Twisted


Haha, jag vet inte vad det var i det vi drack, men förmodligen alkohol med inslag av något typ av Twist-medel, som gör både min tunga och Annies näsa vridna! ^^,

image141

saab


42875-111


Är det någon mer som blir alldeles svag i benen i Saabs nya reklam när hon med kracklig röst sjunger : release me!!!! Hittade låten på någons blogg.. Lyssna och njut!!

....Check this out....





En papegoja som gör olika ljud!



ahh..

Ledig hela dagen idag! Mycket gott. Då hinner jag ränna ner till stan och shoppa, hem och städa, till Maxi och kolla på cykel! Hinner nog så mycket mer än så..  Imorgon kommer våra köksmöbler från Ikea. :)

Pratade med mamma i telefon igår om en tidig födelsedagspresent; cykel!:

Mamma: Är det ljus?
Jag: Näe, den är svart!
Mamma: Haha, nej nej! Har den LJUS?
Jag: Jasså! Jaaa...


Mycket skönt väder idag, och är det lika fint på lördag, ska jag bannemej ut och svira! :)
Inte långt kvar till dansuppvisningen den 1 Maj här i Halmstad heller. och så fick jag en förfrågan om jag kunde leda Barndans här när Halmstad firar 700 år i slutet av Maj! Hmm, har för mig jag har en tenta då.. Sorry!

Have a nice day! ^^,

Oemotståndligt



Njaa, tror inte det! Klarar mig utan backslick-killar och ljusblåa Henri Lloyd skjortor :)



Hej! Satt och läste lite dagböcker och så såg jag dig...
Du var verkligen fin! *ler stort*
Om du vågar utmana mig på lite kuddkrig så lägg
till mig på ************************
Puss på dig

Peep-toes!

Beställde ett par svarta klackskor innan jag for iväg förra veckan. Och de låg så rart och väntade på mig när jag kom hem. Satt som smort, ej för hög klack utan kan nog hanteras en partykväll. Dock väldigt smal klack, vilket kanske kan leda till vrickningar och snedsteg (med fötterna menar jag nu!)  350:- var inte fy skam heller..


42875-138image139



Home again!

Efter att ha spenderat min tid i Branäs söndag-torsdag och hem till Halmstad på lördag igen, är jag nu hemma som sagt ;) haha!
I Branäs var det kanon, kanonfint väder och kanonfin stuga vid backen. Inga brutna ben på någon utav oss :) Kanske större magar! :) Vi har lite på film, där jag tog modet till mig och gav mina stavar till mamma och åkte bakom milla & Hannah och filmade. Jag var igång med filmkameran i liften tom. Haha, you should see it!

Meeen, ingen är perfekt. Jag fick den briljanta ideén att filma nerför backen och in i stugan på skidorna. jajjamen, det gjorde jag! Filmade Sara, Pontus, Hannah, Milla och mamma som kom åkandes. Sen kom jag efter, nedför slänten och filmade ända in till stugdörren. Fick en känsla av att jag glömde något! REC-knappen insåg jag.
"Happ, jag glömde trycka in rec-knappen! Det är bara att göra om det. På med skidorna igen, så tar vi liften upp!!"

När jag kom hem hit (Halmstad) var Js mamma här  på besök. På söndagen var det dags för jobb igen. Och jag fick springa häcken av mig i Polis & Tjuv med barnen, eftersom Cornelya var bakis. haha!!

Det är så ljuvligt väder ute, så jag funderar på att stoooorstäda! :)

Nu åker jag

Hjärteplasket åkte på hockey tidigare i förmiddag, och kvar blev jag. Men nu har jag packat väskorna, och tror att jag fått med det mesta! Klarblå himmel ute, kan nog bli en skön tur till tågstationen, som jag ser ifrån mitt fönster :) Så nära, men ändå så långt borta som mamma sa. :)

Ska bli otroligt skönt att åka skidor, och kanske även provar på snowboard gen ;) Beror på hur modig jag är.. Jag får väl åka med Pontus och Sara, antar att de är de enda som platsar att hänga med i min fart ;) Nämnde jag att Jag & Elin hade Anja P framför oss i en svart backe när vi var i Sälen? hahha! Hon hann ner före oss..Strange.

Ska gå alldeles strax, så jga hinner hämta ut biljetten (det är alltid pinsamt långt kö!) och köpa snacks att ha på tåget. Det är enna lördag, och jag skippade det igår ;) Jaja Emelie, jag veeet att jag ligger i lääääää!

Jag lovar ta så mycket bilder som möjligt! ;)

Branäs, here we come!

42875-123

Pontus var snäll och hjälpte tomten med julklappsutdelningen!

Torsdag




42875-67



Jag hade glömt det när jag vaknade, men kom på efter ngn minut. Tänkte inte på det igen förrän jag satt och gjorde tentan. Vill inte ringa hem heller, vill inte lipa nu. Vad ska jag göra..?

Gick upp vid åtta för att göra iordning mig för skolan vid nio. Det som är roligt med tentor är de gamla griniga tanterna som vaktar. haha! Lustigt nog hade jag knappt läst ngnting, kollade igenom en gammal tenta igår, och det gick hur bra som helst.
Förutom att jag glömde miniräknaren, som jag faktiskt la fram igår för att inte glömma, och fick sitta med huvudräkning och göra budgetuppgiften. Gick bra ända tills man skulle räkna ut en massa procentsatser! :) Bra Marika! Jag skrev det jag kunde, jag gjorde det jag kunde, och räcker det är jag nöjd. Annars gör jag det igen! Inget mer med det... :)

Beställde mig ett par skor idag, svarta peeptoes med "trä-klack" för att trösta mig, men dock inte plånboken. Nu ska jag sätta mig och läsa nya numret av en hälsotidning jag köpte förrut. 

Have a nice day.

Djävulska dag

Dagar som denna borde inte få existera. Tenta imorgon, knappt läst något alls. Jobb ikväll, måste komma på en massa koreografi. Glömmer bort pin-koden till telefonen. Men värst av allt, jag får ett meddelande av min syster att de ska ta bort Frida imorgon. IMORGON!

Jag har vetat sen i vintras att denna dagen skulle komma, men ändå blir jag så förbannat ledsen. Hatar när det känns som allting bara glider ur händerna på en! Morfar, Bobby och nu Frida. Kan man inte få ha kvar allting lite längre. Sen den dagen morfar dog, har jag blivit överkänslig, jag grinar för det mesta. Men.
Frida är sjuk, och detta är det bästa för henne. Men det är ju så förbannat orättvist. Jag får aldrig säga till henne att sluta stirra i backen, sluta hoppa i träden, ge plats åt henne i sängen, sluta springa efter hästarna, framför allt träffar jag henne inte igen. Marika, det är en hund. Jag vet! Men jag har levt med den hunden i 11 år.

Morfar blir antagligen glad nu iaf! :) Tänk va Frida har saknat honom... (Ja, jag tror på himmelen vid såna här tillfällen!)  Nu kan hon ju faktiskt börja irritera Bobby igen genom att smyga och jaga honom :) haha!

Damit, jag måste gå och lägga mig!

42875-104
42875-103
42875-83

Marika goes short!

42875-137
Jag vågade Emelie! Never ever varit så här korthårig.. Jaik!

Utmaningen!

Utmaning


1.
  Jag tar aldrig det som står längst fram i affärer, tidningar, kläder, nyponsoppa, mjölk. You name it!

2.
Jag är nog en av de få som tycker det är roligt att få reklam..!

3.
Att skuva saker & ting framför mig, det är min grej det! Nu tex. bävar jag för att ringa och meddela att jag inte kan ta ett jobb på tisdag.

4.
Jag tycker det är lite pinsamt att stå vid godiset i affären och leta efter något gott. Dont know why!


5.
  Det är inte ofta jag provar de kläder jag köper, spec. tröjor & linnen. Nämnde jag att jag dessutom hatar omklädningsrum..

6.
Jag kan få panik när någon kör lagligt 50 när det är lite utanför stan och ingen trafik. Eller när jag har bråttom och ligger bakom en snigel. Men sen är jag lika elak tillbaka, är det någon som ligger "klöss i rava", då ska det bannemej vara laglig körning, om inte lite saktare. ALLT för att jävlas! haha! 


Oh sunny Monday!



42875-129

Oh smarto, where art though?!



Det är tenta-vecka för Halmstads studenter, även mig! På torsdag och lördag smäller det, och jag ska nog ta och börja plugga IDAG! haha! Bra framförhållning där.. Jag har suttit fastklistrad framför datorn med lindrig huvudvärk och hängighet + en massa godis med ALLA avsnitt av Greys Anatomy! Hallå Us and a (Borat), ge mig mer avsnitt än de 17 som går att få tag på i säsong 3! Jag fick tom. börja om från början, börja om på nytt.. Med första säsongen!

Fredrik sov här måndag-torsdag och vi hann med en tur till stan och en snabbfika på Espresso House och ett tjuvkik på Lagerhaus... Skulle egentligen ha redovisat i Entreprenörskaps kursen i torsdags, men en tjej var sjuk, meeen, vi veeeet att hon var på Kåren dagen innan.. Sjuk?! Njaaaeee.! Plus att vi blev förvirrade angående tiden och allt blev fel.. Shiten löste sig ändå!
Torsdag kväll skulle jag och Sara ut på Kareoke-kväll på Mårtenson, men jag började känna mig hängig och svullen i halsen, därav Jag-är-sjuk-och-måste-titta-på-Grey-hela-helgen syndromet!

Idag lyser solen så varmt och så skarpt att det är vår i luften! Och jag som ska till Branäs nästa vecka..

Men just nu är mitt stora problem tentorna, NÄR och VAR finns motivationen till att plugga?

Min mamma är för go! Fick en dammsugare i studentpresent, som för några månader sen fick slut på påsar, och de gick inte att hitta någonstans. Jag fick köpa några som liknade för att kunna dammsuga..
Så för att göra en historia kort, så fick jag ett paket-avi som skulle hämtas på Ica. Hämtade ut det förrut, och det visade sig vara Dammsugarpåsar till min dammsugare där mamma hade skrivit " Den som söker, han finner! Kram Mamma"..
Hehe! Rent va det häääär!

Näe fn, kanske har laddats upp ngt nytt Greys avsnitt! Hjälp mig från detta beroende!!!




Natalie

Har hittat en låt att terrorisera mina öron med. Toni - Natalie. Mmm!

Men just nu sitter jag och väntar på Fredrik som kommer hit efter ett möte. Han kom hit igår kväll och vi tre gick och köpte mat till varma mackor. Yummie! Fredrik är mellansysterns pojkvän och jobbar nedåt i landet ibland, så det är inte så att jag har konstiga förhållanden :)
Flyttade in lördags, och som tur var kom mamma & pappa ner och hjälpte till, "våran" bil skulle aldrig ha orkat all den last, så pappa bidrog med bil. :) Martin kom och hjälpte till även han. Mamma bjöd alla på pizza efter allt var flyttat och städat, sen tog vi två ett glas vin medan killarna tog whiskey. haha!
Än så länge trivs jag som man bör, förutom Posten som har sitt paketsäte utanför, och drar igång fyra på morgonen. Jag lär mig!

42875-135

Här är hallen, och det är det enda jag bjussar på så länge. Enda stället som inte är packat med lådor! :)

Jaha!



Där ser man.

Jaha!



Där ser man.

Hahaha!

Haha! Ni måste testa detta. Det roar mig nu när jag städat som en tok och väntar på att möta Sara i stan. Det blir att köpa grönsaker till att dippa och Brämhult juice. Nyttigt & Gott! http://www.digyourowngrave.com/flight-of-the-hamsters/

Hahaha!

Efter att ha tvättat alla fönster och städat badrummet, tvättat kläder och packat, väntar jag på att jag ska möta Sara i stan. Älsklingen gick på hockey! ^^,

Så nu roar jag mig med detta! Sjukt kul.. Try it!


Helgen som gick.


42875-76



I lördags åkte jag till Emelie, min goa vän, i Karlstad. Tåget skulle susa iväg vid elva, och tack vare mormor (som inte går så snabbt, men visst var mitt fel ändå) missade jag tåget, och pappa tänkte genskjuta det i säffle. :) "Ser du ngt tåg på stationen..?" frågar pappa när vi åker över bron i säffle.. "näeee! Vi kanske hinner!"... "Nej fn, där åker det..!".. Haha!
Nästa tåg gick vid 15, och då hinner vi ju inte till systemet :) Jag fick ta ett tåg vid tio i ett. Så i en halv timma fick jag och pappa ha kvalitetstid! :) Vi åkte till Volvo och kikade på bilar, blev lite smått uppraggad av försäljaren och tog en provtur i nya Volvo C30. Jag vågade inte köra, med tanke på min bakgrund med bilar :)
Jag kom fram till Karlstad tillslut, och Emelie och Jörgen mötte upp mig. Iväg till Bergvik och handla alla nödvändigheter :) Pinsamt nog började jag känna mig berusad efter 2 cider vid maten! :) Men ähh!
Jag & emelie festade på som aldrig förr, eller som vi alltid gjorde förr, och begav oss senare till Karlludn våra gamla klassmate på fest!
Där träffade jag många goa gubbar & tjejer! Krave, Tobbe, Mackan, Jingfors, Petra, Charlotte, Madde.. A, u name it! Tjatade väl antagligen hål i en tjejs huvud när hon berättade att hon fått börja träna med Advanced om hur man klarade av det :) haha! Stackarn..

Efter lite ståhej och besök hos en Kattman ( jag bjöd in mig själv!) tog vi bussen till stan, där jag på bussen blev nertrackad av en hel buss med Färjestads-fan (konstigt, jag var i Karlstad!) för att jag hejar på Frölunda. Jag tog skydd mellan 2 bussvakter..:)

Iväg till kön på Nöjesfabriken och in gratis! Thanx! Blev inte kvar länge, och enda besöket på dansgolvet var när jag gick vilse på väg till toa..:) hehe..
Vid ett gick vi och köpte baguetter efter Emelie var helt sääääker på att en våldtäktsman följde efter oss.
Jag var först på bussen hem sen.. "Nu tar du det försiktigt med den där!" säger chaffuörn och pekar hotfullt på min baguette med kyckling & curry! Sen ger han mig toalettpappaer..=P

SKulle nog ha lyssnat på han, för det var curry och köttbullar från emelies smörgås ÖVERALLT där vi satt.. Vi kom hem, bäddade, och sov..!

Vaknade nästa morgon och får se att det är curry överallt på min t-shirt jag sov i och på jackan! Yeah yeah!

Hem till Åmål vid 2, packa, äta och gosa med Frida innan tåget till Halmstad gick vid 19. Ahh.. Äntlilgen hemma!

Kort från helgen tar vi senare! ^^,


Roligare skola!




Tror ni inte skolan skulle bli sååå mkt roligare om de här typerna kom in och gjorde detta! Jag skulle iaf vandrat runt med ett leende hela dagen!

Städ-paus!

Mitt i all fönsterputsning, pluggande och packande, tog jag mig en liten paus! För att bli fast där.. Var inne på min gamla dansvän Manuela myspace sida och hittade en massa klipp från "So you think you can dance". Min herre, de kan dansa bra! Sjukt bra! :) Jag får ryyyyyyysningar.....

Gå in och njut själva!

själv ska jag nu återgå till att skura dessa förbenade fönster, "glöm inte att dela dem och ta insidan oxå!". Order från mamma! :)
På lördag kommer mina parents ner och hjälper till med flytten, ser ut om skeppsbrott här hemma nu! :) Ikväll blir det lägenhetsdate med Sara här hemma, hoppas hon kan stå ut med röran!


42875-91

En vacker snötäckt Tylösand-strand.


RSS 2.0