gigantiskt sår i min hals. JAg har lyckats få i mig 2 glas cola, för såklart kände jag mig bättre hos doktorn. Men nu faller jag tillbaka igen..

Halstabletter gör saken värre och jag drunknar i mitt eget dräggel då jag försöker sova. Att svälja känns som att äta en hel soffgrupp!

Oh lord.

Hur dålig måste man vara för att få åka till akuten.

Nu är det dags för 2 Alvodon till!

Jag anar fint väder bakom persiennerna..

Hört denna..?



Madonna feat. Justin & Timbaland - 4 minutes



Aootfitts!



Jag tillbringade kvällen igår till att prova, tänka och tänka. Det enda jag kunde komma fram till för helgens bravader var detta. Självfallet skinnjackan och strumpbyxor till!




 


Minus på kontot

image627image628

Jag köpt mig, hör och häpna, faktiskt 2 kjolar idag. Plus en klänning (som jag dock ska lämna tillbaka)!

Kjolarna är jättefina, vippiga och kostar 199:- på Indiska. Fickorna gör hela kjolen.
 Tog en storlek mindre, så jag kan ha dem högre upp i midjan. Sen är tanken att sy upp dem lite, då de slutar precis ovanför knäna.
Svart och askblå var de färgerna jag tog.

Siiider

image626

I Stockholm smakade jag på Xide Spring för första gången. Och damn vad jag föll pladask! Här pratar vi en Marika som kommer bli berusad på denna dryck i påskhelgen.
Smakar lite som gröna melontuggumin med rött socker inuti.

JÖMMIE!

Lonely, I am so lonely!


image530

Kändes konstigt att komma hem till en tom lägenhet. Det är ingen som pratar med mig, helt enkelt tomt. Jag har levt på färdigmat (självklart ost-skinkpaj) och Brämhults.

Det där med att träna som fn nu när jag är själv, gav jag upp med tjugo i sex imorse när jag blir väckt av att en viskar i örat att det är snöstorm. NU? Hela jädra vintern har gått utan snö, så kommer snön dagen efter det har varit blå himmel och 10grader varmt. Jag kom någon minut försent till jobbet, för att cykla var det ingen tanke på. Så där jag gick dragandes på cykeln i full regnställsmundering. Mascaran hade flyttar söderut i fejjan, och totalt ignorerat sin egentliga plats.

MEN.

Jag har köpt nya numret av Topp-Hälsa, och där fick man med en träningsdvd på 60 min med Blossom. Så vädret är väl egentligen ingen ursäkt för mig. :)

Däremot funderar jag seriöst på att lägga mig i sängen, sätta på Sagan om Ringen och sova. Typ NU!

Jag saknar dig Jocke!!


Soda-Stream

Jag och älsk tog steget förr-förra helgen och köpte en Soda-stream. Dock verkar det som om de allra godaste smakerna är sluuut här i Halmstad. Men fan va gott det är att kunna få läsk eller "loka", anytime!

image625

Söndag

JAg tänker inte skriva om schalgern, för jag är besviken på det svenska folket som röstade på Sanna Nielsen. Empty room? Och hennes försök till skådespeleri. Fy farao! Gött att pinnen vann..

Idag ska jag tvätta! ÅHHH va kul. Sen får jag väl ta hand om de kläderna jag hällde ur byrålådorna igår. De gör ingen nytta på golvet. ;)

Tillbaka till jobbet imorgon, men det är ju "bara" 3 ½ dag. Jag är taggad!

BTW, är det någon som köpt AA-fodralskopiorna på Gina Tricot? Do they look nice on?

image592

Åmål över påsk!

Jag blir terrad på sms från "gamla" vänner som undrar om jag ska hem i påsk!

Ja, jag ska hem över påsk!

Torsdag - Slutar jobba 12. 13 går tåget 17 är jag framme. Kvällen är uppbokad med min Elin!
Fredag - Sova ut torsdagens bravader. Träffa Camilla?
Lördag - Familjen! Förhoppningsvis partaj med min Emelie!
Söndag - Sova ut lördagens bravader.
Måndag - Antagligen göra det jag inte hann resterane dagar. Åka hem igen!

Är antagligen ensam hela kommande vecka, då Pälsk har lov och är en riktig landet-pojk innerst inne och vill vara i hans stuga.
Jag ska då passa på att träna, shoppa, fisa, kissa med öppen dörr och sjunga loss på den som vinner Melodifestivalen. Även om så Sjögren vinner.

"I love juuuuu röööppppp!"

Tro inte att jag firar att jag är själv. Jag kommer få abstinens efter han dag 1, men man får passa på att göra whatever man vill!


image537

Ni vet själva vilken dag det är.

image624

Finally Fredag!
Slutar 16 fredagar, och har redan slurpat i mig 2 cider och matrester (Laxsallad). NEJ, jag är inte alkis, utan har haft 3 cider stående i kylen, och nu är det fredag. Why not!

Imorgon blir det som sagt Melodifestivalen hos en kollega med hennes vänner. Jag står för godiset, det är en grej jag kan, godis! Jag tror dessvärre att min mage inte tål choklad. Har ätit choklad/nötägg på kontoret några dagar, och magen har sagt ifrån i form av kramp.

Why Roger, why!?

Måste tipsa om en lättlagad måltid. JAg och älsk gjorde Laxsallad igår. Lax, sallad, alfa-alfa bönor (egonodlade!), gurka, tomat och fullkornssallad. Fransk dressing över det! Yummie in my tummie!

ÅH VAD JAG SKA SOVA UT IMORGON!



Hoppsan. Felstavningstanten har varit framme. Jag menade självklart fullkornsPASTA!

Torsdag.. ahh..

image621

Har landat hemma, ögnat igenom posten och hällt upp ett glas Smirnoff Ice. Ahhh.. nice.. Det är nu bara jag och Timell.
myskläderna är på och jag väntar in en antagligen trött sambo. Stackarn har tentatider!
Funderar på att göra en laxsallad till mat. Och när vi ändå snackar mat, så ställde jag mig och gjorde fullkornslasagne efter dansen igår kväll. Och köttgryta i söndags.
Sa jag att jag somnade när jag la huvudet på kudden?

Trött, tröttare, jag.

På lördag ska jag till min kollega och titta på melodifestivalen. Det vankas antagligen tacos! Dessutom ska jag fanimej ta tag i vårat fula badrum. Jag står inte ut med färgen! Jag tänker inte ens visa er färgen, så ugly är den.


Jag köpte nya sängbord på Ikea för några veckor sen. I love them!
image622



Mina enda Bokrea-fynd! Det klingar inte riktigt så fint ihop, mina val av böcker ;)
image623

Planering..Say what?

Det där med att planera är jag bra på.
Sämre på att genomföra det.

Planen var att efter jobbet:

- Ut o springa! Jag började smått förra tisdan.
- Göra koreografi till imorn.
- Städa och vika tvätt.
- Mini spa. Måla naglarna, inpackning, ansiktsmask.

Jag sket i att springa, orkade helt enkelt inte.
Koreografin får bli av på lunchen imorn.
Jag vek tvätten, men vill inte lägga in den i garderoben. Att jag överhuvudtaget vek den är en eloge, med tanke på att den legat i 2 veckor.
Jag måste ju duscha, så det får bli dagens mini-spa. Jag föredrar att lägga mig i sängen 21.00 och somna till tvn. Jag får smärre panik om jag inte ligger i sängen och är trött vid 22. Väx ner Marika!

Redan tisdag imorgon.

Jag ser fram emot påsk något så oerhört. Förhoppningsvis hinner jag träffa min Emelie, hälsa på Camilla och se hur det växer och gror, och min familj. Min älskade familj!


Trött på dina Ikea-möbler?

Jag tycker om när människor ser möjligheter i ALLT. Nu är det ngt smart snille som gör lösningar till dina Ikea-möbler.

image616

Kika in på Parts of Sweden.


Doftvax.

När jag var hos Nicki & Freddan i Vänersborg för någon helg sen, stod vi säkert i 30 min och luktade på doftvax. Yankee Tarts Vax luktar himmelskt, iaf de flesta! De slog till hårt, men jag snålade till med 3 potpourri vax i dofterna Äpple, Vanilla Cupcake och Sweet honey. 
Rekommenderar verkligen er att köpa från detta märket! Istället för att slänga pengarna på billiga ikea-doftljus som ger en tung och jobbig luft.. 

Nu doftar det alltid underbart hos oss! ;)

image615 

Kavaj

Jag är på jakt efter en enkel & snygg kavaj, helst svart och med korta ärmar. Men snyggt är det när man kan rulla upp ärmarna lite. Har hittat en fin från H&M, men snål som jag är känns 500 riksdaler för en kavaj lite mkt, eftersom jag kommer använda den sällan.. MEN JA, jag vill fortfarande ha en kavaj!

image612
Tjyvat bilden från http://shopaholicmamman.blogg.se/

image613image614

Den gråa kavajen kommer från La Redoute och kostar 329:- och finns även i svart. Den svarta är från H&M.

Min fundering är om det är värt att köpa den från La Redoute?!


När man känner igen folk..

När vi ändå pratar Celebs idag.

Perellis bakgrundsdansare, Viktoria, som även var bakom Christer Sjögren, har uppträtt på Vikenborg, de 2 gångerna jag varit där. Fruktansvärt snygg tjej. Och vår allas Sofia W har tagit hennes danslektioner i Vänersborg under denna tid. Det för oss till att Nikki hörde Sofias röst utanför deras apartment när hon rastade hunden i Vänersborg, där gick hon lixom.

Och Bengtzins bakrundsdansare, de två med långt hår och tofs, har varit gamla Disco-tävlare. Det sörrni kom jag ihåg, för jag tyckte den ena var så ful, när man såg dem på tävlingarna.

Och den där Björn, jag undrar om han inte umgåtts lite med Tobias, eftersom han tappat byxorna...

Ja, vi får se om Söndagen har någon Celeb att erbjuda oss!


Pio´s!


image611

Igår var jag och älskling ute och åt middag, för första gången, bara vi två! Hade beställt bord på Pio där vi åt Plankstek, musslor och Fläskfilé med en massa avioli och vitlöksklyftor.
Fattar inte, J säger att jag har dålig vitlöksandedräkt idag!
Vet inte heller om han väntade ett frieri från mig igår, eftersom det var självaste skottdagen, men sådant där överlåter jag helt åt han. Han ska ju ha välsignelse från farsan oxå ;) Hans mamma fick jag klartecken från förra sommaren förra året, så jag är klar. haha! Tiden går fort, till sommaren har vi varit tillsammans i 3 år.

Somnade som en stock med smink och allt efter middagen, tur jag har mineralsmink! Blöööö..

Åt lunch ute med min kompanjon Jenny igår. Det blev "trend-haket", som jag inte kommer ihåg namnet på. Där brukar Freddan Ljungberg och Lena Ph hänga när de är på besök, och i såg faktiskt Ljungbergs kompis där. Faktiskt så fick jag reda på att F.Ljung-mountain var Gudfar åt hans kidz. Inte så himla hippt kanske, men det slår skvaller som att "Coola gänget" i Åmål huruvida köpt kläder på Gina eller Klädcenter. Typ.

Idag hopas jag på att kunna hämta ut min iPod som legat inne för "fixing", men bilen försvann med J imorse, så det blir väl imorn. Helt onödigt vetande för er, men så slipper ni ringa och fråga, LIXOM!

Ikväll ska jag sitta och titta på hur skran Perelli blivit (och då var hon smal när jag såg henne hos Babben & Co.). Är det någon mer man ska hålla utkik efter?!

RSS 2.0