Stark som en oxe

Vet ni vad?
Jag har precis tränat med Blossom i 30  min, och jag känner mig stark som en oxe!
och mina ögon ser normala ut. Wiho!

Frågan är bara vart mannen vars tur det är att laga mat och fixa med tvätten är? MAT! NU!

imorgon åker vi hem för en långhelg. Tyvärr jobbar jag en ynka timma 18-19, så det hinns inte med något partaj för mig. NÄR eller VILKET år ska jag partaja på valborg? 2015 känns som ett bra år. Då är jag 28 bast.

Jag köpte en present till  mig på lunchen idag, och jag bad henne slå in den. Why not?!

Om någon ser min andra syster Veronika alias. Nikki, hojta till. Jag såg henne senast i FEBRUARI!! Hon skulle behöva hjälpa mig att färga håret. Fast mest vore det skoj att träffa henne. Du kan hitta henne längs södra Vänern på en filt eller med en dragandes skäggig flick-hund som longing för att sätta tänderna i en and.








Dermalogica

Mina Dermalogica produkter som jag köpte tidigare i år, är numer slut. Har en ansiktsmask kvar. Så nu har jag slått till igen. En dag/nattkräm och rengörare. 415 kr gick kalaset på, med frakt. Slå den ni!

image659image660


När det skiter sig.

Ja. Vaknade pigg & fräsch, redo för en dag på jobbet.Klippte mina slitna toppar på lunchen.  Löningsfredag och mys med sambon på schemat at kvällen. Han skulle ut och springa innan vi skulle storhandla, och jag fick snällt följa med. Tänkte gå 5 km, men sprang 3 istället. Och det var riktigt skönt, med tanke på att jag hatar att springa. Den känslan höll i sig tills mina ögon började svullna upp. ALLTID NÄR JAG HAR TRÄNAT! Så här ligger jag snart ett dygn efter min träning med svullna ögon. Fattar det inte!

Men som plåster på såren hade jag köpt mig en fin oversize tröja i sailorstuk på Gina. Urskön! Och Rom till mina Mojitos som jag skulle fira fredagskvällen med. Men planen sprak ju som nämnt.

image658

Åmål

Jag och J var i Åmål i helgen. Vet inte varför egentligen, eftersom vi åker hem nästa helg. Halmstad-trötta maybe?
Vi spelade V75 ocgh hoppades på miljoner, nada. Krattade och rensade mammas rabatter, hon blev glad, hoppas jag. Njöt en öl och en cider på gräsmattan i solen. Kastade kottar åt Samantha. Hundvakt åt Samantha. Milla och jag tog en promenad med Samantha. Och för att fylla på med förlorad energi åt vi pizza.

Någon som har förvånat mig i helgen var Samantha. Det skulle lekas Non-stop, och fick hon inte sova i min säng lade hon sig i skinnfåtöljen eller mammas säng. Så jag hoppas du bytte lakan mamma, glömde säga det. Tydligen stängde jag inte dörren in till ert sovrum, och Samantha bangar inte en sängplats. Helst med täcke och kudde. Men hon är fortfarande den vackraste hunden.

image642
Här var det tänkt att det skulle ligga en fin bild på Samantha, men hittade ingen. Blev en nödlösning helt enkelt.

Saker som bara sker..

Jag förstår inte vissa grejer ibland.

- Hur jag lyckas vara seg nog på lillfingret/ringfingret när jag skriver på tangentbordet. 100 ggr om dagen biter jag ihop tänderna för att jag inte lyckas släppa knappen-som-gör-små-bokstäver-till-små tills jag ska skriva bokstav två. Ungefär såhär blir det då: JAg. PElle. Ilska blir ordet.

- Att jag lyckats laga mat - äta den, plocka ur/i diskmaskinen, övertalat J om att dammsuga, tvättat och hängt upp tvätt, kikat på Kustbevakarna, plaskat på en ansiktsmask, färgat ögonbryn/fransar på mindre än 2 timmar. Jag blev förvånad över att klockan var 20 när jag var klar. WHAT TO DO NOW?

- Jag blev förfrågad om att joina J i soffan och kolla på fotboll. Engelsk fotboll. Tackade vänligt Nej.

- Jag ringde en kund på jobbet, det slutade med att jag beställde en klipptid hos henne på fredag. '

- Grannfejden. Vuxna människor som beter sig lika illa som Britney, ovuxet. Om inte värre, för de är inte omyndighetsförklarade.

- Varför ser ett stort i och litet L likadant ut? ILSKA = Ilska. Hade jag inte vetat bättre hade jag sagt iiska, eller LLska.
Jag vet bättre, så därför slutar jag nu make a fool of my self!

Jag finns, och jag lever.

Dålig updateing från min sida. Men jag kan inte med att sitta och blogga när Halmstad bjuder på Sveriges varmaste väder. Not. Igår tog jag tex. en promenix och tittade på bilar. och på kuppen försökte jag hänga på en höggravid kvinna som gick i rask takt. Jag kom aldrig förbi.


:(

Jag sitter och smider på en sådan bra plan.
Jag har en plan.

Tecken på att man är trött..

Jag har varit så pigg och glad idag. Men så vid eftermiddagsrasten blev jag dupertrött! Onsdagar jobbar jag även som danslärare på kvällen, så jag brukar inte vara alltför pigg efter den dagen. Jag har visat klart och tydligt för mig att jag är trött idag:


- I bilen på väg till dansen väntade jag på grönt ljus när jag skulle svänga av. Det stod en konstig bil bredvid mig som jag la min uppmärksamhet på, så när jag väl tittar på ljusen igen visar det gult och fort rött. Jag missade grönljuset!! Never happend before..

- Jag ska dricka vatten ur ett stort ölglas och märker först när jag har vatten över hela mig att jag missade munnen.

- Skulle hälla lite chili, med betoning lite, på maten nyss. Det blev kanske en fjärde del av burken, och jag lär väl få sitta på toan inatt.


Och hey, kvällen är inte slut än, Jag häller väl tvål i hövve och balsam under armarna i duschen sen...

Vårruset

image657


Den 5 maj ska jag och mina tjejkollegor + en "nykomling" gå/skutta/springa VårRuset här i Halmstad. 5 km är inte mycket för världen, men det kan bli en otroligt trevlig kväll med härliga jobbarkompisar. Inte att förglömma picknicken! ;)
Ett steg närmre beach 2015. Eller 5 km rättare sagt...

Ljus

image656



Min reaktion igår kväll när jag läste på text-tv att Engla var död var närmare chockartad. Även fast man kanske inte trodde att hon fanns vid liv. Min Pontus är i samma ålder och längre än så vill jag inte tänka. Detta har berört mig. Och det är jobbigt. Mycket jobbigt.
Egentligen ska han ha dödstraff enligt mig förövaren, men även det är alldeles för lindrigt. Tortyrstraff. Men jävulen slipper säkert undan med psykvård om han spelar sina kort rätt i rätten. Idioti. Idioti.

Jag har tänt ett stearinljus ikväll, hoppar tilbaka lite till mitt föregående inlägg, för Engla och att jag ska skatta mig lycklig som har en välbehållen familj och vänner.



Kärlek

När jag träffade J var det sommar. Sommaren 2005. Och om alla kort ska fram på bordet så är det tack vare min syster som vi träffades. Tack!
Men så hände det man absolut inte vill ska hända när man träffat någon. Han flyttade till Halmstad för att plugga. Och fast satt jag kvar med mitt sista år på gymnasiet. Enda lösningen var att pendla. De pengar jag tjänade in som danslärare gick oftast till tågbiljetter. Jag var knappt i Halmstad ett dygn varje gång, då jag jobbade söndagar och tågtiderna var inte de bästa på helger. Men det var värt varenda öre!

35 mil är ett stort avstånd i ett nytt förhållande. Förutom våra mobiler hade vi en extra mobil med Halebop-kort för att kunna prata så mycket som möjligt. Men vi klarade igenom året, och när jag tog studenten fanns det ingen tvekan vart jag skulle flytta.

Snart 3 år senare bor vi fortfarande i Halmstad. Det finns oftast inget Ditt eller Mitt, även om han åt MIN advokado imorse ;) Vi delar ett fint hem, han är duktig i skolan, jag lyckas med jobbet och vi har hälsan i behåll. Förutom för 3 veckor sen när vi bägge låg utslagna i sängen av sickness i 2 veckor. Ruff!

Jag älskar han lika mycket idag som första gången jag insåg det, om inte mer. Vi har storslagna planer tillsammans för framtiden. Han ska bli statsminister och jag VD för Systembolaget. Om nu inte M säljer skiten. 

skämtåsido. He is a keeper ;)

Och från det ena till det andra.

Häromdagen när jag var på kårgymmet och sa upp mitt medlemskap, satt det en tjej och kille i min ålder i varsin rullstol utanför. Någonting hände i toppmaskineriet på mig.

Jag började inse att jag inte har något i livet att klaga på, förutom det dyra bensinpriset. Jag kan gå när jag vill och vart jag vill. Helt utan problem. Jag har ingen sjukdom som hindrar mig från något. Man kan enkelt säga att jag har de möjligheter som finns, för att göra vad jag vill. De skulle säkert göra vad som helst för att kunna gå en promenad en gång till. En annan klagar när man måste gå en bit. Och jag tror säkert att de som fått ett "hinder" i sitt liv gärna velat haft en chans till att vara "normal" för en stund.

Jag har inget hinder, så från och med nu ska jag börja glädjas åt det jag har!


Tips

Jag vill tipsa om en guldgruva gällande webbshoppar. Speciellt Resor, Familj&Föräldrar och Bil&motor.
Lokala Erbjudanden finner bla. du även på Aftonbladet.se startsida i first-screen samt dess huvudkategorier och lokalsidor. Glöm inte att kika in bland olika län och kategorier.

http://www.lokala-erbjudanden.se/
http://www.aftonbladet.se/

Själv sitter jag och letar efter en present till min gravida vän. Och det finns ju en del så att säga!

image655


Fredag.

Det är fredag, vi har ätit kinamat och jag är trött. Vad jag ska göra ikväll kan ni räkna ut.

För er som inte kan - jag ska sova. Men först ett avsnitt av Barnmorskorna!


image654

Klänning till mig

image652image653

99:- och den är faktiskt min. Från Ellos. Jag tänker sommar i Halmstad. Mmm.


Förlovning.

Om jag får för mig att förlova mig en vacker dag, så har jag redan bestämt ring, och måtte häxorna ta den som snor min idé. Seriöst.
Iaf. Jag pratade med en kund förra veckan som gjorde egna smycken. Och på hennes sida hittade jag fina personliga ringar. Jag vet att det finns ett "större" företag som gör liknande ringar, men dessa känns mycket mer personligare.

image649image650image651

Man kan skriva in något personligt som kanske är internt mellan en själv och partnern. Som hon sa är det många som ger denna ring som morgongåva till bruden, som man ska ha mellan förlovningsringen och bröllopsringen, då den är relativt smal, 3 mm.

Många utav hennes smycken gör hon bara 1 ex. utav, vilket jag tycker är suveränt.

Kika in på hennes hemsida:

Miaji.se

Nu vaknar jag.

image648
Ny tröja för 149:- på H&M. Ser ni dammsugaren på golvet. Det måste betyda att jag iaf tagit fram den.


Idag känns det som om att jag börjar vakna till. När man legat sjuk i 2 veckor och sovit hela dagarna är man inte så hipp på att stiga upp tidigt på mornarna igen. Dessutom ska man komma in i jobbets rytm. Men som sagt, idag känns allt bättre och att jag börjar komma in i det igen. Ska försöka lägga in lite träning oxå. 3 ggr i vecka ska inte vara så jävla svårt. Jocke är ute och springer, jag duschar och kör en ansiktmask och ska alldeles hoppa i säng. Imorgon vill jag vara pigg!

Nån jävel kan väl komma och slå mig på käften om jag inte går til Kårgymmet imorn och säger upp mitt medlemskap där. Jag var där senast, host, i oktober!!

Det ligger tvätt i hela tv-rummet som J faktiskt ar snäll nog att ägna måndagen åt att tvätta. Antagligen blir det väl jag som får vika den :) Justice, tror jag det heter.

Om jag inte får för mig att gå ut och svira i helgen, igen, ska jag försöka att måla i badrummet eller köket. Det kostar mig nada, so why not! Kanske en fondvägg i köket, so unusual.

leverera

Kanal 5 kan höra av sig till mig när de kan leverera en funkande webb-tv och skippat pop-up reklamen mitt i!

 

Beach 2015

image646

image647

Lördag. Bakis. Egentid. That´s it!

När det ena leder till det andra

Jag har en väninna som ska ha barn i sommar. Det leder till att jag liksom resterande av världens icke mammor undrar hur ont det egentligen gör att föda. Varför utsätta sig för smärta om den går att undvika? Är det lättare att föda för kvinnor med breda höfter, som moi, än tex. Mrs Beckham? Men så säger mammorna att det är värt all smärta i världen. Visst, jag tror er. Men jag minns själv att jag och min kompis Linda redan i 10-års åldern satt och planerade in kejsarsnitt för att undvika smärta. Hellre ett ärr på magen än ett där nere. Eller. Jag har följt Barnmorskorna på SVT, och det ser inte ut som en walk in the park.
Kan man jämföra detta med att göra nummer två när man är hård i magen? Då snackar vi hård i magen.

Vilket leder till ett once in a lifetime moment i mitt liv. På Ung Entreprenörskapsveckan i Örebro 2006 bodde jag med en tjej i en studentlya. När vi skulle göra oss fina för alkoholfri cider på slottet och handskakning med landshövdingen hade min kamrat belägrat toaletten en stund. När jag tillslut fick läge att låna spegeln på tjottan hejdar hon mig med en bestämd röst precis när jag ska öppna dörren.

"Jag skulle inte gå in där om jag var du. Jag har gjort nummer två."

Hur öppen får man egentligen vara med nya människor? Hur mycket kan man avslöja om sig själv, eller framför allt, hur mycket behöver man avslöja? Jag skulle själv aldrig erkänna nummer 2 för en främmande människa. Hellre tvättar jag händerna med tvål i en halvtimma för att lukten ska försvinna. Som om inget hänt. För det har det inte gjort heller. Ute på "krogen" har jag fått avslöjanden om otrohet, bröstoperationer, icke användande av trosor/behåar, rakning, fetma, dieter mm. utan att ens bett om det. De måste bara spy ut det! Och då främst på toaletten.

Det har Kåren i Halmstad tagit vara på. Det är inte undgått någon levande människa att kvinnor helst är två på toaletten när en viss promillehalt har uppnåts. Det måste innebära att den ena snällt får stå tryckt mot väggen och vänta på sin tur. Självklart ska man skratta åt den situationen med att höja röstnivån lite och skratta hysteriskt. En försäkring om att toaletten är upptagen. Men på Kåren har de två toalettsitsar i ett bås. Skitbra, eftersom vi tjejer inte kan kissa i kors. Vi kan, men det medför vissa risker.

image645

Mia & Klara

Medan vi väntar på de ny avsnitten av Mia & Klara som kommer till hösten, får vi ta en återblick på de gamla. Jag tycker att klippen talar för sig själv. Gulletussan. Tabita. Men, känns det inte väldigt Årjäng över Tabita.




I love warmovies


Sitter och tittar på Enemy at the gates. Inget slår en bra krigsrulle! Krig, krig, krig. Och då helst andra världskriget. Band of brothers är to die for gällande krigsfilmer. Hade jag velat/kunnat/vågat hade jag blivit soldat själv. Fatta mig inte fel nu och tro att jag är för krig och dödande. NO NO. Jag är intresserad av krigsföring helt enkelt. Men, våld löser inga problem.

For you!

image644
Camilla Svensson. Nu har jag beställt en jacka till dig i strl 34. 198 riksdaler.

Varsegod!

Ny skörttta!

image643
Köpte en ny skjorta på, hör och häpna, Kappahl! 209:- med 25% rabatt. Dock har en knapp redan ramlat av, baaad!

Last night

image642
Jag hade en otroligt trevlig dag igår med jobbet. Alla är helsköna! :)
Äntligen börjar jag känna mig som folk igen, men det är svårt.  Jocke har ätit ngn typ av kål som luktar en nerkissad bebisblöja. Yummie.
Jag har inte glasögon, utan testade kollegans yesterday. Lite stora, men snajsiga.

Dagens tråkiga är att det är strålande solsken, men det är inte att tänka på att njuta av det nu. Tråkiga numero 2 är att lägenheten verkligen ser ut som faen. 3 veckor sen vi städade kanske, JAG städade. Nummer 3: Dammsugarpåsarna är sluut. Nummer 4: stopp i duschen! Uäääck!

Nice

image604
Konstigt nog är jag inte lika kaxig idag som inatt. Och mina innersta magmuskler har kämpat hårt här på morgonkvisten.
Vad kan detta bero på?


F la ipod

sitter just nu och lägger in musik på Freddans iPod, eftersom de är lite tafatta när det gäller iTunes. 

Imorgon ska jag ut med jobbet och köra teamwork! Ska bli grymt kul!!

Och på tal om Vikenborg i maj. Nu får vi fanimej ordna förfest så vi kommer dit samtidigt, och helst att man hinner ta av sig ytterskorna innan de ska på igen. Jag ska iaf göra mig klar 12.00. :)

Och mamma, dammsugarpåsarna är sluuut! Du hittade de i Åmål, för i Halmstad finns de inte. Om jag inte letar vill säga.



image638

jasså.

Jag önskar att jag hade något vettigt eller roligt (jag brukar vara liiite klämkäck så att säga) att berätta. Men det är verkligen snustorrt på lagret.

Påskhelgen i Åmål var skoj. Var ute med Elin och en massa andra tjejer på torsdan, träffade Camilla på fredan, Påskmiddag hemma med familjen lördag, svira vidare med Emelie och Sofia på lördan, övertog milla&håkans soffa söndagen, sjuk och hemåt måndag.

Roligast var att Jocke och Milla gjorde HC tillsammans. 
 Vad säger du Håkan? HC sista helgen i april? ;)

image637

im alive!

Jag lever! Jag kan prata igen.
Och imorgon går jag på heltid återigen.

Nu jävlar anamma, kör jag!


image545

RSS 2.0